«ΑΠΟΡΡΙΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑ-ΨΥΡΗ για το αποτέλεσμα της Καρδάμαινας»

11
2279

«ΑΠΟΡΡΙΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑ-ΨΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ»

Στο ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ είχαν προσφύγει ο κ. Νικηταράς, ο υποψήφιος πρόεδρος του στην Καρδάμαινα κ. Ψύρης Γιώργος και ο κ. Χρυσόπουλος Ηλίας, κουνιάδος του κ. Ψύρη και πατέρας του σημερινού αντιδημάρχου Οικονομικών, κατά του αποτελέσματος των εκλογών, αμφισβητώντας την ετυμηγορία των πολιτών που επέλεξαν πρόεδρο τον Νίκο Πόγια δίνοντας πλειοψηφία στη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Σημειώνομαι τότε με Δ.Τ. ότι:
«Το αποτέλεσμα των εκλογών για το Κοινοτικό Συμβούλιο της Καρδάμαινας δεν τους «έκατσε» όπως το υπολόγιζαν.
Έτσι επέλεξαν να αξιοποιήσουν την ομάδα δημάρχων και κατέφυγαν στη δικαιοσύνη για να ακυρώσουν τη θέληση των πολιτών.»

Πλέον με την απόφαση της Διακιοσύνης η ένσταση των κ.κ. Νικηταρά –Ψύρη- Χρυσόπουλου απορρίφτηκε και πρόεδρος στην Καρδάμαινα οριστικά είναι ο κ. Νίκος Πόγιας με την πλειοψηφία να ανήκει στη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ, όπως ήταν και η θέληση των πολιτών.

Και αυτή όμως η απόφαση φαίνεται ότι τους κακοφάνηκε για να οδηγηθεί ό αντ’ αυτού κ. Αβρίθης στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου να δηλώνει ότι : «γνωρίζαμε την απόφαση του δικαστηρίου….αλλά προσφύγαμε…»

Ταυτόχρονα ανακοινώνει και την προσφυγή στα ποινικά δικαστήρια για παράνομες μεταδημοτεύσεις, όπως είπε, αλλοδαπών αγνοώντας προφανώς (!!!!) ότι οι αλλοδαποί πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν μεταδημοτεύουν αλλά εγγράφονται νόμιμα στους εκλογικούς καταλόγους του τόπου διαμονής τους.

Επιβεβαιώνουν λοιπόν την κοινή διαπίστωση ότι, έτσι θα πορευτούν τα τέσσερα χρόνια που θα έχουν τις ευθύνες του δήμου.

Εμείς τους επαναλαμβάνουμε: Το παρασκήνιο και η δικολαβίες δεν ήταν ποτέ τρόπος διοίκησης. Αν πιστεύουν ότι θα το επιτρέψουμε να το ξεχάσουν.

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ξεραμε οτι ξερεις, ξερεις οτι ξερουμε, ξερεις πως το εχουμε δεσει για αυτο φοβάσαι οτι θα ξ….

  • Βρε ΤΡΙΏΦΛΟΡΕ κοψιμιέ ΤΕΟ, πάλι σε χασοδίκη έδωσες την υπόθεση της νοθείας;;;; Τι τον έχεις τον αντιδήμαρχο, μόνο για άσπρη σκόνη;;;

   Και τώρα ποιοι θα πάρουν σειρά για τον ανακριτή, μήπως θα βγάλεις τα απωθημένα σου στους υπαλλήλους;;;;

   • ο Θεοδόσης δεν μεταχειρίζεται την ισχύ του σε τυχόν αντίθεση με υπαλλήλους και άλλους. Ο άλλος είχε για ψωμοτύρι τα σκουλήκια, ασβούς, δημοσιγραφίσκους κλπ. Ακόμη κι ο πολλές φορές πρώην, τον φοβόταν. Άλλο που αποδείχτηκε ανίκανος για κάθαρση και εξυγείανση

 2. Πίσω έχει η αχλαδα την ουρά Κυριτση. Τώρα ανοιξαν όλα τα χαρτιά και η τιμωρία θα είναι βαριά

 3. Το άτιμο το παρασκήνιο και οι δικολαβίες. Αλήθεια ποιός το λέει αυτό; Αυτός που έχει καταδικαστεί για δολιότητα τρεις φορές. Αυτός που έστησε δεκάδες δίκες με πληρωμένους εξ Αθηνών δικηγόρους. Αυτός που έστειλε στα δικαστήρια εκατοντάδες αθώους πολιτικούς του αντιπάλους που όλοι αθωώθηκαν. Όταν εγγράφεις στους εκλογικούς καταλόγους δεκάδες πολίτες ξένων χωρών που όλοι έτυχε να διαμένουν σε ένα ξενοδοχείο σίγουρα δεν αναρωτιέσαι αν στα κεραμίδια κάνει νιάου νιάου ένας σκύλος. Και φυσικά όπως είπε ο Παναγιώτης το θέμα δεν έχει τελειώσει.

 4. Θεοδόση: θα φας πολλά χαστούκια τα επόμενα χρόνια.Η θα αντιδράσεις
  πολιτικά η θα λουστείς αυτούς που έδιωξε κλωτσιδόν ο Κυρίστης το 2007!!
  Η αρχή έγινε με την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ρόδου.Οι δικαιο-
  λογίες ότι»ξέραμε την απόφαση» πρέπει να σε βάλει σε υποψίες.Πολιτική
  είναι δυνατότητα και η πρόβλεψη να προλάβεις τον ήχο του φτιαριού του
  νεκροθαύτη!!! Αν όχι….. κλάφτα Θεοδόσιε!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.