Απάντηση Δημάρχου Κω Γ. Κυρίτση στον κ. Νικηταρά: Μέχρι και 31.08.2019 την ευθύνη διοίκησης, τον προγραμματισμό και τις αποφάσεις έχει αποκλειστικά η σημερινή δημοτική αρχή

45
1664

Αγαπητέ Θεοδόση,

Πέραν των δημόσιων προφορικών συγχαρητηρίων για την εκλογή σου, την Κυριακή 2 Ιουνίου, με την ευκαιρία αυτής της αλληλογραφίας επαναλαμβάνω τις ευχές για καλή δουλειά από 01.09.2019 ημέρα εγκατάστασης των νέων δημοτικών αρχών και συμβουλίων.

Όπως είπα την Κυριακή 2 Ιουνίου οι πολίτες της Κω εξέλεξαν Δήμαρχο και Δημοτική Αρχή που θα έχουν την ευθύνη διοίκησης από 01.09.2019.

Γνωρίζεις, άλλωστε μπορείς να ανατρέξεις και στη νομοθεσία αλλά και τον Κ.Δ.Κ., ότι μέχρι και 31.08.2019 την ευθύνη διοίκησης, τον προγραμματισμό και τις αποφάσεις έχει αποκλειστικά η σημερινή δημοτική αρχή.

Αυτή η δημοτική αρχή θα ασκήσει πλήρως τα θεσμικά της καθήκοντα μέχρι τότε.

Ο Δήμος θα συνεχίσει να λειτουργεί, θα εκτελούνται έργα που είναι προγραμματισμένα, θα παρακολουθείται η πορεία έργων που έχουν ενταχθεί σε χρηματοδοτικά προγράμματα και γενικά θα γίνονται όλα όσα έχει προγραμματίσει η νυν δημοτική αρχή.

Εύκολα νομίζω συνάγεται το συμπέρασμα ότι μέχρι 31.08.19 κανείς δεν παραιτείται από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις του, ούτε το βάζει στα πόδια όπως έκαναν άλλοι, στο πρόσφατο παρελθόν.

Όσον αφορά στην ενημέρωση των παρατάξεων, τόσο η παράταξη «ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ» όσο και η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» εκπροσωπούνται στο νέο Δ/Σ και μπορούν να ενημερώνονται για όποιο θέμα θέλουν, χωρίς να απαιτείται ειδική συνάντηση των επικεφαλής.

Για τη δική σας ενημέρωση, όλα τα στελέχη της δημοτικής αρχής είναι στη διάθεση των στελεχών που θα υποδείξετε εγγράφως, για να ενημερωθούν μέσα σε ένα πλαίσιο ευπρέπειας και καλών πρακτικών φυσικά.

Το αναφέρω γιατί είτε εν γνώση ή εν αγνοία σου, ήδη υπάρχουν στελέχη της παράταξής σου που περιφέρονται στις υπηρεσίες δηλώνοντας προφορικά εκπρόσωποι της παράταξης σου.

Όσον αφορά στην προσωπική σου ενημέρωση είναι προφανές ότι θα γίνει, όταν τόσο οι δικές μου όσο και οι δικές σου υποχρεώσεις διευκολύνουν.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Κω

Γιώργος Ι. Κυρίτσης

45 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με κατηγόρησαν ότι δεν κάνω σωστά την δουλειά μου και δεν πέρασε μία ημέρα για να αποδειχθεί ότι σε όλα όσα ερεύνησα και βρήκα είχα δίκιο. Να σας υπενθυμίσω και πάλι τι ανακάλυψα. Μετά τις εκλογές του 2010 που κέρδισε ο κύριος Καίσερλης επισκέφθηκε τον κύριο Κυρίτση στο δημαρχείο. Και ο κύριος Κυρίτσης αντί να τον καλοδεχτεί και να τον κεράσει ένα καφέ, τον έδιωξε και του είπε να κλείσει ραντεβού μέσω της ιδιαιτέρας του τότε Ζέτας. Ο έτερος Δήμαρχος κύριος Χατζηκαλύμνιος όταν ο Καίσερλης του ζήτησε ένα χώρο για συναντήσεις τον έδιωξε από το δημοτικό κτίριο. Κύριε Νικηταρά θα το επαναλάβω, μάλλον αγνοείτε ποιός είναι ο κύριος Κυρίτσης.

    • Μαλλον αγνοείτε ποιος ήταν ο κ. Καίσερλης αφου με το καβαλημα μιας 20ετους περιόδου μαλλον συναινετική συμπεριφορα δεν είχε!
      Φυσικά όταν απευθυνόταν στους ψηφοφόρους του ή μαλλον τους επι 20 χρόνια βολεμένους, το προσωπείο άλλαζε και γινόταν πιο συγκαταβατικό…..!

    • Ακομα και τωρα ο ΝΥΜΦΙΟΣ μαλλον δεν εχει καταλαβει ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ…

  2. Η καρέκλα είναι ωραία αλλά ευτυχώς η κώς σε πήρε σηκωτό! Ξεκίνα να μαζεύεις τα μπογαλάκια σου απερχόμενε!

    • Ερχεται η ώρα σας να στρογγυλοκάτσετε! Μόνο που δεν ξέρετε τι ηλεκτρική καρέκλα σας περιμένει!

      • ΟΠΑ ΑΠΕΙΛΕΣ!!! ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ!
        ΜΩΡΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ! ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΖΕΙ, ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΣΟΥΖΕΙ …ΣΟΥΖΙ!
        ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ, ΤΟΤΕ ΠΙΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΑΝ ΝΕΦΤΙ.
        ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΣΑΣ. ΟΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΣ ΚΑΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ «ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ» ΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙ ΗΘΟΣ,ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ !
        ΟΤΙ ΤΑ Σ@ΑΤΑ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ… ΣΟΥΖΙ!

  3. Εμ βέβαια, αφού έχασες την εξουσία δείχνεις πάλι πιο είναι το πραγματικό σου πρόσωπο. Με ύφος αυστηρό και αυταρχικό με αρκετή δόση ειρωνείας, απαντάς στο νέο δήμαρχο της Κω Θεοδόση Νικηταρά. Μετά αναρωτιέσαι γιατί σε έβαλαν στο περιθώριο οι πολίτες του νησιού μας. Περαστικά σου..

  4. Επανήλθα αν και κάνω σχόλια και ως ερευνητής και πολιτικός αναλυτής διότι ο Κυριτσης δεν με αφήνει να αγιάσω. Κανονικά θα έπρεπε να ασχολούμαι με τις εθνικές εκλογές να κάνω κανα τρισάγιο μήπως κλείσει η διαφορά στις 10 μονάδες γιατί πάει για 15.

  5. ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΤΣΗ, ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΑΣ. ΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ; ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ; ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΕΣ; ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ. ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕ. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙ’ ΑΥΤΌ ΡΙΞΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΚΩ.

  6. Μου ανέθεσαν να ερευνήσω που βρίσκεται η ψαλίδα της διαφοράς του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ. Αρνήθηκα. Η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ έχει πάει στο θεό και εγώ σσχοκουναι μόνο με τα γηινα

  7. Σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ χάσαμε Μας την έκανε ο Κούλης που δεν τραβάει που είναι ψοφίμι που θα τον έκανε ο Τσιπρας μια χαψιά. Τώρα θα μας κυνηγάει όλη η Ελλάδα. Καλά όχι όλη εμείς εδώ υα βρούμε παρηγοριά στην αγκαλιά του Θεοδοση

  8. Ο μελλοντικος δήμαρχος αν δεν κατανοεί οτι τον ψηφισαν στις 2.6 για να πιάσει «δουλειά » στις 1.09 τότε είναι και νοητικα ανεπαρκης…
    και οταν ακουω το ο λαός μίλησε Θέλω να ξεράσω. ..το πενηντα τις εκατο ήταν απόντε . ..άιντε

    • ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΕ. ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ Η ΧΑΣΤΟΥΚΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ, ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΡΩΝΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΠΑΡΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΩ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ !!

    • Mάλλον εσύ είσαι νοητικά ανεπαρκής που δεν κατάλαβες τι πράμα ψηφισες. Εκτός κι αν έχεις οικονομικά αυμφεροντα.

  9. ποσο γκαου εισαι τελικα βρε ανθρωπε…
    τετοια κακια και μικροψυχια δεν μπορεις με τιποτα να την αποβαλλεις.
    Μαζι σου θα τα παρεις, ποιος θα σε χαιρεταει μετα που θα φυγεις.
    Κριμα και παλι κριμα…

    • ΤΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ,
      ΟΙ ΣΤΑΡΑΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΜΠΕΣΑ, ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.

  10. Πολυ βιασυνη βλεπουμε……ξερετε τι σας περιμενει??Ποσο πρεπει να δουλεψετε….?Ξερετε οτι πρεπει να ξεχασετε την προηγουμενη εργασια σας(οσοι ειχατε)…..και να ασχοληθειτε με τον Δημο?….Προς τι αραγε η βιασυνη?

    • Κοιτάξτε κάτι δουλευταράδες, άλλους από εσάς δεν έκαμε η φύση!
      Ξέρουμε ότι σε όλα σας είσασταν… ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΑΣ!
      Ειδικά ο μυστακοφόρος σας, δεν ξέρει που να πρωτοκολλήσει ένσημα…τόση εργασία που έχει ρίξει ο κακομοίρης στη ζωή του, τέτοια προκοπή, τόσος κάματος για το μεροκάματο, είναι να μην στεναχωριέται που θα ξεκουραστεί τώρα?
      Ξέρουμε πολύ καλά τι μας περιμένει…εσείς δεν έχετε καταλάβει ακόμα τι περιμένει εσάς!!

  11. Θοδοση,ΠΡΟΣΕΧΕ τον…Τωρα θα ΟΡΓΙΑΣΕΙ !!Θα ξεσκιστει για να ΑΚΥΡΩΣΗ την ΗΤΤΑ του. ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣγια να ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ τον ΔΗΜΟ για τα επομενα 3-4 χρονια για να συνεχιζει να ειναι αυτος ο …..ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!! ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ με τον Καισερλη….. ΠΡΟΣΕΧΕ τι να κανεις. Βρες ΤΡΟΠΟΥΣ να τον ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ, αλλιως ΝΙΚΗΣΑΜΕ μεν τις εκλογες , ΧΑΝΟΥΜΕ ομως την ….ΔΗΜΑΡΧΙΑ. Ο τυπος ειναι σαν τον ΣΟΙΜΠΛΕ του 2015…Τον νικησε ο Αλεξης 3 φορες και στην πραγματικοτητα….Πρωθυπουργος της Ελλαδας ητανε ο ΣοΙμπλε…Προσεχε Θοδοση αυτος ειναι ΣΟΙΜΠΛΕ…. Υ.Γ. εδωσαν οικοδομικη αδεια σε παραλιακο οικοπεδο……..1 μερα πριν ληξει τυπικα η θητεια τους…..μιλαμε για ΤΕΡΑΤΩΔΕΙΣ πρακτικες……

  12. Βάλε την σφραγίδα και την υπογραφή σου Κυρμήτςη να την βλέπεις να καμαρώνεις σαν γύφτικο σκεπάρνι βάλε πολλές σε κενές σελίδες να ικανοποιήσεις τον υπέρμετρο εγωισμό σου , την ζηλοφθονία , και την κακία σου άλλωστε 2 μήνες μείνανε και μετά πας στον κάλαθο των αχρήστων , ούτε εξουσία ούτε τιμές ούτε δόξες . Μετά ούτε Χ.υγείας δεν θα υπογράφεις .

  13. αλλα σε λιγο που θα μεινεις μονος και μονος το μονο που θα δηλητηριαζεις θα ειναι ο αερας που αναπνεεις ΚΑΚΕ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΕ

  14. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΜΑΘΕΙς ΑΠΟ ΠΙΑ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙς ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙς ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙς ΕΦΤΑΡΕΖΗΛΟς;

  15. Η τελευταία παράγραφος είναι το δείγμα ανθρώπου που απλά πρέπει να απομακρυνθεί
    Κρίμα. Μεγάλο κρίμα για το νησί να εκπροσωπείται από τέτοιες συμπεριφορές.

  16. Βρε Γιώργη πως σου την έφερε φτοσδας?βρε σε τρεις μήνες ηβρενε 120 νοματαιους και σου την έφερε?

  17. Τι να κανουμε υπομονη μεχρι στις 1 Σεπτεμβρη θελει ακομη 80 μερες και 80 νυχτες για να καθαρισει η ΚΩΣ μια και καλη μαζι σου 5 χρονια αρκετα καλα σου ειναι πια να κανεις τον βασιλια δεν βλεπεις πως καταντησες τους δρομους που τους στενεψες κυκλοφοριακο χαος και με λακουβες χορτα σκουπιδια και δεν νιαζεσαι για κανεναν μονο τον εαυτο σου βλεπεις πως να περασεις καλα το τελευταιο σου καλοκαιρι ως αρχηγος…

    • Υπομονή πρεπει να κανουμε 4 χρονια φιλε.Εδω ειμαστε μερα με τη μερα θα τη μετρας μεχρι να φυγει ο εφιάλτης που θα ζησουμε με τους εγκαθετους.

  18. 78 ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ. ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙΣ Ο ΛΑΌΣ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΚΕ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕ ΑΝΘΡΩΠΕ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΌΤΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΑΌ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΝΈΟ ΔΗΜΑΡΧΟ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΌΤΙ Ο ΛΑΌΣ ΣΕ ΈΚΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΌΣ ΣΕ ΚΑΤΈΒΑΣΕ ΑΠΌ ΑΥΤΉ ΤΗ ΘΕΣΗ? Η ΣΤΆΣΗ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Η ΣΤΟΙΧΕΊΩΔΗΣ ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΉ ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΉΤΑΝ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΑΜΈΣΩΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΈΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.. ΤΏΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΌΤΙ Η ΑΠΌΦΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΉΤΑΝ ΣΟΦΗ.

  19. Η Εισαγγελία (POWER) δεν χαμπαριάζει
    για το αν οι πράξεις τής απερχόμενης εξ ουσίας
    έχουν τον χαρακτήρα τής εκδίκησης.
    Αρκείται στον νομότυπο και τις νόμιμες διαδικασίες.
    Αλλοιώς θα υπάρξουν συνέπειες.
    Προσοχή λοιπόν, σε όσους και όσες κάνουν επειδή τόπε ο
    ή αναγκαστήκαμε κατόπιν.

  20. Ποια έργα ρε ….. ποια εργα ; Τι έργα κανείς το μισό νησί είναι στο έλεος του θεού και το άλλο μισό στο έλεος των all inclusive . Η ΑΒΙΚΩ………………….

  21. Τι να κανουμε ρε παιδια και μεις βρηκαμε συμφωνητικα με επιφανεις κωους που ειχαν και εχουν το δημο δεμενο
    Και οποιος προκαλεσει θα πω και ονοματα…..

  22. Εντάξει το γεγονός ότι ο Θεοδόσης ζήτησε συνεργασία μέχρι να αναλάβει τα καθήκοντά του σαν Δήμαρχος δεν ήταν κακό. Ίσα ίσα που δηλώνει κάποιο επίπεδο ανθρώπου και πολύ καλά έκανε κατά την γνώμη μου.Ο Θεοδόσης ξέρει πάνω από όλα πώς να φέρεται, έχει υπέροχο χαρακτήρα.

  23. Ναι παιδια καλα ολλα αυτα που λετε αλλα δεν τα αφηνουμε ολα αυτα και να δουν οι αρμοδιοι τα σκουπιδια που περνανε 2 φορες την εβδομαδα απο την Ζια?Ειναι απαραδεκτο με τοσο κοσμο και τωσα μαγαζια να μην περνανε καθε μερα για τα σκουπιδια.Στο 2019 ημαστε ελεος.Που καθεστε τωρα και λετε εγω ειμαι μεχρι την 1η του Σεπτεμβρη.Τα προβληματα να δειτε και οχι αυτα.Ειναι ΝΤΡΟΠΗ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
    ………..

  24. ΒΡΕ ΑΧΑΙΡΕΥΤΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟ
    ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΔΙΑΛΟΓΟ
    ΓΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ

  25. ΓΕΩΡΓΙΕ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΕΛΟΣ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΣ). ΕΑΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΞ ΑΔΙΑΡΕΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

  26. Πως και ποιοι θα αναγκασουν τους υπαλληλους του δημου να δουλευουν στο ωραριο τους σωστα? Ποιος θα τολμισει να ελεγχει που ειναι τα μηχανηματα της καθαριωτητας μετα το ωραριο?ποιος θα πληρωνει τους μισθους των οπαδων που δεν ειναι οι βασικοι και τοσες αλλες βολεμενες θεσεις?ποιος θα αδειασει τα πεζοδρομια απο την πραματια των μαγαζιων?,,,ποιος θα τους κουνησει?θελει ΚΟΤΣΙΑ να αλλαξεις νοοτροπια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ