ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Κως: Ρίγη συγκίνησης και ενθουσιασμού με F16, ελικόπτερα του στρατού μας & μια μεγαλειώδη παρέλαση με ψυχή στην κατάμεστη από κόσμο παραλιακή λεωφόρο

55
7157

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Ρίγη συγκίνησης και ενθουσιασμού με θερμά χειροκροτήματα και επευφημίες από  πλήθος κόσμου προκάλεσε η εντυπωσιακή, μεγαλειώδη και με ψυχή, παρέλαση, στην παραλιακή λεωφόρο της Κω, με f16 και ελικόπτερα του στρατού μας πάνω από την παραλιακή λεωφόρο αλλά και σκάφη του λιμενικού παραδίπλα, να στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την 72η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την μητέρα Ελλάδα.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, ο ΓΓ Αποδήμου Ελληνισμού Γιάννης Χρυσουλάκης, η εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, Βουλευτής Δωδ/σου Μ. Ιατρίδη (στις δηλώσεις τους έστειλαν μήνυμα αποφασιστικότητας της κυβέρνησης για την φύλαξη των συνόρων μας), ο Έπαρχος Γ. Καμπανής, Ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς με Αντιδημάρχους και στελέχη της Δημ. Αρχής, ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Εμμ. Θεοδώρου, ο πρ. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλ. Καματερός, η Γραμματέας της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ Κ. Γαβαλά, εκπρόσωπος της Ελληνικής λύσης, Διοικητές  εκπρόσωποι των ένστολων αρχών, Δημοτικοί, Τοπικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι, υποψήφιοι, εκπρόσωποι του Συνδέσμου παλαιών πολεμιστών και φορέων, η Ομάδα Θερμοπύλες Κω με μεγάλες σημαίες απέναντι από την εξέδρα των επισήμων κ.α.

Για πρώτη φορά ο κόσμος που συγκεντρώθηκε από νωρίς στην κεντρική παραλιακή λεωφόρο για να παρακολουθήσει την παρέλαση σχολείων, συλλόγων και των σωμάτων ασφαλείας που τίμησαν και φέτος την ιστορική αυτή επέτειο για τα νησιά μας και τους ηρωικούς προγόνους μας που έχυσαν το αίμα τους για την Ελευθερία, ένιωσε τέτοια συναισθήματα ενώ για άλλη μια φορά δυναμική & εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση επίσης των έφεδρων εθνοφυλάκων μας.

(στο τέλος του 1ου ΒΙΝΤΕΟ δείτε εντυπωσιακό πέρασμα του στρατιωτικού ελικοπτέρου πάνω από την παραλιακή λεωφόρο)

(Προς το τέλος του 2ου ΒΙΝΤΕΟ αμέσως μετά το τέλος των δηλώσεων της Μ. Ιατρίδη και πριν τη δήλωση του Επάρχου Γ. Καμπανή δείτε το πέρασμα των δύο F16 πάνω από το χώρο της παρέλασης).

 

Οι καταδρομείς λένε συνθήματα στην παρέλαση της Κω για την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων με την μητέρα Ελλάδα

Geplaatst door Michael Sarigiannis op Zaterdag 7 maart 2020

Kos 🇬🇷🇬🇷

Geplaatst door Μιχάλης Χατζηθέμελης op Zaterdag 7 maart 2020