ΟΡΑΜΑ ΔΡΑΣΗ: Χέρι-χέρι Κυρίτσης – «Νικηταράς και ΣΙΑ» αποφεύγουν το δημόσιο διάλογο…

33
758

Χέρι-χέρι Κυρίτσης – «Νικηταράς και ΣΙΑ»

αποφεύγουν το δημόσιο διάλογο…

Πολλά περισσότερα αυτά που τους ενώνουν

πίσω από τη στημένη αντιπαράθεση

Κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και ξεκάθαρο ότι Κυρίτσης και «Νικηταράς και ΣΙΑ» αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Τα συνεταιράκια των εκλογών του 2006 (εσύ το Δήμο, εμείς το Επαρχείο) κοκορομαχούν για τα μάτια του κόσμου, την ώρα που το ξέρουν και οι πέτρες ότι τα συμφέροντα που υπηρετούν, έχουν δώσει σαφείς εντολές ότι, όποιος από τους δύο έρθει τρίτος είναι υποχρεωμένος να στηρίξει τον άλλο.

Ταυτόχρονα, ο ένας προσπαθεί να το παίξει δημοκράτης και να κρύψει τα πεπραγμένα της καταστροφικής του θητείας, και ο άλλος να κρυφτεί, γιατί δεν μπορεί να ορθώσει πολιτικό λόγο και να δικαιολογήσει την ανηθικότητα των πράξεων του και τη φυγή του 2014, εγκαταλείποντας όσους τον εμπιστεύθηκαν, αιρετούς και πολίτες.

Η συνεργασία τους όμως βαθαίνει και σε επίπεδο στρατηγικής καθώς και οι δύο προσπαθούν να αποφύγουν το τηλεοπτικό debate στο οποίο τους προκάλεσε η επόμενη Δήμαρχος Κω Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου.

Στόχος και των δύο να μην γίνουν τα τηλεοπτικά debate!!!

Ο απερχόμενος κ. Κυρίτσης, μετά το 6-0 της Ιωάννας στους ανοιχτούς διαλόγους, επί της ουσίας τους πήρε «κάτω από τα φτερά του» και τους έδωσε το επιχείρημα για να κρυφτούν ακόμα μία φορά όταν έβαλε, με την ανακοίνωσή του, στο παιχνίδι την ανεκδιήγητη πρόεδρο του ΔΗΡΑΣ.

Αυτά που θέτουν ως προαπαιτούμενα, για να προσέλθουν σε διάλογο, οι «Νικηταράς και ΣΙΑ», 16 μέρες πριν τις εκλογές, μόνο ως ανέκδοτο και επιστέγασμα της δειλίας τους μπορούν να εκληφθούν.

Τα ερωτήματα τόσο για τον ίδιο όσο και για αυτούς που τον εγκατέστησαν υποψήφιο είναι αμείλικτα:

Γιατί δεν έβαλαν ως προαπαιτούμενο της κάλυψης της προεκλογικής τους δραστηριότητας από το ΔΗΡΑΣ όλα αυτά που ζητάνε σήμερα; Γιατί αποδέχονται τη συμμετοχή του ΔΗΡΑΣ στις συνεντεύξεις και τις εκδηλώσεις τους;

Όταν από τις 29 Ιανουαρίου έχουμε προτείνει τη συγκρότηση διαπαραταξιακού οργάνου που θα εισηγηθεί την ενημερωτική πορεία του ΔΗΡΑΣ μέχρι το πέρας όλων των εκλογικών διαδικασιών, που ήταν κρυμμένοι οι «Νικηταράς και ΣΙΑ»;

Όταν η Ιωάννα, δίπλα στους εργαζόμενους και απέναντι στο σύστημα Κυρίτση, έδινε καθημερινά τη μάχη του ΔΗΡΑΣ, που ήταν κρυμμένοι «Νικηταράς και ΣΙΑ»;

Όταν ο Κυρίτσης μας λοιδορούσε συστηματικά σε κάθε δημοτικό συμβούλιο, που ήταν κρυμμένοι οι «Νικηταράς και ΣΙΑ»; Τώρα το θυμηθήκατε; Δεν είχατε φωνή τότε, δεν ήσασταν ενεργοί πολίτες όπως δηλώνετε;

Όταν η Ιωάννα έβγαζε στη φόρα τα «κλιματιστικά» της κυρίας Παντελίκιζη, που ήταν κρυμμένοι οι «Νικηταράς και ΣΙΑ»;

Όταν με πρόσχημα το ΔΗΡΑΣ ο Κυρίτσης ξεπουλούσε το Ακταίον, που ήταν κρυμμένοι οι «Νικηταράς και ΣΙΑ»; Ποια η θέση τους;

Όταν η Ιωάννα αποκάλυπτε στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών τη μαύρη διαχείριση Κυρίτση στο ΔΗΡΑΣ που ήταν κρυμμένοι οι «Νικηταράς και ΣΙΑ»;

Όταν αναδείξαμε τις πρακτικές του «κτηματομεσιτικού Κυρίτση» στις υποθέσεις Νέας ΑΒΙΚΩ και Ναυτικού Ομίλου, που ήταν και είναι κρυμμένοι «Νικηταράς και ΣΙΑ»; Ούτε κουβέντα δεν έχουν πει για τις δύο μεγάλες αυτές υποθέσεις… (μήπως απλά θέλουν να αντικαταστήσουν το τεχνικό γραφείο Κυρίτση με τα δικά τους;)

Όταν ο Κυρίτσης κατέστρεφε το νησί με τη στάση του στο μεταναστευτικό, που ήταν κρυμμένοι οι «Νικηταράς και ΣΙΑ»;

Όταν ο Κυρίτσης διασπάθιζε εκατομμύρια ευρώ με πρόσχημα το σεισμό και επιστέγασμα την ανάθεση των 48 ωρών για τα σχολεία, που ήταν και είναι κρυμμένοι «Νικηταράς και ΣΙΑ»; Και εδώ σιωπή, γιατί άραγε;;;

Τώρα μας κάνουν δήθεν τους καμπόσους, διαδίδοντας ψεύδη περί δικής μας συνεργασίας με τον απερχόμενο καταστροφέα της Κω και συνεταιράκι τους από τα παλιά.

Όταν όλος ο κόσμος γνωρίζει πως αν δεν ήταν η Ιωάννα στην αντιπολίτευση, όλοι αυτοί οι κύριοι θα συνωστίζονταν έξω από το γραφείου του Κυρίτση για μια θέση στο ψηφοδέλτιό του.

Αγαπητοί συμπατριώτες, είναι ξεκάθαρο πλέον και στον πιο ανυποψίαστο πολίτη ότι το παιχνίδι εντυπώσεων που παίζουν τα συνεταιράκια Κυρίτσης – «Νικηταράς και ΣΙΑ» είναι ενορχηστρωμένο από άλλους. Από αυτούς που θα εξυπηρετηθούν αύριο στο όνομα του Κωακού λαού αν καταφέρουν και υφαρπάξουν τη ψήφο σας.

Σας καλούμε να δώσετε ένα τέλος σε αυτό το θέατρο σκιών και τις μαριονέτες που το εξυπηρετούν.

Σας καλούμε, στις 26 του Μάη, να πάρετε την τύχη του τόπου στα χέρια σας και με την ψήφο σας να μας δώσετε τη δύναμη να καθαρίσουμε μια για πάντα με τα συμφέροντα, τις εξαρτήσεις και όλους αυτούς που τα υπηρετούν.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

33 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Τώρα δηλαδή αυτό είναι μαγκιά? Το Νικηταράς και ΣΙΑ? Δηλαδή το είπες ‘η σου το ψιθύρισαν και το επαναλαμβάνεις νομίζοντας ότι σου προσθέτει πόντους? Τι είναι αυτά τα καρακιοζιλίκια? Πες την άποψη σου για το διάλογο κι άσε τις μαγκιές…Κι ήμουν κάποια στιγμή έτοιμος να σε ψηφίσω….Οι πιο σοβαρές ανακοινώσεις για το θέμα είναι του Νικηταρά.Τέλος…Εσύ άρχισες να παίρνεις τα χούγια του Κυρίτση…Με στραβό άμα κοιμηθείς….το πρωί αλληθωρίζεις….Εκείνα τα παιδιά τα πολύ αριστερά συμφωνούν με το ύφος σου?
  Γα..ώ το πολιτικό πολιτισμό σας….

 2. Διαβάζοντας κάποιος το κείμενο της κυρίας Ρούφα αμέσως καταλαβαίνει την επερχόμενη ήττα του κυρίου Κυρίτση και την πλατειά απήχηση που έχει η παράταξη του κυρίου Νικηταρά στην κοινωνία Η κυρία Ρούφα γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι οι δύο παρατάξεις , η δική της και του κυρίου Νικηταρά είναι Μπετόν αρμέ απέναντι στον κύριο Κυρίτση και είναι φυσιολογικό να επιδιώκει με τα γραπτά της να υφαρπάξει ψήφους από την κύριο Νικηταρά. Εκείνο που αγνοεί είναι ότι στην πολιτική δεν χωρούν διμέτωποι αγώνες. Όπως επίσης ότι στην πολιτική δεν επιτρέπονται θυμοί και μικροπρέπειες. Και η κυρία Ρούφα για τους δικούς της λόγους είναι θυμωμένη. Το κείμενο της αποπνέει οργή και αγανάκτηση. Έχει τα χαρακτηριστικά του μοναχικού λύκου. Ομοιάζει με τον Δον Κιχώτη που κτυπά ανεμόμυλους έχοντας ως συνεργάτες υποψήφιους συμβούλους Πάντσο. Ελπίζω να μην την ακολουθήσουν..

 3. Πρόσεχε Ιωάννα τα λάθη των τελευταίων ημερών…Ο Νικηταράς απαντά σε κείμενο του Κυρίτση….Δεν σε αναφέρει πουθενά….Τσιμπάς και παίζεις το παιχνιδάκι του απερχόμενου……
  Ο Κυρίτσης γλύφει και δουλεύει και εσένα και το ΚΚΕ…Όποιος πέσει στη παγίδα του θα είναι ο υπεύθυνος για ότι συμβεί…..

  • Δεν τολμάει να αναφέρει το όνομα της Ιωάννας θέλεις να πεις και ξέρεις και τους λόγους.
   Για να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος.

 4. Ο υπέρμετρος εγωισμός και η εγωπάθεια του ανθρώπου τον τυφλώνουν. Αυτό συμβαίνει με την κυρία Ρούφα. Θεωρεί ότι είναι η μοναδική. Ότι μόνη αυτή κατατρόπωσε τον κύριο Κυρίτση. Ότι τα εγκλήματα του τα είδε μόνο αυτή. Ότι ευτυχώς που ήταν αυτή και γλύτωσε όλους τους άλλους που θα ήταν διαφορετικά με τον Κυρίτση!! Ακούστε πολιτικό συμπέρασμα!. Διαβάζει τα σχόλια των ανωνύμων και συμπεραίνει ότι την κατηγορούν για σύμπραξη με τον Κυρίτση. Ακούστε και το άλλο φοβερό! Έχουν λέει συμπράξει ο Νικηταράς με τον Κυρίτση ώστε ένας από αυτούς που θα είναι τρίτος να στηρίξει τον άλλο! Για έναν πολίτη που από μόνος του χωρίς την δήθεν βοήθεια της κυρίας Ρούφα είδε την απραξία, την αλαζονεία, την εκδικητικότητα των δικαστηρίων, την καλοπέραση του Κυρίτση η κυρία Ρούφα ήταν συμπαθής. Όμως με αυτά και αυτά χάνει το δίκιο της. Και να ξέρει ότι στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα..

  • ΕΓΩΙΣΜΌ ΚΑΙ ΕΓΩΠΆΘΕΙΑ ΈΧΟΥΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΦΥΓΟΠΟΝΟΥΝ ,ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ .
   ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΒΕΡΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ.
   ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ??????

 5. Συγχώρα με κύριε άγιε εκεί που βρίσκομαι αλλά να ξέρεις ότι δεν με αντέγραψε κανένας. Χρειάζεται μυαλό και έμπνευση για να το κάνει.

 6. Ένα κείμενο γεμάτο σκληρές αλήθειες. Ακόμα και τα σχόλια απαξίωσης δείχνουν το φόβο σας γι’ αυτό κρύβεστε!!

 7. Μου ανέθεσαν να ερευνήσω τις αιτίες των λαθών που κάνει στην πολιτική από την αρχή με την λέξη κοψιμιός μέχρι και σήμερα με τον διάλογο. Η έρευνα μου ξεκίνησε από το Πυλί προ δεκάδων ετών ερωτώντας τους συμπατριώτες της μέχρι και σήμερα στον ενιαίο Δήμο Κω. Η κυρία Ρούφα είναι άψογη στις σχέσεις της. Υπηρέτησε τίμια με συμπατριώτες της το επάγγελμα της. Καθόρισε απόλυτα τις σχέσεις της με συναδέλφους στην γεωργία. Υπηρέτησε καθαρά με τους συναδέλφους της στον Δήμο Δικαίου και στον Δήμο Κω. Αλλά είναι μόνη. Έχει το πόστο της και το περιχαρακώνει. Εκεί είναι ο αρχηγός. Εκεί αισθάνεται στην κορυφή του ανθρώπινου είδους. Άλλωστε έχει αντίδια .μεγάλα όσα κανένας άλλος άνδρας. Καλή στην ατομική επιχείρηση. Στο ατομικό πόστο. Θα έχει επιτυχίες. Κάκιστη όμως μέχρι αηδίας στα κοινά όπου η συλλογικότητα και ο σεβασμός των πάντων μέχρι και του αδυνάτου είναι απαράβατες αξίες στη λήψη των αποφάσεων. . .

  • ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗ
   Κάκιστη όμως μέχρι αηδίας στα κοινά όπου η συλλογικότητα και ο σεβασμός των πάντων μέχρι και του αδυνάτου είναι απαράβατες αξίες στη λήψη των αποφάσεων. .
   ΠΙΑ ΣΥΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ.
   ΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ?????????

 8. Κυρίτσης 38% Νικηταράς 38% ρούφα 8%μακρη 2%…τα υπόλοιπα λευκό άκυρο δεύτερη Κυριακή τα ξαναλέμε

  • Μανώλη είσαι βαθιά νυχτωμένος για την θέση τις Ιωάννας Ρουφά η δεν θες να το παραδεχτείς Θα τρίβεται τα μάτια σας

 9. Από τα πρώτα τα σχόλια καταλαβαίνεις την τακτική και τον πανικό των Νικηταραδων. Κλασικός Νικηταρισμος. Προσωπική επίθεση σ’ αυτόν που μας κατηγορεί για να μην αναγκαστούμε να απαντήσουμε .

 10. ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΥΦΑ; ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ; ΕΛΕΟΣ…

 11. Δηλαδή τώρα σοβαρά υπάρχει κάποιος που να πιστεύει αυτά που γράφει το άρθρο ;αν ναι λυπάμαι
  Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος

 12. Το φωνάζω… Έχεις γίνει εμμονικη… Πολύ… Προσεξε το…
  Δε θα συγχωρέσεις ποτέ τον Νικηταρά, όχι γιατί και καλά σε πούλησαν, αλλά γιατί δε θα κάτσεις στη καρέκλα του Δημάρχου…
  (οχι ότι θα συνέβαινε, πότε..)

  Κάνει πολιτική και άσε τις ειρωνείες…

 13. Με τον Πη Σταμάτη Αρχιστράτηγο θα πάρουν το ποσοστό ψηλά αλλά πάλι 3 θα είναι ένας Πης τί μπορεί να κάνει μόνος του

 14. ΙΩΆΝΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΈΒΑΙΝΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ? ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ. ΤΏΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟΔΟΣΗ ΈΓΙΝΕ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΑΝΤΊ ΝΑ ΧΑΊΡΕΣΑΙ ΚΑΘ ΝΑ ΕΤΟΙΜΆΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ

 15. ΟΙ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΤΙ ΘΈΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΦΟΎ ΦΕΝΤΕΡΊΚΟ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΆΦΕΡΝΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΆ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ.

 16. ΙΩΆΝΝΑ ΘΥΜΆΣΑΙ ΤΙ ΤΟΥΚΑΜΕΣ ΤΟΥ ΧΑΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗ; ΤΏΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΚΑΟΥ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΣΟΥ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.