Αγαπητέ Διονύση, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Δέξου τις θερμότερες ευχές των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Κω -Σε ευχαριστούμε ‘’Φούρναρη της Ευρώπης

28
3134

ΘΕΜΑ: «Συγχαρητήρια επιστολή Προεδρείου & Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, για τη βράβευση του συμπατριώτη μας Διονυσίου Αρβανιτάκη.»

Στον αγαπητό μας Συμπατριώτη Διονύσιο Αρβανιτάκη,
Αγαπητέ Διονύση, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Δέξου τις θερμότερες ευχές των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Κω για την ονομαστική σου εορτή (17-12-2016) μαζί με τα συγχαρητήρια μας για την πρόσφατη βράβευσή σας από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!

Οι τιμητικές για το νησί μας δράσεις σου, που αφορούν την ανιδιοτελή βοήθεια που προσέφερες και προσφέρεις καθημερινά στους προσφυγες που πέρασαν ή φιλοξενούνται στο τόπο μας αλλά και σε συμπατριώτες μας που έχουν οικονομική αδυναμία, ξεπέρασαν τα στενά όρια του νησιού μας και αναγνωρίζονται σε όλη την Ευρώπη!

Η δράση σου και η επιβράβευση σου είναι τιμή και για το νησί μας! Η εθελοντική προσφορά σου (συνυπολογιζομένης και της ανάλογης προσπάθειας και προσφοράς και άλλων συνδημοτών μας) προσέθεσαν στην διεθνή κοινή γνώμη μια μοναδική εικόνα ανθρωπιάς της τοπικής κοινωνίας μας!

Σε ευχαριστούμε «Φούρναρη της Ευρώπης»! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ αγαπητέ Διονύση!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Με εκτίμηση,
Ν. Γ. Μυλωνάς (Πρόεδρος Δ.Σ. Κω)

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πεινασμενων πακιστανων για ταισμα με ο τι εχετε….!!!!

  2. Ξεπέρασες κάθε όριο.
    Ποιοι δίνουν συγχαρητήρια
    Εσείς που κόβατε το νερό στους πρόσφυγες; Εσείς που τούς χώσατε στο στάδιο; Εσείς που δεν δώσατε στέγη όταν γινόταν ο χαλασμός τον περασμένο Οκτώβριο;Εσείς που τρέχατε και προπηλακίζατε τον Καματερό που ήθελε να φτιάξει προσωρινό χώρο παραμονής του;Εσείς που ήσασταν πρώτοι στα γεγονότα στον Λινοπότη; Ντροπή….

  3. ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ .ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ

  4. Ρε Μυλωνά δε ντρέπεσαι; Η δημοτική αρχή μιλούσε για ανακαταλύψεις χώρων, ούτε νερό δεν τους δίνατε και τώρα συγχαρητήρια σε αυτόν που τους τάιζε; Λίγη τσίπα πια. Λίγη τσίπα. …..λαϊκιστές!

  5. «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» ΚΛΩΤΣΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ . (ΒΙΝΤΕΟ)https://www.youtube.com/watch?v=gTzLsNE_jmo

    http://www.iefimerida.gr/news/225083/eikones-ntropis-operater-stin-oyggaria-evale-triklopodia-se-prosfyga-kai-klotsise-paidia
    http://tvxs.gr/news/ellada/nees-eikones-ntropis-astynomikos-klotsaei-prosfyges-sti-lesbo-fotografies
    http://www.protothema.gr/politics/article/516616/suriza-dropi-gia-ti-dimokratia-i-eikona-tou-astunomikou-pou-klotsa-prosfuges/
    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΣΑΥΡΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΛΚΟΣΕΝΙΚΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!
    ΤΙ ΨΥΧΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ…ΚΙΝΔΥΝΟ(!) ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η….ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ…..
    Και μετά αναρωτιούνται γιατί το «Ο Αγών Μου» είναι μπεστ σέλερ στα Ιταλικά σχολεία…

  6. «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» ΚΛΩΤΣΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ . (ΒΙΝΤΕΟ)https://www.youtube.com/watch?v=gTzLsNE_jmo

    Αυτά είναι τα «ευγνωμονούντα» «προσφυγάκια» που υποδέχτηκε η Μέρκελ εκτελώντας κατά γράμμα το Σχέδιο ΄Γκουτενχόβε-Καλλέργη για την καταστροφή των Ευρωπαϊκών εθνών.
    Όλες οι Χριστιανές «πόρνες» πρέπει να είναι έτοιμες για την πρέπουσα αντιμετώπιση τους.
    Μακάρι η παθούσα να είναι μια από τις σαλεμένες από τα ΜΜΕ αριστερίνες που κρατούσαν τα βλακώδη πλακάτ «Refugees Welcome»!
    Την άλλη φορά να φορά κράνος, επιγονατίδες και γάντια μπαίνοντας στους δημόσιους χώρους που λυμαίνονται, περνώντας την ώρα τους, τα παράσιτα που σιτίζονται με «κοινωνικά» επιδόματα μιας και δουλεύει 1 (ΈΝΑΣ) στους 55 Μουσουλμάνους «πρόσφυγε» (και αυτός σε δημόσιες υπηρεσίες και ΜΚΟ)!

  7. ΟΙ ΜΚΟ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ! BINTEOhttps://www.youtube.com/watch?v=bpjtwKlyIe0

    Η οργάνωση MOAs έχει στενούς δεσμούς με την περίφημη αμερικανική στρατιωτική ανάδοχο (έτσι λένε τους μισθοφόρους τώρα) «Blackwater», τον Αμερικανικό στρατό και το ναυτικό της Μάλτας. Πλήρης αναφορά: «Οι Αμερικανοί του MOAs μεταφέρουν μετανάστες προς την Ευρώπη» https://gefira.org/en/2016/11/16/moas-is-there-to-pick-you-up/
    Υπάρχει πλήρης αναφορά για τα πλοία τα οποία συμμετέχουν: «Η Αρμάδα των ΜΚΟ που λειτουργούν στα ανοικτά των ακτών της Λιβύης» https://gefira.org/en/2016/11/16/ngos-armada-for-the-coast-of-libya/ και πώς οι άνθρωποι ενθαρρύνονται να έρθουν στην Ευρώπη: «Ο δρόμος του θανάτου προς την Ευρώπη προωθείται στο διαδίκτυο» https://gefira.org/en/2016/11/15/death-road-to-europe-promoted-on-the-web/

  8. μυλωνα αριστερε με δεξιες τσεπες.ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

    Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε κάλεσε τις ΗΠΑ να ετοιμάζονται για την αποχώρησή τους από την χώρα του, καθώς ετοιμάζεται να καταργήσει την στρατιωτική συμφωνία με την οποία οι Αμερικανοί έχουν δικαίωμα να αναπτύσσουν στρατό και οπλισμό για στρατιωτικές ασκήσεις στο φιλιππινέζικο έδαφος.
    Ο κ. Ντουτέρτε τόνισε ότι οι Φιλιππίνες μπορούν να επιβιώσουν «και χωρίς τα αμερικανικά χρήματα», μετά την ανακοίνωση ότι αμερικανική οργάνωση αρωγής διακόπτει τη χρηματοδότηση της μάχης κατά της φτώχειας στην ασιατική χώρα.
    «Δεν σας χρειαζόμαστε. Ετοιμαστείτε να φύγετε από τις Φιλιππίνες», είπε απευθυνόμενος στην Ουάσιγκτον ο κ. Ντουτέρτε.
    Ο αρχηγός του φιλιππινεζικού κράτους, ο οποίος εξελέγη με αριστερή – κεντροαριστερή πλατφόρμα, κυρίως όμως ως «τιμωρός» των εγκληματιών και των εμπόρων ναρκωτικών στη χώρα του, έχει εκφράσει πολλάκις τη βούλησή του για συνεργασία με τη Ρωσία και την Κίνα, ενώ έχει εκφράσει τον θαυμασμό του για το πρότυπο ηγεσίας του Ρώσου ομολόγου του, Βλάντιμιρ Πούτιν.

  9. 12ΧΡΟΝΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1.ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    Χριστουγεννιάτικο «μποναμά» θανάτου επιχείρησε να στείλει στους «άπιστους» (σύμφωνα με την λογική των ισλαμιστών…) επισκέπτες της χριστουγεννιάτικης υπαίθριας αγοράς της γερμανικής πόλης Λούντβιχσχάφεν, 12χρονο (!!!) «προσφυγόπουλο», από το Ιράκ.
    Το 12χρονο άφησε σε σημείο της αγοράς ένα σακίδιο που περιείχε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με καρφιά (έτσι ώστε να υπάρξουν περισσότερα θύματα…), αλλά ο μηχανισμός δεν εξερράγη λόγω προβλήματος με τον πυροκροτητή.
    Ένας επισκέπτης της αγοράς που είδε το «αδέσποτο» σακίδιο υποπτεύθηκε περί τίνος επρόκειτο και ειδοποίησε τις αρχές, και πυροτεχνουργοί εξουδετέρωσαν τον εκρηκτικό μηχανισμό.

  10. 12ΧΡΟΝΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 2.ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    Εν συνεχεία, εντοπίστηκε (προφανώς από τις κάμερες ασφαλείας) και συνελήφθη ο 12χρονος, ο οποίος προέκυψε πως έχει στρατολογηθεί από τους τζιχαντιστές τρομοκράτες.
    Ωστόσο, οι αρχές απέκρυψαν το περιστατικό (προφανώς για να μην αναπτυχθούν… ρατσιστικά αισθήματα στον πληθυσμό), αλλά διέρρευσε και έγινε γνωστό με δημοσίευμα του περιοδικού Focus.
    (ΥΓ): Αν το 12χρονο «προσφυγόπουλο» βρισκόταν στην Ελλάδα (των… ανοιχτών συνόρων), σίγουρα θα πήγαινε σε κάποιο σχολείο μαζί με τα παιδιά μας. Όμως, ποιος μπορεί να μας βεβαιώσει ότι κάποια άλλα «προσφυγόπουλα» – τρομοκράτες, δεν πάνε;

  11. Ιδιαίτερα για εμάς τους Έλληνες θα ήταν σημαντική μια Ευρώπη με την Ρωσία, γιατί θα είχαμε δίπλα μας εκατοντάδες εκατομμύρια Ορθόδοξους.
    Όταν μπήκαμε στην Ευρώπη (ΕΟΚ και εν συνεχεία ΕΕ), μας είπαν ότι έτσι απαλλάσσεται η χώρα μας από την τουρκική απειλή. Πόσο μεγάλο ψέμα ήταν αυτό αποδεικνύεται και από την κρίση στα Ίμια το 1996 και από την μέχρι τις ημέρες μας επιθετική πολιτική της Τουρκίας κατά της Ελλάδος, την οποία η Ευρώπη αντιμετωπίζει παθητικά. Όπως παθητικά αντιμετωπίζει και το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.
    Μάλιστα μετά την απειλή του Ερντογάν ότι θα στείλει στην Ευρώπη τρία εκατομμύρια “πρόσφυγες”(οι περισσότεροι είναι λαθρομετανάστες), η ευρωπαϊκή επιτροπή έσπευσε να δηλώσει ότι ενεργοποιεί την συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ και όσοι περάσουν στην χώρα μας θα παραμείνουν στην χώρα μας, μεταβάλλοντας την Ελλάδα, την χρεωκοπημένη Ελλάδα, σε μία κοινωνική ζούγκλα.

  12. Και όπως βλέπετε αγαπητοί συμπολίται,διακρίνομεν τον πανικόν που διατρέχει τους ΑΙΝΑΙΡΓΟΥΣ κΩπρEIτΑΙς που προσπαθούν με κάθε τρόπο να ρίξουν λάσπη και να σπείρουν φόβο με απειλές και ψέμματα…Με λίγα λόγια σκ@τά στους φασίστες..

  13. THN MIA DEN THELETE TOYS PAKISTANOYS,KAI THN ALH DINETE SYGXARITIRIA STON FOYRNARH.ANIKANOI OLOI SAS EKEI STHN DIMARXIA.DIPROSOPOI,TO MONO POY SAS ENDIAFEREI EINAI NA KOYMANTARETE TA PANTA.PALIOFASISTES.

  14. Καλα βρεεεε μυλωνα δεν καταλαβαινεις οτι υπαρχει ξευτιλα.Την μια ο δημαρχος σου εδιωχνε τον φουρναρη κατω απο το δημαρχειο,την αλη εκοβε το νερο στους προσφυγες,και βγαινετε τωρα και δινετε συγχαρητηρια στον φουρναρη.Σαν δεν ντρεπεστε λιγακι.

  15. Νίκο θες να μας πεις ότι οι πρωτεργάτες δημοτικοί σύμβουλοι στο όχι στο χοτ-σποτ,(αρκετοί),και ο δήμαρχος χαιρετίζουν τη βράβευση του κ.Αρβανιτάκη; Θα χαιρετίζατε και την βράβευση της Αλληλεγγύης Κω; Ρε Νίκο το ξέρουν οι δημοτικοί σύμβουλοι ή είναι μια βαθιά σου επιθυμία να μην ήταν αρκετοί από αυτούς ακροδεξιοί ;Ότι και να κάνεις Νίκο δυστυχώς συνέδεσες το όνομα σου και το όνομα αρκετών από τους Συμπαραταξιακούς με ακροδεξιές πρακτικές. Ήσουν άτυχος γιατί θα την γλίτωνες φτηνά.Αλλά βλέπεις έσκασε το προσφυγικό. Καλή νύχτα….

  16. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ.
    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.
    ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΒΕΤΕ. ΒΟΛΕΥΕΙ – ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ.

  17. ΚΑ ΜΑΡΘΑ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΟ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.ΘΕΩΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΜΙΑ ΑΥΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ…..ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ..

  18. diabasteto kai tha katalabete ti pezete telika se afto to omorfo nisisas me exoun pliroforisi sxetika me to fagito pou mirazi o sebasmiotatos kathimerina se ftoxous kai aporous anthropous brabotou giati afto den exi gini sto parelthon se toso megali klimaka opos simera episis boithane poli anonimi sto na mbori i eklisia na antapekselthi se afto to kinoniko ergo pros aftous tous ftoxous antrhopous pou exoun anangi akomi kai me ena komati psomiou ……….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ