Iωάννα Ρούφα – Έψιμου: ΝΕΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΗ – ΠΛΗΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Κ.Υ. ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ

57
1096

Οι προτάσεις της Ιωάννας Ρούφα – Έψιμου

στον ανοιχτό διάλογο της Αντιμάχειας:

ΝΕΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΗ

ΠΛΗΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Κ.Υ. ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ

«Αν δεν δημιουργηθεί σταθμός ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Αντιμάχειας,

που θα καλύψει τη δημοτική ενότητα Ηρακλειδών,

τότε δεν είμαστε άξιοι να ηγηθούμε αυτού του τόπου»

Την ξεκάθαρη πρόταση για χωροθέτηση του νέου νοσοκομείου της Κω στο Λινοπότη, καθώς πληρούνται τα διοικητικά, πληθυσμιακά και κοινωνικά κριτήρια που μπορούν να πείσουν όλη την Κωακή κοινωνία, κατέθεσε στην εκδήλωση ανοιχτού διαλόγου της Αντιμάχειας, η επικεφαλής της Παράταξης «Όραμα και Δράση» και υποψήφια Δήμαρχος, Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου, προσθέτοντας ότι επιπλέον υπάρχει ο διαθέσιμος χώρος.

Αναφερόμενη στο Κ.Υ. Αντιμάχειας, την ύπαρξη του οποίου ξέχασε ο κ. Κυρίτσης, τόνισε ότι πρόκειται για ένα έργο υποδομής στη δημόσια υγεία και απευθυνόμενη στους πολίτες, έθεσε τα παρακάτω ερωτήματα:

 • Έχετε αναρωτηθεί γιατί επί 5 χρόνια το θέμα της πλήρους λειτουργίας του κέντρου δεν ήρθε ποτέ στο δημοτικό συμβούλιο;

 • Ποια είναι άραγε η θέση της απερχόμενης δημοτικής αρχής;

 • Τι ενέργειες έκανε προς την κυβέρνηση για τη λειτουργία του; και

 • Γιατί δεν το διεκδικεί αφού όπως προκύπτει από τα συμφωνηθέντα μπορεί να το κάνει;

«Εδώ», υπογράμμισε η υποψήφια Δήμαρχος, «μπαίνει η ξεκάθαρη γραμμή που διαχωρίζει τη δική μας πολιτική πρόταση. Ότι βρίσκεται στα όρια του νησιού και του Δήμου μας, αφορά την εκάστοτε Δημοτική αρχή».

Και η κ. Ρούφα κατέληξε: «Δεν υπάρχουν δικές μου και δικές σου αρμοδιότητες. Αν στο Κ.Υ. Αντιμάχειας πέραν της στελέχωσής του, δεν δημιουργηθεί σταθμός ΕΚΑΒ που θα καλύψει τη δημοτική ενότητα Ηρακλειδών, τότε δεν είμαστε άξιοι να ηγηθούμε αυτού του τόπου».

57 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Να φεύγουμε κάθε ημέρα δύο φορές να πηγαίνουμε στο Πυλί να δούμε τον άρρωστο πατέρα μας. Δεν είχαμε χωροτάκτη. Τώρα τον αποκτήσαμε.

  • Ότι ζητά η ψίχουλα σας, και ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ, και ΚΈΝΤΡΟ ΥΓΕΊΑΣ στην Αντιμάχεια... Γιατρούς και νοσηλευτές θα έχουμε;;;

   ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ, ΌΛΑ ΣΤΟ ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ…. Ανθρωπάκια που πουλάνε ελπίδα και όνειρα θερινής νυκτός όταν η οικονομική κατάσταση και η ανύπαρκτη κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που κατόπιν εντολής του Σ@ΥΡΑ ΨΗΦΙΣΑΝ η ΡΟΥΦΑ και το σΟύΡΑΜΑ κάνει εγκαίνια ΤΟΜΥ στο κτήριο του ΙΚΑ με έναν γιατρό και μια νοσοκόμα…. Πες μας ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ τρόπο για μια καθαρή Κω χωρίς ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και ΛΑΚΚΟΎΒΕΣ και άσε τα ΟΡΆΜΑΤΑ για του εκπροσώπους της επόμενης κυβέρνησης…. Ζητείται υποψήφιος δήμαρχος με μυαλό για την Κω, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΆΖΑ… ®Νυχτοκαβαλάρης©

  • Δεν θα προκάμεις Ιωάννα, ο «ΨΗΛΟΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ 1,5μ» του ΣφΥΡΙΖΑ θα κάνει ΕΓΚΑΊΝΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΣΕ ΜΑΚΈΤΑΣ πριν τις εκλογές...

   Αρχική επιλογή το Ιπποκράτειο Ίδρυμα κοντά στην πόλη με ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ, ΙΑΤΡΙΚΉ ΣΧΟΛΗ και ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΌ ΚΈΝΤΡΟ, φτάνει να βρεθούν και τα άλλα 200 εκατομμύρια που έστειλε ο Σκανδαλίδης αλλά ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ από το ταμείο της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ του σΟυΡΑΜΑτος όπως και το βιβλιάριο καταθέσεων του έρανου της Άμυνας της Κω… Έχει όμως και εναλλακτική λύση ο Λεβέντης ΗΛΊΑΣ με την μειωμένη Εθνική Συνείδηση, νέο νοσοκομείο στον Ιππικό Όμιλο στο ΣΕΛΒΕΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΌ ΣΕ ΜΟΥΣΑΜΆ για να επιλέξουν οι δημότες σε δημοψήφισμα… #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

  • Γιατί ρε φίλε εμείς από τα χωριά που κατεβαίνουμε τόσα χρόνια στην Κω για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας τι είμαστε ,παιδιά ενός κατώτερου Θεού ,και εσάς θα σας ενοχλήσει να κάνετε μερικά χιλιόμετρα ?

  • Και τόσα χρόνια που κατεβαίνουμε εμείς από τά χωριά τι ήμαστε! Μπράβο Ιωάννα!!! πολύ σωστή!!!!

 2. Εγώ λέω να πάει το νέο νοσοκομείο στην Κέφαλο Ακούς στο Πυλί επειδή είναι δίπλα το σπίτι της

  • Και να ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΣ ΡΟΥΦΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ με ΙΑΤΡΙΚΉ ΣΧΟΛΗ και ΙΑΜΑΤΙΚΆ ΛΟΥΤΡΆ στα ΒΟΥΛΚΆΝΙΑ της ΚΕΦΆΛΟΥ...

   Στα ΒΟΥΛΚΆΝΙΑ και Κέντρο λασποθεραπείας, Κέντρο αναζωογόνησης για γερασμένα κορμιά για λίφτινγκ, μπότοξ και λασπόλουτρα όλο τον χρόνο…. Θα τρέξουν όλες οι σιτεμέμες για αποκατάσταση… Όσο αφορά τα ΙΑΜΑΤΙΚΆ στα ΘΕΡΜΆ θα μείνουν έτσι όπως είναι μέχρι ο Κωστούκος και οι απόγονοι του σΟυΡΑΜΑτος ανακαλύψουν που κρύβονται τα 220 εκατομμύρια που απλόχερα έστειλε ο Σκανδαλίδης και η ΣΟΥΡΩΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ τα έκρυψε στις βαθιές τους ΤΣΕΠΕΣ για να υπάρχουν σε ώρες ανάγκης, για τα γεράματα, για οινοπνεύματα και μεζεδάκια στο καφενείο της παρακμής….. #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

 3. Ιωαννα τελικα τα κλιματιστικα που εβαλες στο ΚΥ Αντιμαχεια εκαναν δουλεια? θα κλεισει τελικα….? Όχι επειδή μιλας για ηθικη.

 4. Ένα ενδιαφέρον θέμα αυτών των εκλογών είναι οι συμπράξεις αρχηγών παρατάξεων χωρίς μέλη και οπαδούς. Η περίπτωση των κυρίων Χατζηαντωνίου και Ζερβού είναι πρωτόγνωρη. Αυτό που πρέπει να μας προβληματίσει είναι το ψέμα. Όχι του κυρίου Χατζηαντωνίου αλλά του κυρίου Ζερβού. Ο αγαπητός σε όλους Μηνάς ποτέ δεν διεκδίκησε στα λόγια την αρχηγία ομάδας πολιτών. Έχει πολιτική και κοινωνική άποψη και συνεργάζεται διατηρώντας την ατομικότητα του. Αντίθετα ο φιλόδοξος νέος κύριος Ζερβός επιμένει μέχρι και σήμερα ότι έχει παράταξη με μέλη. Τι πιο απλό θα ήταν να μας έλεγε τις πεποιθήσεις του και με σεμνότητα να πήγαινε ως υποψήφιος σύμβουλος με κάποιον συνδυασμό. ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΛΕΕΙ. ΤΟΝ ΚΗΝΥΓΗΣΑΝ. ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

  • ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΤΕ ΠΟΝΤΙΚΑΡΑΊΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ
   ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ
   ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΦΥΡΙΖΑΚΙΑ ΤΟΥ
   ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΤΟΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟ
   ΟΥΣΤ ΞΕΥΤΙΛΕΣ

  • Ο ΖΕΡΒΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ

   ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΕ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΤΟ ΣΦΥΡΙΖΟΠΙΝΑΚΙ Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΤΕΟΝΤΟΣΗΣ ΤΟΝ ΜΑΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΙΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΡΥΠΑ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ????? ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ????????

  • ΑΓΙΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ

   ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΖΕΡΒΟ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ. ΠΟΣΟ GKAOY ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΠΙΣΕΙ 2 ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ; ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΠΑΡΙ. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΚΑΙ Η ΡΟΥΦΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΤΟ ΚΑΙΣΕΡΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, Ε ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

   • Κυριτσάκια σας έχει πιάσει τέτοιος πανικός που βλέπετε να χάνετε τη δημαρχία που το μόνο σας έχει μείνει είναι να βρίζετε το Νικηταρά και να στηρίζετε δήθεν τη Ρούφα. Για τον Συριζαίο Ζερβό δεν μιλάτε, νομίζετε ότι θα σας φέρει ψήφους. Αν είχε ψήφους θα κατέβαινε και μόνος του. Αυτός περιμένει απο εσάς βοήθεια να εκλεγεί αλλα΄ποιός θα του τη δώσει; Δε θα βγάλετε πάνω από 10 συμβούλους τώρα με την απλή αναλογική. Οι δικοί σας βρίζουν ο ένας τον άλλον μπας και γλιτώσουν. Στην πόλη πάτε κατά διαόλου. Στο Ασφενδιού, στην Καρδάμαινα φούντο. Ο κόσμος δεν έρχεται όχι αν σας ακούσει αλλά ούτε να σας δει απο μακριά. Έχετε τον ανθρωποδιώχτη. Τρόμο και πανικό σας έχει σπείρει ο Θεοδόσης. Βρίστε και κλάψτε. Τίποτα άλλα δε σας έμεινε

 5. Διάβασα την συνέντευξη της κυρίας Ρούφα στην εφημερίδα ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ και έμεινα με το στόμα ανοικτό. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

 6. Στην συνέντευξη λέει ότι για να την φτάσει ο Νικηταράς στην γνώση για την αυτοδιοίκηση θα χρειστεί δύο ζωές ακόμα.!!!!!!! Ούτε ο Χαρίλαος Τρικούπης να ήταν

 7. Σε μια προηγούμενη συνέντευξη της είπε να γίνει στον Λινοπότι Σχολή γεωργικής ανάπτυξης

 8. Αρχηγός παράταξης χωρίς μέλη. Στον καθρέφτη βλέπει τον εαυτό του και νομίζει ότι έχει και υπαρχηγό.

 9. Ο Λινοπότις άσχετοι όλοι εσείς που έχετε και λόγο να μιλάτε αγράμματοι τύποι, δεν είναι στο Πυλί αλλά στο κέντρο του νησιού μας είναι σε μια θέση ακριβώς πάνω στον δρόμο και είναι το καλύτερο μέρος για να γίνει επιτέλους το ΓαμωΝοσοκομείο. Η κυρία Ιωάννα Ρούφα δίνει την καλύτερη δυνατή λύση για την εξυπηρέτηση όλων και για τα χωριά και για την Πόλη.

  Τώρα όσοι από εσάς έχετε πρόβλημα αν γίνει επιτέλους το Νοσοκομείο στον Λινοπότι στο να έρχεστε και να μας βλέπετε, μπορείτε να Πεθάνετε και στο σπίτι σας δεν μας πειράζει.

  Ιωάννα είσαι ο μόνος άνθρωπος πάνω στο Νησί που μπορεί να το κάνει και ξέρουμε πολύ καλά ότι θα το κάνεις, είμαστε μαζί σου.
  (ΥΣ) όλοι εσείς οι ψεύτικοι γιατροί στα τουριστομάγαζα σας μην κάνετε τόσα πολλά σχόλια γιατί καρφωνεστε. Το ξέρουμε ότι δεν θέλετε με τίποτα να φτιάξει το σύστημα υγείας μας εδώ στην Κω γιατί όλοι εσείς και κάποιοι από μέσα τρώτε με χρυσά κουτάλια.

  Φοβάστε την Ιωάννα για αυτόν τον λόγο την πολεμάτε και τρέμετε να μην εκλεγεί δήμαρχος, ο κόσμος της Κω όμως είναι αυτός που θα πει τον τελευταίο λόγο.

 10. Παρα το γεγονος οτι η κυρια ρουφα ηταν υπερμαχη και υπερ του hot spot στην συγκεκριμενη θεση στο λινοποτη . Πως αλλαζουν η καιροι ?

 11. Το πυλι είναι το γεωγραφικό κέντρο του νησιού. Και το πλυθησμιακο ειδικά τους θερινους μήνες. Συγχαρητήρια για την προταση

 12. Αλλάξτε κανένα φόρεμα όλες οι φωτογραφίες με το ίδιο είναι.Οσο για το νοσοκομείο σοβαρευτείτε οι άδειοι τενεκέδες κάνουν θόρυβο.

 13. Μόνο ο Αρχηγός Πης μπορεί να αλλάξει κάτι αν ήταν με τον Νικηταρά τώρα θα έβγαζε δημαρχαρα η Κω από την πρώτη Κυριακή

  • Αλλημονο αν η κατασκευή ενός νοσοκομείου να είναι θέμα μιας ιατρικής άποψης και όχι θέμα ευρύτερη ς μελέτης ειδικών νοσοκομείολογων. Σαυτο τον τόπο όλοι γίνονται ειδικοί άλλοι για ψήφους άλλοι από ψώνιο κλπ γι’αυτό πάμε κατά διαβόλου

 14. Απορια….Αληθεια καποιος είναι εναντιον του Δημαρχου.υπαρχει καποιος λογος,ο παραμικρος,να ψηφισει Νικηταρά και όχι αυτή τη Κυρια;…..τιποτα άλλο.

 15. Σήμερα 9 Απριλίου έχει 2 κηδείες και 1 γάμο. Πιστεύω να προλάβετε και τα 3.

 16. Ο Καίσερλης στο ΕΒΕΔ χειροκροτούσε την Ιωάννα κι από πίσω της έσκαβε το λάκο, μαζί με τον Νικηταρά (που τον ξέθαψε;;;) και τους άλλους υποτακτικούς: Πετρής, Μήτρου, Θεοφιλίδης, Κανταρζή.Πουλητάρια όλοι τους. Από την κορυφή (Νικηταράς + Καίσερλης), μέχρι τα νύχια (Πετρής, Μήτρου, Θεοφιλίδης, Κανταρζή). Μέσα σε μια νύχτα πούλησαν την Ιωάννα επειδή τους έγνεψαν

 17. Δεν έχουν μπέσα αυτοί. Πως να τους εμπιστευθείς όταν άλλα λένε στις 21 και άλλα στις 22 του μήνα; Πετρής, Μήτρου, Θεοφιλίδης, Κανταρζή ήταν με τη Ρούφα τη μια μέρα και με τον Κοψιμιό την άλλη…

 18. Αλλημονο αν η κατασκευή ενός νοσοκομείου να είναι θέμα μιας ιατρικής άποψης και όχι θέμα ευρύτερη ς μελέτης ειδικών νοσοκομείολογων. Σαυτο τον τόπο όλοι γίνονται ειδικοί άλλοι για ψήφους άλλοι από ψώνιο κλπ γι’αυτό πάμε κατά διαβόλου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ