ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΛΗ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Με ευχές για ενότητα & ομοψυχία η Δοξολογία για την 1η του έτους στον ΙΝ Αγ. Παύλου Κω

1
1259

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Ξανθίππη Αγρέλλη – Γιάννης ΚιάρηςΧαρίκλεια Χριστοφή

1η Ιανουαρίου: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!!! Ας είναι το ξεκίνημα του 2020 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Χρόνια πολλά! – Ευτυχισμένο το 2020.

Με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια και επισημότητα τελέστηκε η πανηγυρική Δοξολογία για την 1η του έτους στον κατάμεστο ΙΝ του Αγίου Παύλου Κω, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αγκύρας κ. Ιερεμία (ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ μετέβη στην Κέφαλο).

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων: ο Έπαρχος Κω Ι. Καμπανής, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Διά Βίου μάθησης Ι. Κρητικός, ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΔΣ Ι. Καλλούδη, τον Αντιδήμαρχο Π. Αβρίθη, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Κ. Ζαχαρό την Αντιπρόεδρο της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Στ. Κανταρζή, ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Εμμ. Θεοδώρου και λοιπές στρατιωτικές αρχές, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πολύς κόσμος.

Αμέσως μετά την ανάγνωση της ευχής του Μεγάλου Βασιλείου για την πρώτη του έτους ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ με ιδιαίτερες ευχές για ΕΝΟΤΗΤΑ & ΟΜΟΨΥΧΙΑ και μοίρασε κατά το έθιμο μαζί με το αντίδωρο τα ατομικά βασιλοπιτάκια σε άρχοντες και λαό.

Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί και κέρδισε την εικόνα του Αγίου Βασιλείου από τον ΙΝ Αγ. Παύλου, ήταν τελικά ο Πρωτοψάλτης του ναού, Ιωάννης Πεταλάς.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ματζικ που είσαι ρε φίλε; καιρό έχω να δω σχόλιο σου, καλή χρονιά χρόνια πολλά!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ