Απάντηση Δήμου Κω: Περισσεύει η υποκρισία, δυστυχώς, στην ανάρτηση της επικεφαλής στην παράταξη «Όραμα & Δράση» κας Ρούφα

32
1335

Περισσεύει η υποκρισία, δυστυχώς, στην ανάρτηση της επικεφαλής στην παράταξη «Όραμα & Δράση» κας Ρούφα, καταρχήν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια στη δημοσιοποίησή της σε ενημερωτική ιστοσελίδα, σχετικά με την εκδήλωση βράβευσης των νέων του νησιού μας που πέτυχαν την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, σε αυτή την περίοδο, παραβρέθηκαν εκατοντάδες συμπολίτες μας, οι βραβευθέντες (φοιτητές πλέον) και οι οικογένειές τους, οι φίλοι τους, εκπρόσωποι φορέων, όπως π.χ εκπρόσωποι της Περιφέρειας και της εκπαιδευτικής κοινότητας, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αγκύρας κ. Ιερεμίας, ιερείς και άλλοι συμπατριώτες μας.

Αυτοί που ήθελαν να είναι κοντά, σε αυτή την όμορφη και ξεχωριστή στιγμή των παιδιών, το γνώριζαν και ήταν παρόντες.

Άλλωστε η ένταξη της εκδήλωσης στα «Χειμερινά Ιπποκράτεια», το πρόγραμμα των οποίων γνώριζαν όλοι από καιρό, και η έγκαιρη ανακοίνωσή της στα ΜΜΕ, βοήθησε όλους να θυμηθούν τη διοργάνωσή της, που όπως αναγνωρίζει κατά τα άλλα και η κα Ρούφα συμβαίνει εδώ και δεκαετίες.

Επιπλέον είναι γνωστό, εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον, ότι λόγω της δέσμευσης από τη διεθνή νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων, δεν δίδονται ούτε στο Δήμο τα ονόματα των επιτυχόντων, για αυτό και η δημόσια πρόσκληση.

Όλοι γνώριζαν ή τουλάχιστον όσοι ήθελαν να γνωρίζουν. Για αυτό και τα παιδιά που βραβεύτηκαν, αλλά και όλοι όσοι ήθελαν να χαρούν μαζί τους, γέμισαν κατά εκατοντάδες το Πολιτιστικό Κέντρο Πυλίου.

Ήταν μια πολύ όμορφη και ζεστή βραδιά, στην οποία, για πρώτη φορά από τότε που θεσμοθετήθηκε η εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία και την τιμή να βραβεύσουν τους επιτυχόντες όσοι επέλεξαν να βρίσκονται εκεί και όχι μόνο ο Δήμαρχος.

Όλοι θυμόμαστε πως τα προηγούμενα χρόνια αυτό ήταν «αποκλειστικό προνόμιο» του τότε Δημάρχου. Θυμόμαστε καλά ότι όλοι οι υπόλοιποι, συμπεριλαμβανομένης της κας Ρούφα, ήταν απλοί θεατές και χειροκροτητές. Ας μην αναλώνεται λοιπόν σε μικρότητες τέτοιας μορφής, εμπλέκοντας μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη βραδιά που ανήκει στα νέα παιδιά του τόπου μας, στο πεδίο της μικροπολιτικής αντιπαράθεσης, χωρίς περιεχόμενο και ουσία.

Εάν ήθελε να είναι παρούσα για να τιμήσει τους επιτυχόντες θα το έπραττε, με ατομική ή μη πρόσκληση.

Στο χωριό της έγινε η εκδήλωση, όλοι το γνώριζαν…

Κατά τα άλλα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι άδικο για την κοινωνία μας, τέτοιες μέρες χαράς που οι συμπατριώτες μας γιορτάζουν να απασχολούνται με τέτοια θέματα.

Η δημοτική αρχή εύχεται το 2020 να είναι μια καλή χρονιά για την πρόοδο του νησιού μας. Χρονιά σύνεσης, θετικής και εποικοδομητικής διάθεσης, στα δημόσια πράγματα του τόπου μας.

Αντιπαρέρχεται ότι δηλητηριάζει και στέκεται εμπόδιο σε αυτή τη στόχευση.

Εύχεται Χρόνια Πολλά σε όλους τους συνδημότες μας, με υγεία, αισιοδοξία και θετική διάθεση.

 

 

Γραφείο Τύπου

32 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Απο πότε ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να συντάσσει Δελτία Τύπου για αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης?????

   • Σούραμα 1 και Αδύναμο Σούραμα 2, παρατάξεις της Ρ@υφιανιάς της καταγγελίας και της ΜΙΖΕΡΙΑΣ...

    Κάποτε αγκαλιά με ανοιχτό στόμα στο ξεκοκκάλισμα της Δημοτικής Περιουσίας και τα λιλιά των εργολαβιών. Τώρα γαυγίζουν και για δημόσιες εμφανίσεις και για τα μαϊδιά των προμηθειών ….. Ο Τριώφλορος ψάχνει για νέο αποστάτη και η Μ@υρλ@γκάγκα για συμβιβασμό με ψηλή καρέκλα και μπόλικο παραδάκι.

  • ΤΙ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ, ΤΙ ΛΑΘΗ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΑ, ΤΙ ΦΤΗΝΙΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟ! ΤΟΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ. ΦΤΗΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ. ΠΩΩΩΩΩ!ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ…..

   • Δουλειά δεν έχει και με τσάρκες και φωτογραφίες δεν αξίζει να πάρει ούτε μούτζα.

  • Πραγματικά το να βραβεύει ο καθε περαστικος είναι μεγάλη πρωτοτυπία σε σχέση με τον πρώην..Μεγαλα έργα σπουδαία τα έργα τής νυν δημοτικής αρχής

 2. και ενα βυτιο σοδες να πιει την ηττα δεν θα την χωνεψει. Αστην να λεει τα δικα της και ο κοσμος να γελαει μαζι της.

 3. καλά είναι πιο! όλη μέρα κακία και χολή , περιτύλιγμα στην ανυπαρξία και την ανικανότητα σας. Φωτογραφίες, γκλαμουριές και γλάστρες από δίπλα. Σας σιχαθήκαμε πριν να κλείσετε έξι μήνες στο δήμο. Τι στο δια…..μας κάνατε και σας ακολουθήσαμε δεν κατάλαβα ακόμα.

   • χα,χα,χα, το φόβο της να έχετε! άκουσες μισθοφόρε σχολιαστή; για σκέψου λίγο το ατόπημα που έκανες;;;;;;;;

 4. Βρε παιδιά μην ασχολείστε με τα μικρά,τίποτα δεν σας αρέσει,.εχομε δήμαρχο ένα σοβαρό άνθρωπο,αφηστετον να κάνει έργο το νησί έχει ανάγκη,

 5. Ασχοληθείτε με της δικές σας παράταξης και αφήστε την δημοτική αρχή… Δράση κουράζεται πολύ κρίμα , κρίμα δεν φτάνει που σας ψήφησαν τους βρίζεται και από πάνω τον κωακο λαό αρκετά.. Η κως έχει δήμαρχο και θα έχει για πολλά χρόνια , πάρτε μια σόδα για την Χώνεψη !!!!!!

 6. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: 2 ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 5 ΓΡΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ
  Ο ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
  ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΟ.
  Ο ΠΑΧΟΣ ΠΗΡΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ.

  • εγω θελω δελτιο τυπου για την αναρτηση του γιαννη τσ…..λη που σας τα χώνει

   με την βλ….να να γραφει δημοσιες π…. και να λέει στον πολίτη να σοβαραρευτειιιιιιιιιιιιιιι
   να βγαλετε δημοσια το διαγωνισμό που εγινε στην Μαρινα…..
   να πειτε ποσα πηρε ο Μυζουράκης και να ζητησετε συγνωμη από τους δημοτικούς συμβούλους και τους κοινοτικους που τους γραψατε ΚΑΝΟΝΙΚΑ
   αλλα και απο ολο το νησι που το εχετε στο σκοταδι χρονιαρες μερες

 7. Μόνο μίσος και δικαολογίες της πεντάρας.Α ! Το μισό δελτίο αντιγραφη σχολίων της ετζιαν. Κατάντια, μιζέρια, ανικανότητα.

 8. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ. ΣΤΟΝ ΓΙΑΚΑΛΛΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ?

 9. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΣ….ΛΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ.. ΒΓΑΛΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΡΕ Λ….

 10. Η αντιπολίτευση είναι τραγωδία από τη μια με τα χαμένα φράγκα και κωμωδία από την άλλη με την ανύπαρκτη. Τι θέλετε και τους απαντάτε. Ανθρωπάκια είναι και το ξέρουμε. Δε μας εκφράζει ο λόγος τους

 11. Έχεις δει μεγάλε το πρόσφατο βίντεο με μτην επιθετικού των Τούρκων στους ήρεμους καλυμνιους ψαράδες..που κάναν το έργο τους .θα σου πω το ίδιο που είπαν οι καλυμνιοιμε παρησι ηρεμία σε αυτούς που τους επιτιθονταν.. » έλα ευθεία,, .. Το πολύ πολύ να μας κλ…. τα @ρχ….

 12. Στην κ.Ρουφα απαντατε……..παλι χολη και μισος για τον πρωην δημαρχο βγαζετε……το μισος ξερετε ειναι ψυχικη ασθενεια……να το κοιταξετε..Επισης οταν ενα παιδι κοπιαζει ..διαβαζει και μπαινει στο πανεπιστημιο η βραβευση του θα γινει απο εναν ισαξιο……αλλα τι να λεμε τωρα…..

 13. Eίτε με προσκληση είτε χωρις πρόσκληση
  αρα ομολογείτε οτι δεν στειλατε προσκληση
  βρε δεν ντρεπεστε λιγο που βγαινετε και από πάνω

 14. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΒΙΚΩ ΚΟΨΙΜΙΕ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ Η ΡΟΥΦΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

  ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΒΓΑΛΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ..

  ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗ ΜΑΣΚΑ

  ΔΕΣ ΤΗΝ ΒΛΑΧΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΝΟΥΝΕ ΑΠΟΤΩΡΑ.((…..

 15. Κατά εκατοντάδες πήγαν στη βράβευση…..χαχαχαχαχα
  Ο Δήμαρχος καλεί,ο Δήμαρχος βραβεύει….τα υπόλοιπα είναι λαϊκισμοί και το παιχνίδι αυτό το γνωρίζουν καλά…ΟΛΟΙ

 16. Πόση ανοχή πια, έχουμε οι κωοι…και πόση ανοησία από την πλευρά της δεν βλέπει ότι δεν την θελει ο κόσμος .. 9 χρόνια τώρα . Λίγη συναίσθηση δεν έχει να το καταλάβει.ότι μας κουράζει. . Είναι αναισθησία, ανεγκεφαλια, από την πλευρά της , ΕΊΣΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΉ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ