ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ο Διάλογος των Υποψηφίων Δημάρχων στην Κέφαλο

58
2198

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με μεγάλο ενδιαφέρον και ζωηράδα πραγματοποιήθηκε απόψε ο πέμπτος διάλογος των υποψηφίων Δημάρχων στο Πνευματικό Κέντρο της Κεφάλου με συντονίστρια την Μαρία Παπαζαχαρίου.

Την συζήτηση μετά τις τοποθετήσεις των δύο επικεφαλής «άναψαν» τα ερωτήματα των πολιτών. Συγκεκριμένα ο κ. Θεοδόσης Παπαντωνίου ρώτησε γιατί δεν έγιναν οι βασικές δεσμεύσεις την νυν αλλά και της προηγούμενης δημοτικής αρχής για την Κέφαλο.

Ο κ. Τάσος Γιακούμαρος έθεσε το θέμα της λήξης του συμβολαίου των 600χιλ. ευρώ για τις ανεμογεννήτριες (τα χρήματα της Κεφάλου που αποσπάστηκαν από την τράπεζα Δωδεκανήσου) φέτος ή του χρόνου και κάποιος πρέπει να μας πει τι θα γίνει μετά, καθώς και το θέμα των αποκαταστάσεων έργων ύδευσης – αποχέτευσης.

Η απάντηση που δόθηκε ήταν η δέσμευση και των δύο υποψηφίων Δημάρχων ότι θα επιστραφούν αυτά τα λεφτά υπό μορφή έργων στην Κέφαλο (και ότι το συμβόλαιο για τις ανεμογεννήτριες ανανεώνεται αυτόματα). Γ. Κυρίτσης: «Να απολογούμαστε εγώ και η κ. Ρούφα επειδή ο Καΐσερλης και η συνέχεια της παράταξής του πήραν τα λεφτά από το λογαριασμό και τα έβαλαν στο γενικό ταμείο… Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα επιστρέψουν υπό μορφή έργων για την Κέφαλο».

Ο κ. Σεβαστιανός Διακογιάννης έθεσε το πρόβλημα της όχλησης από σαραντάτονα τρέιλερ φορτωμένα με αδρανή υλικά σε ώρες αιχμής στον κεντρικό παραλιακό δρόμο. Επίσης έθεσε το θέμα της έλλειψης γιατρού και ασθενοφόρου τις νυχτερινές ώρες, ειδικά την τουριστική περίοδο. Επίσης, έθεσε το θέμα των αυξημένων τελών (με την Ι. Ρούφα να ασκεί δριμεία κριτική στην δημοτική αρχή για το θέμα της αύξησης κατά 125% των τελών στα διαμερίσματα και τον Γ. Κυρίτση να επιτίθεται στην προηγούμενη δημ. αρχή για το «πάγωμα» του σχεδίου πόλης «το πέταξε στο συρτάρι και το ανέθεσε στη συνεργατική…» που θα επέτρεπε να προχωρήσουν στις απαλλοτριώσεις και να γίνει νέος δρόμος για την ασποσυμφόρηση του παραλιακού).

Ο κ. Ηλίας Σάζαλης έθεσε το θέμα της φέρουσας ικανότητας στον τουρισμό και του κορεσμού με τους δύο υποψήφιους να απαντούν για το νέο χωροταξικό το οποίο θα πρέπει να γίνει.

Τέλος, ο πρώην αυτοδιοικητικός Σταμάτης Σάζαλης ρώτησε για τον Κλεισθένη και την επόμενη μέρα με τους δύο υποψήφιους με την Ι. Ρούφα να απαντά ότι «δεν φοβόμαστε τον Κλεισθένη είμαστε μια νέα παράταξη με μόνο 9 παλιούς υποψήφιους. Στο θέμα των συνεργασιών έχω δηλώσει ότι εγώ δεν πρόκειται να πάρω μέρος σε αλχημείες και παρασκήνια κάτω από το τραπέζι, ερήμην των δημοτών».

Ο Γ. Κυρίτσης απάντησε για το θέμα των συνεργασιών ότι αισθάνεται πάρα πολύ όμορφα παρά τη σύγκρουση που δύο υποψήφιοι κάθονται απέναντι στον κόσμο και λένε τις θέσεις και τις απόψεις τους, «κάποιοι κρύβονται, κάποιοι επέλεξαν να εξαφανιστούν…»

Δήλωσε τέλος ότι και στην πλειοψηφία που θα έχει η παράταξή του η πρόσκληση για συμμετοχή ισχύει για όλους τους συναδέλφους της μειοψηφίας.

Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες

Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι εδώ, στέκομαι απέναντι σας και απαντώ στις ερωτήσεις σας.

Το κάνω συνέχεια εδώ και 4 χρόνια.

Κάθε χρόνο σε ανοιχτή λαϊκή συνέλευση παρουσιάζουμε τα έργα που πρόκειται να ενταχθούν στο τεχνικό πρόγραμμα και συζητάμε για τα προβλήματα της Κεφάλου.

Το κάνω και θα συνεχίσω να το κάνω.

Και το ερώτημα αν την προηγούμενη περίοδο είχε αισθανθεί κανείς ποτέ την ανάγκη από τον τότε Δήμαρχο έως τους αντιδημάρχους να έρθει εδώ, να σταθεί απέναντι στον πολίτη και να απαντήσει στα ερωτήματα του.

Δεν το έκαναν ποτέ.

Και δεν θα το κάνουν ποτέ.

Γιατί αυτοί που διεκδικούν την ψήφο σας και σήμερα απουσιάζουν είναι ουσιαστικά η προηγούμενη δημοτική αρχή, μεταμφιεσμένη αλλά πάντα προβλέψιμη και αναγνωρίσιμη.

Είναι αυτοί που αποδοκιμάσατε εσείς με την ψήφο σας, αυτοί που καταδίκασαν την Κέφαλο στην υποβάθμιση.

Την περίοδο 2011-2014 έγιναν τρία μόνο έργα στην Κέφαλο.

Εμείς την περίοδο 2015-2018 ολοκληρώσαμε 16 έργα ενώ ήδη βρίσκονται είτε σε εξέλιξη είτε δημοπρατούνται είτε είναι στο στάδιο των μελετών άλλα 9 έργα.

Τα έργα που ολοκληρώσαμε είναι:

-Η Ανάπλαση της πλατείας Τσιγκούρας.

-Κατασκευή προστατευτικών κιγκλιδωμάτων στον παραλιακό δρόμο Καμαρίου.

-Το τοιχείο στην παραλιακή στο Καμάρι.

-Η Αναδιαρρύθμιση του Πολιτιστικού Κέντρου και η αντικατάσταση των κουφωμάτων.

-Ο Ηλεκτροφωτισμός του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου από την Κέφαλο έως το Φυτώριο με σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας.

-Οι κατασκευαστικές παρεμβάσεις στο Λιμένα Καμαρίου και η σκυροδέτηση.

-Η ασφαλτόστρωση του δρόμου Παλάτια-Άγιος Ιωάννης.

-Η διάνοιξη και ανακατασκευή του δρόμου στο 1ο χιλ. της οδού από Κέφαλο προς Κω.

-Η ανάπλαση της πλατείας στη θέση “Σκέθρια”.

-Τα έργα γεφύρωσης στην περιοχή “Κερούλια”.

-Τα εκτεταμένα έργα συντήρησης στους αγροτικούς δρόμους.

Υπήρξαν όμως μεγάλα και σημαντικά έργα από τη ΔΕΥΑΚ όπως το έργο του βιολογικού καθαρισμού και των δικτύων, η νέα γεώτρηση και η κατασκευή ενός νέου δικτύου ύδρευσης μήκους 2,5 χιλιομέτρων.

Η νέα γεώτρηση στη θέση Αρχιπέλαγος, τα έργα τηλεελέγχου και τηλεχειρισμού των γεωτρήσεων.

Η εκβάθυνση του λιμανιού της Κεφάλου.

Η δημιουργία υποδομής τροφοδοσίας σκαφών με ρεύμα και νερό στο λιμάνι της Κεφάλου.

Και βέβαια η μελέτη για την επέκταση των λιμενικών εγκαταστάσεων στην Κέφαλο.

Μέσα στο 2019 θα γίνουν :

-Οι δύο παιδικές χαρές, ανοίχθηκαν ήδη οι προσφορές και είναι στη διαδικασία της αξιολόγησης για να επιλεγεί ο ανάδοχος και να ξεκινήσουν τα έργα.

-Ολοκληρώθηκε η αρχιτεκτονική μελέτη του Παιδικού Σταθμού, εκκρεμούν η στατική και ηλεκτρομηχανολογική μελέτη ενώ είναι σε εξέλιξη η περιβαλλοντική αδειοδότηση. Θα θέλαμε να είχαμε προχωρήσει με μεγαλύτερη ταχύτητα αλλά μας εμπόδισε η καθυστέρηση με την έγκριση του τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου.

-Η ασφαλτόστρωση της περιφερειακής οδού προς Λιμνιώνα.

-Η ασφαλτόστρωση του δρόμου από το ξενοδοχείο ΚΑΜΑΡΙ ΒΑΥ ως το λιμάνι.

-Η κατασκευή πεζοδρομίων και η ασφαλτόστρωση από την πλατεία έως το νέο δημοτικό σχολείο Κεφάλου.

-Η ανάπλαση της οδού από την πλατεία Κεφάλου έως το ξενοδοχείο Ανθούλα.

-Η ασφαλτόστρωση και ο ηλεκτροφωτισμός του δρόμου από τον πρώην Αστυνομικό Σταθμό έως το κατάστημα Δραμουντανή.

Υπάρχει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο αφού ήδη ο Δήμος Κω έχει τη δική του μονάδα ασφαλτομίγματος και δεν θα εξαρτάται πλέον από τους εργολάβους.

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες

Έχετε από τη μια πλευρά το δικό μας έργο, τα 16 έργα, τα έργα της ΔΕΥΑΚ, τη μελέτη που ανοίγει το δρόμο για τις νέες λιμενικές εγκαταστάσεις, τα άλλα 9 έργα που είναι σε εξέλιξη.

Και από την άλλη πλευρά υπάρχουν τα 3 μόνο έργα της περιόδου της προηγούμενης δημοτικής αρχής, των ανθρώπων του χθες που εσείς αποδοκιμάσατε με την ψήφο σας.

Εμείς δεν έχουμε μόνο να παρουσιάσουμε έργο.

Έχουμε και πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία.

Ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει:

-Τις νέες λιμενικές εγκαταστάσεις στο λιμάνι της Κεφάλου που θα διαθέτει και ζώνη αγκυροβολίου τουριστικών σκαφών.

-Η κατασκευή του παιδικού σταθμού.

-Η ολοκλήρωση του έργου του βιολογικού καθαρισμού με το οποίο η Κως αποκτά ένα πλήρες και ολοκληρωμένο δίκτυο αποχέτευσης σε όλο το νησί.

-Η υλοποίηση του έργου τηλεχειρισμού των γεωτρήσεων ύψους 1,5 εκ. ευρώ που εντάχθηκε ήδη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Με αυτό το έργο διασφαλίζεται η αδιάκοπη τροφοδοσία νερού, που ικανοποιεί τις προβλεπόμενες προδιαγραφές ποιότητας, μέσα από ένα δίκτυο διανομής και υπό την απαραίτητη πίεση που επιτρέπει την τροφοδοσία και των υψηλότερων κατοικιών στην περιοχή ευθύνης.

-Οι νέες ασφαλτοστρώσεις, τον Οκτώβριο θα είμαι ξανά εδώ για να αποφασίσουμε όλοι μαζί τα έργα ασφαλτόστρωσης που θα γίνουν το 2020 και θα είναι τα περισσότερα που έχουν γίνει ποτέ αφού πλέον διαθέτουμε και τη μονάδα παραγωγής ασφαλτομίγματος.

Όπως γνωρίζετε στην πρώτη θητεία μας δημιουργήσαμε ένα σύστημα ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης του δημότη, ο οποίος μπορεί να καταθέτει αιτήσεις και να εξυπηρετείται από το τηλέφωνο ή το διαδίκτυο.

Θέλουμε να εξυπηρετούμε τον πολίτη της Κεφάλου στον τόπο που μένει, να μην χρειάζεται να μετακινηθεί.

Στη νέα τετραετία σχεδιάζουμε τη δημιουργία ηλεκτρονικών σταθμών Αυτόματης Εξυπηρέτησης Πολιτών, στο πρότυπο των ΑΤΜ, εδώ στην Κέφαλο. Σε αυτά τα ΑΤΜ ο δημότης θα μπορεί να εξυπηρετηθεί για την έκδοση εγγράφων ή πιστοποιητικών.

Θα υπάρξει βελτίωση της καθαριότητας αφού θα υπάρξει προσωπικό οδοσάρωσης που θα διατεθεί για τις ανάγκες της δημοτικής κοινότητας Κεφάλου ενώ θα γίνουν μεγάλες αλλαγές και στο σύστημα αποκομιδής των απορριμμάτων.

Φίλες και Φίλοι

Πριν από 5 χρόνια, σας ζήτησα μια καθαρή και ισχυρή εντολή.

Αυτά τα 5 χρόνια πετύχαμε πολλά, υπάρχει ένα έργο που εσείς θα κρίνετε και θα αξιολογήσετε και θα το συγκρίνετε με το παρελθόν.

Πρώτος εγώ είμαι αυτός που είναι συνεχώς ανικανοποίητος, που ζητώ πάντα το κάτι παραπάνω.

Ξέρω ότι κάναμε και λάθη, υπάρχουν και καθυστερήσεις.

Και αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για όλα, γιατί αυτός που είναι μπροστά πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη.

Να είστε βέβαιοι όμως ότι δουλέψαμε σκληρά, μεθοδικά, με πρόγραμμα. Άλλωστε την υλοποίηση έργων όπως ο βιολογικός, το λιμάνι και τα έργα ύδρευσης δεν γίνονται χωρίς προσπάθεια, μεθοδική δουλειά και σχέδιο.

Όπως έκανα και πριν 5 χρόνια, σας ζητώ και σήμερα μια καθαρή και ισχυρή εντολή.

Προχωρήσαμε μαζί.

Θα συνεχίσουμε και μαζί με τη δική σας εντολή.

Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΡΟΥΦΑ

Ξέρω, ότι έχετε ξανακούσει πολιτικές ομιλίες – ειδικά προεκλογικά – που αναφέρονται στην Κέφαλο με ένα και μοναδικό στόχο την υφαρπαγή της ψήφου.
Θα σας έχουν ξαναπεί για την ωραία Κέφαλο «που στην αρχαιότητα ήταν η πρωτεύουσα του νησιού», «που έχει παραλίες απαράμιλλης ομορφιάς», για τη Κέφαλο «με τα στενά και γραφικά δρομάκια», για το χωριό σας, «με το φανταστικό νησάκι, το Καστρί απέναντι από τις ακτές του»…
Εντούτοις και παρά τα 8,5 χρόνια του Καλλικράτη και του Ενιαίου δήμου Κω η Κέφαλος παραμένει με μία λέξη με ότι αυτή μπορεί για όλους μας να σημαίνει… αλλά και τις ευθύνες όλων μας -«απομακρυσμένη».
Αυτή τη λέξη θέλουμε να σβήσουμε από την «ταυτότητα» της Κεφάλου. Αυτή την απόσταση θέλουμε να καταργήσουμε, κοινωνικά, διοικητικά, οικονομικά, θεσμικά.
• Κι ένα από τα πρώτα πράγματα που δεσμευόμαστε να κάνουμε πράξη την επόμενη μέρα της Κω, είναι η εφαρμογή του θεσμού του χωρικού Αντιδημάρχου, που θα κατοικοεδρεύει ανά δημοτική ενότητα και θα συνεργάζεται με τα κοινοτικά συμβούλια.
Για να μη νιώθει κανένα χωριό απομακρυσμένο από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Ο χωρικός αντιδήμαρχος που θα έχει την ευθύνη του «τριγώνου», θα φροντίζει, όχι μόνο για την ισόρροπη και ισόνομη ανάπτυξη και των τριών χωριών ευθύνης του, αλλά θα σηματοδοτήσει εν τοις πράγμασι την άρση της απομόνωσης στα χωριά και την αναβάθμιση της καθημερινότητας του πολίτη.
Από την επί διετίας αδρανοποίηση των δημοτικών τρένων με πρόσχημα τη δήθεν παράνομη λειτουργία τους, από τα δοκιμαστικά δρομολόγια της αστικής συγκοινωνίας– και τους κύκλους περάσαμε στην παράνομη «επέκταση» της γραμμής Κω – Τιγκάκι.
Η «επέκταση» των μόλις δύο χιλιομέτρων του δρομολογίου προς Τιγκάκι στηρίχθηκε σε παράνομες αποφάσεις που έλαβε η δημοτική αρχή Κυρίτση με έναν εξαιρετικά ύποπτα πρόχειρο τρόπο…
Ακόμα περιμένουν οι Κεφαλιανοί την αστική συγκοινωνία μετά την εκδρομούλα του κυρίου Πιστικάκη…
Πρόταση μας είναι η δημιουργία μιας ΑΕ με τη συμμετοχή της αστικής συγκοινωνίας που θα ενώσει τις δυνάμεις εκείνων που εκτελούν συγκοινωνιακό έργο προκειμένου να οργανώσουμε την συγκοινωνία και να προστατέψουμε τα ντόπια συμφέροντα.
Η συγκοινωνία της πόλης με τα χωριά, αλλά και των χωριών μεταξύ τους, δεν μπορεί να είναι ούτε περιστασιακή, ούτε αποσπασματική.
Όπως σας είπα και στην αρχή, σας έχουν μιλήσει κι άλλοι για τις παραλίες σας, που είναι όντως απαράμιλλης ομορφιάς. Εμείς σας λέμε πως θέλουμε αυτές τις παραλίες να τις αναδείξουμε, ώστε να παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε κατοίκους και επισκέπτες, να τις κάνουμε προσβάσιμες στα ΑΜΕΑ, η Κέφαλος αξίζει τη Γαλάζια Σημαία.
Πρέπει να προχωρήσουμε στην επαναχάραξη του αιγιαλού και παραλίας. Αντιλαμβάνεστε την αναγκαιότητα και την κρισιμότητα.
Να σας θυμίσω πως εμείς ήμασταν εκείνοι που υπερασπιστήκαμε τους Κεφαλιανούς επιχειρηματίες του Καμαρίου που κινδύνευαν με κλείσιμο των επιχειρήσεών τους, λόγω της υφιστάμενης χάραξης αλλά και λόγω της απολιτικής και κυνικής στάσης της απερχόμενης δημοτικής αρχής που δεν δέησε να προστατέψει τα συμφέροντα των Κεφαλιανών.
Και εδώ μπαίνει το καίριο θέμα του χωροταξικού σχεδιασμού. Με απλά λόγια είναι το εργαλείο εκείνο, που θα δώσει αξία στις περιουσίες των συνδημοτών μας και θα θέσει τους κανόνες που θα προστατέψουν το νησί, την αειφόρα ανάπτυξη και την οικονομία του από τη ληστρική κατάχρηση των πόρων του.
Είμαστε αποφασισμένοι να είμαστε η δημοτική αρχή που θα κερδίσει το «μεγάλο στοίχημα» του χωροταξικού σχεδιασμού, που θα απελευθερώσει δυνάμεις και θα θεσμοθετήσει λειτουργίες με όρους, κανόνες και αισθητική.
Στην Κέφαλο πρέπει να εστιάσουμε σε ένα σωστό ρυμοτομικό σχέδιο, με μεγαλύτερους δρόμους, για να μπορέσει να «ανασάνει» το χωριό και οι κάτοικοί του και να αξιοποιηθούν οι περιουσίες και οι επιχειρήσεις των ντόπιων.
Λιμενικές εγκαταστάσεις: Διεκδικούμε τη χρηματοδότηση από εθνικούς ή κοινοτικούς πόρους της εφαρμογής των δύο εν εξελίξει μελετών για τα λιμάνια Κεφάλου και Καρδάμαινας. Θυμίζω ότι η ανάθεση για το λιμένα Κεφάλου έγινε στις 16/6/2017, η δε σύμβαση υπεγράφη τον Οκτώβριο. Στην καλύτερη περίπτωση είχαμε προβλέψει την παράδοσή του το Νοέμβριο του 2018. Ο κ. Κυρίτσης, μέχρι και σήμερα, δεν έχει δώσει καμία απάντηση για το τι έχει γίνει…
Από τους μακροπρόθεσμους στόχους δεν μπορεί να απουσιάζει η χωροθέτηση επιβατικού λιμένα και μικρής μαρίνας για μικρότερης εμβέλειας κρουαζιερόπλοια με την ανάλογη παροχή υπηρεσιών.
Προτείνουμε την ένταξη στο πρόγραμμα της Περιφέρειας με την ονομασία Save Καρνάγιο, την κατασκευή ενός καρνάγιου στη θέση Μιλί ή τις Δάφνες, κάτω από τις ανεμογεννήτριες. Το έργο θα είναι πλήρως χρηματοδοτούμενο.
Στη Κέφαλο έχουμε μεγάλο αριθμό οικογενειακών επιχειρήσεων, οι οποίες πρέπει να στηριχτούν.
Άλλωστε πάντα βάζαμε το ζήτημα, τι κομίζουν στην Κέφαλο οι μεγάλες τουριστικές επιχειρήσεις που υπάρχουν στην περιοχή.
Προτείνουμε και διεκδικούμε ένα ειδικό πρόγραμμα μέσω ΕΣΠΑ ή από Εθνικούς πόρους αποκλειστικά για την αναβάθμιση και επέκταση πολύ μικρών «οικογενειακών» επιχειρήσεων με τζίρο έως 100.000 Ευρώ στους τομείς του τουρισμού, της μεταποίησης, και του πρωτογενή τομέα. Πρόταση που καταθέσαμε στην κυβέρνηση στο Περιφερειακό συνέδριο της Ρόδου.
Η τουριστική πολιτική της προηγούμενης δημοτικής αρχής, ήταν στον αυτόματο πιλότο. Αδρανοποίησαν τον ΕΦΤ και δεν αξιώθηκαν επί 5 χρόνια να στήσουν έναν οργανισμό τουριστικής πολιτικής.
Δυστυχώς για μας, το «αεροπλάνο» του τουρισμού κινδυνεύει να πετάξει για αλλού, όπως ακριβώς εκείνα της Ryanair – θυμάστε πως κέρδισε τις εκλογές το 2014 ο κύριος Κυρίτσης και των άλλων lowcost αεροπορικών εταιρειών.
Διεκδικούμε την υποστήριξη, για την εφαρμογή από το μονοπωλιακό ιδιώτη του αεροδρομίου της Κω, ενός μοντέλου κλιμακωτών χρεώσεων των τελών του αεροδρομίου, ώστε να δοθούν κίνητρα στις αεροπορικές εταιρείες και στους touroperators επέκτασης του προγράμματός τους και στους μήνες της χαμηλής ζήτησης.
• τη δημιουργία μιας μεγάλης Αναπτυξιακής Α.Ε., η οποία θα αναλάβει και τον τομέα προβολής και διαφήμισης του νησιού και στην οποία θα συγχωνευθούν η Μαρίνα, η ΑΝΕΜ η Αστική Συγκοινωνία κ.λπ.
• Διεκδικούμε την παραχώρηση κατά πλήρη κυριότητα όλων των δημόσιων ακινήτων που βρίσκονται πάνω στο νησί και που το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς δεν μας επιτρέπει την αξιοποίησή τους.
• Στις 26/5/2015 ελήφθη απόφαση για την διεκδίκηση 5 σημαντικών ακινήτων της Κω. Γνωρίζει κανείς τι απέγινε αυτή η απόφαση; Απλά γράφτηκε για να γραφτεί.
• Ένα από τα ακίνητα αυτά βρίσκεται στην περιοχή Κάμπος Κεφάλου με ΚΜ 828 Οικοδομών Κεφάλου. Πρόκειται για κτίριο με ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, το μοναδικό στην περιοχή, στους χώρους του οποίου φιλοξενούνταν από τα πρώτα χρόνια της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα ο Αστυνομικός Σταθμός Κεφάλου. Τα τελευταία χρόνια έμεινε αναξιοποίητο με αποτέλεσμα να μην συντηρείται και να έχει υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές.
• Οργανωμένος χώρος στάθμευσης (επισκεπτών και κατοίκων)
• Δημιουργία περιφερειακής οδού για τη διέλευση βαρέων οχημάτων διαδρομής Σκαριές – Νέου νεκροταφείου – Λιμάνι.
• Σημαντική και αναγκαία παρέμβαση που θα αποσυμφορήσει την κύρια οδό.
• Επισκευή αγροτικών δρόμων που βρίσκονται σε πλήρη εγκατάλειψη με πήγατε και είδα την κατάσταση…
• Ανακαίνιση παιδικών χαρών (και όχι παραμονή των εκλογών)
Το περιβάλλον και η προστασία του, είναι από τα ζητήματα της επόμενης μέρας για μας. Ο ΧΑΔΑ στα Παλάτια, έχει ανακαινιστεί υποτυπωδώς. Χρειάζεται η πλήρης αποκατάσταση της περιοχής, προκείμενου να ξαναγίνουν κυριολεκτικά «Παλάτια»!
Το δάσος των κέδρων στον Αμάουκα, του Κάλαμου… η προστασία τους είναι υπόθεση όλων μας.
Στην ίδια κατεύθυνση, μετά την ολοκλήρωση του αποχετευτικού, δεσμευόμαστε να μειώσουμε κατά 50% (από το ποσό που έχει εξαγγελθεί από τη δημοτική αρχή) τα τέλη σύνδεσης για τις κατοικίες και να συνδέσουμε δωρεάν τους άπορους και τις ειδικές ομάδες του πληθυσμού.
• Αποκατάσταση του παλαιού λατομείου και μελέτη τεκμηρίωσης της αναγκαιότητας ή μη νέου λατομείου αποκλειστικά για τις ανάγκες της επαρχίας μας. (θέσεις εργασίας, μείωση του μεταφορικού κόστους)
Τα ζητήματα της ύδρευσης της ποσότητας και της ποιότητας του νερού για την Κέφαλο είναι κομβικά.
Μιλάμε για υδατοδεξαμενή…
• Εξετάζουμε την μελέτη του 2010 επί προεδρίας Κουτρούλη που εξασφάλιζε 2.500 με 3000 κυβικά την ημέρα κατάλληλο για πόση.
• Την επιβολή δημιουργίας μονάδων αφαλάτωσης για τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού.
• Η χωροθέτηση και η ίδρυση δημοτικού κοιμητηρίου φαίνεται ώριμη εδώ και χρόνια.
Τα ζητήματα της υγείας, ξέρω ότι στην περιοχή σας «πονάνε» περισσότερο, ιδιαίτερα λόγω της απόστασης που πρέπει να καλυφθεί, όταν χρειαστεί να έρθει ασθενοφόρο από το νοσοκομείο της Κω στην Κέφαλο, για να παραλάβει κάποιον.
• Θεωρούμε εξαιρετικής σημασίας τη λειτουργία του Κ.Υ. Αντιμάχειας, με την παράλληλη δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ που θα καλύπτει τη δημοτική ενότητα Ηρακλειδών.
Και φυσικά, επαναλαμβάνουμε τη θέση μας, για τη δημιουργία νέου Νοσοκομείου στο Λινοπότη.
Δεσμευόμαστε επίσης για τη δημιουργία νέου παιδικού σταθμού – εντός της 4ετίας.
Δεν επαναλαμβάνω το πρόγραμμα για τον πρωτογενή τομέα εστιάζω μόνο στην μελισσοκομία και στο ποιοτικό Κεφαλιανό μέλι και στις προτάσεις που έχουμε ήδη καταθέσει για την απορρόφηση του και την ενίσχυση των μελισσοκόμων.
Δίνουμε σημασία στις αθλητικές εγκαταστάσεις, ξεκινώντας από την αναβάθμιση τους, εστιάζουμε στον πολιτισμό, που τόσο πολύ έχει αναπτυχθεί στην Κέφαλο μέσα από δράσεις και συλλογικότητες.
Το 1.200.000 ευρώ από την πώληση δημοτικής γης στην Κέφαλο, θα επιστρέψει στο χωριό.
Η αξιοποίηση της ΚΜ 2008 αυτή η μεγάλη δημοτική περιουσία. Πρέπει να διερευνηθεί η βέλτιστη αξιοποίηση της προς όφελος των Κεφαλιανών. Η Κ.Μ αυτή μπορεί να αποτελέσει αναπτυξιακό εργαλείο ντόπιων καινοτόμων δράσεων και όχι εναλλακτικό αποκούμπι ευκαιριακά και αποσπασματικά. Πρόκειται για άλλη μια Κέφαλο που βρίσκεται σε εφεδρεία.
Το αίσθημα των Κεφαλιανών πρέπει να δικαιωθεί και ήρθε η ώρα να το πράξουμε.
Σας είπα στην αρχή, για όλους εκείνους που έρχονται και σας μιλάνε για το χωριό σας. Είναι οι ίδιοι, που ταυτόχρονα σας έταζαν λαγούς με πετραχήλια, για να ξανάρθουν μετά από 4 χρόνια και να δικαιολογηθούν που δεν υλοποίησαν κανένα από τα «ταμένα».
Εγώ ήρθα και σας κοιτάω στα μάτια. Ήρθα για να σας πω πέντε πράγματα κι αυτά θα κάνω. Ήρθα για να σας ζητήσω, όχι να μας ψηφίσετε για να μη βγει ο ένας ή ο άλλος, αλλά να μας επιλέξετε να χαράξουμε, μαζί με εσάς, την πορεία που πρέπει να έχει το νησί αύριο.
Η επόμενη μέρα της Κω είναι το μεγάλο μας στοίχημα. Η επόμενη μέρα της Κω, πρέπει να εγγυάται την ευημερία όλων των ανθρώπων που κατοικούν σ’ αυτό το νησί, ανεξάρτητα από το πόσα χιλιόμετρα απέχει το σπίτι ή η επιχείρησή τους από το Δημαρχείο.
Ήρθε η ώρα να αντιστρέψουμε τα πράγματα και να ανακαλύψουμε τις δυνατότητες όλου του νησιού.
Να αξιοποιήσουμε το διαμάντι που λέγεται Κέφαλος όχι μόνο για τους Κεφαλιανούς αλλά προς όφελος όλων των Κώων.
Η επόμενη μέρα της Κω είναι δική σας. Είναι των παιδιών μας.

58 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σήμερα έχει εγκαίνια ένα…………. Καλό θα ήταν να πάτε χωρίς τις συζύγους σας.

   • γιωργο με 5 κεφαλιανους,και 25 υποψηφιους,οι ψηφοφοροι σου χανοντε συνεχως.Γιωργο πρεπει να το χωνεψεις ότι το παιχνιδι χαθηκε από την πρωτη κυριακη.Γιωργο αν και δικο σου,ραντεβου στα γουναράδικα,και στην παλια τρουμπα του πειραια.Αντε γεια.

    • Υποψήφιοι δήμαρχοι ρακοσυλλέκτες.... Μαζεύουν σκουπίδια ,ζαρζαβατικά, φρούτα, τα πετάνε στον κουβά μπας και φτιάξουν ψηφοδέλτιο...

     Που και που τους ξεφεύγει και κανένα ολίγον φρέσκο μπρόκολο… Η Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης, η ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ, ο Τριώφλορος τριμηνιαίος δήμαρχος ΤΕΟ και το σούργελο της επανάστασης είναι ότι πιο φτηνό κυκλοφορεί για να διοικήσουν τον Δήμο… Και όμως αυτά τα νούμερα θα πρέπει να συνεργαστούν λόγω Κλεισθένη και απλής αναλογικής όταν προεκλογικά σφάζονται και δεν καταφέρνουν λόγω αλαζονείας ΟΥΤΕ σε μια στημένη θεατρική παράσταση που την βάφτισαν debate να βρεθούν και να ανταλλάξουν θέσεις και προγράμματα… Δεν μας αξίζουν οι επικεφαλείς αυτών των παρατάξεων και τα ζωντανά που έχουν μαντρώσει, είναι πολύ λίγοι για την Κω, αλλά δυστυχώς κάποια από αυτά τα μίζερα ανθρωπάκια θα πρέπει να επιλέξουν και να ψηφίσουν οι δημότες… #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

   • Εγκαθομουν διπλα σε συγχωριανούς τσε εικουων ντους να λενει που ειντασει οι κεαλιανοι,και γελουσιν μεταξυ μας.Εβλεπαν μας και οι ψηροφοροι των μπαραταξεων και γελουσιν και αυτοι μαζιν μας.Ει ναν ξαναρθετε στην γκεφαλον ξανα για να γελουμιν.

  • ΧΟΝΤΡΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ 1200 ΑΤΟΜΩΝ,ΠΗΓΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΛΕΙΨΑ.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

   • ….. δε ξέρεις ότι ο απερχομενος ψηφίζει Βασίλη. Εδώ έκαμε ολόκληρο ντηλ μαζί του. Έκαμε σχολείο ένα εγκαταλειμμενο κτίριο στη μέση του πουθενα. Ο κόσμος γελα. Εσένα σε έχει για γλαστρα. Ο ξάδερφος του από Αθήνα παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνα αντί να ασχολείται με τον εαυτό του. Καυμενα ζετα. Αυτοί είναι τριπροσωποι. Παράτα τους.

 2. Η κατάσταση έχει ξεφύγει πάλι ** 5 κεφαλιανοι και διαγωνισμός μεταξύ των υποψηφίων όραμα και δύναμη αλλαγής ποιοι θα είναι πιο πολλοί . Σήμερα ΚΛΕΊΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΆ Η ΠΡΏΤΗ ΚΥΡΙΑΚΉ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΦΕΝΔΙΑΝΟ
  ΓΙΏΡΓΟ ΙΩΆΝΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΧΆΣΑΜΕ **

 3. Πρώτη φορά στα 70 χρόνια μου βλέπω πολιτικό αρχηγό να απαξιώνει τόσο άγαρμπα τον δημόσιο διάλογο με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς και δεν τρέχει τίποτα. Κανένα σχόλιο, καμμιά δημοσιοποίηση, κανένας ψόγος. Άπαντες θεωρούν εντελώς φυσιολογικό την απόρριψη του διαλόγου όταν όλοι ορκίζονται στον δισλογο. Ουαί τοις Φαρισαίοις!

 4. Ντροπή.σου Ζερβε Γιάννη είσαι ο χειρότερος από όλους τελικά.
  Πουλημενε θα σου ανεβάσω βίντεο που σε ξεφτιλιζε και σου έλεγε να πάρεις τα.χαπια σου στο δημοτικό συμβούλιο και εσύ που τον κατηγορούσες μεταναστευτικό κ.α
  Το μόνο που σε νοιάζει είναι η καρέκλα που σου έταξε

 5. Εδώ αλήθεια έχετε κόσμο επιτέλους… Μπράβο σας!!!

  Εύχομαι ειλικρινά τουλάχιστον να διορθώσετε λίγο τους δρόμους… Να μην υπάρχουν τόσες επικίνδυνες λακκούβες…

  Κάποιος λέει, ότι δυσφημουν, το νησί οι φωτογραφίες που ανεβάζουν αντίπαλοι του…

  Δυσφήμιση κύριε μου, θα είναι όταν θα χτυπήσει άνθρωπος σοβαρά…

  Εμένα προχτές νόμιζα ότι θα πάθαινε ζημιά το αυτοκίνητο μου, στο δρόμο για Μαστιχαρι… Τυχεροί είστε…

  Να βλέπατε μετά δυσφήμιση…

 6. κανενα ενδιαφερον μαζι σας. ΚΡΙΜΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΙΚΗΤΑΡΑ

 7. Βρε ο Νικηταράς που είναι ; Γιατί αποφευγη το διάλογο λόγο ΣΥΡΙΖΑ ; Γιατί δεν Ερχετε σαν τους άλλους να μηληση ; Αλλά τι να πει ότι την κοπάνησε τότε ; Η ότι στηρίζετε άπο το ΣΥΡΙΖΑ κ είναι υπέρ τον Ηοτ σποτ ; Βρε τρίτος θα είναι με διαφορά θα δείτε !!!!

  • Τι δουλεια εχει ο Νικηταρας με τον συριζα….τον Νικηταρα τον βγαζει δημαρχο ολοκληρος ο κωακος λαος…απο την ΝΔ,τονΣΥΡΙΖΑ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ..οσο για το που ειναι,ειναι με τους πολιτες.Προχθες μαζεψε τοσο κοσμο για να πει τις βασικες αρχεςτου προγραμματος του,δεν συμμετεχει στον περιφερομενο θιασο ΚΥΡΙΤΣΗ-ΡΟΥΦΑ.

  • Ρε φίλε, αν έρθουν τώρα και σας πουν ότι θα κλείσουν το χοτ σποτ θα φωνάζετε… Σας χάλασε κιόλας…

   Για πες όμως…

   Ο Κυριτσης ήταν κατά?????
   Γιατί αλλά έλεγε το στόμα του και άλλα έκανε στη τελική..

   Αστε λοιπόν τις //λακιες….

 8. Αυτοί και ο άλλος που λείπει είναι η τιμωρία μας από τον Θεό! Για αυτούς που είχαμε και δεν τους εκτιμουσαμε… Υπάρχει όμως ελπίδα… Μια σπίθα χρειάζεται, μια ΦΩΝΗ,.., και δεν θα βρουν καράβι να μπαρκάρουν…

 9. Την πρωτοτυπη διαδικασια διαλογου που εφαρμοζεται για πρωγη φορα, καλο θα ηταν να πειτε του αρκηγου σας, του Θιοδοση, οτι επρεπε να συμμετασχει. Θα μου πειτε τι θα μπορουσε να πει; Πως θα φαινοταν ενας αγελαστος κομπλεξικος αναμεσα σε δυο αλλους οι οποιοι χαμογελουν, αστειευονται και εχουν χιοημορ; Δεν θα ηταν σαν τη μυγα μες στο γαλα; Γι αυτο οι καθοδηγητες του δεν τον αφησαν βα παει. Θα ηταν ώ της αηδιας!

  • Με τον ΚΥΡΙΤΣΗ και την ΡΟΥΦΑ δηλαδη γελασες !!!!!!Για αυτο αυτα που γραφρλεις ειναι για γελια!!!

 10. Κυριτση απόψε στην Κέφαλο πήρες αυτό που σου αξίζει. Απαξίωση από τους κεφαλιανους όπως έκανες εσύ δηλαδή 5 χρόνια… Πάρε δρόμο και ελπίζω να μην σε ξαναδούμε για πολλά χρόνια…Βρε ούτε οι συγγενείς των υποψηφίων σου δεν σε τίμησαν από εκεί να φανταστείς..Δρομοοοο

 11. Ευχομαι σε ολους αυτους που κοροιδευουν κ υποτιμουν την νοημοσυνη καθε πολιτη να παρει αυτο που τους αξιζει.περαστε τους απο το λιμανι να δουν κ τα φορτηγα κ οι μπετονιερες που τρεχουν σαν τρελοι στους δρομους.στους δρομους να τους δειτε το λιμανι.ξυπνηστε νουμερα απριλης ειναι..

 12. Η απουσία του Μαραγκού λέει πολλά. Κάνει ασύστολα και προκλητικά αγώνα υπέρ του Νικηταρά. Μαύρο ρε.. Μαύρο

 13. Ποιον θα ψηφίσεις από τους συμβούλους του Νικηταρά στην Κεφαλο;; μας δουλευεις βρε καισερλικε;
  Αλήθεια ως αντιδήμαρχο τον Νικηταρά πόσες φορές τον είδες κεφαλο;; πέστε βρε κομπλεξικοι; ποσες; είχε έρθει έστω μια;;;
  Βγάλτε τον τώρα να μας βγάλει από τον χάρτη και να μας στείλει Τουρκία μαζί με τον συναιτερο του τον Καματερό τον βολευτη…

 14. Ευτυχώς που μίλησαν και οι σαζαλαιοι, διότι ο σύμβουλος του Νικηταρά και ο αλλος που πάντα μιλάει και δεν ξέρει ούτε ο ίδιος τι λέει, άστα να πάνε………………

 15. Όντως σε μερικούς πρέπει να απαγορευτεί να μιλάνε…
  Κατάλαβες κ………..;;;
  Όλοι σου φταίνε. Όλοι. Κάθε τετραετία από κοινοτάρχη ζερβου και μετά. Κατέβα βρε παλικάρι να μας σώσεις!!! Η μήπως φοβάσαι ότι θα σπάσεις ρεκόρ!!! Δεν θα πάρεις ούτε τον δικό σου….. χαχαχα

 16. Αν βγεις δεύτερη, είσαι Δήμαρχος!!!
  Αν βγεις Τρίτη πήγαινε με κυριτση να εξαφανιστεί αυτός που σε πούλησε!
  Αν κάνεις οτιδήποτε άλλο ξευτιλιζεσαι

 17. Σήμερα όντως είχε κόσμο. Ίσως αν ήταν όλοι οι υποψήφιοι να ήταν καλύτερο για τον τόπο. Ισως

 18. Ο ΖΗΠΑΡΙΩΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΕΠΕΣΕ.

 19. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει δεύτερο γύρο. Εκεί το αποτέλεσμα θα το κρίνει ο τρίτος που δεν θα περάσει.
  Αν είναι η Ρουφά Τρίτη θα είναι ο Κυρίτσης δήμαρχος.
  Αν είναι ο Νικηταράς τρίτος θα βγει η Ρουφα.
  Αν είναι ο Κυρίτσης τρίτος θα βγει η Ρουφά.
  Να δεις που τελικά έχει περισσότερες πιθανότητες η Ρουφα..

  • ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ.

 20. Κεφαλο θα είναι πάλι πρώτος ο Κυρίτσης, όμως με μικρότερη διαφορά. Δεν βοηθάει τον Νικηταρά και την Ρουφα ότι δεν έχουν ανακοινώσει πολλούς και κάποιους καλούς συμβούλους.
  Αν πάνε έτσι θα έχουν θέμα.

  • ΕΓΩ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΨΗΦΙΖΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.

 21. χαιρετώ τους φίλους μου Κεφαλιανούς και τους λέω ότι ο Θεοδόσης απόψε ήταν στην Αντιμάχεια και μιλούσε με τους δημότες και οχι με αυτόν που 5 χρόνια βρίζει όλο το κόσμο. Έκλεισε και 3 νέες υποψηφιότητες και πάει βουρ για 1η Κυριακή

 22. Σε αυτούς τους συμβούλους που λες, τι πληρωσε; δεη; αποφυλακιση; ρύθμιση ΙΚΑ ή εφορίας;; Τελικά στην Αντιμαχεια πουλιεστε πολύ εύκολα!!! Κρίμα ρε παλικάρια….
  Όσον αφορά την 1η Κυριακή, πες του να σου δείξει τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που παρήγγειλε ο ίδιος…
  Θα καταλάβεις ότι δεν ισχύει η πρώτη Κυριακή

 23. Βρε καλά σας είναι πιο οι ποσπερίδες! Νικηταράς δήμαρχος. Τι δεν καταλαβαίνετε

 24. Βρε ψεύτες γιατί δε λέτε την αλήθεια στον κοσμο. Γιατί δεν τους λέτε ότι με τον Καλλικράτης όλα τα οικονομικά -περιουσιακά πήγαν στον ενιαίο δημο. Απροκάλυπτα ψευτες.

 25. Το μονο χωριο που θα ειναι μπροστα ο κυριτσης θα ειναι η Κεφαλος απ οτι φαινεται..Το λογο δεν μπορω να καταλαβω,λες και εκανε εργα και βοηθησε πολυ κοσμο!Αλλα ετσι ηταν παντα αυτο το χωριο αναποδο ποτε δεν θα δει το σωστο δυστυχως.Προς θεου για να μην παρεξηγηθω ουτε ο Νικηταρας ειναι το σωστο παραδειγμα…Αλλα τουλαχιστον να δουμε μια αλλαγη σε προσωπα και καταστασεις γιατι φιλοι μου η εξουσια ειναι γλυκια και απ οτι φαινεται ο κυριτσης και οι ανθρωποι του την εξαργηρωνουν καλα……..και ο νοων νοειτω!!

 26. ΠΕΡΝΑ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΥΣ; ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΒΡΕ ΨΕΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ. Η ΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΗ ΟΛΟΙ. ΘΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

 27. Κυριστη έχεις διαφορά μεγάλη στη κεφαλο τελικά αυτό φάνηκε και αυτό οφείλετε στους συμβούλους που έχεις να το ξέρεις !!!! Οι άλλοι δεν κάνουν ψηφοδέλτιο ούτε η Ρουφα ούτε ο Νικηταράς !!!!!

 28. Βγήκε στο σεργιάνι ο ξαδερφος και φτανοντας στο εσχατο σημειο ξευτιλας παίρνει τηλεφωνα να κλείσει υποψηφιουςγια το ξαδερφακι του τον κυριτση.Κάποιοι θα υποκυψουν κάποιοι οχι.δεν καταλαβαίνει ότι δε μέτρα πια η μπογιά του. Ο λαός ξέρει τι θα κανει. Κι αν νομίζει ο ίδιος και τολμά ας κατευει ο ίδιος να δει πόσα απίδια πιάνει ο σακος. Ας άφηνε τον αντιπρόσωπο του στο νησί τον τ…. να κάμει αυτή τη δουλεια. Η κανένα ταυλαδορο. Για δείτε ρε έναν άνθρωπο που ήθελε να γίνει ο διάδοχος του ανδρεα. Καταντια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.