ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ Ανησυχητική φωτιά σε μη προσβάσιμη περιοχή στο Μαστιχάρι κάτω απ’ τον Προφήτη Ηλία (με κατεύθυνση προς Αντιμάχεια)

9
4725

Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει από την Πυροσβεστική υπηρεσία η οποία ειδοποιήθηκε αρχικά και εν συνεχεία από την Πολιτική προστασία και μηχανήματα του Δήμου από φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 9 απόψε σε θαμνώδη-δασική και μη προσβάσιμη περιοχή στο Μαστιχάρι (κάτω από τον Προφήτη Ηλία-απέναντι από τις εγκαταστάσεις της Δέλτα, κοντά στο Κοιμητήριο του Μαστιχάρι).

Η φωτιά λόγω του δυνατού βόρειου ανέμου, είχε εξαπλωθεί με κατεύθυνση προς Αντιμάχεια, ενώ λόγω του δύσβατου της περιοχής δεν μπορούσαν αρχικά να πλησιάσουν οχήματα της Πυροσβεστικής… Τελικά ενεργοποιήθηκαν μηχανήματα του Δήμου και της Πολιτικής προστασίας ανακόπτοντας τη φόρα της και σιγά σιγά έσβησε γύρω στα μεσάνυχτα. Ωστόσο η επιφυλακή παραμένει για τον κίνδυνο αναζωπύρωσης.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 3 οχήματα με πληρώματα τις πολιτικής προστασίας, 4 πυροσβεστικά οχήματα, φορτωτές και υδροφόρες του δήμου , η ομάδα διάσωσης Κω (ΕΟΔ) ,περιπολικά τις τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Παρόντες ήταν ακόμα ο πρόεδρος της Κοινότητας Αντιμάχειας Νίκος Φραζής,ο τεχνικός σύμβουλος πολιτικής προστασίας Μιχάλης Γιωργαλλής, ο επιχειρησιακός συντονιστής Νίκος καλυμνιοναρής , Κοινοτικοί σύμβουλοι Αντιμάχειας, δημοτικοί υπάλληλοι και πολίτες.

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μόλις πάνε οι συνδικαλιστές θα σβήσει μόνη της!!! Καλή χρονιά με υγεία και δύναμη!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ