ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η κατάθεση του συνδυασμού Όραμα & Δράση (90 υποψήφιοι – Όλα τα ονόματα) Ιωάννα Ρούφα: Σας καλώ να με εμπιστευτείτε. Καμία ψήφος χαμένη

31
3305

ΔΕΊΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

(Κατάθεση συνδυασμού Όραμα & Δράση – υποψηφιότητες σε όλα τα τοπικά πλην Αντιμάχειας- Κεφαλου- Καρδάμαινας)

Κατατέθηκε ο μέγιστος αριθμός υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων (11 στη Δ.Ε. Δικαίου, 11 στη Δ.Ε. Ηρακλειδών και 29 στη Δ.Ε. Κω).
Καθώς και ο μέγιστος αριθμός υποψηφίων στα Κοινοτικά Συμβούλια, της Κω (17), του Ασφενδιού (11) και του Πυλίου (11).

Κατέθεσε το ψηφοδέλτιο της Παράταξης
«Όραμα & Δράση» η Ιωάννα Ρούφα:
«ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ. ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ»

Αμέσως μετά την κατάθεση του Συνδυασμού στον οποίο είναι επικεφαλής, η Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είμαι εδώ με ανθρώπους καθαρούς, που δίνουν δύναμη στη δύναμη μου, πίστη στη πίστη μου, αγάπη στην αγάπη μου για τον τόπο και τους ανθρώπους μας.
Με στελέχη που δεν τα υπέδειξε κανένα κόμμα, κανένας παρασκηνιακός μηχανισμός, κανένας παράγοντας ή παραγοντίσκος.
Αυτό που μας συνδέει είναι πολύ ακριβό και άγνωστο στις αξίες και την ηθική των πολιτικών μας αντιπάλων.
Με ανθρώπους που αντιστάθηκαν σε εκβιασμούς, απειλές, ρουσφετολογικά κελεύσματα, που πιστεύουν σε αρχές και αξίες. Στην ισονομία, τη διαφάνεια, τη δικαιοσύνη.
Είμαι εδώ για την επόμενη μέρα της Κω με πρόγραμμα, σχέδιο, εμπειρία και γνώση.
Με όλη την Κωακή κοινωνία ενωμένη και αποφασισμένη να δώσει δύναμη στη ψήφο της. Να πει ΟΧΙ στους διαχειριστές της εξουσίας που υφάρπαξαν την ψήφο του λαού της Κω για μια ολόκληρη πενταετία εγκαθίδρυσαν τη διχόνοια, την εξαρτημένη συνείδηση και διασπάθισαν το δημοτικό χρήμα.
Είμαστε εδώ με συνέχεια, συνέπεια και ξεκάθαρη πολιτική εντιμότητα απέναντι σε πολιτικούς αριβίστες που πρόδωσαν την ψήφο του λαού και εγκατέλειψαν γιατί δεν βολεύονται χωρίς καρέκλα και μισθό. Απέναντι σε συνονθυλεύματα χωρίς πολιτικό υπόβαθρο που μυρίστηκαν εξουσία και ξεμύτισαν για επωφεληθούν -όπως έκαναν πάντα – τη σοβαρή αντιπολίτευση που ασκήσαμε με τίμημα, στο όνομα των Κώων πολιτών.
Απέναντι σε πολιτικούς αριβίστες και νεόκοπους σωτήρες με διαχειριστική αντίληψη και πρακτική.
Απέναντι σε δειλούς, άοσμους, άχρωμους, απολίτικους, ασυνεπείς και ανέντιμους.
Είμαστε εδώ γιατί υπάρχει και ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.
Καλώ όλες τις Κώες και όλους τους Κώους να με εμπιστευτούν. Είμαι έτοιμη με όλες μου τις δυνάμεις να παλέψω για την Κω της προόδου, του πολιτισμού, του τουρισμού, της αλληλεγγύης, του Ιπποκράτη.
Δεν χρειάζομαι περίοδο χάριτος, δεν έχω εξαρτήσεις και πατερούληδες. Με γνωρίζετε καλά.
Καμιά ψήφος χαμένη.
Δώστε δύναμη και αξία στη ψήφο σας.
Μην τους ξαναεμπιστευτείτε.
Θα σας ξαναπροδώσουν.
Μην τους ξαναπιστέψετε.
Τα ίδια ψέματα λένε πάντα, κάθε 4 χρόνια.
Ευχαριστώ τους συνυποψήφιούς μου για τη καθαρή στάση τους. Είμαι περήφανη για όλους και για την κάθε μία και κάθε ένα ξεχωριστά.
Όλοι μαζί για την επόμενη μέρα της Κω.
Για την Κω που μας ενώνει.
Όλοι μαζί θα νικήσουμε.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.
Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας».

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2019/05/ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ-ΔΕ-ΚΩ.pdf» title=»ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕ ΚΩ»]

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2019/05/ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ-ΟΡΑΜΑ-ΚΑΙ-ΔΡΑΣΗ-2019.pdf» title=»ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ 2019″] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2019/05/ΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ-ΚΩ.pdf» title=»ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΩ»] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2019/05/ΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ-ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ.pdf» title=»ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ»]

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2019/05/ΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ-ΠΥΛΙΟΥ.pdf» title=»ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΥΛΙΟΥ»]

31 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σε είκοσι ημέρες θα κλείσουμε πέντε ολόκληρα χρόνια από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Για πρώτη φορά στην ιστορία των Δήμων μία θητεία δημάρχου κράτησε πέντε ολόκληρα χρόνια. Και το μεγάλο ερώτημα των δημοτών είναι τί έκανε ο δήμαρχος και οι σύμβουλοι του όλα αυτά τα χρόνια. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. Δεν υπάρχει ούτε ένα έργο που να θεμελιώνει και να αναδεικνύει την μελλοντική προοπτική του νησιού. Συνέχισε κάποια έργα των προηγούμενων και μας άφησε ένα αμφιλεγόμενο μνημείο στην πλατεία της μαρίνας, μία πλατεία στην πιάτσα ροτόντα και μια μη λειτουργική είσοδο στην Καρδάμαινα. Η μάλλον ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ. Ειρωνείες. Αυταρχισμό. Διώξεις. Δικαστήρια. Ιδιοτέλεια. Καθισιό. Καλοπέραση. Αυτά τα πέντε χρόνια δεν ήταν μόνο χαμένα αλλά και επικίνδυνα για το μέλλον.

 2. Τα χωριά για άλλη μια φορά στο έλεος τους. Γιατί ν σας ψηφίσουμε για τον Δήμο ενώ θα πρέπει να επιλέξουμε από άλλες παρατάξεις για το τοπικό??? Μας έχετε γραμμένους θα σας γράψουμε και εμείς.

  • ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ Ο ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΓΛΥΦΕΤΕ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ

  • Να πας στο στο σπίτι σου γιατί είναι αισχρό να βρίζεις και να λοιδορείς 240 συμπολίτες σου για τις επιλογές τους. ντροπή σου !!!

 3. Δηλαδή που κατέθεσε τοπικά;Στις χαιχουτες ταμανιου και στο Τιγκάκι; Όποιος δεν κατεβαίνει στην μάχη στα μεγάλα χωριά ,τι περιμένει ;Έλεος και του χρόνου στην κεντρική πολιτική σκηνή!

  • Αν ειθελαν η Ηρακλειδης θα κατέβαζε τοπικά και εκεί αλλά μπήκε δάχτυλος , μετά τις εκλογές θα τα μάθετε πιοι είναι αυτι που διεκδικούσαν τον Δήμο.

 4. Ω ρε γλέντια, για να φτάσει το μαγικό νούμερο των 120 γεμίσαμε νούμερα... Ένας συστήνεται και σαν νέος Ιπποκράτης...

  Σε μανάβικο να πάενες Αννούλα του Αμανιού καλημέρα ζαρζαβατικά και φρούτα θα έβρισκες να σε περιτριγυρίζουν…

 5. Μεγάλες κουβέντες από μικρούς ανθρώπους. Κανείς δεν είπε στην κυρία ότι ο σοβαρός ηγέτης δεν υποτιμά τους αντιπάλους αλλά αντίθετα τους σέβεται. Κυρία μου είμαστε τόσο μικρή κοινωνία ώστε να γνωρίζουμε ποιός είναι ποιός, λίγη ταπεινότητα λοιπόν δεν βλάπτει. Κυρία μου αύριο γνωρίζεται πολύ καλά ότι θα υποχρεωθείτε να συνεργαστείτε με αυτούς που σήμερα υβρίζεται χυδαιότατα. Η πολιτική εμπειρία μας διδάσκει πως με αυτές τις προσωπικές απόψεις και την ανάρμοστη φρασεολογία που μετά βεβαιότητας δεν συμμερίζονται οι άνθρωποι του ψηφοδελτίου σας μετά τις εκλογές θα οδηγηθείτε στην απομόνωση και στην άρνηση όπως συμβαίνει με πολλούς παρόμοιους πολιτικούς.

 6. Που πας βρε Ιωάννα με αυτοδάς και τέτοιο καρό που έβρεχε λάσπη;;; Ξέχασες να περάσεις από το Hot spot...

  Αντί για λασποβροχή εάν έριχνε και κανένα ακόμα νούμερο καλά θα ήτανε…

 7. ΚΥΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΆΝΕΙ.
  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΆΝΕΙΣ.
  ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΕ ΤΊΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΎΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ.
  ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ!
  ΕΙΣΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΩ !

 8. Ιωάννα, για όλα φταίνε οι άλλοι, ποτέ εμείς οι ίδιοι. Παντού βλέπουμε εχθρούς και οράματα. Πάνω απ’όλα ψυχραιμία και σύνεση. `Εχουν φύγει πολλά στελέχη από την παράταξη. Λειτουργείς κι εσύ με υπεροψία και όχι δημοκρατικά. Αυτό κάτι σημαίνει. Καταλαβαίνουν όλοι ότι μόνη σου δεν μπορείς. Περνάς τα όρια του γραφικού και θεωρείς τον λαό της Κω ότι καθοδηγείται. Μπαίνεις σε λογικές «Κυρίτση«, δηλ. της απαξίωσης και της ειρωνείας. Πρόσεξε την κ…τούμπα που θα κάνεις, με το πάθος σου και την παρωπιδική λογική σου να γίνεις δήμαρχος. Τα δαχτυλίδια διαδοχής πλέον δεν δίνονται ούτε χαρίζονται. Ούτε ισχύει η φιλοσοφία του «ώριμου φρούτου« και η «καραμέλα« της αποστασίας. Συνεργάζεσαι με τον Θεοδόση και προχωράτε από κοινού στην «απ-αλλαγή« που θέλει ο τόπος μας…

 9. Καλη επιτυχια!!!!Σε πουλησαν και γι αυτο θα σε ψηφισουν οι γυναικες.Εισαι δυναμικη και αληθινη!!!!!!

 10. μέχρι την κατάθεση ψηφοδελτίου έρχεσαι τρίτη (από 120 απερχόμενος και Νικηταράς), 90 υποψήφιους το Όραμα-ΠΑΝΔΗΜΑ. Κάποιοι δεν έδρασαν ή δεν ήθελαν! Ελπίζω να μην αληθεύει η φήμη περί συμφωνημένης συνεργασίας με τον απερχόμενο…

 11. Η ΙΩΑΝΝΑ ΡΟΥΦΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 26/05/2019
  ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.
  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ
  ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.

 12. Προχώρα μπροστά ακόμη και αυτοί που ακολουθούν τα παλιά στερεότυπα κάποια στιγμή θα καταλάβουν. Εσείς οι παραπάνω Νικηταραδες και Κυριτσικοι σωπατε λίγο ..ντροπή και μόνο ντροπή που στα ανώνυμα βγάζετε την κακία και τον φόβο….

 13. Ιωάννα ο κάμπος του Πυλιου φωνάζει ότι τα χεις βρει με τον Κυριτση και κοροϊδεύεις τον κόσμο για να κλέψεις καμιά ψήφο

 14. Η Ιωάννα προετοιμάζει το κλίμα για την συνεργασία της με τον κ. Κυρίτση….Λειτουργεί με το θυμικό τιμωρώντας έτσι τον Νικηταρά για την κάθοδο του στις εκλογές….όμως να ξέρει πως αυτός που με τον ένα ‘η τον άλλο τρόπο προδιαγράφει με πιο θα πάει ,παθαίνει πανωλεθρία…..Αν εγώ ξέρω πως η κ.Ρούφα στηρίξει το τάδε ‘η τον δείνα γιατί να μην τον ψηφίσω από τη πρώτη Κυριακή? Δυστυχώς δήμαρχο θα έχουμε πάλι τον Κυρίτση με ευθύνη της κ.Ρούφα….Τέλος…..

 15. Εγώ άκουσα ότι ο Κυρίτσης με τον Νικηταρά τα κάνανε πλακάκια και ότι ο Νικηταράς θα είναι αντιδήμαρχος του.

 16. Ακόμα και στην κατάθεση του ψηφοδελτίου, μια παράγραφος για τον κ. Κυρίτση και όλον το υπόλοιπο για τον κ. Νικηταρά. Δυστυχώς κ. Ρούφα με την προεκλογική σας συμπεριφορά χάνετε ψήφους. Ο λαός της Κω θέλει να φύγει αυτή η καταστροφική δημοτική αρχή. Είναι πλέον σαφές αυτό. Δεν τον απασχολούν οι δικές σας πικρίες για άτομα που ίσως πράγματι σας πρόδωσαν και άλλαξαν στρατόπεδα. Ο μεγάλος στόχος είναι ένας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ