Σοβαρό πρόβλημα στο ένα από τα 2 ζεύγη του εργοστασίου της ΔΕΗ στο Μαστιχάρι (θα συνεχιστούν οι διακοπές ρεύματος – Ενημέρωση από Ι. Παππά)

26
6495

Μετά από πολλά μηνύματά και τηλέφωνα που δέχτηκα από το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής ότι στο νησί της Κω δεν παρέρχεται ρεύμα. Κατευθείαν, επικοινώνησα  με τους υπευθύνους  της Δ.Ε.Η και της ΔΕΔΔΗΕ και με ενημέρωσαν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ότι  στο ένα από τα δύο ζεύγη του εργοστασίου της  ΔΕΗ στο Μαστιχάρι. Γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη που έχει προκληθεί. Αυτή την στιγμή προσπαθούν να μεταφέρουν στο ένα ζεύγος όλες τις γραμμές  ώστε να εξυπηρετηθεί όλο το νησί σήμερα από παροχή  ρεύματος.

Κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρχουν σταδιακές διακοπές ρεύματος.

Γι αυτό καλό θα ήταν να χρησιμοποιούμε με σύνεση τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές  συσκευές.

Από αύριο θα υπάρξει  η πλήρης αποκατάστασή του δικτύου.

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους υπεύθυνους.

                

 

               Ο ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΝΔ

                    ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και κατοπιν ενεργειων μου….κλπ..κλπ..εχετε ρευμα Κωοι!!!Τι αλλο θα δουμε σε αυτο νησι????ΝΤΡΟΠΗ!!!

    • Όταν ταξίδευα πριν είκοσι χρόνια, περνώντας το στενο Δανίας και Σουηδίας προς βορρά για το Όσλο, στον κόλπο του Σκάκεραγκ, εντύπωση μου έκανε οι χιλιάδες ανεμογεννήτριες στις ακτές της Δανίας στα δυτικά και πάνω σε τεχνιτές νησίδες μέσα στην θάλασσα. Η περιοχή έχει ισχυρούς ανέμους όπως το κεντρικό Αιγαίο.
      Χρόνια τώρα που ταξιδεύω από το νησί μας για Πειραιά και πίσω, μετρημένες πάνω στα νησιά μερικές ανεμογεννήτριες, ακίνητες, με δύναμη αέρα 6ρια και 7ρια !!!

  2. Ωραία η δουλειά του βουλευτή….!Και τα ζωντανά που ενοχλούν βουλευτή για τέτοιο θέμα…να κάνει τι?Αυτα μας αξίζουν κυριοι και μετα κατηγορούμε ….Κριμα Έλληνες

    • Θέλει η μπιπ να κρυφτεί και …
      Καλά σου είναι πιο το γλύψιμο μπήκες στο χοτσποτ … Ή είναι στη συμφωνία

  3. Πολιτευτής παλιάς κοπής, ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ για το ΡΕΥΜΑ και για ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ…

    Μεγάλο το ενδιαφέρον του για τους ψηφοφόρους του ακόμα και εάν κινδυνεύει η υγεία των κατοίκων όλων των κατοίκων της Κω….

  4. Το εχουν παρακανει εκει στη ΔΕΗ οι προκοπηδες.Ολο διακοπες εχουν για να βελτιωσουν το δυκτιο να μην εχουμε διακοπες και μολις τελειωσουν εχουμε διακοπη …λογο βλαβης.Ελλεος σας πληρονουμε κανονικα και μαλιστα πανάκριβα.Δουλευτε η πηγαίνετε σπιτια σας.

  5. …..Αυτην την περιοδο ολα περιπου οκ
    Αλλα το καλοκαιρι με τοσο κοσμο επιτρεπονται οι διακοπες ρευματος?

    • Τι λες ρε μπαρμπα.Αν εσυ εισαι ζωντανο και όχι κοσμος να το επιτρεψεις,εμεις πληρονουμε κανονικα και απαιτουμε σεβασμο.

  6. Κατάλαβε πλέον και ο τελευταίος Κώος κατόπιν ποιου τις ενέργειες ταξίδεψε ο νεαρός συμπατριώτης μας αντί να παραμείνει στην Αθήνα σε καραντίνα

  7. Κύριε Βολευτά στη γειτονιά μου …..υπάρχει μια γυναίκα 60 χρονο που είναι στείρα και θέλει να κάνει ένα παιδάκι! Κάντε κάτι και για αυτήν σας παρακαλούμε και εμείς ξέρετε….

  8. Λεχρίτες,μόνο τα κοντοσούβλια και οι σούβλες συνορεύουν με την …κρατικοδίαιτη λογική σας..πτωχευμένοι ψυχή τε και σώματι…

  9. 1ον. Γιατι δεν τηλεφωνει ο κοψιμιος στον Χαρδαλια να του δωσει οδηγιες;
    2ον. Αυτοι οι ανευθυνοϋπευθυνοι της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ δεν γνωριζουν οτι σε μεγαλεσ βλαβες ειναι υποχρεωμενοι να ενημερωνουν τον κοσμο;
    3ον. Τοσο πολυ πια γραψιμο;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ