“Ξεκίνησε το έργο της αποκατάστασης της χερσαίας ζώνης στο λιμάνι με την κατασκευή ξύλινου δαπέδου – Ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας”

20
1564

ΘΕΜΑ : “Ξεκίνησε το έργο της αποκατάστασης της χερσαίας ζώνης στο λιμάνι με την κατασκευή ξύλινου δαπέδου.”

Το Λιμενικό Ταμείο ξεκίνησε το έργο της αποκατάστασης της Ακτής Κουντουριώτη με δικούς του πόρους, με την κατασκευή ξύλινου δαπέδου.

Ήταν μια επιβεβλημένη απόφαση μετά τη μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη των έργων αποκατάστασης των ζημιών που υπέστησαν οι λιμενικές εγκαταστάσεις από το σεισμό.

Για μία ακόμα φορά, ο Δήμος της Κω και το Λιμενικό Ταμείο παίρνουν πρωτοβουλία, δίνουν λύσεις με τις δικές τους δυνάμεις.

Έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες για την κατασκευή ξύλινου δαπέδου στα σημεία που έχει υποστεί ζημιές η χερσαία ζώνη και σε λίγες ημέρες, η εικόνα του λιμανιού θα είναι διαφορετική.

Υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί το έργο μέχρι και τη γωνία του Κάστρου.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική τηλεόραση Κω

20 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κουίζ.
  Ποιος υποψήφιος της Δύναμης Αλλαγής τύπωσε κάρτες με τη φάτσα του και με λογότυπο …
  Ψηφίστε το πιο όμορφο άντρα της Κω?
  Δεν είναι πλάκα ούτε προβοκάτσια…..
  Είναι αλήθεια…..

 2. όταν δήλωσε ο Νικηταράς υποψηφιότητα είπε και ο Κυρίτσης να φτιάξει το λιμάνι που τον παρακαλούσαν 2 χρόνια οι καπεταναίοι κι αυτός τους έγραφε στα τέτοια του

 3. …..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!
  ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΝΩ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΤΖΙΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!
  ΛΥΠΑΜΑΙ!!!

 4. Έπρεπε να περάσουν δύο ολόκληρα χρόνια, να πλησιάσουν οι εκλογές για να θυμηθεί ότι υπάρχει και η Κως και ότι η φάτσα της πόλης είναι βομβαρδισμένη για να δώσει σαράντα ψωροχιλιάρικα, ξέρετε τώρα εσείς, για να το φτιασιδώσει. Ξέχασε ο κύριος ότι με αγώνες ετών ο Δήμος μας πήρε το λιμάνι και όλα τα έσοδα του. Κρύβει ο κύριος ότι ο πρόεδρος του Λ.Τ. κύριος Φάκκος του άφησε στο ταμείο τρία εκατομμύρια ευρώ. Αυτό είναι η πραγματική ξευτίλα. Μας είχε γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Περνούσε καλά. Ναι περνούσε καλά και δεν έβλεπε ότι μπροστά στη δημαρχία υπήρχε κίνδυνος ατυχημάτων. Και όταν το ατύχημα έγινε αντί να ξυπνήσει από την νιρβάνα πήρε τηλέφωνο την αστυνομία να βγάλει το ασθενοφόρο από το πάρκιγκ του δήμαρχου.

 5. Στην προεκλογική περίοδο και ειδικά λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές οι υπερβολές πάντα ήταν δεδομένες. Υπερβολές στα προγράμματα και στις υποσχέσεις. Όμως δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές σχεδόν τα πάντα έχουν κριθεί εξ αιτίας των προηγούμενων πράξεων των υποψηφίων. Οι πολίτες έχουν ζυγίσει τα πεπραγμένα ενός εκάστου και ξέρουν ήδη ποιον θα ψηφίσουν. Έχουν περάσει πέντε ολόκληρα χρόνια. Εκτός από δύο πλατείες στην Κω και μία στην Καρδάμαινα δεν έχει γίνει τίποτε. Η Κως έχασε πέντε χρόνια ανάπτυξης στον σκληρό ανταγωνισμό της ποιότητας. Έχασε όμως και την ανθρωπιά της και τον δυναμισμό της. Συνδυάστηκαν η καλοπέραση και το καθισιό με την ειρωνεία και την εκδικητικότητα.

 6. Είρωνας μπορεί να είναι. Αλαζόνας μπορεί να είναι. Αλλά να μας θεωρεί και βλάκες δεν το πιστεύω.

 7. Θα σας θυμίσω τι έχω γράψει. Ο κύριος Κυρίτσης μετά την μεγαλειώδη νίκη του στις προηγούμενες εκλογές αγνόησε ότι οι εκλογές ξεκινούν από την πρώτη ημέρα των προηγούμενων εκλογών. Βρήκε απέναντι του μία αρχηγό που είχε διαγράψει έξη συμβούλους και είχε μείνει με έναν. Και αγνόησε τους πολίτες που τον ψήφισαν και όλο το νησί πέντε ολόκληρα χρόνια. Νόμιζε επίσης ότι πηγαίνοντας στα δικαστήρια τους αντιπάλους του θα τους εξαφάνιζε από την πολιτική σκηνή. Ειρωνεία. Αλαζονεία Εκδικητικότητα, καθισιό, καλοπέραση, πέντε ολόκληρα χρόνια. Και τώρα δέκα ημέρες πριν τις εκλογές βάζει τάβλες στο λιμάνι. Οι πολιτικοί που αγνοούν και υποτιμούν τους πολίτες πρέπει να ξέρει ο κύριος Κυρίτσης ότι τιμωρούνται. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ . .

 8. Ρε δε ντρέπεστε το βγάζετε κιόλας φωτο ρε ποσά ακόμη θέλετε να φάτε; πήγαινε στο σπίτι σου και βάλε αντι για πλακάκια ξύλα Α ρε βούρλα ζώα θέλετε και ψήφους

 9. χρειάστηκε μισή μέρα για χώρο δύο σκαφών. Άρα έργο δέκα ημερών! Κρίμα στο ταμείο που του άφησαν Φάκος και Νασταχανίδης

 10. Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΤΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΕΝΩ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ. ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΜΑΧΙΤΕΣ.

 11. ΤΕΛΙΚΑ ΕΊΣΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ .Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ . ΕΠΕΙΔΉ ΑΔΙΑΦΌΡΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΊΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ.ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΓΙΑ ΠΡΟΣΟΡΙΝΗ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΆΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΒΆΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΆΝΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΕΦΑΝΤΑΣ ΜΕ ΤΈΤΟΙΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΏΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΕΛΕΟΣ.

  • Κυριτσακια μαζέψτε το στόμα σας. Βριζετε τους πολίτες και τους λέτε ανεγκεφαλους. Ντροπή σας.

 12. ΠΡΟΣ ΚΩΟ ΠΟΛΊΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΈΣ ΕΚΛΟΓΏΝ ΘΥΜΉΘΗΚΑΝ ΤΟ ΛΙΜΆΝΙ ΚΑΘΑΡΆ ΓΙΑ ΤΟΎΣ ΨΉΦΟΥΣ ΕΣΎ ΜΙΛΆΣ ΓΙΑ ΑΝΕΓΚΈΦΑΛΟΥΣ Η ΚΟΛΛΗΤΌΣ ΤΟΥΣ ΗΣΕ Η ΒΛΆΚΑΣ

 13. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ. ΑΠΕΥΘΕΙΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΆ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ..ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΜΑΊΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΑ ΒΆΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΆΝΕΤΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ . ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΉΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΥΘΎΝΗΣ ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΌΜΩΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΥΘΎΝΗΣ.ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΎΓΕ ΠΟΥ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΡΙΝΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΊΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΙΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΆΣΕΙ. ΩΣ ΠΡΩΗΝ Δ.Σ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΙΛΑΩ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ