ALCATRAS: Απίστευτη «Οδύσσεια» στην Κω… ΒΙΝΤΕΟ: Δηλώσεις Λιμενάρχη Κω- Άκαρπες οι προσπάθειες αποκόλλησης με ρυμουλκό & τράτα (Αύριο έρχεται μεγαλύτερο ρυμουλκό)

5
2726

Συνεχίζεται η Οδύσσεια για το τουρκικό  φ/γ πλοίο ALCATRAS και τα πέντε άτομα πλήρωμα που επιβαίνουν σε αυτό, παραμένοντας  προσαραγμένο από τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας 26/12/16 στα αβαθή της Αμόγλωσσας, στην Κω.

Οι προσπάθειες αποκόλλησης συνεχίστηκαν και σήμερα Δευτέρα μέχρι αργά το απόγευμα με πολύ καλό καιρό, αλλά δυστυχώς ήταν χωρίς αποτέλεσμα.

Το καλύμνικο ρυμουλκό και η ανεμότρατα που χρησιμοποιήθηκε και προχτές επιχείρησαν και πάλι να το τραβήξουν από κοινού χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα: με αντίβαρα, άγκυρες κλπ, αλλά δυστυχώς το πλοίο παρέμεινε αμετακίνητο.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση αναμένεται αύριο μεγαλύτερο ρυμουλκό προσκειμένου να συνεχιστούν οι προσπάθειες.

Δείτε τις δηλώσεις του Λιμενάρχη Κω Κωνσταντίνου Γιαλελή στη ΔΤ για τις τελευταίες εξελίξεις:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ….Στο εξης αυτη η παραλια θα ονομαστει ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ
    και πληθος απο τουριστες καθε καλοκαιρι θα ανεβαινουν στο πλοιο και θα βουτουν στο νερο…

  2. Λαθρολάγνος Μουζάλας: Από τον Μάρτιο θα αρχίσουμε να δίνουμε μισθό στους λαθρομετανάστες!

    Έτσι, ο Μουζάλας μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επανέλαβε τις δηλώσεις του για παροχή μισθού στους λαθρομετανάστες, σημειώνοντας μάλιστα ότι το μέτρο αυτό θα τους αφορά ΟΛΟΥΣ, χωρίς τις συνήθεις εξαιρέσεις, που συνήθως περιορίζουν τα επιδόματα που δίδονται μόνο στους «ευπαθείς», που έχουν καταλήξει να ζουν πλουσιοπάροχα στους καταυλισμούς τους.https://www.youtube.com/watch?v=q4DviZCOCGw

  3. 400 ΕΥΡΩ!!!! ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ!!!! τζαμπα ΜΑΣΑ ΧΑΨΑ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΞΑΠΛΑ!!!!!!

    σε πλήρη εφαρμογή του ρατσισμού εναντίον των Ελλήνων, ο Μουζάλας και η ανθελληνική κυβέρνησή του θα δώσει μισθό 400 ευρώ σε κάθε έναν λαθρομετανάστη που μπαίνει παράνομα στη χώρα. Και επειδή συντόμως αυτό το μέτρο θα αποδειχτεί ότι δεν λειτουργεί, επειδή τα χρήματα θα καταναλώνονται σε άλλους σκοπούς πέραν της σιτίσεως, θα επανέλθει επιπλέον και το συσσίτιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ