«Ποιοι προσπαθούν να φιμώσουν το Τοπικό Συμβούλιο Πυλίου που έχει σηκώσει ανάστημα για το φλέγον ζήτημα του χωριού μας και ολόκληρου του νησιού;»

40
1149

ΑΠΟΡΙΑ

Μόνο ο πληθυσμός της Κω μπορεί να επηρεαστεί από τον ιό που κυκλοφορεί παγκοσμίως;

Πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχουν κυρώσεις για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδος;

Πώς π.χ. χθες το απόγευμα 29/2/20 στη Ρόδο έγινε πορεία 500 ατόμων για το μεταναστευτικό; Και εντελώς τυχαία όταν ανακοινώθηκε η ομόφωνη απόφαση του Τοπικού συμβουλίου Πυλίου για την ειρηνική διαδήλωση στις 1/3/20 ώρα 13:00 μ.μ. δεχθήκαμε εν ώρα συνεδρίασης τρία τηλεφωνήματα με την απειλή συλλήψεων  με 2ετή φυλάκιση μη εξαγοράσιμη και των 7  τοπικών συμβούλων.

Ποιοι προσπαθούν να φιμώσουν το Τοπικό Συμβούλιο Πυλίου που έχει σηκώσει ανάστημα για το φλέγον ζήτημα του χωριού μας και ολόκληρου του νησιού;

Ποιανών τα συμφέροντα θίγονται;

Εμείς σαν Τοπικό Συμβούλιο Πυλίου δεν σταματάμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε από την πρώτη στιγμή της εκλογής μας.

Κάποιοι προσβάλλουν την νοημοσύνη μας!!!

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΥΛΙΟΥ

40 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δικο σας !,!!!Αφιερωμενο με αγαπη στο 65%των Κωων ψηφοφορων!Μ
    Τοπικο Πυλιου….σας θαυμαζουμε!!

    • τους ψευτοτσαμπουκάδες που δημιούργησαν πρόβλημα στην κοινότητα, πριν γίνουν τα χειρότερα…..

  2. Παραθέτω τη δήλωση του Υπουργού Υγείας κ. Κικίλια :
    Την ματαίωση-αναστολή όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν σε όλη τη χώρα τις επόμενες ημέρες ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των ιατρικών συντακτών, νωρίτερα σήμερα. Η ματαίωση των εκδηλώσεων έγινε για προληπτικούς λόγους, στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης των πολιτών από τον κοροναϊό.

    Δεν υπάρχει καμία αναφορά για συγκεντρώσεις πολιτών.
    Ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Πυλίου επιβάλλεται να κατανομάσει επίσημα από ποιούς έγιναν τα τηλεφωνήματα και να δώσει στη δημοσιότητα επιστολές που του κοινοποιήθηκαν για την απαγόρευση της συγκέντρωσης.

  3. Τώρα που θα αρχίσουν να έρχονται να δούμε που θα τους βάλουμε!!! Όλοι εσείς που είστε κατά του νέου hot spot να πείτε στην κυβέρνηση και στον πρόεδρο του Πυλίου να τους στέλνει την ίδια ώρα στην Αθήνα γιατί θα τους κάνουμε ντα

  4. Και στην Μυτιλήνη που εγινε αυτός ο χαμός για να μην γίνει το καινούριο ΧΟΤ σποτ δεν σταματάνε οι ροές ! Τώρα που θα κυκλοφορούν ελεύθεροι χωρίς έλεγχο να δούμε άμα τους αρέσει! Θα παρακαλάνε για το καινούριο ΧΟΤ ΣΠΟΤ

    • Δε βλεπεις τι γινεται γυρω σου. Επιθεση δεχεται η Ελλαδα κι εσυ τα φραγκακια σου. Αντε βαλε και το σαρικι και τρεχα να τους υποδεχτεις. Προδοτη.

  5. Ποιός είναι αυτός που σας απείλησε με φυλάκιση; Τον ξέρετε; Αν ναι γιατί δεν τον λέτε; Αν όχι γιατί δεν πάτε στον εισαγγελέα να το καταγγείλετε; Μαζί σας είμαι αλλά δεν καταλαβαίνω το νόημα της ανακοίνωσης. Δηλαδή θέλετε να κάνετε κάτι αλλά κάποιοι δεν σας αφήνουν; Πείτε και σε εμάς ποιοί είναι αυτοί και γιατί σας εμποδίζουν;

  6. του πυλιου,και του απερχμενου φακιστα,τον @ολ@ σας να κτυπατε και τις καυκαλες σας,οι κωοι δεν θέλουν να σας ξαναδουν.Αδικα γκαριζετε.Ο απερχομενος είναι ότι χειρότερο έχει βγάλει το νησί,και γιαυτο σας το ξαναλέω,μην γκαριζετε,γιατί το μόνο που θα καταφαιρετε,είναι οτι θα ξυπνήσετε τα γαδουρια του πυλιου.

  7. ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤ ΣΠΟΤ, …. ΔΕΝ ΣΚΟΥΖΑΤΕ,ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΥΖΟΦΕΡΝΕΤΕ;;;;;;;;;!!!!!!!!!!????????ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΧΟΛΗΣΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ,ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ.ΑΡΑΚΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΕΑΝ Η ΝΤΡΟΠΗ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΣΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗ ΖΩΗ.

    • Αρχισατε παλι να συκοφαντειτε και να σπαξιωνετε το τοπικο του Πυλιου. Αλλα εινα και οι εφτα(7) ενωμενοι. Αλλα πες πες η συκοφαντια θαμεινει.

    • ΣΚΟΥΞΕ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΚΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΑΣ.

  8. Δηλαδή ή δήθεν κινητοποίηση που αποφασίστηκε από ένα και μόνο άτομο είχε ως σκοπό το καλό του Πυλίου ????? μήπως αποτελεί υποκινούμενη ενέργεια από άλλο πρώην δήμαρχο με σκοπό να υπάρξει αντίδραση κατά του νυν δημάρχου???? Ρωτάω γιατί πολλοί από ‘ μας στο Πυλί έχουμε απορία . Μήπως τελικά καπηλευόμαστε τον πόνο των ανθρώπων του Πυλίου στο βωμό της πολιτικής ?????

  9. Απλά πρόεδρε μας τους έχουν φορτωσει και δεν θέλουν να ξεσηκωθούμε μήν τυχον και πάνε στα δικά τους χωριά ή στην πόλη!

  10. η Τουρκία μας κύρηξε πολεμο. ιβρυδικο
    άμεση απομάκρυνση των νεοναζί ΜΚΟ και των φασιστών αλληλέγγυων. να φύγουν από το νησί οι 5φαλαγγιτες
    γιατί βρίσκονται ακόμα στο hot spot άτομα που με καδρονια και πέτρες επιτίθονται σε ανήλικα πυλιοτακια????

  11. ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΥ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΩΝ.ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΟΎΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΜΗΝ ΦΟΒΆΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΤΑΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΌΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΆΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΥ ΣΑΣ….ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ…. ΕΛΆΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΏΝΤΕΣ ΕΙΤΕ ΛΈΓΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΤΕ ΛΈΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣ .ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΊΞΟΥΝ ΤΟ Τ.Σ.ΤΟΥ ΠΥΛΙΟΥ ΜΑΖΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ.ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΌ ΑΦΟΡΑ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.

  12. Βρε …..μια προταση δεν μπορειτε να κάνετε….και κατεβασατε ολολληρο κειμενο;;.; Τελικα παραιτηθηκατε η οχι;;;; οτι να ναι ειστε,ασοβαροι και γι αυτο ο κοσμος δεν ας ακολουθει

  13. Την παρασκευη μας το ανακοινωσατε φιλοι μου. Ετοιμαστηκαμε ναμαστε παροντες και το βραδυ μας ειπατε ακυρον. Το σαββατο διασκεδαζατε απο δω και απο κει και κανατε αναρτησεις και την κυριακη ξαφνικα ενω εχουμε τα θεματα μας με εβρο, ροες απο ανεναντι κλπ, εσεις ξαφνικα βρισκεστε και βγαζετε μια ξεγυρισμενη ανακοινωση στο δοξα πατρι. Δυστυχως μπλεξατε την παραταξη σας φιλοι μου και ακυρωνετε την οποια προσπαθεια σας. Εγω παντως οταν θα ξανακαλεσετε θα απεχω γιατι δεν σας πιστευω. Λυπαμαι

    • Οι αντιδημαρχέσες σας διασκεδάζουν απο δω και από κει και κάνουν μούγκα για τι θέμα που αφορά το χωριό τους!!!! Για τα πανηγύρια καλές καλές είναι και να μοστράρουν φωτο στο FB!!!! Να απέχεις λοιπόν και να πας να κάνεις παρέα μαζί τους γιατί μόνο γ΄αυτό είστε!!!

      • Αγανακτησμενε αφου ειναι για τα πανηγυρια οπως σωστα γραφεις ας δουνε το βιντεο τις ενδιαφερει!!

  14. Τεραστια προσπαθεια να απαξιωθει το τοπικο. Ολοι οι πληρωμενοι γραφουν εναντιον. Αυριο θελα να σας δω.

  15. Να τους παρετε εσεις οι αλληλεγγυοι του Νικηταρα-Καματερου και οι Νου-Δουλα του Κουλη,αντε μπραβο!!

  16. Βρε κουρκουβιαλοι από ποτε το τοπικό συμβουλιο κάνει πολιτική και όχι η υπεύθυνη κυβέρνηση; δεν καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα είναι σοβαρά και παίζεται τα παιχνιδάκια του ακατανομαστου

  17. ο άλλος………….. εβγαλε μια κουκουρουκου ανακοινωση στο φειςμπουκ οτι ερχονται βαρκες απο απεναντι και μαζευτηκαν 100 ατομα στο φαρο

  18. Την θυμάστε την διαφήμιση της stimorol που έλεγε καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς … Ε, αυτήν μου θύμισε το τοπικό του Πυλιου …..

  19. ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΥΜΕΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ. ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΣΥΛΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΛΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ. ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ …ΚΛΠ..ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ? ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ …ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ , ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ . ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΤΕ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΝΟΙΚΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΚΟ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΦΑΛΗΡΗΣΟΥΜΕ . ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΑΚΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ …ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.

  20. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΊΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΥΠΟ ΤΩΝ ΗΛΟΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΦΤΑΙΜΕ ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ;ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΤΈΨΕΙ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.ΞΕΧΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΒΡΙΣΚΌΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ ΚΩΣ ΜΑΣ . ΕΛΆΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΞΩ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ .ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΣΥΣΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ…..

  21. Ο /////ξεσήκωσε τον κόσμο ότι και καλά έρχονται λαθροπροσφιγες εδώ και μια ωρα! Τσιράκιa του ακατανομαστου είναι τι περιμένεις!!! Η Κως δεν ακούγεται πουθενά στις ειδήσεις και αυτός θα μας κάνει σαν την Χίο και την Μυτιλήνη…….

    • Άστα να πάνε ο βλάκας. Πήρα την αστυνομία για τον βλάκα που ανεβάζει ψευδείς ειδήσεις…

  22. Είστε για λύπηση φασίστες του κ…ρατά ρε δε ντρέπεστε μονο το φραγκο σας νοιαζει? Γυναικούλες ψευτομαγκες του υπολογιστη; δε σας νοιζουν τα παιδια σας; και μη πείτε ότι νοιάζεστε για να τα θέλετε ετσι; Όλοι μας περνάμε δύσκολα και πολλοί δεν έχουν ούτε να φάνε αλλά έχουν άλλες αξίες δώσει στα παιδιά τους θρησκεία πατρίδα οικογένεια κάτι που εσείς δε το γνωρίζετε μάλλον. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ αδερφές αν έχετε τα κότσια ελάτε να τα πείτε στους Πυλιωτες..άμα σας πη@νε τις γυναίκες και τις κόρες να σας πώ εγω γουρούνια του κερ@τα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ