ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Κω Live: Προσεχώς με Τηλεδιάσκεψη οι συνεδριάσεις λόγω κορονοϊού… Λεωφορεία του Δήμου για τους επιβάτες λόγω βροχής στο λιμάνι – Βολές από μειοψηφία για νομικά πρόσωπα

49
1800

ΒΙΝΤΕΟ Προσεχώς με Τηλεδιάσκεψη τα Δημοτικά συμβούλια λόγω κορονοϊού (όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω στο πλαίσιο των μέτρων του Υπ. Υγείας)… Λεωφορεία του Δήμου για τους επιβάτες λόγω βροχής στο λιμάνι – Βολές από μειοψηφία για νομικά πρόσωπα…

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Κω Live

49 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τα δεδουλευμένα ή τα δεδικασμένα μέσω κατάσχεσης του λογαριασμού της ενιαίας αρχής πληρωμών για να εκταμιευτεί και η νόμιμη αμοιβή του δικηγόρου? φράγκο δεν θα μείνει πάλι για μισθοδοσία

    • Το κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ που σας έταζε ο βολευτής ΣΥΡΙΖΑ κύριος κύριος Ηλίας Καματερός και τον ψηφίζατε οι πυλιώτες απανωτά υπονοεις μιστέρ;

  2. ο Μηταράκης έλεγε θα συντομεύσει η εξέταση ασύλου και στο παρά πέντε ανακοίνωσαν αναστολή διεθνούς δικαιώματος

  3. Ξέρουν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι να χειριστούν υπολογιστές και να συμμετέχουν σε τηλε-διάσκεψη; Δεν ξέρω πως το έχετε φανταστεί αλλά 30 άτομα να βλέπονται και να μιλάνε μαζί το βρίσκω έως αδύνατο.

    • Εδω κλεινουν ολες οι βαθμιδες εκπαιδευσης της χωρας, κι αυτοι βαζουν λεωφορεια παραπηγματα στο λιμανι. Ρεεεεεεε παρε καλα ρεεεεε!

  4. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΜΑΝΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  5. Μεχρι και η Ιωαννα σας παιζει μονοτερμα χαχαχα τετοια Αν-Ισχυρη δημοτικη παραταξη ποτε θα ξαναβρει??

  6. Ενα εργο μερικων μετρων ξεκινησατε αχρηστοι(Εθν.Αντιστασεως)και το αφησατε στην μεση!!!!!Λιμανι -εργο-Κυριτση ειναι!!Προυπολογισμος Κυριτση τον οποιον κατηγορουσατε!!

    • Εργο κυριτση το λιμανι; η ηλιθιος εισαι η τον παριστανεις. Εργο κυριτση ηταν η ξυλινη επενδυση που εγινε δυο μηνες πριν τις εκλογες και τωρα ξηλωνεται να γινει το σημερινο μεγαλο εργο.

    • Λιμάνι- Σέγκεν έργο εργολάβου είναι. Τα λεφτά στα δικαστήρια. Βούηξε ο τόπος. Το χτυπημένο λιμάνι από το σεισμό και ο χειρισμός από τον απερχόμενο απλά τραγικός. 3 χρόνια μετά ακόμα συζητάμε. Τσακωμένος όπως και εσύ ψιψίνα και με τον εαυτό του. Δεν μιλούσε σε άνθρωπο. Η υλοποίηση του έργου στο Λιμάνι , γράφει Νικηταράς. Και ότι γράφει δεν ξεγράφει. Άπατη θα πας.

      • Ρώτα τον φίλο μου τον ψεύτη. Νικηταράς – Χόνδρος θα κόψουν κορδέλα δικαίως γιατί αυτοί τρώνε το μανίκι και εσύ ακόμα θα προσπαθείς να κάνεις προπαγάνδα , μπας και πάρεις κανένα σταυρουδάκι.

    • Με εναν πρωην δημαρχο καπως σαν αρχι (μη)δη, μπορειτε να λετε οτι αυτη η δημοτικη αρχη εχει αναδοχο εργου αρχι (μη) δη…
      Κυριε κιαρη ελπιζω να μην το λογοκρινετε οπως αφησατε το προηγουμενο σχολιο να δημοσιευθει, ετσι και αυτο αφηστε το

      • Δημοτικη Αρχη με Ορους+Προυποθεσεις+Συμμαχιες=Δημαρχος αν-ισχυρος-αβουλος-δειλος-δημαρχος επι προθεσμια!!!Μοναδικο ΕΡΓΟ τους ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στον Κυριτση.ΚΩΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!

      • Το προηγουμενο σχολιο δεν αναφερθηκε στον δημαρχο αλλα στον αναδοχο εργου.Αλλα τι περιμενεις απο εναν ΕΡΓΟΛΑΒΟ λασπης??Εξ ιδιων κρινει…..

  7. Ρε παιδια μην τον πιεζεται πολυ και μας την κανει,για δευτερη φορα.Θα γινει το νησι βουκινο,πανελλαδικα.

  8. Η άλλη μιλάει για μαύρες τρύπες σε Δημοτικό οργανισμό που άφησαν οι απερχόμενοι γεμάτο χρέη. Η ιστορία θα γράψει ένα κακόψυχη: ο Νικηταράς θα ξεχρεώσει τους εργαζόμενους μετά από χρόνια και οι νεκροί συνάδελφοι τους θα βρουν διακαίωση.

  9. Αχ Ιωάννα , το έβλεπε και το βλέπει όλη η κοινωνία , αν δεν κατέβαινε ο Θεοδόσης θα είχαμε Γιώργο με 70% . Δεν μπορείς , απέχεις πολύ από αυτό το προφίλ που χρειάζεται κάποιος που ηγείται. Και ο Θεοδόσης απέχει. Αλλά ήταν μια καλύτερη επιλογή από τον πρώην και την κακία.

  10. παιδια τσιρκο το καταντησατε ολα τα θεματα αναμασημενα η ιωαννα μακραν μπροστα και η μονη ενημερωμενη.

  11. ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΒΡΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΩΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ,

  12. η νομοθεσία είναι σαφής και η Υπηρεσία ενδοτική υπέρ των αναδόχων κατά σύστημα.

  13. ΑΡΣΙΣ—–συγκεκριμένα υπήρξε εμπρησμός οχήματος της οργάνωσης, περιστατικά οχλήσεων των προσφύγων στα διαμερίσματα που διαμένουν κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς και απειλητικές αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες στοχοποιούν εργαζόμενους/ες, ή εγκωμιάζουν τους αυτουργούς του εμπρησμού και επιπλέον προτρέπουν σε ανάλογες ή ακόμα πιο βίαιες ενέργειες.

  14. Τι εγινε εκει στο ΔΛΤ θα παρουν αποφαση οτι οι επισκεπτες επιβαλλεται να ειναι στον σταθμο αναμονης…και οσοι λατρευουν λογω ιδεολογιας του εισβολεις…γιατι περι εισβολεων προκειτε…να αγορασετε τις σκηνες πολιτικης προστασιας και να τις στησετε στο λιμανι….ποιος σας ειπε να στελνετε λεωφορεια να αναμενουν οι ταξιδιωτες….τελειωστε με την ανωμαλια την ιδεολογικη που σας καιει και δωστε στους Κωους τον χωρο αναμονης…αντε γιατι πολυ στα ωπα ωπα εχετε τους λαθροεισβολεις…μην αρχισουμε να σκεφτομαστε διαφορετικα…οποιος τους θελει στα ωπα ωπα στο σπιτι του ακους Δημαρχε?

  15. Οι ανθρωποι που ειναι στο λιμανι …..τοσοι πολλοι μαζι….ποτε θα φυγουν?
    Αοριστη απαντηση για το ποτε….
    ……Μασκα εχω να γυρνω
    ……απο τον παρανοιο….

  16. ΡΕ ΚΟΤΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΟΥΤΤΕ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΚΟΨΙΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ