Στην Κω & την Ψέριμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θερμή υποδοχή στην Ψέριμο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

19
4271

 

Από την Κω και την Ψέριμο ξεκίνησε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης το πρόγραμμα των περιοδειών του για το 2017.

Οι εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων τον υποδέχτηκαν λίγο μετά τη μία και μισή το μεσημέρι στο Αεροδρόμιο «Ιπποκράτης»

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος της ΝΔ αναχώρησε μέσω Μαστιχαρίου για Ψέριμο, όπου του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή ο Δήμαρχος Καλυμνίων Γ. Γαλουζής  με τους κατοίκους της περιοχής  και στη συνέχεια στο Φυλάκιο του νησιού.

«Η χώρα μας επιδιώκει πάντα σχέσεις καλής γειτονίας με την Τουρκία, στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων» τόνισε σε δηλώσεις του στην Ψέριμο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την σημερινή επίσκεψή του στο νησί.

Θέλω να στείλω αυτό το μήνυμα από την ακριτική Ψέριμο, επεσήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος, παράλληλα, συνεχάρη τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, ειδικά αυτούς που υπηρετούν στην ακριτική Ελλάδα, τονίζοντας ότι η προσφορά τους είναι σημαντική και ότι η κοινωνία βρίσκεται στο πλευρό τους.


Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε τα εξής:

«Βρισκόμαστε εδώ, στο ακριτικό φυλάκιο στην Ψέριμο, όπου υπηρετούν εννιά στρατιώτες και ένας αξιωματικός και που κάθε μέρα υψώνουν την ελληνική σημαία, διασφαλίζουν την ασφάλεια, εγγυώνται την εθνική κυριαρχία της χώρας.

Θέλω από εδώ, από την ακριτική Ψέριμο, για άλλη μια φορά, να στείλω μήνυμα ότι η χώρα μας, η Ελλάδα, επιδιώκει πάντα σχέσεις καλής γειτονίας με την Τουρκία, πάντα στα πλαίσια του Διεθνούς Δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Θέλω επίσης, με την ευκαιρία της επίσκεψής μου, να συγχαρώ τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, ειδικά αυτούς που υπηρετούν στην ακριτική Ελλάδα. Θα τους πω για άλλη μια φορά, πόσο πολύ εκτιμούμε την προσπάθειά τους και πως η ελληνική κοινωνία τους περιβάλλει με την εμπιστοσύνη της».

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας υποδέχθηκε στην Ψέριμο ο δήμαρχος Καλύμνου, Γιάννης Γαλουζής, ο οποίος τον ξενάγησε στον οικισμό του νησιού.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε για αρκετή ώρα συνομιλίες με τους κατοίκους του νησιού, που τον ενημέρωσαν αναλυτικά για τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν, τα οποία επιδεινώνονται στην διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε στην ομιλία του ότι ξεκινάει την περιοδεία του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το 2017, καθώς η προσέλευση ήταν εντυπωσιακή, δίνοντας παράλληλα ευχή το έτος αυτό να είναι έτος μεγάλης πολιτικής αλλαγής και να επανέλθει η χώρα μας στην κανονικότητα.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε αναφορά στην εκλογή του ως προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και για τις αλλαγές που έχουν ήδη γίνει εσωτερικά στο κόμμα, μόλις σε ένα χρόνο προεδρίας του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όπως βάλαμε σε τάξη τα οικονομικά της Νέας Δημοκρατίας, θα βάλουμε σε τάξη και τα οικονομικά του κράτους».

Τόνισε επίσης την ανάγκη «να μπει το συντομότερο δυνατό σε εφαρμογή ο οδικός χάρτης εξόδου από την κρίση με δραστική μείωση φόρων για να αναπνεύσει η οικονομία, τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις» και επεσήμανε ότι απαιτείται επιτάχυνση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, των ιδιωτικοποιήσεων, των αλλαγών στο Κράτος και στην οικονομία.

Σε μια χώρα που ο λαός υποφέρει και αγωνιά για το αύριο, για το μέλλον των παιδιών του που στενάζουν από την ανεργία και την έλλειψη προοπτικής, δεν έχουν καμία θέση φαινόμενα αλαζονείας, είπε επίσης ο κ. Μητσοτάκης κάνοντας σαφές ότι «τέτοια φαινόμενα δεν θα τα ανεχθώ ούτε σήμερα στην αντιπολίτευση, ούτε αύριο στην κυβέρνηση».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
(Το βίντεο είναι από το fb της δημοτικής τηλεόρασης – Μ. Χατζηθέμελης)

19 ΣΧΟΛΙΑ

  • ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ Ο συγΚΑΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΛΗΣ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΟΥΛΗ...

   Παράταξη δεξιών χαλουβάδων, του χωροφύλακα, της Siemens του ΚΟΥΛΗ, των ανώμαλων πρωθυπουργών, τις μίζας και της αρπαχτής… Ένας λουλούκος ο ΚΟΥΛΗΣ που ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα με δωρεάν ΜΙΖΑ το τηλεφωνικό κέντρο από την Siemens… Φρούτα της δεξιάς παράταξης που θα συνεργαστεί και με τον διάβολο ακόμα και με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ της Χρυσής Πορδής για να ξανακάτσει στην καρέκλα της εξουσίας.

 1. Με Μητσοτάκη αρχηγό και την δυναμική που θα έχει η ΝΔ σε αντίθεση με την κατρακύλα του ΣφΥΡΙΖΑ ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ θα κάνει το ΔΕΞΙΟ βήμα!!!

  Σίγουρα στις επόμενες εκλογές θα έρθει πρώτο κόμμα η ΝΔ ελλείψη σοβαρού κόμματος στον χώρο του κέντρου. Με τον εκλογικό νόμο που ετοιμάζει για τις Δημοτικές εκλογές ο ΣφΥΡΙΖΑ του λαϊκισμού ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ, αλλά για βουλευτής ο Γιώργος και με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον ΝΙΣΥΡΙΑΔΗ ο ΚΟΥΛΗΣ κάνει την διεύρυνση προς τον χώρο του κέντρου και ο Γιώργηδες έχουν πιθανότητες εκλογής περισσότερες, και το ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ… Τώρα τι θα γίνει με τα φρούτα του μανάβικου της ΝΔ τύπου Κρητικού, Σαράντη, Σβύνου, Χόνδρου και Νιννέτας μάλλον θα μείνουν στα αζήτητα.

 2. Θα τάξει πολλά όπως όλοι πριν κάτσουν στην καρέκλα της εξουσίας. Τάζουν, τάζουν, τάζουν σαν τον λαϊκιστή ΤΣΙΠρΑ όσα θέλει ο λαός ...

  Μην ξεχνάτε τα Ζάππειο 1, 2, 3, του ΣΑΜΑΡΑ, το πρόγραμμα της ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ του χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑ, το δείγμα της 13η σύνταξης που έδωσε, την κατάργηση του ΕΚΑΣ, το αφορολόγητο στις 9.500 ευρώ, τις αυξήσεις στις συντάξεις και τόσα άλλα που οι ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ του δεν πληρώνω των αγανακτισμένων ξεγελασμένων πολιτών έταξαν για να γλύψουν το μέλι της εξουσίας…

 3. Προσοχή στα ΘΑ……Κάθε ΘΑ να συνοδεύεται από ακριβές χρονοδιάγραμμα και να απαντά στα ερωτήματα:ΤΙ (θέμα), ΠΟΙΟΣ ( θα το υλοποιήσει) ,ΠΟΤΕ ( έναρξη), ΜΕΧΡΙ (πέρας),ΜΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ(συνέπειες).

 4. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟ.Ο ΑΛΛΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΑΙΜΟΔΙΨΕΙΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.

 5. «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ

  Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για «ρατσιστικές» επιθέσεις, μιας και οι επίστρατοι της αμερικανικής πρεσβείας και της CIA ξανάρχισαν το βιολάκι τους…

  Από αστυνομικούς του τμήματος Μυτιλήνης, συνελήφθησαν στη Μόρια της Λέσβου δύο (2) «προσφυγάκια» από το Ιράν, ηλικίας 31 και 33 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών εις βάρος ενός 36χρονου ομοεθνούς τους.

  Πιο συγκεκριμένα, σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, οι δύο συλληφθέντες χτύπησαν από κοινού τον 36χρονο, με απροσδιόριστο μέχρι στιγμής αντικείμενο, τραυματίζοντάς τον σε διάφορα σημεία του σώματός του.

  Να τους χαίρονται τα «αλληλέγγυα» πατσαβούρια της πρεσβείας!

 6. ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΣΑΜΑΡΑ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ,ΤΣΙΠΡΑ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ.http://arxaiaithomi.gr/

  250.000 νεκροί, 600.000 υποσιτιζόμενα παιδιά, 600.000 πτυχιούχοι μετανάστες, 5,0 εκατ. νεόπτωχοι και ανασφάλιστοι, 2,0 εκατ. κατεστραμμένες θέσεις εργασίας, 1,5 τρις. € μείωση της αξίας του εθνικού πλούτου, 200.000 αιτήσεις διαζυγίου, Χ- αριθμός κατασχετηρίων, μειώσεις των εισοδημάτων, της κατανάλωσης και των καταθέσεων, αύξηση της θνησιμότητας, μείωση στο προσδόκιμο ζωής, διάλυση των θεσμών, αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας, θέσπιση της εργασιακής ζούγκλας και των κεφαλικών φόρων και υιοθέτηση συμπεριφορών απέναντι στους Έλληνες, ανάλογες εκείνων της περιόδου1933-45, έναντι των Εβραίων, είναι τα απτά αποτελέσματα της συνεργασίας μεταξύ της Γερμανίας, που αναπολεί τις εποχές της χιτλερικής βαρβαρότητας και των ΗΠΑ, υποχείριο της Σιωνιστικής λαιμαργίας και ανοησίας.

 7. κυριακο να πας στο χοτ σποτ να προσκυνησεις τους λαθραιους.χαρα που θα κανουν οι αμερικανοι οι γερμανοι

  o sorros h cia η νεα ταξη πραγματων οι πολυεθνικες ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΓΥΠΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΚΟΓΚΥΦΟΙ

 8. ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ . ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .http://ydrohoosbooks.com/

  Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.

 9. Απαράδεκτο χαρίζουν την Ελλάδα στους μετανάστες ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!!!

  Εγγυητής το κράτος για δάνεια απόκτησης σπιτιού σε μετανάστες – Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ και όλους του λοιπούς φόρους της εφορίας για την αγορά κατοικίας από μετανάστες
  Το εξοργιστικό δεν είναι όμως μόνο αυτό αλλά και το γεγονός ότι όσοι είναι μετανάστες και αποκτήσουν σπίτι στην χώρα μας ανεξαρτήτου αν είναι με δάνειο ή με ιδία κεφάλαια θα απαλλάσσονται για 5 χρόνια από τον ΕΝΦΙΑ και τους λοιπούς φόρους ιδιοκτησίας.Μετά τα λεφτά που μοιράζει ο Μουζάλας σε κάθε μετανάστη τώρα οι κυβέρνηση θα δώσει το δικαίωμα κυρίως, σε οικογένειες μεταναστών να αποκτήσουν σπίτια με εγγύηση το κράτος μέχρι το ποσό των 150.000 ευρώ.
  http://scoops.gr/oi-metanastes-den-tha-pleirwnoun-enfia-kai-forous-stin-eforia/#

 10. ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ θα παίρνουν τα σπίτια από του Έλληνες και θα τα δίνουν στην μισή αξία σε Μετανάστες!

  Ένα άκρως προκλητικό νομοσχέδιο ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση προς ψήφιση που θα εκποιεί τις περιουσίες των Ελλήνων και θα τις δίνει για λίγα ευρώ σε μετανάστες. Το νομοσχέδιο σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να είναι έτοιμο πριν μπει το 2017.
  Το κατάπτυστο αυτό νομοσχέδιο θα έχει ώς στόχο να ρευστοποιήσει τα ακίνητα που έχουν κατασχεθεί υπέρ του Ελληνικού δημοσίου και να αγοραστούν απευθείας από μετανάστες και πρόσφυγες στην μισή αξία ακριβώς του χρέους που έγινε η κατάσχεση. Για παράδειγμα αν ένα σπίτι έχει κατασχεθεί για χρέος προς το δημόσιο 30.000 ευρώ τότε ο μετανάστης θα έχει το δικαίωμα να το αγοράσει μετά την κατάσχεση από το ελληνικό δημόσιο δίνοντας στα κρατικά ταμεία μόλις 15.000 ευρώ.
  Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι πρέπει αυτό να γίνει ώστε να υπάρξει μία ένταξη των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία ώς ίσος προς ίσος και τονίζουν επίσης ότι θα προσφέρει πολλά έσοδα από του πρόσφυγες που έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό.http://scoops.gr/%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7/

 11. ΑΛΕΞΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΧΕΡΙ,ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

  να σημειώσουμε τα σημαντικότερα νεοφιλελεύθερα επιτεύγματα της ΝΔ επί Μητσοτάκη σε σημείο που ο Πάγκαλος έχει γίνει ο πιο φανατικός ψηφοφόρος τους.
  Η ψευτοδεξιά χέρι – χέρι με τον Σύριζα ψήφισε το «σύμφωνο συμβίωσης», την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό, την διάλυση της Εθνικής Παιδείας και κάθε νομοθέτημα υπέρ των λαθρομεταναστών και εναντίον των Ελλήνων.
  Αν λοιπόν αλλάξει χέρια η σκυτάλη από τον ένα μνημονιακό πρωθυπουργό στον άλλο, μετά και από τις ευλογίες της «καγκελαρίας», τι θα έχει αλλάξει;

 12. Η Α.Μέρκελ θέλει να επιστρέψει τους πρόσφυγες στην Ελλάδα εν όψει των γερμανικών εκλογών του Σεπτεμβρίου!

  Επιστροφή προσφύγων στην Ελλάδα σχεδιάζει η Α.Μέρκελ από τον Μάρτιο εν όψει των γερμανικών εκλογών προκειμένου να ανακόψει την διαρροή ψηφοφόρων της στο AfD και με αυτό τον τρόπο να δημιουργήσει επιπλέον κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα.http://www.pronews.gr/

 13. φάγανε.700.000.000 ευρώ πήραν οι ΜΚΟ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΣΕΠΗΣ!!!!! 1

  700.000.000 ευρώ πήραν οι ΜΚΟ.
  Λογικά η κάθε σκηνή εκανε 50.000 ευρώ…
  Κι είναι και «φιλάνθρωποι»… προοδευτικοί της «κοινωνίας των πολιτών» του Σόρος…
  Η μπίζνα της ιμπεριαλιστικής «αριστεράς», έχει και τις προμήθειες για τους εγχώριους λακέδες της…
  Κατάλαβες γιατί αυξήθηκε η πώληση πολυτελών αυτοκινήτων στην Ελλάδα;
  ΕΔΩΣΑΝ εκατ. στον Κόκκαλη για Hot Spot αλλά οι πρόσφυγες ζουν σε σκηνές στο χιόνι!

 14. φάγανε.700.000.000 ΕΚΑΤΟΜ ευρώ πήραν οι ΜΚΟ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΣΕΠΗΣ!!!!! 1

  Η μπίζνα της ιμπεριαλιστικής «αριστεράς», έχει και τις προμήθειες για τους εγχώριους λακέδες της…
  Κι οργίζεσαι για το ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ…ΚΙ ΕΞΟΡΓΙΖΕΣΑΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΟΥΣ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ… ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ… ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ…ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ… ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ … ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ…
  ΝΑ ‘ΡΘΕΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΩΡΑ, ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…

 15. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ?ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ 6 ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.

 16. ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ… ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΛΜΕ) ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ ΠΗΡΕ Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

  Ξεκίνησαν φουριόζοι για το βραβείο Νόμπελ, αλλά πήραν τελικά το βραβείο της… παρηγοριάς. Μπορεί να τους… έριξε η Νέα Τάξη Πραγμάτων, αλλά δεν τους ξέχασε τελείως! Οι υπηρεσίες τους δεν πήγαν στράφι…
  Στους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους» δημάρχους Λέσβου και Λαμπεντούζας Ιταλίας, λοιπόν, απονέμεται το φετινό βραβείο Ούλοφ Πάλμε για «τη συνεισφορά τους στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης».
  Εύγε ψεκασμένε δήμαρχε Λέσβου! Και σε καλή μεριά τα 75.000 δολλάρια που συνοδεύουν το βραβείο!ΕΣΥ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ.ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ?

 17. Αλλος ενας που γενηθηκε με το χρυσο κουταλι στο στωμα ερχεται να μας σωσει. Βεβαια ολα τα κατοχικα και προδοτικα Μνημονια τα ψηφισε και με ποδια και με χερια. Παρεδωσε εθνικη κυριαρχια και πηγε Ψεριμο αραγε για ποιο λογο?? Τωρα θυμιθηκαν τα Ιμια και την Ψεριμο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.