ΦΩΤΟ & ΒΊΝΤΕΟ Μ. Ξενογιαννακοπούλου – Ν. Ηλιόπουλος (εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ Κω): Κάθετα αντίθετοι με το κλειστό κέντρο | Η Κως έχει μια δημοτική αρχή που αντιλαμβάνεται

50
2791

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

 

Μαριλίζα  Ξενογιαννακοπούλου- Νάσος Ηλιόπουλος (εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία Κω, στο Χάνι): Επίσκεψη στο ΚΥΤ Κω που αυτή τη στιγμή έχει 5.000 ανθρώπους σε άθλιες συνθήκες (αντιπαραβάλλοντάς με τους 2.000 που είχε μόλις παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και 800 τον περασμένο Ιανουάριο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Ν. Σαντορινιός).

Ταυτόχρονα ανέφεραν πως είχαν συνάντηση αμέσως μετά την επίσκεψη στο ΚΥΤ, με τον Δήμαρχο Κω Θ. Νικηταρά δηλώνοντας «κάθετα αντίθετοι με το κλειστό κέντρο, αλλά και ότι «Η Κως έχει μια δημοτική αρχή που αντιλαμβάνεται» (ΒΙΝΤΕΟ οι δηλώσεις τους).

Παρουσία του πρ. Υφυπουργού και νυν βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Σαντορινιού, των πρ. βουλευτών Δ. Γάκη και Η. Καματερού, του πρ. Δημάρχου Κ. Καϊσερλη, του πρ. Επάρχου Μ. Θεοδωρίδη, της Αντιδημάρχου Κω Γ. Κασσιώτη, του Αντιδημάρχου Νισύρου Δ. Χασαπλαδάκη, της Περιφερειακής συμβούλου Δ. Κασσιώτη, του Προέδρου της ΑΝΕΚ Γ. Διαμαντή κ.α. πραγματοποιήθηκε απόψε στο Χάνι η ανοιχτή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία στην Κω με κεντρικό θέμα «Οι νέες προκλήσεις. Η αριστερά σε κοινωνικές και πολιτικές συμμαχίες».

Κεντρικοί ομιλητές ήταν η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Ξενογιαννακοπούλου και το μέλος της ΚΕ και Επικ. της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Αθηναίων Ν. Ηλιόπουλος.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Ν. Σαντορινιός και προλόγισε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ Κω ο Σωτήρης Μπουζιώτας τονίζοντας τα δύο θέματα που απασχολούν την Κω το προσφυγικό, όπως επιμένει να το αποκαλεί και το Μεταφορικό ισοδύναμο.

Όπως τόνισαν χαρακτηριστικά στους 4 μήνες διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας κατόρθωσαν τους 2000 ανθρώπους στο ΚΥΤ Κω να τους κάνουν 5.000. Ενώ, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Ν. Σαντορινιός τον περσινό Ιανουάριο υπήρχαν μόλις 700-800 άνθρωποι.

Κι αυτό γιατί έσπειραν ανέμους και θερίζουν θύελλες», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Μ. Ξενογιαννακοπούλου. Εξαιτίας του ρατσισμού και της ξενοφοβίας που έσπειραν ανά την Ελλάδα δεν δέχονται αυτούς τους ανθρώπους πουθενά, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σχέδιο αποσυμφόρησης των νησιών και ισομερούς κατανομής τους στην ενδοχώρα.

Για το Μεταφορικό ισοδύναμο ο Ν. Σαντορινιός τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο αρμόδιος υπουργός δεν γνωρίζει καν ότι είναι αντισταθμιστικό μέτρο του μεταφορικού κόστους στα νησιά χαρακτηρίζοντάς το «επιδότηση», εκφράζοντας την ανησυχία του για το συνολικό μέλλον του ΜΙ αφού δεν έχει εγγραφεί ούτε το απαιτούμενο κονδύλι στον προϋπολογισμό που ψηφίστηκε ενώ καθυστερούν σημαντικά οι πληρωμές και δεν υπήρξε επέκταση στα καύσιμα όπως σχεδίαζε η προηγούμενη κυβέρνηση.

Για τους σχεδιασμούς της προηγούμενης κυβέρνησης μίλησε και ο Η. Καματερός φέρνοντας το παράδειγμα της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού στην Κάλυμνο (κάλεσε μάλιστα τον Γ. Διαμαντή από Κάλυμνο που ήταν παρών και αναφέρθηκε αναλυτικάί στα συνολικά οφέλη της τοπικής κοινωνίας).

Για το νέο νοσοκομείο της Κω λένε τώρα ότι θα ξεκινήσουν από μηδενική βάση, πρόσθεσε ο Η. Καματερός. Ενώ, για τη σχολή ξεναγών που εξήγγειλε στη Ρόδο ο Μ. Κόνσολας ο κ. Καματερός σχολίασε ότι μόλις ο ίδιος απηύθυνε ερώτηση για την Κω, ο κ. Κόνσολας έσπευσε να πάρει τηλ. τον δήμαρχο Κω Θ. Νικηταρά και να του υποσχεθεί την ίδρυση ΙΕΚ… ψάχνοντας για αίθουσα.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε ακόμη από τον Γιάννη Χαρωνίτη πρ. Διευθύνων σύμβουλο στις κτηριακές υποδομές (που ήταν επίσης παρών, μιας και εργάζεται στην Κω) για τις σχολικές αίθουσες και το πρόγραμμα που ήταν σε εξέλιξη για νέες εγκαταστάσεις στα νησιά της Δωδ/σου και που η νέα κυβέρνηση ματαίωσε.

Ο Αντιδήμαρχος Νισύρου Δ. Χασαπλαδάκης τόνισε χαρακτηριστικά ότι η πρώτη απόφαση της νέας Υπουργού παιδείας ήταν η επαναφορά της αριστείας για να γίνει η σημαία «λάφυρο» χωρίς να την νοιάζουν οι ελλείψεις εκπαιδευτικών και βιβλίων…

Αναφέρθηκε ακόμη στην κατάργηση του προγράμματος «Φιλόδημος» (από το οποίο γίνονται 8 σημαντικά έργα στη Νίσυρο), ενώ ο Ν. Ηλιόπουλος αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις Θεοδωρικάκου και Μπακογιάννη ότι τάχα η προηγούμενη κυβέρνηση δεν πρόβλεψε τα σχετικά κονδύλια και στην συνέχεια ο κ. Μπακογιάννης έφερε στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας τα σχετικά έργα προς ψήφιση.

Για την ανάγκη ενός κοινού μετώπου μέσω της προοδευτικής συμμαχίας αναφέρθηκε στην τοποθέτησή του ο Δ. Γάκης λέγοντας ότι θα πρέπει να μην υπάρχουν προσωπικές αναστολές μπροστά στο νέο εγχείρημα.

Κλείνοντας η Μ. ξενογιαννακοπούλου αναφέρθηκε ξανά στο νέο εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτικής συμμαχίας ανάμεσα σε δυνάμεις που από την μία, εκφράζουν νεοφιλελευθερισμό και μια παλαιά δεξιά αντίληψη και από την άλλη, εκφράζουμε μια εναλλακτική προοδευτική αριστερή πρόταση για το μέλλον, λαμβάνοντας υπόψη βέβαια, ένα κόσμο που αλλάζει, τους νέους κινδύνους που ζούμε παντού, οικονομικά, γεωπολιτικά, περιβαλλοντικά με χαρακτηριστικό το παράδειγμα των πυρκαγιών στην Αυστραλία και το νέο μεταναστευτικό που έρχεται. Λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η νέα δεκαετία έχει αρκετά σύννεφα…

50 ΣΧΟΛΙΑ

  • ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ, ΖΕΧΝΕΙ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ, ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΨΕΙΡΙΑΣΗ.

  • μουμιωποιημένoι εβεργετηθέντεςΠασόκοι, γλάστρες και οι γραφικοί της ναφθαλίνη του ΚΚΕ εσωτερικού...

   Γέμιζε η μικρή αίθουσα στο χάνι με φασιστοαριστερούς με δεξιές τσέπες και βολεμένους Καρανίκες της Κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και συντρόφους που βόλεψε στον δήμο με παχουλό μισθό ο Τριώφλορος ΤΕΟ… Ο μόνος με φανερή πίκρα στο πρόσωπο ο Κάπτεν Ηλίας ο Μνημονιοφόρος που έχασε τα μεγαλεία και το κρατικό ΠΑΡΑΔΆΚΙ και ήδη άρχισε να ζορίζεται.

   • γιωργακι ζορισμενο σε διαβάζω. Πάρε τα χάπακια σου και άντε στο γηροκομείο. Εξουσία τέλος για εσάς

  • Μόνο αυτηδά η προάττττα που μα κουβαλήσατε μπορεί να επικοινωνήσει με τα ζωντανά που σας ψήφισαν

   Όλα τα ανίκανα που μάζεψε ο Γιωργάκης περιφέρονται μπας και κάτσουν ξανά σε υπουργική καρέκλα. Κόσμο δεν βλέπουμε σε μια μάζωξη βολεμένων και κομματοdogs.

 1. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΨΙΜΙΟ… ΚΑΥΚΑΛΕΣ ΔΕΞΙΟΙ, ΤΖΕΠΕΣ ΓΕΜΑΤΕς ΜΥΑΛΑ ΑΔΕΙΑΝΑ.

 2. Η απόδειξη πως το πολιτικό προσωπικό της χώρας βρίσκεται σε απολυτή παρακμή. Άνθρωποι που βασάνισαν την πολιτική ζωή της χώρας μας, τα τελευταία 30 χρόνια σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο, αλληλοχειροκροτούνται και καμώνονται πως εκπροσωπούν τον λαό, των οποίο έχουν γραμμένο από καιρό στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Θλίψη, αν αναλογιστούμε πως αυτό γίνεται στο όνομα της αριστεράς, από δεινόσαυρους και παιδιά του κομματικού σωλήνα, δίχως έμπνευση, δίχως όραμα, δίχως στρατηγική. Ελπίδα μόνο η ουσιαστική σύγκρουση και ανατροπή της πολιτικής νομενκλατούρας και των σύγχρονων επιγόνων των κοτζαμπάσηδων.

 3. Αυτός δεν είναι ο «άχαστος» κατα τον Αλεξη;
  Αυτη δεν ειναι η επονομαζομενη MLX που ηταν γραμματεας στο ΠΑΣΟΚ;
  Αυτες οι… Τουταγχαμων δεν ειναι οι ιδιοι που χρονια πριν εκφραζανε το ΠΑΣΟΚ;
  Αυτος δεν ειναι ο δημαρχος-επι…. που ξεζουμισε την κυβερνηση ΠΑΣΟΚ; Δεν ειναι ο ιδιος που εισεπραττε σαν δημαρχος τιε κρατικες χορηγιες και αντι εργων προσλαμβανε υπαλληλους στον δημο εδραιωνοντας την κυριαρχια του;
  Μα κανενας απο αυτους δεν εχει τσιπα πανω του; Δεν ντρεπεται καποιος;

 4. δίπλα δίπλα κάθεται το παρασκήνιο της εκλογής Νικηταρά. Διπλα δίπλα οι άνθρωποι που δεν τους νοιαζει η Κως αλλά μόνο να μην είναι ο κυρίτσης δήμαρχος.

 5. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε όταν κυβερνούσε ότι νοιαζονταν το λαό. Τώρα μαύρο φίδι με τούτους που μπλέξαμε

 6. Σταματήστε να δίνετε δημοσιότητα στα ορφανά του Στάλιν κόψτε τους όπως κόψατε την ΧΑ σταματήστε ποια να αναπαράγεται τις ιδεολογικές και ανθελληνικές τους μπούρδες ..

 7. …λουλούδια.Μπόχα και μπίχλα.Αρπαχτικά, κεροσκόποι,σταλινοφασισταριά.παλάμια! Και δίπλα τα δουλικά ..άοκνα,άτολμα, απολίτικα με βαθύ τεμενέ στα αφέντρια! …άστε τη σημαία ήσυχη σταλινίστες του γυαλού..και ζητηστε από τα συντρόφια ζώντα φιλελέφτ να σας στείλουν σε καμιά βουλή η υπουργικό γραφείο απόσπαση να βρεθτε τους 1700 που ψάχνετε…

 8. Τραγική εικόνα με την απουσία νέων ανθρώπων, γενικόλογες απόψεις χωρίς να μπορούν να εφαρμοστούν στην πραγματικότητα.
  Σχετικά με την κατασκευή του νοσοκομείου υπήρχαν τα κονδύλια στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ή στο ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου ?
  Σχετικά με το μεταναστευτικό, πως εννοούν τη φιλοξενία των προσφύγων στην ηπειρωτική χώρα ?
  Σχετικά με την ίδρυση πανεπιστημιακής σχολής, η προηγούμενη κυβέρνηση δεν πρέβλεψε την ίδρυση δομής στην Κω, υπήρχε πρόταση για Τμήμα ΠΕ Νησιωτικής Πολιτικής χωρίς αποτέλεσμα.

 9. Η ΚΩΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑ Η ΝΔ
  ΖΗΤΩ ΡΕ ΚΟΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ
  ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΟ ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΙΑ ΜΥΑΛΟ

 10. δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισα ΝΔ. Από ότι βλέπω όμως όπως τα πάει ο Μητσοτάκης οτυ χρόνου θα χουμε πάλι Τσίπρα για πρωθυπουργό

 11. Δεν μας λυπαται κανεις?.Γιατι τραβατε φωτογραφιες?Δωστε τους απο μια χοιρινη να μην μιλανε!

 12. μοναδική ελπίδα του ελληνικού λαού να ζήσει κάτι καλύτερο είναι ο Αλέξης Τσίπρας και το κόμμα του. Ο Μητσοτάκης κόβει μισθούς στον ιδιωτικό τομέα, καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις και μας έχει αφήσει σκλάβους. Δείτε τι γίνεται στο ΟΤΕ που είναι η πιο κερδοφόρα επιχείρηση και μειώνει μισθούς. Τα κέρδη τα δίνουν στις ελίτ. Τους μειώνει τη φορολογία και την πληρώνουμε εμείς ο απλός λαός

 13. η κυριτσοπαρέα βλέπει το ΣΥΡΙΖΑ να θεριεύει και κλαίει, γράφει σχόλια και πονά πολύ. Πως τα κατάφερε αυτός ο άνθρωπος να μη τον θέλει κανένας είναι τέχνη. Η ΝΔ τον ξωπέταξε, ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε να τον βλέπει, το ΠΑΣΟΚ εξαφανίστηκε, στο ΚΙΝΑΛ έχει μείνει μόνη η Φώφη. Άντε γειά και να μας χαιρετάς τους γλάρους

 14. Α μάλιστα ένας και ένας όλοι τους ! Παπαπαπαπα ! Φασισταριά που επιβάλουν την άποψή τους . Και αν δεν συμφωνείς με αυτήν σου κρεμάνε ταμπελίτσα Χρυσή Αυγή και ταραχοποιά στοιχεία ! Δεν ξεχνάμε κάποια λόγια .

 15. ΠΗΡΑΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ. ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ,ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ, ΤΗ ΝΟΒΑΡΤΙΣ,ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ, ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ., ΤΗΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ 37 ΔΙΣ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ. ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

  • Ο Τσιπρας σε 4 χρονια χρεωσε τους Ελληνες με 100δις 1 μνημονιο.Εγιναν πιο ΦΤΩΧΟΙ οι Ελληνες,διελυσε την ΜΕΣΑΙΑ ταξη,εκλεισε την Αμυγδαλεζα,και γεμισε την χωρα με κεντρα λαθρομεταναστων.Πουλησε Ονομα Γλωσσα Δικαιωματα στους Σκοπιανους,εδωσε δικαιωματα στους Τουρκους να αλωνιζουν και να διεκδικουν το μισα Αιγαιο.Εκλεισε τραπεζες και εξαφανισε τις λιγοστες καταθεσεις,εδωσε επιδοματα πεινας και εξαθλιωσεις τις ανθρωπινης αξιοπρεπειας.ΕΓΙΝΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ!!!Θα ηταν ενδιαφερουν ακομα να δωσει στην δημοσιοτητα την παραιτηση Κοτζια,και τι ειπαν με τον Τουρκο 2 ωρες.Αυτα και αλλα πολλα σε 4 χρονια.

 16. Κλάμα τα ορφανά του χίτλερ και οι νοσταλγοί της χούντας. Κλάμα και πόνος οι ενεργοί χρυσοκοπρίτες που φάγανε τις φάπες από τα αδέρφια τους τα ΜΑΤ και βάλανε τα γυναικόπαιδα μπροστά για να γλυτώσουν τον διασυρμό. Ρε Αλέξη καλά τους κάνεις!Έχουν λαλήσει!!!

 17. Ο Δήμαρχος γιατί δεν πήγε….? Αααααα ξέχασα το παίζει νεοδημοκρατης!!! Αχχαχα αχ έρευνα γιαούρτι που θα πέσει στις επόμενες….

 18. ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΗΚΥΡΙΑ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ??

 19. ΣΤΟ ΧΑΝΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΧΑΝΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!! ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΓΕΜΙΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ!!!!!!

 20. ΡΕ ΣΥΡΙΖΟΤΟΜΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ! ΑΝΤΕ ΛΟΥΦΑΞΤΕ ΣΤΙΣ Σ….ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ! ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ!!! ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!!! ΚΩΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΑΥΤΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙΡΟΥΝ!!!ΑΥΤΟΙ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΣΟΥ! ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΟΧΙ ΣΟΥ ΝΑΙ! ΑΥΤΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ Κ@ΛΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΝΩ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΛΛΑ!!!!

  • αν έχεις κότσια μίλα επώνυμα, και όχι με την κουκούλα που κληρονόμησες από τους φασιστοδεξιούς προγόνους σου

 21. Βρωμεροί, δοσίλογοι ,φραγκοφονιάδες καναλάρχες, ψεύτες, να πάτε στον αγύριστο μαζί με το ζαβό που μας φορτώσατε.στο σβέρκο..αλήτες ρουφιάνοι, μιλάτε για πατρίδα,πουλημένα τομάρια, εσείς που ξεπουληθήκατε αδιάντροπα αναξιοπρεπείς, έχετε το θράσος να μιλάτε για τον Τσίπρα.τον μόνο πρωθυπουργό που έδωσε μάχες με αξιοπρέπεια και έδειξε συμπόνια στους αδύναμους .Τσίπρα δεν θα αργήσει εκείνη η μέρα που θα είσαι και πάλι στο τιμόνι της χώρας διώχνοντας μακριά το καρκίνωμα της φασιστοδεξιάς, να ανασάνει και πάλι η χώρα από αυτή την οικογένεια που ζει εις βάρος μας χρόνια τώρα.Καλή Ανάσταση

 22. Σοβαρη πολιτικος.Μας εσωσε με το ΠΑΣΟΚ και το Γεωργακη και τωρα θα μας σωσει και με το Συριζα.Αληθεια δεν τη ρωτησε κανενας αφου ηταν υπουργος υγειας τα χρονια που ψαχνουν για την Νοωαρτις και καλεσαν στην εξεταστηκη ολους και τους πρην από αυτή και τους μετα.Αυτη γιατι δεν την καλεσαν;Επειδη εγινε Συριζα;

 23. αυτοι που ξεπουλησαν την μακεδονια, που γεμισαν την ελλαδα μαο-μαο προσκαλωντασ τους να ερθουν να λιαστουνε, που θα σκιζανε τα μνημονια, αλλα υπεγραψνα ενα για 99 χρονια , που κλεισαν τις τραπεζες, που θα ελυναν το δημογραφικο προβλημα δινοντας υπηκοοτητα στους πακιστανους που ειχαν κανει ντιλ να μοιρασουν τον πλουτο της χωρας με τον φασιστα ερντογαν, που μας εχριζαν φασιστες οταν ειρηνικα διαδηλωναμε για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕς ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΛΟΤΟΦ,εχουν το θρασος να προσποιουνται οτι νοιαζονται για τα χοτ σποτ της κω οταν οι υποκριτες ειναι αυτοι που τα εφεραν ριχνοντας ξυλο σε οποιον κωο αντιδρουσε, αυτα λοιπον τα αθεα πιθηκοειδη νοσταλγοι του φασιστα-δολοφονου σταλιν μας λενε οτι πρεπει να αντιδρασουμε…….ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ…

 24. Ποτέ άλλοτε δεν ξαναβρέθηκε η Πατρίδα τόσο κοντά σε μκια ακόμα απώλεια εδάφους,απ το 1922

  ..και τα κομματόσκυλα κάθονται και τσακώνονται.Απ το εξωτερικό που βρίσκομαι,όλοι ανησυχούν βαθιά για το ενδεχόμενο μετά την Συρία,την Λιβύη,την Κύπρο,να απειληθούμε εντελώς στυγνά και να παρασυρθούμε σε ένα επεισόδιο που τότε μπορεί να ξυπνήσει τα μουνόσκυλα που έχουν του κώλου τους το χαβά.Μιλάμε για πολύ ωχαδελφισμό,πολύ κατιναριό.Κατώτεροι των περιστάσεων όλοι και αυτοί που στην πραγματικότητα όπως η ομιλούσα δεν ξέρει τι της γίνεται τουλάχιστον με το προσφυγικό,αλλά και ο γουρλός που τα κανεδ μαντάρα,πολύ χειρότερα.Στην Ευρώπη δεν θέλουν άλλους,θα τους επιστρέφουν από κει που ήρθαν…και θα μένουμε να γλείφουμε για μια θεσούλα.Κρίμα για τον Θεοδόση που είναι κοντά σε μία ..αυτοκτονία.

 25. 500.000 Ελληνόπουλα έχουν φύγει έξω για να γλυτώσουν το All Inclussive...

  και εδώ οι ..λάκες με μια φράση δείχνουν την κατάντια μας..»Να φέρουμε λέει πίσω τα μυαλά»,λες και οι απλοί εργάτες και κακομοίρηδες κάθε επαγγέλματος,δεν είναι Έλληνες,ούτε έχουν ψυχή …και πρέπει να γίνονται θυσία,για να αντικαθιστώνται με Πακισταανούς και όλες τις φυλές του …Αραράτ.Για λύπηση πραγματικά…η Ιστορία ξαναγράφεται.

 26. 1.ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΑΣ! 2.ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΟΘΡΟ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΤΟΜΑΡΩΝ!ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑΣ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ Μ/////ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ!!!

  • σιγα τον πατριωτισμο σου ρε ταλαίπωρε οι ομοιδεάτες σου ήταν οι συνεργάτες των τούρκων στην τουρκοκρατία, των ιταλών στην ιταλοκρατεία και των φασιστών στην γερμανοκρατία, αντε χάσου ρε κάθαρμα γελείε που μας το παίζεις και πατριώτης, φόρα την κουκούλα σου και την φουστίτσα σου και ξεκίνα κομπλεξικέ και ψυχανώμαλε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.