ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με εντυπωσιακή προσέλευση εκπαιδευτικών η εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες στην Πνευματική Εστία Κω | Καταχειροκροτήθηκαν η ομιλία και η χορωδία των εκπαιδευτικών

9
2061

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Με την προσέλευση πλήθους εκπαιδευτικών (εν ενεργεία και αφυπηρετούντων), παρουσία των δύο Σεβασμιωτάτων και εκπροσώπων των τοπικών αρχών, πραγματοποιήθηκε απόψε η καθιερωμένη εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου για την Ημέρα των Γραμμάτων με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών.

Με αυτή την εκδήλωση η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου τιμά τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών και συνολικά το πολύ σημαντικό έργο των εκπαιδευτικών, διαχρονικά.

Την κεντρική ομιλία για τους Τρεις Ιεράρχες πραγματοποίησε σύντομα, μεστά και περιεκτικά η Νηπιαγωγός – Προϊσταμένη του 1ου Νηπιαγωγείου Κω κ. Σεβαστή Πολίτη.

Στην συνέχεια η Χορωδία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κω-Νισύρου υπό την διεύθυνση του Χρήστου Γαμβρέλλη παρουσίασε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Νίκο Γκάτσο.

Την παρουσίαση της Χορωδίας έκανε η Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Σεβαστή Μπίλλη.

Την εκδήλωση έκλεισαν με τις ομιλίες τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αγκύρας κ. Ιερεμίας.

Τέλος, όπως κάθε χρόνο σε όλους τους εκπαιδευτικούς (πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης), αλλά και σε όσους έχουν αφυπηρετήσει δόθηκαν τιμής ένεκεν αναμνηστικά από τον Σεβασμιώτατο..

Την εκδήλωση παρουσίασε η Δημοσιογράφος, Νάνσυ Γαμβρέλλη.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο πρ. Βουλευτής Η. Καματερός, ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Κρητικός, ο Πρόερδος της Σχ. Επιτροπής Μ. Μήτρου, ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Εμμ. Θεοδώρου, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Π. Χατζηχριστοφής, ο εκπρόσωπος της Δύναμης Αλλαγής Α. Κρητικός, η Επικ. του Οράματος και Δράση Ι. Ρούφα, ο τοπικός σύμβουλος Σεβ. Παρβέρης, ο Διοικητής του ΝΑΣ Κω Ι.Γ Καρδαρά, η Διοικητής του 5ου ΣΑ Κω Δ. Ζούπη, ο Λιμενάρχης Κω Π. Χαμετής , ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Δ. Καπανδρίτης, ο Διοικητής Ασφαλείας Δ. Δελής, Ιερείς της Ι. Μ. και πολλοί εκπαιδευτικοί.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν η Εκπαιδευτική Κοινότητα διαπνέεται από τις ακαταμάχητες αρχές της Ελληνοορθόδοξης παράδοσης κατορθώνει μια τέτοια υπέροχη εκδήλωση στη μνήμη των Τριών Ιεραρχών, τιμώντας έτσι τα Ελληνικά Γράμματα.Εύγε στους διοργανωτές και εκτελεστές αυτής της εκδήλωσης.

    • ενας ΕΛΛΗΝΑΣ... Τι καλα να μπορουσαν να το λενε και τα σημερινα παιδια...

      Μεχρι περσι στην εκκλησια πηγαιναν ελαχιστοι δασκαλοι και μαθητες. Οι υπολοιποι ΜΑΝΤΕΨΤΕ τι κανανε…

    • Το θεμα ειναι ΠΟΣΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ. Οσο για το κολλημα που εχω με εσας δεν ειναι τυχαιο. Γνωριζω εκ του συνεγγυς το πως δουλευουν τα τελευταια 20 χρονια τα σχολεια. Σε συγκεκριμενο δημοτικο περσι αυτην την μερα με το ζορι πηγαν 3 δασκαλοι. Οι υπολοιποι που ηταν?

  2. Πήγαν στην Πνευματική Εστία αντί να πάνε να βάλουν κανένα σήμα με τον Βαγγέλη και τον Ματθαίο!Εσύ πήγες;

  3. ενας ΕΛΛΗΝΑΣ... Αναφερομαι σε περσινο & προπερσινο & & & χρονικο διαστημα...

    Φετος το κανατε ΒΟΥΚΙΝΟ για ΕΞΙΛΕΩΣΗ… (οποιος εχει την φωλια του @@@@@@@)… Οσο για τον Κο ΒΑΓΓΕΛΗ & τον Κο ΜΑΤΘΑΙΟ ναι μεν δεν εχουμε επαφες παρολα αυτα καταλαβαινω το τροπο ΓΡΑΦΗΣ τους. Οσο για μενα ΕΔΩ ΘΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ οσο βλεπω τα ΣΤΡΑΒΑ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ