ΚΤΕΛ-Κω ΑΕ: Λυπούμαστε για το κατάντημα της Προέδρου της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ – Η καταφορά και η περιφρόνηση των νόμων αποτελεί ύβρη για τη δημοκρατία

22
2356

Μια απάντηση της ΚΤΕΛ-ΚΩ Α.Ε. στο δημοσίευμα της κ. Πη με τον τίτλο «Πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα εμποδίζουν την επέκταση των δρομολογίων στα χωριά».

Η εταιρεία μας λυπάται πολύ για το κατάντημα της προέδρου, διότι η καταφορά και η περιφρόνηση των νόμων και των αποφάσεων θεσμικών οργάνων, αποτελεί ύβρη για την δημοκρατία και φυσικά καταλύει κάθε έννοια κράτους δικαίου.

Για να καταλάβουν οι δημότες περί τίνος πρόκειται, πρέπει να ανατρέξουμε στον μήνα Ιούνιο του 2016, όταν η Δημοτική Αρχή, αποφάσισε να επεκτείνει παράνομα την αστική γραμμή Κως – Αλικαρνασσός μέχρι τον οικισμό Τιγκακίου. Τότε το ΚΤΕΛ απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους η συμπεριφορά αυτή είναι παράνομη. Μάλιστα, επειδή διαπιστώνεται ότι στην υπόθεση της επέκτασης των αστικών συγκοινωνιών, δίνεται μια πολιτική διάσταση, εξαιτίας της συμμετοχής του κ. Μαραγκού στην επιχείρησή μας, καλέσαμε την δημοτική αρχή να διαχωρίζει κάποια πράγματα και τονίσαμε ότι το ΚΤΕΛ ΚΩ, δεν είναι ο «ΜΑΡΑΓΚΟΣ», αλλά μια εταιρεία με 19 μετόχους και 30 εργαζόμενους. Προσπαθήσαμε σε κάθε τόνο και με κάθε τρόπο να πείσουμε την δημοτική αρχή να μην συγχέει τους ρόλους των προσώπων, προκειμένου να αδράξει πολιτικά οφέλη. Μάταια προσπαθήσαμε να μεταπείσουμε να μην στοχοποιεί το ΚΤΕΛ εξαιτίας των πολιτικών αντιθέσεων που έχει με τον πρόεδρό μας κ.Μαραγκό .

Στη συνέχεια, αφού ως γνωστόν η δημοτική αρχή, δεν παίρνει από λόγια, κοινοποιήσαμε εξώδικη διαμαρτυρία, σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους που συμμετείχαν στην λήψη της παράνομης απόφασης και τους γνωστοποιήσαμε ότι η πράξη τους επιφέρει τεράστια βλάβη στα συμφέροντα της εταιρείας μας, την οποία βλάβη θα διεκδικήσουμε από έκαστον προσωπικά. Μάλιστα τονίσαμε ότι η συγκεκριμένη γραμμή εξυπηρετείται κανονικά από το ΚΤΕΛ και δεν χρειάζεται καμιά απολύτως ενίσχυση. Η δημοτική αρχή, αντί να σταματήσει την παράνομη συμπεριφορά της, αδιαφόρησε προκλητικά και πύκνωσε τα δρομολόγιά της, θεωρώντας ότι μπορεί να πράττει ότι «γουστάρει», σε αντίθεση με τις επιταγές των νόμων.

Πρόσφατα λοιπόν και κατόπιν προσφυγής μας, εκδόθηκε η υπ’αριθμ. 20/2016 απόφαση της Επιτροπής του άρθρου 152, η οποία δικαίωσε την εταιρεία μας ακυρώνοντας όλες τις αποφάσεις που σχετίζονταν με την επέκταση της αστικής συγκοινωνίας στην Κω, ως παράνομες. Η άνω απόφαση δέχεται ότι την συγκοινωνία εκτός των ορίων του πρώην Δήμου Κω εκτελεί το ΚΤΕΛ, ακόμη και αν χαρακτηριστεί ως αστική περιοχή, ολόκληρο το νησί. Πολλώ δε μάλλον όταν δεν έχει λάβει χώρα τέτοιος χαρακτηρισμός. Αυτό επιτάσσει ο νόμος, στα πλαίσια μιας προσπάθειας να προστατέψει τις εταιρείες των ΚΤΕΛ, μετά την επέκταση των ορίων των Δήμων, αρχικά με τον νόμο «Καποδίστριας» και στην συνέχεια με τον νόμο «Καλλικράτης». Ο Έλληνας νομοθέτης λοιπόν, θεώρησε σκόπιμο ότι πρέπει να προστατέψει τα συμφέροντα των λεωφορειούχων, διότι αναγνώρισε κάποια δικαιώματα στο πρόσωπό τους. Μια τέτοια σκοπιμότητα υπάρχει έκδηλη στον σχετικό νόμο 2963/2001 που ρυθμίζει το συγκοινωνιακό έργο και φυσικά στην αιτιολογική του έκθεση.

Αυτό έκρινε τότε η Ελληνική Βουλή και έτσι νομοθέτησε. Αν λοιπόν σήμερα κάποιοι επιθυμούν ή κρίνουν ότι απαιτείται διαφορετική ρύθμιση του ζητήματος, μπορούν να επιδιώξουν την αλλαγή του νόμου, υπέρ των συμφερόντων τους, ή ακόμη, αν ειλικρινά ενδιαφέρονται για την αναβάθμιση των συγκοινωνιών της Κω, να επιχειρήσουν την πλήρη απελευθέρωσή τους, όπου ο καθένας θα μπορεί να δρομολογεί λεωφορεία, σε οποιαδήποτε γραμμή. Φυσικά η Δημοτική αρχή, δεν επιδιώκει κάτι τέτοιο, ούτε την ενδιαφέρει, διότι αφενός επιδιώκει την κόντρα στο πρόσωπο του Μαραγκού, αφετέρου διότι τρέμει την στιγμή που η εταιρεία μας, με τα υπερσύγχρονα λεωφορεία της και όχι τις σάπιες μπακατέλες της, θα μπει δυναμικά στις αστικές γραμμές εντός της πόλης. Τρέμει την σύγκριση και αντί να επικροτεί την ιδιωτική πρωτοβουλία, που προστατεύεται συνταγματικά, κραυγάζει ανούσια. Και αυτή είναι η υποκρισία της.

Πέρα όμως των ανωτέρω, το δημοσίευμα, αντανακλά τις απόψεις της ιδίας της προέδρου για την έννομη τάξη της χώρας μας. Όταν τα θεσμικά όργανα της πολιτείας ακυρώνουν την απόφαση της ιδίας και της δημοτικής αρχής για την επέκταση των αστικών συγκοινωνιών, ως παράνομη, η ίδια, αντί να προβληματιστεί για την μέχρι τώρα παράνομη συμπεριφορά της, αποδίδει την απόφαση αυτή σε συμφέροντα «πολιτικά και επιχειρηματικά»! Με άλλα λόγια, κατηγορεί τα μέλη της Επιτροπής που εξέδωσαν την συγκεκριμένη απόφαση, ότι ενήργησαν με πολιτικά κίνητρα, και παραδόθηκαν στα επιχειρηματικά συμφέροντα του προσφεύγοντος ΚΤΕΛ, παραβαίνοντας το καθήκον τους.

Για την ιστορία και για την ενημέρωση των δημοτών πρέπει να τονίσουμε ότι τα μέλη της Επιτροπής του άρθρου 152 είναι έγκριτοι και εμπειρότατοι νομικοί. Αυτούς τους ανθρώπους, μεταξύ άλλων, καταδεικνύει ως υποστηρικτές πολιτικών συμφερόντων. Αυτούς τους ανθρώπους καταγγέλλει ότι υποστηρίζουν τα συμφέροντα του ΚΤΕΛ ή και άλλων ενδεχομένως ιδιωτών, ενάντια στα συμφέροντα των δημοτών. Αυτό φυσικά αποτελεί ύβρη χείριστης μορφής, στο πρόσωπο αυτών των ανθρώπων. Και εμείς ως ΚΤΕΛ, αφού έμμεσα μας εμπλέκει, οφείλουμε να επιστρέψουμε την ύβρη στην πρόεδρο της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, τονίζοντάς της ότι δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα, ώστε να καταφέρεται και να σπιλώνει την προσωπικότητα τόσο σημαντικών ανθρώπων. Και φυσικά της ευχόμαστε ολόψυχα, να την λυπηθούν και να την αφήσουν μόνο στην κρίση των ανθρώπων, διότι η κρίση της δικαιοσύνης, αν αποφασίσουν να προσφύγουν σε αυτήν, θα είναι σκληρή για την αμετροέπειά της.

Η κ. πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ βρίσκεται αλλού. Δεν έχει αντιληφθεί ότι το «πολιτεύεσθαι» είναι πάνω από όλα πιστή τήρηση των νόμων του κράτους. Δεν έχει αντιληφθεί ότι οι νόμοι έχουν θέσει τα όρια μέσα στα οποία πρέπει να δρα η εκάστοτε δημοτική αρχή και τα νομικά αυτής πρόσωπα. Θεωρεί ότι όλα είναι θεμιτά όταν ευλογούνται από μια πολιτική παράταξη. Δεν μπορεί να κατανοήσει ότι όταν ο οποιοσδήποτε παρανομεί, υπάρχουν ακόμη και σήμερα, θεσμοί που τραβούν το «αυτάκι» του παραβάτη. Δεν έχει αντιληφθεί ότι όταν ένας δημοτικός παράγοντας εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο για μια απόφαση οποιουδήποτε δικαιοδοτικού οργάνου, προσβάλλει βάναυσα τους θεσμούς, ασχημονεί απέναντι στον κόσμο που την επέλεξε και κυρίως, θέτει σε κίνδυνο το περί δικαίου αίσθημα των δημοτών. Δεν έχει αντιληφθεί ότι η ζημιά που κάνει στην κοινωνία είναι εγκληματική, διότι διασπείρει την σύγχυση περί του μέτρου και του δικαίου. Διασπείρει το μίσος και την διχόνοια, καταφέρεται κατά του ίδιου του νομοθέτη, ενώ από τη θέση του αιρετού, έχει χρέος να συνθέτει τις δυνάμεις του τόπου, να μετριάζει τις αντιθέσεις και να πολιτεύεται με βάση τον όρκο στο Σύνταγμα και τους νόμους.

Εμείς ως μέτοχοι και οι εργαζόμενοι στο ΚΤΕΛ Κω Α.Ε. χαιρετίζουμε την απόφαση της Επιτροπής και δηλώνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με την Δημοτική Αρχή, όπως επιβάλει ο νόμος, όταν η τελευταία πείσει για την αγνότητα των προθέσεών της.

Πρέπει λοιπόν η κ. πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ και η δημοτική αρχή, να ρίξουν τους τόνους και να πάψουν την καραμέλα των «κακών» που επιχειρούν σε βάρος των δημοτών, κάνοντας «πόλεμο» στην δημοτική αρχή.

Όπως κατ’ επανάληψη σας έχουμε διαμηνύσει, η αντίθεση την οποία διακαώς επιδιώκετε, για λόγους εντυπωσιασμού, δεν οδηγεί σε λύσεις.

Επιλέξτε την συναίνεση ή τουλάχιστον δοκιμάστε την.

Θα διαπιστώσετε ότι έχετε πολλά να κερδίσετε από αυτήν.

Για την ΚΤΕΛ ΚΩ Α.Ε.

Κων/νος Χαματζόγλου

22 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΕΣΥ ΜΑΡΑΓΚΕ ΑΓΟΡΑΣΕΣ 2 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΑΣ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΩ

  ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ.ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗ- ΒΑΣΩΣ.ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΑΣ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΧΝΗΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

  • Σωτηρη προχωρα ολοι διπλα σου για να διωξουμε τα φασισταρια.Ειναι λυγδηδες με την σημασια της λεξης ολοι αυτοι. Εχουν καταντησει το νησι μποχαλοσταυλο.Ολη η κως βρωμαει απο τα σκουπιδια,λες και ηταν οπως τοτε με τους λαθρομεταναστες,που βρωμαγε το νησι απο σκατα και κατρουλια,και σταυρωσαν τα χερια τους ο δημαρχος με τον μαραγκο,και ξευτιλησαν ολοκληρο νησι.Να γιατι χαθηκε ο τουρισμος.Οι μονοι υπευθυνοι για την καταντια του νησιου.Εγω σαν μαγαζατορας θα υποβαλω μηνυση σαυτους τους δυο.Αυτοι μας διοικουν……

 2. το 2017!!!!!ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΜΕΛΙ!!!ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΑΚΧΑΡΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!!!

 3. αυτή η υπόθεση με τις γραμμές και τα λεωφορεία έχει πολύ ψωμί ακόμα. Ο κ. Κυρίτσης και η κα Πη με την πολιτική που ακολουθούν βουλιάζουν οικονομικά της Δημοτική Συγκοινωνία και τη πάνε για φούντο. Τα όσα έλεγαν και έταζαν αποδεικνύονται κάθε μέρα που περνάει σκέτα φούμαρα. Ας πάνε στη Κέφαλο, στη Καρδάμαινα, στο Μαστιχάρι, στο Μαρμάρι, στο Τιγκάκι και να τους πούνε για συγκοινωνία και Ryan Air

 4. τα κρουαζιεροπλοια ριχνει φορους κοιταει μελι απο τρενακια κλαφτα χαραλαμπε.

 5. ΤΡΕΝΑΚΙΑ SECURITY. ΜΕΛΕΤΕΣ 650.000 ΕΥΡΩ !!!! ΑΠΟ ΤΟ ΔΛΤ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

  ΟΛΟΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ!!!!!!!τα χρηματα που σπαταλα ο δημος για μελετες ειναι πανω απο 1.000.000 ευρω!!!!!!!!ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΜΕΛΙ ΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ………….

 6. κατι ετοιμαζει παλι ο μελάκιας απο 400.000 χιλιαδες ευρω καταθεσεις στο ποθεν εσχες

  οταν θα φυγει θα είναι 5.000.000 εκατομυρια ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!! πω πω πω !!! μελι!!!!ριξε φορους!!!!!

 7. ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

  Σε αυτή τη Χώρα λοιπόν, αυτή η κυβέρνηση κατάντησε τους Έλληνες Πολίτες ζητιάνους και στηρίζει με επιδόματα τους λαθρομετανάστες ζητιάνους. Αυτό και αν είναι το άκρον άωτο του παραλογισμού.
  Τι να πεις γι’ αυτούς τους κανάγιες;;;;;;; Με ποια επίθετα να τους χαρακτηρίσεις;;;; Αυτοί, όπως και οι παππούδες τους στον Εμφύλιο, είναι οι συνειδητοί δήμιοι του Ελληνισμού. Οι αρνητές κάθε λογικής, κάθε αίσθησης δικαίου. Μια κυβέρνηση που μισεί τον Λαό της και που κάνει το οτιδήποτε για να τον εξοντώσει.
  Ευχόμαστε λοιπόν ολόψυχα το 2017 να μην είναι καλό γι’ αυτούς και σύντομα να καταρρεύσουν. Και τότε μπορούν ελεύθερα να πάνε στις αγαπημένες τους χώρες, στο Πακιστάν, στο Αφγανιστάν, στη Λιβερία, στην Κούβα, γιατί εδώ δεν θα μπορούν να σταθούν από την απόρριψη και το ανάθεμα του Ελληνικού Λαού.

 8. ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΠΑΘΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ;

  Σε χειρουργική επέμβαση στο ώμο υποβάλλεται σήμερα ο υπουργοπάνος Καμμένος στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Όπως έσπευσε να ανακοινώσει ο ίδιος από χθες:

  «Ο κ. Καμμένος θα πραγματοποιήσει μικρή χειρουργική επέμβαση στην αριστερή κλείδα στο σημείο ενώσεώς της με την ωμοπλάτη, επέμβαση που είναι προγραμματισμένη να γίνει από τους στρατιωτικούς γιατρούς».
  Επίσης, «διέρρευσε» πως το πρόβλημα με την αριστερή ωμοπλάτη και την κλείδα το έχει από την νεανική του ηλικία, αλλά επιδεινώθηκε και πάλι τις τελευταίες ημέρες μετά από ένα μικρό ατύχημα στις χειμερινές διακοπές του.
  Αλήθεια, τι είδους ατύχημα έπαθε ο υπουργοπάνος και που πέρασε τις «χειμερινές» διακοπές του; Μήπως είχε πάει στην Ελβετία για σκι και τσακίστηκε; Κι αν είχε πάει, γιατί δεν το μαρτυράει; Ντρέπεται;
  (ΥΓ): Πάντως, και τα Χριστούγεννα του 2013, ο υπουργοπάνος είχε πάει στην κοσμοπολίτικη Κουρσεβέλ των Άλπεων, για σκι, αλλά τότε επέστρεψε σώος…

 9. ΜΑΥΡΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ… ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΟΥΚΕΤΑ!

  Μ’ αυτά και μ’ αυτά, το συριζοψεκασμένο λεχριοταριό πανηγυρίζει που ήπιε το αίμα του ελληνικού λαού και χιλιάδες μαγαζατόρων (που δεν ανήκουν στην εν δυνάμει εκλογική δύναμη της αλητο-τσιπροκαμμεναρίας, όπως το κηφηναριό του δημοσίου…) ετοιμάζεται να βάλει λουκέτο!

 10. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.2 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ.ΣΚΕΤΗ ΚΟΡΟΔΙΑ.

 11. ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ.ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΡΓΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ!!!!!!ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΠΑΡΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!!

 12. ΓΡΑΦΤΗΚΕ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ! – «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΞΕΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1947 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!! Το 1947, ο Πωλ Πόρτερ, επικεφαλής της Επιτροπής για την Αμερικανική βοήθεια στην Ελλάδα, επισκέφθηκε τη χώρα προκειμένου να υποβάλει τα συμπεράσματά του…
  Συνέταξε τη γνωστή έκθεση ή Μνημόνιο Πόρτερ. Σε αυτή την έκθεση, περιγράφεται η Ελλάδα πριν από 70 χρόνια. Οι πολιτικοί, οι επιχειρηματίες, οι εφοπλιστές και βέβαια ο απλός κόσμος.
  Διαβάστε τα συμπεράσματα του Πόρτερ και βρείτε τις διαφορές με σήμερα.
  Η Ελλάδα είναι 70 χρόνια πίσω…Γράφει ο Πόρτερ,
  «Απ’ ό, τι μπόρεσα να διαπιστώσω, η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει καμιάν άλλη πολιτική πρακτική από το να εκλιπαρεί για ξένη βοήθεια ώστε να διατηρηθεί στην εξουσία απαριθμώντας θορυβωδώς τις θυσίες της Ελλάδος. Στόχος της είναι να χρησιμοποιήσει την ξένη βοήθεια ως μέσο για τη διαιώνιση των προνομίων μίας μικρής κλίκας εμπόρων και τραπεζιτών, οι οποίοι αποτελούν την αόρατη εξουσία στην Ελλάδα.

 13. πρωτο σχόλιο στις 14:17:38 τελευταιο στις 14:58:42…μεγαλε πληρωνεσαι με το σχολιο η ανα ωρα? ξερεις ψαχνω για δουλεια και δεν μπορω να μπω στη θαλασσα χειμωνιατικα και να βγω σαν λαθρομεταναστης να παρω τα 400 ευρω του καματερομουζαλα…. που να παω να ζητησω δουλεια σαν σχολιαστης?

 14. Και ποιο είναι το νόμιμο κοιρυοι να σταματάς στη μέση του δρόμου να αλλάζουν λεωφορεία η πελάτες ; να κανείς σχολικό έργο μαζί με πελάτες ; να μπαινοβγαίνεις σε όλα τα ξενοδοχεία μέσα σαν Ταχι ; μην μας τρελαίνετε τωρα μιλάτε κ για νομημοτιτα αφού εσείς η ο ίδιοι κάνετε πλιάτσικο παντού και βρίζετε κιόλας αν θέλετε όλες αυτές της παρανομοιες και με φωτογραφίες ευχάριστος να της δει και ο κολλητός σας ο περιφερειάρχης να καμαρωση ποιους στηρίζει και εκτηθετε στο νησί .

 15. Και εμείς οι πολιτες που δεν έχουμε αυτοκινητο να πάμε αεροδρομιο πρεπει να πληρώνουμε 30 ευρω ταξί για να πηγαίνουμε.Αλλη παρανομία και αυτή με τους ταρίφες με την διπλή σε όλο το νησι.πουθενα δεν συμβαινει αυτο δυστυχως….

 16. Αυτο που ενοχλει περισσοτερο απο ολα ειναι ποτε θα φυγουν τα λεωφορεια απο το κεντρο της πολης.Επιτελους δεν υπαρχει λογος εκτος απο την φορτιση της κυκλοφοριας που ολοι καταγγελουν να βρισκοντε εκει που ειναι σημερα.Επιτελους σημερα ας πανε στην εισοδο της πολης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.