ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ: Ο δημότης και οι ανάγκες του στο κέντρο δράσεων του Δήμου

39
1340

Κως, 10 Μαϊου 2019

 

Ο δημότης και οι ανάγκες του στο κέντρο δράσεων του Δήμου

Να υποστηρίξει ο Δήμος με έργα και δράσεις την καθημερινότητα των δημοτών και την τοπική οικονομία, ζήτησαν κάτοικοι και επαγγελματίες από τον Θεοδόση Νικηταρά και τα στελέχη της «Ισχυρής Κω» στην επίσκεψή τους το απόγευμα της Παρασκευής στην Καζέρμα, στην Αγία Μαρίνα, και στα καταστήματα της Β. Γεωργίου.

Όλοι τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και πίστη στους στόχους της παράταξης, αφού βλέπουν με ελπίδα και αισιοδοξία την προσπάθεια δημιουργίας της ισχυρής Κω, με ορόσημο τις εκλογές της 26ης Μαϊου.

Ευχήθηκαν στον Θεοδόση Νικηταρά να πετύχει τον στόχο ανάταξης του Δήμου, με τους δημότες ενωμένους, ως καθοριστικού παράγοντα για την ενίσχυση της οικονομία του νησιού.

Κάτοικοι και επαγγελματίες τόνισαν ότι το νησί μας έχει μεγάλες δυνατότητες που μένουν αναξιοποίητες, για αυτό χρειάζεται αλλαγή προσανατολισμού ώστε ο τουρισμός και η καθημερινότητα των δημοτών να βρεθούν στο κέντρο δράσεων του Δήμου.

39 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΠΡΟΦΆΣΕΙΣ ΛΌΓΩ ΔΕΙΛΊΑΣ η άρνηση του κοψιμιού ΤΕΟΝΤΟΣΗ για συμμετοχή στο DEBATE των υπηρεσιών δημάρχων... ΘΑ ΚΌΨΕΙ...

      Μουμιοποιημένοι Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗ-ΚΑΜΑΤΕΡΕ-ΠΑΥΛΙΔΗ, αυξήστε του τα εντατικά ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΘΆΡΡΟΥΣ, συνεχίστε την εντατική θεραπεία με αυξημένη δόση από βαριά ποτά και τσιγάρα στο καφενείο της παρακμής της μπεκροπαρέας. Όλοι μαζί να τον σπρώξτε σε δημόσιο διάλογο με τους άλλους υποψήφιους Δήμαρχους έστω και στον ΟΡΦΕΑ με δημοσιογράφους και ΜΜΕ από την Κάλυμνο που θα σας προμηθεύσει ο επίτιμος δημότης Καλύμνου ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ, αρκετά ΡΕΖΊΛΙ ΓΙΝΑΤΕ… Θα ζητήσει Φυσικά φορητό πηγάδι για να κρύβεται μέσα ο ΔΕΙΛΌΣ Τριώφλορος ΤΕΟΝΤΟΣΗΣ και χαμηλό φωτισμό όταν οι ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες αρχίσουν να τσούζουν… ΑΛΛΆ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΌΨΕΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΑ DEBATE ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΊΤΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑ Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΘΕΟΔΌΣΗΣ… Δείχνει και κουρασμένος, ζητήστε συντρόφια του ΣφΥΡΙΖΑ από την Παναγοπούλου το ΚΌΤΕΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΉΣ, εκείνο με πούρα Αβάνας του ΤΣΙΠρΑ για μια βόλτα στα γαλανά νερά του Αιγαίου μπας και τολμήσει και σταματήσει να ξεφουρνίζει αστείες προφάσεις δειλού, τσίλλλη όπως λέμε στα χωριά μας.. .. ®Νυχτοκαβαλάρης©

      • ΦΟΒΆΤΑΙ, σιγά που θα τολμήσει να έρθει σε debate ο δειλός TEO, θα βρει άλλες τόσες ΠΡΟΦΆΣΕΙΣ για να απέχει...

        Όταν το έπαιζε τριμηνιαίος δήμαρχος ο δειλός Τριώφλορος TEO κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ ενενήντα ημερών να δημοπρατήσει έργα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και να δώσει 48 άλλα με απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς… Εκεί να δεις Νυχτοκαβαλάρη θάρρος και σβελτάδα… Αμέσως μετά παράτησε το καράβι του σΟυΡΑΜΑτος που έπεφτε γεμάτο ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ στην ΡΟΎΦΑ και έτρεξε να κρυφτεί στο υπόγειο των Τριώροφων που έφτιαξε στον Ασώματο… #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

      • ΨΥΧΑΝΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΝΥΧΤΟΚΑΒΑΛΑΡΗ
        Πασόκος που δεν πρόλαβε να φάει,γραμματιζούμενος χωρίς αποδοχή,μένει με τούς γονείς ακόμα γιατί φοβάται το μέλλον,δίχως ταίρι και έρωτα για αυτό αυτή η εμπάθεια και το μίσος,υποψήφιος με κάποια παράταξη,καλό παιδί προς τα έξω,προβληματικός προς τα μέσα…Παιδί λαϊκής οικογένειας που μάλλον είναι τσακωμένος με όλους,μοναχός του κι όχι μοναχικός,δεν έχει την αποδοχή που πιστεύει πως θα έπρεπε να έχει,και θα αναζητά πάντα μια καρέκλα ακόμα κι αν αποτύχει να εκλεγεί…..

      • Γιά δέστε φίλοι ένα κριτή τον Νυχτοκαβαλλάρη
        που Δημάρχου κόλο φίλησε και πήρε ένα δεκάρι
        καλό το μεροκάματα για βρίσιμο και λάσπη
        αλλά λιγάκι σύντομο μόνο μέχρι την κάλπη
        γιατί μόλις το αποτέλεσμα των εκλογών θα μάθει
        θα τον πετάξουν κλωτσηδόν και ταράκουλο θα πάθει
        να πάει το κοπρόσκυλο να κάνει μια δουλίτσα
        κι όχι να βρίζει ξεκοπή και να κολλάει γλίτσα .

  1. Άσε ρε το στόμα σου να γελάσει λίγο. Χαμογελα ρεεε. Είχε τελικά δίκιο ο Καΐσερλης που σ’ έλεγε αν… όπως σε έλεγε.

    • ΣΎΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΔΕΚΑΝΊΚΙΑ ΤΟΥ ΔΕΙΛΟΥ ΤΡΙΏΡΟΦΟΥ, ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΑ, ΘΑ ΚΌΨΕΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.

      Που είσαι βρε Παναγιώτη που τις πρώτες μέρες όλο εισαγγελικές καταγγελίες έβγαζες;;; Πάρε το τσεκούρι σου βρε Κουμουνιστοφάγε και κάτσε δεξιά από τον ΔΕΙΛΌ ΘΕΟΔΌΣΗ, βάλε του στα αριστερά του τον γραμματέα του τοπικού ΣφΥΡΙΖΑ το Άγιο Σωτηράκη και από πίσω να του κρατά τα χαλινάρια να μην κόψει τον έψιμο εραστή της καρέκλας, τον γραμματικό την διαλυμένης Νουδούλας, τον Kωστάκη με την ξεχειλωμένη κομματική ιδεολογία και κουνάτε την μαριονέτα ΤΕΟ να χαμογελάει σαν χάσκας…

  2. πάω να δω τις φωτογραφίες απο τις βόλτες του Κυρίτση και βλέπω στεναχώρια. Πάω να δω τις φωτογραφίες απο τις βόλτες του Νικηταρά και βλέπω χαμόγελα. Δε μπορεί κάτι δείχνει αυτό

  3. όπου πάω στη πόλη ακούω θεοδόσης. Τον Κυρίτση τον ακούω πιο πολύ όταν θέλουν να ρίξουν μπινελίκια

  4. όλοι οι Κώοι έχουμε καταλάβει πια τι εστί κυρίτσης. Δεν ξανακάνουμε το ίδιο λάθος

  5. Μαζί σου Θεοδόση… ήρθε η ώρα των πολιτών της Κω. !! Βασιζόμαστε σε σένα για μια Κω αντάξια των προσδοκιών μας !! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!

  6. Μπράβο σας παιδιά τέτοια χαμόγελα να βλέπω και η νίκη είναι δεδομένη και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή!!!!

  7. Η εικόνα από τα πρόσωπα των πολιτών είναι ξεκάθαρη. Θεοδόσης από την 1η Κυριακή με συντριπτικό ποσοστό!

  8. Οι δικές σου ανάγκες και τον ακολούθων σου είναι στο κέντρο δράσης της παράταξης σου και όχι του νησιού μας.

    Ψέμα και υποκρισία από την στιγμή που βγήκες απ’το σκοτάδι που ήσουν κρυμμένος τόσα χρόνια.

  9. Θεοδόση, Με ποιους θα πάρεις τον Δήμο?? Χαχα αν είναι δυνατόν να ψηφίσουμε αυτούς. Δεν κάνουν. Μακριά ρε…

  10. Αξίζει λοιπόν να θυμηθούν οι συνδημότες μας πως ο επικεφαλής της απερχόμενης διοίκησης του Δήμου απαξίωνε την έννοια και την αξία του διαλόγου με τον πιο προσβλητικό τρόπο για τους πολιτικούς αντιπάλους του. Όταν, μεταξύ άλλων, στις 23-10-2016 σε δελτίο τύπου της παράταξης του ανέφερε τότε ο ίδιος: «Με την κ. Ρούφα και τα υπολείμματα του Οράματος δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση. Το Όραμα έχασε τις εκλογές, η βλακεία όμως είναι αήττητη». Αυτό είναι το πραγματικό του πρόσωπο. Αλαζονεία, εκδικητικότητα, ειρωνεία, ακραίες λεκτικές προσβολές, ύφος «αυτοκράτορα».

  11. Αληθεια να σε ψηφισουμε για να περνουν μισθους καποιοι συμβουλοι σου χωρις να δουλεουν;Να ικαναποιησουμε προσωπικα καποιων δικηγορων;Λες και θα τους δουμε μετα τις εκλογες.Να σε ψηφισουμε να κανεις συνεργατικες να βολεψεις τα παιδια σου;Να σε ψηφισουμε να μας γεμισεις μετανάστες να οικονομισουν καποιοι δικοι σου από ΜΚΟ;Να σε ψηφισουμε να αποτελειωσει την αγορα του τουρισμου στη Κω η TUI που παει για μονοπωλειο;Να σε ψηφισουμε να μας την κανεις παλι και να φυγεις…ε όχι η Κως εχει δημαρχο.

  12. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ Κ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΞΩΓΑΜΑ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

  13. ΣΑΝ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ Κ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΗΣ ΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ

  14. Γραφετε τα Νικηταρακια ακριβως τις ιδιες λεξεις. Με τα ίδια ορθογραφικα λαθη. Ελεος. Σας καταλαβε ολος ο κοσμος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ