ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με επιτυχία η τελετή λήξης του GalisBasketball 3on3 Η Μπασκετική ελίτ στην Κω προς τιμήν του Νίκου Γκάλη! Θριάμβευσαν η ομάδα του Γλυνιαδάκη, ο Χρ. Στεφανίδης και ο νεαρός Φλυτζανίδης

6
3732

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

GalisBasketball 3on3: Μπασκετική ελίτ στην Κω προς τιμήν του Νίκου Γκάλη! (pics)

Η Κως ζει τη μαγεία του μπάσκετ με το GalisBasketball 3on3 να προσελκύει σπουδαία ονόματα από το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, τα οποία ήρθαν στο νησί του Ιπποκράτη για να τιμήσουν τον σπουδαίο Νίκο Γκάλη.

Όντι Νόρις, Γιούρι Ζντοβτς, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Χρήστος Χαρίσης, Χριστόφορος Στεφανίδης, Κώστας Χαρίσης και Κατερίνα Χαλικιά πάτησαν στο παρκέ του όμορφου γηπέδου που έχει τοποθετηθεί στην πλατεία Ελευθερίας, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό!

Όλοι μίλησαν με κολακευτικά λόγια για το νησί της Κω και τη διοργάνωση, και έπλεξαν το εγκώμιο του σπουδαίου Νίκου Γκάλη.

Πάρτε μια γεύση στις φωτογραφίες που ακολουθούν…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να μας πει η νεα Δημοτικη αρχη ποιος εφερε την διοργανωση στην Κω με την οποια πανε και βγαζουν φωτο ολοι οι πικραμενοι που δεν εκλεχτηκαν και πουλανε και ηθικη..

  2. Τρεχανε τα κοροιδα στις εκλογες,και εκαναν αγωνα για βγουν αυτοι στην δημαρχεια,και τωρα τους ξεχασαν.Να ξερετε οτι πισω εχει η αχλαδα την ουρα.Τα λενε οι ιδιοι που σας υποστηριξαν.Απο τωρα θα τους εχετε απεναντι σας.

  3. Μπράβο στα παιδιά που πήραν μέρος.Οι επαγγελματίες του είδους ήταν άψογοι…μια ερώτηση όμως ..γιατί μπλέκετε την πολιτική με τον αθλητισμό? Δεν ντρέπεστε λίγο; Τι άλλο θα κάνετε για την προβολή σας???Αηδία κατάντησε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ