ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Χριστουγεννιάτικη εορταστική ατμόσφαιρα με βεγγαλικά, μελωδίες & παιχνίδια στο άναμμα του δέντρου στην Αντιμάχεια

3
5464
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπορτάζ Κατερίνα Χατζημανώλη

Με πολύ κόσμο και κυρίως μικρά και μεγάλα παιδιά, σε εντελώς Χριστουγεννιάτικο κλίμα και ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε απόψε το Χριστουγεννιάτικο παζάρι και το άναμμα του δέντρου στην πλατεία των Αγίων Αποστόλων στην Αντιμάχεια.

Ποικιλία ειδών και γεύσεων στο παζάρι με μεγάλη συμμετοχή και πρωτοτυπία άφησε ευχαριστημένους τόσο τους επισκέπτες όσο και τους συμμετέχοντες σε αυτό.

Ακολούθησε η εντυπωσιακή τελετή για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με βεγγαλικά, παρουσία του Δημάρχου Κω Γ. Κυρίτση, αντιδημάρχων δημοτικών και τοπικών συμβούλων και πλήθους κόσμου που παρέμενε συγκεντρωμένος απολαμβάνοντας  τη Φιλαρμονική Ηρακλειδών και τη χορωδία ΑΡΙΩΝ σε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια.

Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί και οι ευχές από την Πρόεδρο της Δημοτικής  Κοινότητας Αντιμάχειας Μαρία Σκουφεζή και τον Δήμαρχο Γ. Κυρίτση  και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το άναμμα του δέντρου με βεγγγαλικά, κωδωνοκρουσίες &  Φιλαρμονική σε ένα πολύ εντυπωσιακό σκηνικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Tην Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα  συμπλήρωσαν επίσης: ο Αης Βασίλης και οι ξυλοπόδαροι, ενώ η Πρόεδρος Αντιμάχειας και οι συνεργάτες της μοίρασαν δώρα στα παιδιά.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και αντί για στολίδια κρέμασαν στο δέντρο μπακλαβαδάκια μελομένα με μέλι Κεφάλου που κάνουν κάποιους να τρέχουν τα σάλια τους...

    Ακολούθησαν οι οικογενειακές φωτογραφίες μέσα στην καλή χαρά…

  2. Με πράσινες ισλαμικές σημαίες και με το σύνθημα «Ο αλλάχ είναι μεγάλος» χιλιάδες φανατικοί μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες έχουν πλημμυρίσει αυτή την στιγμή την πλατεία Κοτζιά.
    Απέναντι ακριβώς από το δημαρχείο του λαθρο-Καμίνη, στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας, που κάποτε λεγόταν Ελλάδα, σήμερα όμως μετονομάζεται σε συριζο-ταλιμπανία.
    Χωρίς σχόλια παραθέτουμε το επίμαχο βίντεο με τους τζιχαντιστές ταλιμπάν «επενδυτές» που κατέλαβαν αμαχητί την Πατρίδα μας.https://www.youtube.com/watch?v=elqU1ukiUa0

  3. Πολλα μπραβο σε ολους κ του χρονου ακομα καλυτερα..
    Υγ.Ενα μεγαλο μπραβο σε αυτους που βλεπουν κ πιστευουν οτι μπορουν να γινουν και σε αλλα σημεια του χωριου εκδηλωσεις περα απο το μυλο..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ