ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Λαοθάλασσα με μπλε μπλουζάκια στο 11ο περπάτημα ζωής «Άντε γεια στον καρκίνο» | Περίπου 700 άνθρωποι πήραν μέρος… 20χιλ. ευρώ + τα έσοδα για τη φετινή δωρεά στο Νοσοκομείο

0
4806
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με την συμμετοχή συνολικά 675 ανθρώπων κάθε ηλικίας (ξεπέρασαν κάθε προσδοκία) πραγματοποιήθηκε και φέτος, για ενδέκατη συνεχή χρονιά, ο περίπατος αγάπης 5.000μ από τον σύλλογο «Άντε Γεια Στον Καρκίνο», με σημείο εκκίνησης το ξενοδοχείο NORIDA και τερματισμού το λιμάνι της Καρδάμαινας.
Μία λαοθάλασσα με μπλε μπλουζάκια, για φέτος, γέμισε όλο τον παραλιακό δρόμο της Καρδάμαινας αποτελούμενη από άτομα κάθε ηλικίας.

Μωρά στα καροτσάκια αλλά και ηλικιωμένοι, σε μερικές περιπτώσεις κάποιοι παρέα με τα κατοικίδια τους,

κόσμος με κινητικά προβλήματα, αναβάτες με τα άλογά τους και ο Κώστας με το γαιδουράκι του.
Όλοι με ένα χαμόγελο στα χείλη και πολύ κέφι ,γιατί όλοι με τον τρόπο τους συνέβαλλαν στον σκοπό αυτής της προσπάθειας .
Η πρόεδρος του συλλόγου «Άντε γεια στον καρκίνο», Βούλα Μπατίκα στην ομιλία της πριν την εκκίνηση ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν εκεί για να πάρουν μέρος στη διοργάνωση, τους ιδιοκτήτες των λεωφορέιων (χρειάστηκαν 7 λεωφορέια συνολικά) που αφιλοκερδώς μετέφεραν τον κόσμο στο ξενοδοχείο Νorida, το προσωπικό και τους υπεύθυνους των ξενοδοχείων του ομίλου Μήτση για την φιλοξενία και την προσφορά τους σε νερά και χυμούς, για όλο τον κόσμο, αλλά κυρίως όλες και όλους που αφιλοκερδώς βοήθησαν για μεγάλο διάστημα όλο αυτό το εγχείρημα .
Να σημειώσουμε πως μέχρι σήμερα το πρωί που καταμετρήθηκαν τα χρήματα από προσφορές , τα έσοδα από τα μπλουζάκια (1350) και τους λαχνούς το ποσό ξεπερνούσε τις 19.000 ευρώ.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές αλλά και τους συμμετέχοντες, με την ευχή από εμάς,του χρόνου να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή από όλο το νησί!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ