ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Χριστός Ανέστη!! Με λαμπρότητα & αισιοδοξία η Ανάσταση στην Κω

8
1805

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με λαμπρότητα και κατάνυξη άνθρωποι κάθε ηλικίας γιόρτασαν την Ανάσταση του Κυρίου στην πόλη και τα χωριά της Κω, η μεγαλύτερη εορτή του Χριστιανισμού φθάνει στην κορύφωσή της, με το χαρμόσυνο μήνυμα της νίκης του Χριστού επί του θανάτου να πλημμυρίζει με ελπίδα τις ψυχές των πιστών.

Λέξη διαχρονική με μεγάλη δύναμη η Ανάσταση, απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως θρησκείας, χρώματος, φυλής, γλώσσας.

Το Άγιος Φως το οποίο έσπευσε στο Αεροδρόμιο να υποδεχτεί -όπως κάθε χρόνο- ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ με τη συνοδεία του (φωτο), ήρθε με καθυστέρηση φέτος με πτήση της skyexpress.

ΒΙΝΤΕΟ Η Ανάσταση στην Κω (από Δημοτική Τηλεόραση):

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτή η εμμονή να μην λειτουργεί ο ευαγγελισμος και αντ αυτού το εκκλησίασμα να είναι στους δρόμους τέτοιες μέρες είναι τραγικό ! Χριστός Ανέστη χριστιανοί !

    • Όλοι οι ανύπαρκτοι μαζί να γράφουν κατά της εκκλησίας μας . Δεν βαρεθήκατε τόσες ώρες να κάθεστε στα πληκτρολόγια και να κατηγορείτε ανθρώπους που προσφέρουν καθημερινά στον συνάνθρωπο. Εσείς κοιταχτήκατε στον καθρέπτη του σπιτιού σας να δείτε τι φοράτε ; να δείτε την μουτσούνα σας;
      Πόσο τραγικά μόνοι σας είσαστε αυτές τις Άγιες Ημέρες , είσαστε για λύπηση όλοι και όλες που γράφετε κατηγορητήρια εις βάρος άλλων ανθρώπων.
      Εάν είχατε πάνω σας ίχνος νοημοσύνης , θάρρους και ψυχής να βγείτε από το λαγούμι σας τρωκτικά αλλά πώς να το κάνετε ; Φοβάστε , τρέμετε.

  2. Πίστη ταπεινότητα αγάπη αδελφοσύνη ανεκτικότητα = Χριστιανοσύνη!
    Αλλά οι δεσποτάδες μέσα στα χρυσοποίκιλτα. Αυτό θα πει να ξεχωρίζεις.

  3. Τουλάχιστον στα Χρόνια της Τουρκοκρατίας και των υπόλοιπων κατακτητών,έβγαζαν και κάποιο πύρρειο λόγο ξεσηκωμού.

    Τώρα ‘σκύψιμο’,αγαλίαση και …πέτσα οβελία.Ο Φαρισαισμός είναι πάντα εδώ.Παπαδαριό και Ένστολοι μαζί πακέτο,οι υπόλοιποι όλοι πληβείοι .Στις αγκάλες της Εκκλησίας όλοι γίνονται άγιοι.Ακόμα και γαλέρα να αράξει στο λιμάνι και να ‘πάνε’ οι μαστιγωτές των κωπηλατών να Εκκλησιαστούν ..θα βρουν …Ευαγγέλια.

  4. Βέβαια και το Παγκάρι του Ιερού Ναού να κλέψουν οι αιώνια αδικημένοι και κατατρεγμένοι Γύφτοι..

    θα τους μεταλάβει ο Πάτερ που εφημερεύει αμέσως ,φτάνει να μην είναι …γκέι και ‘διαφορετικοί’.Οποιοσδήποτε άλλος κακοποιός και ας έκανε εγκλήματα φόνου ληστείας,μαστροπίας εμπόριο ναρκωτικών και άλλα βαρέως τύπου,είναι …υιός του Θεού.Παράξενη διάκριση της έννοιας ‘ξένος’…Καλή Ανάσταση.

  5. Εδώ όλο το Μεγαλείο της ..Ορθοδοξίας !! Η ταπείνωση τιου Ιησού,η σταύρωση

    Ο διαχωρισαμός σάρκας και ψυχής που μένει αθάνατη.
    Τα ιδανικά,ο πνευματισμός,η πνευματική και ψυχική αναζήτηση,ο σκοπός της ύπαρξης μας.Η υποκρισία..τυλιγμένη με τα σπλινάντερα.

    https://www.avsite.gr/forum/data/attachment-files/2019/04/233885_aa446a721a0a815c88af26e345412ebe.jpeg

    • ΚΑΙ Η ΓΕΜΙΣΗ ΑΠΟ ΜΑΤΑΟΔΟΞΙΑ,ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ,ΤΟΜΑΡΙΣΜΟ,ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ …ΡΕΨΙΜΟ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΟΡΘΙΕΣ ΣΟΥΒΛΕΣ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ