ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Πολύς κόσμος στη χοροεσπερίδα του 2ου ΓΕΛ Κω στη Νέα Φαντασία | Λαμπεροί πρωταγωνιστές τα παιδιά… συγκινήσεις, δώρα, χορός & διασκέδαση

0
4125

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Αξέχαστη θα μείνει στο πάνθεον των αναμνήσεων των παιδιών από τα μαθητικά τους χρόνια και η αποψινή αποχαιρετιστήρια χοροεσπερίδα  των τελειφοίτων του 2ου ΓΕΛ ΚΩ, στην κατάμεστη νέα Φαντασία,

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος κ. Ναθαναήλ, ο Πρόεδρος της Σχ. Επιτροπής Μ. Μήτρου, ο Αντιδήμαρχος κ. Καμπουράκης εκ μέρους του Δημάρχου, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί, γονείς συγγενείς και φίλοι των παιδιών.

Την βραδιά άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων Μ. Κώστογλου, με ένα θερμό καλωσόρισμα προς όλους και πολλές ευχαριστίες προς τους χορηγούς της βραδιάς.

Αλλά και τα ίδια τα παιδιά διά των μαθητικών εκπροσώπων του μίλησαν πολύ παραστατικά για το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου πολύ σημαντικού για τη ζωή τους.

Τις θερμές ευχές του προς τα παιδιά για καλή συνέχεια στη ζωή τους  έδωσε ο Διευθυντής του σχολείου Γ. Χλαπάνης.

Στην συνέχεια η βραδιά εξελίχθηκε με τα παιδιά απόλυτους πρωταγωνιστές της βραδιάς διαπρέποντας στο χορό, το τραγούδι και τη διασκέδαση με την ορχήστρα των Α. Κρητικού – Ν. Παριανού και των συνεργατών τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ