ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Mια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση που συνδύαζε την γιορτινή ατμόσφαιρα με την αγάπη και την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στους κεντρικούς δρόμους της Κω από τον ΔΟΠΑΒΣ Κω σε συνεργασία με την Φιλαρμονική Κω και τα σχολεία μας (το ένα μάλιστα από την Κέφαλο).

Ο «ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ» με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων για τις ευπαθείς ομάδες του νησιού μας, ξεκίνησε στις 12μμ από την πλατεία Ανταγόρα τκαι συνέχισε σε εορταστικό τόνο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης: Βασ.Παύλου, Ελ.Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Ιπποκράτους, Πλ. Κονίτσης, Πλ. Ελευθερίας (κι επιστροφή).

Το συγκινητικό ήταν ότι τόσο ο κόσμος και οι επαγγελματίες της περιοχής ήταν ήδη ενημερωμένοι και είχαν φροντίσει να ετοιμάσουν τις τσάντες με τις προσφορές τους (όπως και τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Κω που πρόσφεραν συγκινημένα τα είδη που συγκέντρωσαν στα καροτσάκια που είχαν και τα μετέφεραν τα παιδιά των σχολείων μας από Κω και Κέφαλο!).

Στον περίπατο Αγάπης συμμετείχαν επίσης η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή, η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Β. Πη και Π. Κιαπόκα και αρκετοί εκπαιδευτικοί οι οποίοι συνόδευαν τα παιδιά.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!!


8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΛΥΦΕΤΕ.ΟΧΙ ΑΛΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

    • ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ …ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΡΑΣ?? Ο ΣΕΜΜΕΚ ΘΑ ΕΥΧΗΘΕΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΙΚΙΖΗ?? ΟΙ (ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ)ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΥΧΕΣ??ΚΟΝΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ………..

  2. ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

  3. ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ 2 ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΥΡIEΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ