ΒΙΝΤΕΟ Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του ΔΣ Κω – Δεν προσήλθαν Δύναμη Αλλαγής & Όραμα και Δράση – Θ. Νικηταράς: «Εμείς επιλέξαμε να είμαστε παρόντες και να δίνουμε τη μάχη…» (Αιχμές για συνεννόηση των δύο παρατάξεων)

14
997

Αναβλήθηκαν τελικά η αποψινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω (ισολογισμός -απολογισμός 2018), αλλά και τακτική συνεδρίαση (δημοτικά τέλη κλπ) καθώς δεν προσήλθαν (για τους λόγους που εξηγούν και στις ανακοινώσεις τους νωρίτερα σήμερα).

Ενώ,  η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κική Μακρή , όπως ενημέρωσε το Προεδρείο του ΔΣ- απουσιάζει εκτός Κω.

Ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς παίρνοντας το λόγο, τόνισε ότι οι δύο παρατάξεις που απουσιάζουν έπρεπε να είχαν ενημερώσει εγκαίρως το Σώμα και όχι μια ώρα πριν τη συνεδρίαση. Άφησε αιχμές επίσης  για το γεγονός ότι οι επιστολές και των δύο παρατάξεων συνέπεσαν χρονικά.
«Εμείς επιλέξαμε να είμαστε παρόντες στα προβλήματα και να δίνουμε τη μάχη», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε στις επισκέψεις του στο ΚΥΤ Κω και στην συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό κ. Στεφανή ζητώντας να αναβληθούν οι δηλώσεις της Κυβέρνησης «γιατί δεν είχαμε καμία ενημέρωση το προηγούμενο διάστημα. Το μόνο που γνωρίζαμε ήταν για την αποσυμφόρηση, την οποία μέχρι στιγμής δεν την έχουμε δει», όπως είπε.

Σε ότι αφορά τους λόγους της απουσίας των δύο παρατάξεων ανέφερε ότι «θα έβαζα στην ημ. διάταξη το θέμα του μεταναστευτικού, αλλά οι συνάδελφοι των άλλων παρατάξεων δεν προσήλθαν».

«Δεν είμαι θυμωμένος, αλλά λυπημένος γιατί σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, όπως το μεταναστευτικό, κάποιοι επέλεξαν να κάνουν τις διακοπές τους και κάποιοι με δελτία τύπου, των οποίων η σύνταξη προσβάλλει βάναυσα την Κωακή κοινωνία, σε αντίθεση με αυτούς εμείς είμαστε παρόντες για να δίνουμε καθημερινά την μάχη», κατέληξε ο δήμαρχος Κω.

Bίντεο στο 44 λεπτό

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τριώροφη ξευτίλα για τον κοψιμιό από τις ευθύνες...Ξεπούλησε το προσφυγικό.

    Τα βρήκε όλα με τονΧρυσοχοΐδη, συμφώνησε και κατάφερε την αύξηση της δυναμικότητας τουστρατοπέδου μόνιμης διαμονής ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΩΝ ΛΑΘΡΟ στο Αμανιού σε 2.000 που στο δρόμο θα γίνουν 6.000 και για νακαλμάρει τους φασιστοαριστερούς συντρόφους βγάζεικραυγές διαμαρτυρίας…

  2. Στον χρυσοχοϊδη μαλλον πηγε και κλαιγοταν αυτος ο τυπος που του σηκωσαν το χ….. και καναν φτερα οι μ….μιας ζωης αποτυχημενε ταμια του αφεντικου σου. Ελπιζω κυριε κιαρη να μην κοψετε το σχολιο. παραγινε το κακο.

  3. Ακόμα δεν ανάλαβε καλά καλά και κατάφερε ο Νικηταράς να συσπειρώσει την αντιπολίτευση εναντίον του. Το μεταναστευτικό θα είναι η αιτία που θα πατώσουν στις επόμενες εκλογές.

  4. Έζησες τον Κυρίτση και την Ρούφα. Να ξέρεις ότι θα σας ταλαιπωρήσουν με τις απουσίες γι’ αυτό από τώρα παίξε εσύ το παιχνίδι. Διαδικαστικά υπάρχουν πολλά κόλπα. Ενημέρωσε τον κόσμο πές του τι βρήκες.

  5. Όταν αντί για τα σοβαρά θέματα που αφορούν το Νησί μας δεν ενδιαφέρεστε όπως είναι το μεταναστευτικό, καλά σας κάνουν.

  6. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την απουσία. Έλλειψη σεβασμού προς τους πολίτες του νησιού και προς τους συναδέλφους τους στο δημοτικό συμβούλιο. Απουσία πολιτικού πολιτισμού. Αυτά να τα δουν οι φωστήρες που συντάσσουν τον κώδικα των Ο.Τ.Α. και να επιβάλλεται αυστηρή τιμωρία για δυσφήμιση του Δημοτικού Συμβουλίου. Να παύονται από τη θέση του αιρετού και να μην έχουν δικαίωμα επανεκλογής τους.

  7. Ο Κυριτσης έφτιαξε το hot spot στο Πυλι και το κλειστό Προαναχωρησιακο. Ο Νικηταράς δεν θέλει 2ο κλειστο και ζητάει γρήγορες διαδικασίες και ανθρώπινες συνθήκες. Μεγάλη η διαφορά. Όσο η γη από τον ουρανό

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ