ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Σε πολύ θετικό κλίμα η συνάντηση του Γ. Χατζημάρκου με τον Θ. Νικηταρά & την Ισχυρή Κω | Ποιος θα είναι Έπαρχος Κω; Θα το ανακοινώσει ο Γ. Χατζημάρκος μετά τις 15 Σεπτεμβρίου

63
3883

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνάντηση του επανεκλεγέντος Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γ. Χατζημάρκου και των συνεργατών του της Περιφερειακής Ενότητας Κω με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κω Θ. Νικηταρά και τα στελέχη της Ισχυρής Κω στο Επαρχείο.

Προηγήθηκε αναλυτική συνέντευξη τύπου του Γ. Χατζημάρκου στα τοπικά ΜΜΕ  τονίζοντας την ασυνήθιστα μακρά, τοξική και λαϊκίστικη προεκλογική περίοδο κάνοντας λόγο για»πολιτική επιπέδου… κουτσομπολιού» και για  «σκελετούς που βγήκαν από το χρονοντούλαπο και που δεν θα ξαναβγούν ποτέ…», καθώς τους καταδίκασαν οι πολίτες με τον πλέον συντριπτικό τρόπο το ποσοστό που έδωσαν στη περιφερειακή αρχή, όπως είπε.

Η επανεκλογή του σηματοδοτεί πλέον μία νέα εποχή για τα νησιά , την μάχη των πολιτών για να προχωρήσει μόνο #μπροστά το Νότιο Αιγαίο και η Περιφέρεια.

Στην συνέχεια έδωσε το λόγο στους παρόντες 7 από τους 9 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους: Γιάννης Καμπανής, Γιάννης Κρητικός, Δημήτρης Χαματζόγλου, Νίκος Τσακίρης, Ευρυδίκη Νάκη, Γιώργος Χαλκιδιός και Σωτήρης Μαραγκός, οι οποίοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τους πολίτες που τους ψήφισαν αλλά και αυτούς που δεν τους ψήφισαν αναφέροντας που θα εστιάσουν το επόμενο διάστημα.

Σε ερώτηση για το εάν θα επιλέξει ο ίδιος τον νέο έπαρχο ή θα είναι ο πρώτος σε σταυρούς Περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Καμπανής ή θα παραμείνει ο κ. Χαλκιδιός; ο κ. απάντησε μετά τις 15 Σεπτεμβρίου θα μάθετε ποιος θα είναι ο Έπαρχος Κω Νισύρου. Προσθέτοντας ότι θα είναι προσωπική του απόφαση όπως προβλέπεται λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος «δεν είναι στρογυλεμμένος αλλά έχει γωνίες …»

Δήλωσε υπερήφανος που ηγήθηκε μίας «καταπληκτικής ομάδας» σε όλα τα νησιά.

Ειδικότερα για τους υποψήφιους στην Κω επεσήμανε ότι οι δύο σταυροί δεν ήταν αρκετοί.

Πρόσθεσε δε ότι όλοι θα αξιοποιηθούν για το καλό των νησιών.

Σε ότι αφορά τα σοβαρά προβλήματα του οδικού δικτύου και τις καθυστερήσεις αποκατάστασης των ζημιών από τον σεισμό απάντησε σε πολύ έντονο ύφος ότι κατά την διάρκεια της μισής θητείας δεν μπορούσε να προχωρήσει σε δημοπρατήσεις αλλά η περιφέρεια έμεινε όρθια διότι υπήρχε σχέδιο.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στη λίστα 70 δημοπρατημένα έργα που περιμένουν τις διαδικασίες για τις οποίες επέρριψε ευθύνησ την κυβέρνηση.

Στις κοινές δηλώσεις του με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Κω Θ. Νικηταρά ο κ. Χατζημάρκος εκτίμησε ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι η Νέα Δημοκρατία με την οποία θα έχει καλύτερη συνεργασία (ήδη έχει κάνει σχετικές επαφές με Κ. Μητσοτάκη για θέματα αρμοδιοτήτων και περιφερειακό σχεδιασμό).

Πέραν των αρμοσιοτήτων του μίλησε και για τις πρωτοβουλίες σε θέματα υγείας, παιδείας πολιτισμού κλπ

Ο κ. Χατζημάρκος στην κοινή δήλωσή του με τον Θ. Νικηταρά τόνισε ότι δεν θα χαθεί το επόμενο τρίμηνο της μεταβατικής περιόδου καθώς θα πρέπει να υπάρξει άμεση συνεργασία όπως και με όλες τις νέες δημοτικές αρχές για να προχωρήσουν τα έργα των νησιών.

Σε ερώτησή μας για το πως βαθμολογεί την συνεργασία με την δημοτική αρχή Κω την τελευταία πενταετία ο κ. Χατζημάρκος απάντησε πολύ διπλωματικά πως την αξιολογεί θετικά αλλά πάντα επιζητεί το καλύτερο.

Τόσο ο κ. Χατζημάρκος όσο και ο νέος δήμαρχος Κω τόνισαν τις άριστες διαπροσωπικές σχέσεις και την προηγούμενη άψογη συνεργασία τους, ενώ ο Περιφερειάρχης σχολίασε δεόντως τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ Ι και την απλή αναλογική με το ζήτημα «κυβερνησιμότητας» στους δήμους. Το θέμα αυτό σχολίασε ο κ. Νικηταράς τονίζοντας ότι θα υπάρξουν επαφές και με τον Υπ. Εσωτερικών ώστε να λυθούν τα όποια διαδικαστικά θέματα προκύπτουν.

Τέλος, πέραν των προγραμματικών συμβάσεων και της συνεργασίας μεταξύ δήμου-περιφέρειας ο περιφερειάρχης έθιξε και το χρηματοδοτικό περιβάλλον, και το τέλος των χρηματοδοτικών εργαλείων με τη στροφή της πολιτικής συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (σχολιάζοντας και το πρόσφατο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών) κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει Περιφέρεια και Δήμους το επόμενο διάστημα.

Σε ερώτησή της Σ. Λαδικού για τις ενέργειες καθημερινότητας που πρέπει να γίνουν άμεσα όπως είναι η αλλαγή των πινακίδων στον κύκλο Αντιμάχειας, το κόψιμο των χόρτων, οι ψεκασμοί των κουνουπιών , τα ρέματα ο κ. Περιφερειάρχης δήλωσε ότι υπάρχει κόλλημα στις δημοπρασίες και η περιφέρεια παράλληλα σημειώνει μεγάλη έλλειψη προσωπικού. Χαρακτηριστικά έφυγαν 270 υπάλληλοι και ήρθαν μόλις 5 και για αυτό το λόγο κάποια έργα μένουν πίσω. Σε ότι αφορά τα κουνούπια υπάρχει συμφωνία με τους δήμους να εκτελέσουν τους ψεκασμούς. Βέβαια πρόσφατα από την υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Κω μας είπαν ότι δεν έχει υπογραφεί καμία σύμβαση ακόμη.

Για τα ρέματα ο κ. Χατζημάρκος υπενθύμισε ότι γνωστοποιήθηκε μόλις 8 Αυγούστου του 18 η υποχρέωση καθαρισμού και όταν η περιφέρεια ήθελε να προχωρήσει σε διαγωνισμό υπήρξε εμπόδιο από τον επίτροπο.

Η κουβέντα συνεχίστηκε μεταξύ των δύο ανδρών και των συνεργατών τους.

Γιώργος Χατζημάρκος: «Δεν έχω καμία αγωνία για τη συνεργασία μου με τον Δήμο Κω»

«Ξεκινάμε άμεσα την προεργασία για να μας βρει έτοιμους η 1η Σεπτεμβρίου» δήλωσε ο Περιφερειάρχης, κατά την χθεσινή πρώτη συνάντησή του με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά

Στον παράγοντα της καλής συνεργασίας και στον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει στην παραγωγή έργου προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, εστίασε τις πρώτες του δηλώσεις ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, κατά την συνάντησή του με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά, ο οποίος υπερθεμάτισε, προεξοφλώντας μια πολύ παραγωγική δημοτική περίοδο για τον Δήμο Κω, για την οποία, εγγύηση αποτελεί η καλή συνεργασία μεταξύ των δύο, που δοκιμάστηκε στο παρελθόν με αξιόλογα αποτελέσματα.

Η συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον νέο Δήμαρχο Κω και τους συνεργάτες του, έγινε χθες το μεσημέρι στο Επαρχείο Κω, σε ιδιαιτέρως θετικό κλίμα παρόντων του Επάρχου Κω, Γιώργου Χαλκιδιού, των ενεργεία περιφερειακών συμβούλων της Π.Ε. Κω, Νίκου Τσακίρη, Ευρυδίκης Νάκη και Δημήτρη Χαματζόγλου, καθώς και των νεοεκλεγέντων περιφερειακών συμβούλων, Γιάννη Καμπανή, Γιάννη Κρητικού και Σωτήρη Μαραγκού.

Καλωσορίζοντας τον κ. Θεοδόση Νικηταρά στο Επαρχείο, ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι η συνεργασία Περιφέρειας και Δήμου σε προπαρασκευαστικό επίπεδο, θα ξεκινήσει άμεσα, ώστε η 1η Σεπτεμβρίου, με την έναρξη της νέας περιφερειακής και δημοτικής θητείας, να βρει τους δύο φορείς έτοιμους να προχωρήσουν άμεσα στην παραγωγή έργου.

Ειδικότερα, ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε:

«Καλωσορίζω τον νέο δήμαρχο της Κω και τον συγχαίρω για την εκλογή του. Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Θεοδόση Νικηταρά. Δεν έχω καμία αγωνία. Από την εμπειρία της προηγούμενης συνεργασίας μου μαζί του, περιμένω μόνο τα καλύτερα και αυτό με κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξο. Από τώρα και μέχρι την έναρξη της νέας θητείας, την 1η Σεπτεμβρίου, είναι ένα χρονικό διάστημα εξαιρετικά κρίσιμο, που δεν θα το αφήσουμε αναξιοποίητο. Με τη νέα δημοτική αρχή θα σχεδιάσουμε και θα ιεραρχήσουμε μαζί τις προτεραιότητες, ούτως ώστε να είμαστε έτοιμοι, αμέσως μόλις συσταθούν και τα νέα διοικητικά όργανα και των δύο φορέων, Περιφέρειας και Δήμου, να περάσουμε άμεσα στην παραγωγή έργου. Έχουμε τη δυνατότητα από την πλευρά μας , από τώρα και μέχρι τον Σεπτέμβριο να κάνουμε και τις δεσμεύσεις των απαιτούμενων πόρων, όπου συμφωνήσουμε ότι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα και όπου υπάρχει ετοιμότητα. Λόγω του μεγέθους της Κω και της συμμετοχής της στο συνολικό πλάνο της Περιφέρειας, από την επιτυχία της, εξαρτάται και η απόδοση ολόκληρης της Περιφέρειας . Ήμασταν εδώ και συνεχίζουμε να είμαστε, δίπλα στη δημοτική αρχή, υπηρετώντας την κοινωνία, όλους τους κοινούς στόχους, έργα, δράσεις και πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν τη ζωή των κατοίκων».

Από την πλευρά του, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, δήλωσε:

«Η συνεργασία μας με τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο δεν ξεκινάει τώρα, έχεις τις βάσεις της στο παρελθόν, από την περίοδο που ήταν πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Είμαι βέβαιος ότι έχουμε μπροστά μας πεδίον δόξης λαμπρό για να υλοποιήσουμε κοινούς στόχους, για το καλό της Κω, για το καλό των νησιών. Όλα είναι ζήτημα συνεργασίας. Υπάρχει η δυνατότητα, υπάρχουν οι πόροι, υπάρχουν και έργα έτοιμα να υλοποιήσουμε από κοινού. Υπάρχουν σκέψεις που κατ’ αρχήν τις έχουμε συζητήσει κατ’ ιδίαν και πλέον σε συλλογικό και θεσμικό επίπεδο θα τις επαναφέρουμε στο τραπέζι. Εκτιμώ και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα είναι μια πολύ παραγωγική τετραετία, μια πολύ παραγωγική δημοτική περίοδος».

Το Γραφείο Τύπου

 

63 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ.

  • Συνάντηση της φασιστοδεξιάς πτέρυγας του νέου σΟυΡΑΜΑτος για προετοιμασία του νέου Hot spot στον ΛΙΝΟΠΟΤΗ...

   Ο μόνος που λείπει από την φωτογραφία είναι ο Μουμιοποιημένος του καφενείου της παρακμής που στήριζε ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί η με αλεξίπτωτο πλαγιάς υποψήφια εξ Αθηνών… Και μια απορία, τι δουλειά έχουν οι …………….. στις φωτογραφίες μετά το ΜΑΎΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ που εισέπραξαν;;;;;;

  • Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ θέλει έναν υποτακτικό για Έπαρχο, βλέπω τον Γιωργάκη από τελευταίο να διορίζεται και τον Γιατρό να τρέχει για χάπια...

   Και ο Σωτήρης με τα δελτία τύπου από την υποδοχή του στην Νίσυρο θα κάνει την γλάστρα;;;; Ω ρε γλέντια που θα έχουμε…

  • Εσυ ρε φιλαρακο που μας εχει πρηξη τα…ΜΑΤΙΑ,,,να διαβαζουμε συνεχεια το κουραστικο «ΤΡΙΟΦΛΩΡΟς» για πες μας ποσα κιλα ταχεις εσυ τα «ΜΥΑΛΑ» σου? Αντε κουραστικος εγινες με τα αναμασουμενα ιδια και ιδια καθε φορα. Μαλλον το ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΣΟΥ επιπεδο ειναι πολυ φτωχο…

  • Εσυ ρε φιλαρακο που μας εχει πρηξη τα…ΜΑΤΙΑ,,,να διαβαζουμε συνεχεια το κουραστικο «3ΦΛΩΡΟς» για πες μας ποσα κιλα ταχεις εσυ τα «ΜΥΑΛΑ» σου? Αντε κουραστικος εγινες με τα αναμασουμενα ιδια και ιδια καθε φορα. Μαλλον το ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΣΟΥ επιπεδο ειναι πολυ φτωχο… (ρε μπας και εισαι εσυ και βγαζεις αποθημενα?)

 2. ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΡΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ; ΤΙ ΑΓΝΟΙΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ; ΑΝΑΘΕΜΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΛΟΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥΣ…. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ, Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ? ΤΣΙΡΚΟΥΛΑ ΕΙΣΤΕ, ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ. ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΑΣ.

  • Βοδια του φυριτσακου δεδηλωμενη σημαινει οτι θα χασει την εμπιστοσυνη της πλειοψηφιας.τωρα βοδοφασιστακια θαχετε χρονο στην σντιολιτευση να γραφετε στα πληκτρολογια. Σας εφτυσε η κοινωνια παρτε το χαμπαρι. Τα ζαναξ σας κ νανι

   • ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΛΟΓΕΣ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΡΕ ΤΡΙΩΦΛΟΡΟΙ? ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΑΥΤΑ

 3. Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΛΕΕΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ……. ΠΟΣΟ…….ΕΙΣΑΣΤΕ??????

  • ΕΓΙΝΑΝ ΡΕΖΙΛΙ. ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΗΣ Ν.Δ.

   • το σημερινό ΣΥΡΙΖΑ δεν το λες και κόμμα, ούτε ταξικά, ούτε ιδεολογικά. Όσο για το Γιαννάκη , περιμένει στο κλαμπ των απόστρατων ο Νίκος Μ.

    • Θα είχε πάει σπίτι του μετά τη ρήξη με τον Καματερό. Επίσης το οτι πήγε με τον Κυρίτση και τελικά δεν εκλέχθηκε με βάζει σε υποψίες ότι το είχαν εξαρχής σκηνοθετημένο. Δεν έχει βγάλει μιλιά μετά το αποτέλεσμα.

    • ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΖΕΡΒΟΣ? ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΕ?

     ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩ ΤΟΥ 2023 ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;;; ΗΞΕΡΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;;; ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ;;;

 4. Σε κλίμα πένθους παρακολούθησαν τα απολειφάδια της ΔΑ τον νικηταρά να τους πατάει κάτω στο χώμα…

 5. Βρε καλά είναι πιο, χωνέψετε το Νικηταράς Δήμαρχος Κω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κρυφτείτε στα λαγούμια σας και ξαναβγείτε σε 4 χρόνια. Άτε πιο μίζεροι ε μίζεροι.

 6. ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΤΑ
  ΕΠΟΜΕΝΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ??
  ΦΕΥΓΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ..
  ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑ!!

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΓΚΑΒΟΣ ΠΑΝΤΩΣ, ΕΙΣΑΙ!
   ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΕΤΟΙΚΗΣΕΙΣ..ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΙΚΙΟΥΡΑΔΙΚΙΟΥΡΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥΣ! ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΕΝΩΠΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ!! ΑΜΑΡΤΙΑ!! ΕΚΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ’ΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ! ΕΔΩ, ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗ ΜΥΓΑ ΜΕΣ’ ΤΟ ΓΑΛΑ!

 7. Τωρα ο γιωργος και σια Α.Ε θα καθεται πανω στο πληκτρολογιο κ αφου σκουπισει τα δακρυα μην πσθει καμια ηλεκτροπληξια θα χυνει παλι την χολη του…. αντε σκουπιστητε απο το φτυσιμο του κοσμου και καλα σας ειναι πιο.

 8. Ο ανύπαρκτος περιφερειάρχης και ο κοψιμιος που τον έκαναν δήμαρχο, μαζί. Το απόλυτο μηδέν. Θεέ μου τι μας περιμένει!!!!

  • ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ Ο ΤΑΞΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ. ΓΙΑΥΤΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ. ΤΕΡΜΑ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ Η ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ Η ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. Η ΚΩΣ ΜΠΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΡΟΜΟ.

  • ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΤΟ 70% ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΣ!
   Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ, ΗΘΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΑΣ. ΑΝΤΑΥΤΟΥ, ΒΙΩΣΑΜΕ ΚΥΝΙΣΜΟ, ΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΕΙΡΩΝΙΑ, ΑΠΑΞΙΩΣΗ, ΧΛΕΥΑΣΜΟ, ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΥΠΗΡΧΑΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ. ΟΙ ‘ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ’ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΟΡΑΤΟΙ. ΚΟΙΝΟ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΜΑ Η ΧΛΕΥΗ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΤΕ ΖΙΖΑΝΙΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΡΕΤΡΟ ΠΟΥ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ, ΟΥΣΕΣ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΗΘΙΚΕΣ, ΑΦΗΝΟΥΝ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗ ‘ΓΕΙΤΟΝΙΑ’ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ!
   ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ, ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.
   ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΠΤΙΣΜΟ ΣΑΣ..ΜΕΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΜΙΑΡΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΘΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΘΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ

 9. Και…..αρχιζουν τα οργανα…….θα γελαμε ..και θα κλαιμε με το νησι μας….σημασια δεν εχει να παιζεις ποδοσφαιρο…..αλλα να παιζεις καλη μπαλα……εσεις δεν ξερετε και που ειναι η μπαλα…..

 10. Η περιφέρεια σε αντίθεση με άλλους Δήμους, δεν έχει υπογράψει προγραμματικη σύμβαση για τα κουνούπια, με τον Δήμο της Κω. Ούτε πέρυσι ψέκασαν… για φέτος ειδικά ούτε διαγωνισμός δεν έχει γίνει. Θα σκάσει κάνα κρούσμα περίεργου πυρετού και μετά θα τρέχουμε…

 11. ΜΠΡΑΒΟ ΘΕΟΔΟΣΗ. ΑΥΤΟ ΖΗΤΑ Ο ΛΑΟΣ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΕΞΟΔΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ.

 12. Ο ανάδοχος για το 18 ακόμα περιμένει να υπογράψει . Όσο για την επανεκλογή παντού φαίνονται τα έργα της πενταετίας. Εικασίες ότι δεν είχα χρόνο και προσωπικό είναι για γέλια. Το θέμα που θέλει ο χατζημαρκος είναι να βάλει χέρι η Περιφέρεια και στα λιμενικά ταμεια με τον ερχομό της νδου

 13. Αφηστε τα παιχνιδια τα πολιτικα ολοι εσεις οι μεγαλοι και δωστε λυσεις στα προβληματα. Τιποτα αλλο

 14. θελουμε για επαρχο. Ειναι ο μονος που μπορει να σταθει στο υψος των περιστασεων. Και ο νοων νοειτω.

  • θα προτιμούσα τον κατσαβιδάκια ή την κυρία Νάκη, ας πάει για βουλευτής αν θέλει τα ψηλά καθίσματα

 15. Οτι και να λέτε Δήμαρχος Κω είναι Ασφενδιανός !! Αυτό να το χωνέψετε! Θέλετε δεν θέλετε όλοι σας θα περνάτε από το Ζηπάρι και θα προσκυνάτε. Ο Δήμαρχος γεννήθηκε στο Ασφενδιού , στο Ζηπάρι έζησε , στο Ζηπάρι μεγάλωσε, αγαπητός σε όλους( με τα λάθη του σαν άνθρωπος, άλλωστε ουδείς τέλειος) και έχει και κάτι πολύ σημαντικό !!!! Δίπλα του έχει μια οικογένεια που τον στηρίζει .Μια οικογένεια με ήθος και αξίες με παράδειγμα την αείμνηστη μητέρα του.

  • Να του κάνετε ένα αγαλμα για να μαζεύονται οι κοψοχέρηδες που θα εμφανιστουν σε λίγο καιρό, όταν καταλάβουν οτι η περιφέρεια και δημος θα λειτουργούν για πάρτυ τους! Α και μην ξεχάσετε στις εκλογές που έρχονται να στηρίξετε και τον ανηψιο άλλης απερχαμενης προσωπικότητας του νησιού που συνεχίζει για το καλό τις παρτης του να λειτουργεί ως ανακατοσούρας!

 16. Δυο τίποτα με μπόλικα καθόλου! Θα δούμε πολύ μεγάλα εργα…θα τρίβουμε τα ματια μας! Ηδη η περιφέρεια εχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη με τα τόοοοοοοοσα εργα που έκανε στην Κω την προηγούμενη 4ετια! Κοτζαμ hot spot! Σύντομα και νεώτερο/α.

  • Παρά πολλά κάθε μέρα σκοτώνεται ο κόσμος στους δρόμους μια πινακίδα δεν υπάρχει για να δουν η ξένη που πρέπει να πάνε όλα είναι στο έλεος του Θεού και τη θα μας λένε τώρα μας έχουν περάσει για πολύ ηλίθιους καλά μας κάνουν δεν φταίνε αυτοί ας προσέχαμε

 17. το μέλλον του το έκαψε μόνος του (ακριβώς σαν το Νίκο Μ.) Τον ψήφισα ως παράταξη πιστεύοντας τους νεότερούς μου αλλά ως παραγοντίσκο ποτέ δεν θα τον ψήφιζα, Ο Κυρίτσης δεν δίνει τίποτε στο τζάμπα, σιγά μη του δώσει δαχτυλίδι! Θα πάρει μόνο μιά υπόσχεση πως θα ξαναγυρίσουν γιατί έτσι παρηγορεί ο αρχηγός τον εαυτό του αχ χα

  • ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΟΣ 39ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΟΣ 67ΧΡΟΝΟΥ?

   ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ…..ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ…..ΕΓΩ ΤΟΝ ΖΕΡΒΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΗΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΝΟ ΚΑΚΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ.

   • δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, αλλά ποτέ δεν λειτούργησε συλλογικά στη θητεία του. Ποιά κακία, ο ίδιος δεν καταδέχτηκε ένα δημόσιο απολογισμό!

   • ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΙ; ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΛΘΟΝΤΑ ΚΥΡΙΤΣΗ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΑΛΑΖΟΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ, ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ.

    • να να ΞΥΝΕΤΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ σαν μεσσιας των ΚΑΠΑΜΑΔΩΝ οπως ο τρίφλωρος, μονο τότε δεν θα καιγόταν! Αναλυτή αντε ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΟΥ! Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΧΕΙ ομαδα ΣΑΝ γροθια, πολύ θα τον θελατε τον ΖΕΡΒΟ, ΑΛΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΥΑΛΟ

    • Βρε Γιαννάκη, οτι θα γράφαν για την παρτη σου τα μαμούνια του Φυρίτση

     δεν το περιμεναμε. Και σε ανώτερα, βασιλικότερος του βασιλέως καταντησες.

 18. ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΠΑΝΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ? ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ, ΓΙ’ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑΜΕ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ, ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΨΗΦΙΖΩ????

  • Η επιτομή της επιτυχιας! Δεν είδαμε το ιδρυμα να φέρνει και να πληρώνει μερικούς γιατρούς για το νοσοκομείο! Όυτε βεβαια ο προεδράς του κάνει καμια διαμαρτυρία για την κατάντια του ιδρύματος που διευθυνεί. Βεβαια…
   Ο μισθός να πέφτει στην υγεία ή μάλλον στην αρρώστια των κοροιδων. ¨ομως έχει ο καιρος γυρισματα και καμια φορά οταν σκαβεις τον λακκο του αλλουνου πεφτεις ο ίδιος μεσα! Και ούτε αεροδιακομιδή δεν προλαβαίνουν να σε κανουν!

 19. ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ; Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ. ΔΙΑΔΟΧΟΣ: ΕΥΤΕΡΠΗ Η ΔΑΥΙΔ. ΔΙΑΛΕΧΤΕ….

 20. Έπαρχος θα είναι ο Δημήτρης χαματζογλου. Είναι ο καλύτερος. Ο Κρητικος θα αναλάβει το υπουργείο μετανάστευσης !!!Η νακη θα είναι η κυρία Υπ Πολιτισμου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.