ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ένα πολύ ενδιαφέρον τετραήμερο με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στην Κω και τη Νίσυρο | Η συναυλία στον Ορφέα, από το σύνολο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών & τα σεμινάρια στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ & σε μαθητές

0
1147

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ένα πολύ ενδιαφέρον τετραήμερο με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στην Κω και τη Νίσυρο βρίσκεται σε εξέλιξη…

Μετά το κουαρτέτο εγχόρδων στην Κάζα Ρωμάνα το πρωί της Κυριακής, το βράδυ, μετά τις εκδηλώσεις φωταγώγησης των Χριστουγεννιάτικων δέντρων, τα παιδιά της Φιλαρμονικής Κω παρακολούθησαν σεμινάριο στον χώρο της Φιλαρμονικής, στο Χάνι, από το σύνολο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών “Metallon”.

Εισηγητές ήταν ο κ. Κώστας Αυγερινός και ο κ. Κώστας Σίσκος.

Χτες Δευτέρα από τις 9 έως τις 11 και μισή το πρωί, τα δημοτικά σχολεία Πυλίου, Ζηπαρίου και Καρδάμαινας, το 2ο και το 4ο πόλεως Κω επισκέφτηκαν τον κινηματοθέατρο «Ορφέα», για να παρακολουθήσουν σεμινάρια από το Κουατρέτο Εγχόρδων Αθηνών.

Επιπλέον,στις 10 το πρωί το Κουιντέτο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών επισκέφτηκε το Ειδικό Σχολείο της Κω, όπου τα παιδιά ενθουσιάστηκαν.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 5 το απόγευμα δόθηκε μία μεγάλη συναυλία στον Ορφέα, από το σύνολο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Στη διεύθυνση της συναυλίας ήταν ο Ender Sakpinar.

Η συνέχεια σήμερα Τρίτη, από τις 10 έως τις 12 και μισή με εκπαιδευτικές δράσεις σε μαθητές του 3ου ,5ου , 6ου και 7ου δημοτικού σχολείου , από το Κουιντέτο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών.

Κλείνοντας τις δράσεις του τετραημέρου,την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, η αποστολή της Κ.Ο.Α μεταβαίνει στη Νίσυρο. Στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο στους μαθητές της Νισύρου από μουσικούς του Συνόλου Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών “Metallon”ενώ, το ίδιο απόγευμα θα δοθεί συναυλία στους κατοίκους του νησιού.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ