ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ο Διάλογος των Υποψηφίων Δημάρχων με τους πολίτες στην Καρδάμαινα

145
3236

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Κατερίνα Χατζημανώλη – Γιάννης Κιάρης -Χαρίκλεια Χριστοφή

Με μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και απρόβλεπτα (όπως η αναφορά από την Ι. Ρούφα για την Ισχυρή Κω ως «παράταξη του κ. Καΐσερλη», ενώ ο Γ. Κυρίτσης την αποκάλεσε «Όραμα 2» και το ξέσπασμα της Στέλλας Τσατσαρώνη στο κλείσιμο του Γ. Κυρίτση, όταν αναφέρθηκε στην παραχώρηση ακινήτου της πλ. Ελευθερίας) διεξήχθη η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση διαλόγου με τους πολίτες, απόψε στην Καρδάμαινα.

Από τον πρώτο διάλογο όπως εξηγήθηκε (ήταν και το πρώτο ερώτημα της βραδιάς από τον κ. Στέργο Ψύρη) απουσίαζαν η Επικ. της Λαϊκής Συσπείρωσης Κική Μακρή λόγω του συνεδρίου της ΓΣΕΕ που έπρεπε να παρακολουθήσει και του Επικ. της Ισχυρής Κω Θ. Νικηταρά ο οποίος απέκλεισε εξαρχής την συμμετοχή του σε αυτού του είδους τη διαδικασία την οποία θεωρεί ως «παράλληλους μονολόγους».

Την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση διαλόγου με τους πολίτες συντόνιζε (άψογα) η καλή συνάδελφος Ευτυχία Σταθοπούλου (έπειτα από σχετική κλήρωση του ΣΕΜΜΕΚ).

Επόμενη συνάντηση την Κυριακή στις 7μμ στην αίθουσα της Αγίας Τριάδας στην Αντιμάχεια.

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες

Αυτό που καταφέραμε σήμερα είναι πολύ σημαντικό. Είναι μια μεγάλη κατάκτηση.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι, καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι, για να παρουσιάσουμε τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις σε κάθε κοινότητα αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι σε αυτή τη διαδικασία συμμετέχουν οι πολίτες, όλοι εσείς.

Εσείς που μπορείτε να πάρετε το λόγο μετά τις δεκάλεπτες τοποθετήσεις μας και να μας απευθύνετε ερωτήματα.

Θέλω να ευχαριστήσω την κ. Ρούφα και την κ. Μακρή που συμφώνησαν σε αυτή τη διαδικασία. Η πρωτόγνωρη αυτή διαδικασία και κορυφαία δημοκρατική κατάκτηση οφείλεται και στις δικές τους παρατάξεις.

Η επόμενη μέρα, η ΚΩΣ του 2023 απαιτεί συνεργασία, συνεννόηση έστω και αν δεν συμφωνούμε ή δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε όλα.

Δεν θα αναφερθώ σε αυτούς που δεν θέλουν ή αποφεύγουν το διάλογο γιατί εδώ είμαστε για να συζητήσουμε για το μέλλον και όχι για το χθες και τις νοοτροπίες του παρελθόντος, που εκπροσωπούν οι ίδιοι.

Φίλες και Φίλοι

Εδώ στην Καρδάμαινα την προηγούμενη περίοδο είχαν γίνει μόνο 4 έργα.

Την δική μας περίοδο, έχουμε να παρουσιάσουμε 23 έργα. Τα 14 από αυτά έχουν ήδη ολοκληρωθεί και τα 9 ολοκληρώνονται ή είναι σε εξέλιξη.

Μέσα στο 2019 θα υλοποιηθούν έργα συνολικού προϋπολογισμού ενός εκατομμυρίου ευρώ που περιλαμβάνουν ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων, τη διάνοιξη του δρόμου στην περιοχή Μαρμαράκι, τον ηλεκτροφωτισμό στην ανατολική πλευρά του χωριού, την αντικατάσταση του φωτισμού στον παραλιακό δρόμο, την ανακατασκευή και ανάπλαση των οδών 7ης και 25ης Μαρτίου και την κατασκευή γέφυρας στην Τσουκαλαριά.

Σήμερα δεν ήρθαμε εδώ για να πούμε τι έκαναν οι προηγούμενοι. Τους κρίνατε εσείς πριν από 5 χρόνια.

Σήμερα δεν ήρθαμε εδώ για να σας πούμε τι κάναμε εμείς. Αυτά τα έχουμε πει και περιμένουμε τη δική σας κρίση.

Σήμερα είμαι εδώ για να σας πω τι θα κάνουμε στην Καρδάμαινα τα 4 επόμενα χρόνια, ποιο είναι το πρόγραμμά μας.

Ξεκινώ από τα μεγάλα και πιο σημαντικά και αναφέρομαι σε ένα μεγάλο έργο υποδομής: το νέο λιμάνι της Καρδάμαινας.

Όπως γνωρίζετε υπέγραψα τη σύμβαση και τρέχει ήδη η μελέτη που περιλαμβάνει:

-Την κατασκευή νέου μώλου με μήκος 423 μέτρων και κατασκευή νέου προβλήτα με μήκος 97 μέτρων και πλάτος 5 μέτρων.

-Ενίσχυση της θωράκισης του υφιστάμενου μόλου με φυσικούς ογκόλιθους.

-Εγκατάσταση πλωτών προβλητών μήκους 40 μέτρων.

-Ηλεκτρολογικές και Μηχανολογικές Εγκαταστάσεις, ηλεκτροφωτισμός του χερσαίου χώρου αλλά και κατασκευή κτιρίου.

Ανοίγει έτσι μια μεγάλη προοπτική αφού η κατασκευή του λιμανιού αναβαθμίζει την Καρδάμαινα, μπορεί να φιλοξενήσει και να εξυπηρετήσει 30 έως 50 σκάφη αναψυχής.

Αλλάζει την εικόνα και τις προοπτικές ολόκληρης της Καρδάμαινας.

Είναι ο πρώτος μεγάλος στόχος.

Ο δεύτερος μεγάλος στόχος είναι η ανακατασκευή όλου του δημοτικού οδικού δικτύου.

Έχουμε πλέον τη δική μας μονάδα ασφαλτομίγματος, και έτσι λέμε όχι στην εξάρτηση των εργολάβων.

Θα κλείσουμε όλες τις πληγές από τα έργα που έγιναν στο χωριό, ήδη το κάνουμε αλλά πλέον μιλάμε για μια ολική αναμόρφωση των δρόμων.

Αυτή περιλαμβάνει και την κατασκευή ή την ανακατασκευή των πεζοδρομίων όπως και την ανάπλαση του κεντρικού πυρήνα.

Έχουμε και την οικονομική αλλά και την τεχνική δυνατότητα να το κάνουμε.

Ο τρίτος στόχος είναι να βελτιώσουμε την καθαριότητα και κυρίως την αποκομιδή.

Ξεκάθαρα και ειλικρινά σας λέω ότι αναζητούμε την καλύτερη λύση ίσως και αυτήν που ο Θεοδόσης Βαρκάς πρότεινε στην τελευταία Λαϊκή Συνέλευση. Όποια λύση επιλεγεί θα έχει συγκεκριμένη στόχευση και πρέπει να υπηρετεί δύο στόχους: ο πρώτος είναι να βελτιωθεί θεαματικά η εικόνα της καθαριότητας και της αποκομιδής, ο δεύτερος είναι να μειωθεί το κόστος για το Δήμο. Και η μείωση του κόστους, μεταφράζεται και σε μείωση των τελών καθαριότητας. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Δεν είναι όμως μόνο αυτή η μοναδική παρέμβαση.

Στην Καρδάμαινα θα δημιουργηθεί γωνιά ανακύκλωσης ενώ θα υπάρχει και εξυπηρέτηση από κινητό σημείο ανακύκλωσης.

Ο τέταρτος στόχος είναι η βελτίωση της διοικητικής εξυπηρέτησης του πολίτη, να σας εξυπηρετεί ο Δήμος στον τόπο κατοικίας σας. Όπως ξέρετε υπάρχει ήδη τηλεφωνικός αριθμός αλλά και η δυνατότητα μέσω διαδικτύου για να κάνετε αιτήσεις αλλά και για να κάνετε όλες τις οικονομικές συναλλαγές σας με το Δήμο.

Το κάναμε σε αυτή τη θητεία μας, τα 4 επόμενα χρόνια όμως θα βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εξυπηρέτηση του πολίτη. Θα υπάρχει on line διασύνδεση στο κτίριο της δημοτικής κοινότητας με όλες τις υπηρεσίες του Δήμου αλλά και αυτόματο μηχάνημα, όπως είναι ένα ΑΤΜ, μέσα από το οποίο θα μπορείτε να παίρνετε ότι βεβαίωση ή πιστοποιητικό θέλετε, να κάνετε όλες τις συναλλαγές σας με το Δήμο.

Ο πέμπτος στόχος είναι επιτέλους η πρόοδος και ολοκλήρωση του πολεοδομικού σχεδιασμού.

Ο έκτος στόχος αφορά στην αναγνώριση των δύο παραλιακών δρόμων ως δρόμων και η οριστική λύση του προβλήματος με την σωστή κατασκευή, ηλεκτροφωτισμό και δημιουργία ποδηλατοδρόμων.

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες

Έχουμε πρόγραμμα, είναι το πρόγραμμα Κως 2023, σας έδωσα τους βασικούς άξονες για την Καρδάμαινα του 2023.

Έχουμε κάνει έργο ορατό και συγκρίσιμο.

Έχουμε κάνει και λάθη. Και για όλα τα λάθη υπεύθυνος είμαι εγώ, γιατί ο ηγέτης είναι αυτός που πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη.

Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να μην διδάσκεται από τα λάθη του, να μην τα αναγνωρίζει και να τα επαναλαμβάνει. Και εγώ αυτό το λάθος δεν το έχω κάνει.

Οι εποχές έχουν αλλάξει και έχουν προσπεράσει όσους δυσκολεύονται να το αποδεχτούν.

Οι πολίτες εδώ στην Καρδάμαινα δεν ψάχνουν για σωτήρες, αναζητούν ανθρώπους με σχέδιο, με πρόγραμμα.

Στη νέα τετραετία, το λέω και το πιστεύω, θα πρέπει να πάμε με συνεργασία, με συνεννόηση, να ενώσουμε δυνάμεις.

Σας ζητώ και πάλι μια καθαρή και ισχυρή εντολή για την Κω του 2023. Μια καθαρή και ισχυρή εντολή που θα ανοίξει το δρόμο σε μια νέα εποχή συνεργασίας και συνεννόησης.

Οι προτάσεις της Ιωάννας Ρούφα – Έψιμου στην ανοιχτή εκδήλωση διαλόγου στην Καρδάμαινα

 • ΧΩΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ
 • ΜΕΙΩΣΗ ΤΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑ 50%,
 • ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ
 • ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Πολλές και σημαντικές ήταν οι προτάσεις που κατέθεσε στην ανοιχτή εκδήλωση διαλόγου της Καρδάμαινας, η επικεφαλής της Παράταξης «Όραμα & Δράση», Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου.

Αφού υπογράμμισε ότι η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν έχει διεκδικητική υπόσταση, ανέπτυξε σειρά προτάσεων, τόσο για την Καρδάμαινα, όσο και για το υπόλοιπο νησί.

Οι προτάσεις αυτές αφορούν:

 • Στη μείωση κατά 50% του τέλους σύνδεσης αποχέτευσης στη Δημοτική Ενότητα Δικαίου

 • Στη μετατροπή της ΔΕΥΑ σε εταιρεία περιβαλλοντικής προστασίας και ανάπτυξης

 • Στη διεκδίκηση της παραχώρησης κατά πλήρη κυριότητα, όλων των δημοσιών ακινήτων που βρίσκονται πάνω στο νησί και που το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς δεν επιτρέπει την αξιοποίησή τους

 • Στη διεκδίκηση θεσμικού – νομικού πλαισίου που να εξασφαλίζει την πλήρη παραχώρηση και προστασία αιγιαλού και παραλίας στο ΟΤΑ

 • Στη διεκδίκηση της παραχώρησης, κατά πλήρη κυριότητα, της Μαρίνας στο Δήμο Κω, χωρίς ενοίκιο, ως έμμεση χρηματοδότηση της επέκτασής της

 • Στη χρηματοδότηση, από εθνικής ή κοινοτικούς πόρους της εφαρμογής των δυο εν εξελίξει μελετών για τα λιμάνια Καρδάμαινας και Κεφάλου

 • Στη χρηματοδότηση, από εθνικούς ή κοινοτικούς πόρους, της δημιουργίας τουλάχιστον 2 θέσεων πρόσδεσης κρουαζιερόπλοιων 300 μέτρων

 • Στη μετατροπή του Λιμενικού Ταμείου σε Α.Ε.

 • Στην αναθεώρηση του θεσμικού πλαίσιου για τη δημιουργία μιας μεγάλης Αναπτυξιακής Α.Ε., η οποία θα αναλάβει και τον τομέα προβολής και διαφήμισης του νησιού και στην οποία θα συγχωνευθούν η Μαρίνα, η ΑΝΕΜ (χωρίς τον ιδιώτη), η Αστική Συγκοινωνία κ.λ.π.

 • Στην εφαρμογή του θεσμού του χωρικού Αντιδημάρχου, που θα κατοικοεδρεύει ανά δημοτική ενότητα και θα συνεργάζεται με τα κοινοτικά συμβούλια

 • Στην επιβολή δημιουργίας μονάδων αφαλάτωσης για τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού

Απευθυνόμενη στους κατοίκους της Καρδάμαινας, η κ. Ρούφα υπογράμμισε: «Είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε το δήμο την επόμενη μέρα. Έχουμε τη γνώση, την εμπειρία, και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, είναι απόσταγμα ανιδιοτελούς προσφοράς στα κοινά του τόπου.

Είμαστε εδώ για να μετατοπίσουμε τον πολιτικό διάλογο στα πραγματικά προβλήματα. Είμαστε εδώ για να εδραιώσουμε μια σχέση αξιόπιστη. Μια σχέση εμπιστοσύνης».

Για την Παράταξη «Όραμα & Δράση»

Το Γραφείο Τύπου

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΩΑΝΝΑΣ ΡΟΥΦΑ-ΕΨΙΜΟΥ

Αγαπητές συνδημότισσές και αγαπητοί συνδημότες,

Βρίσκομαι σήμερα ενοποιόν σας με καθαρά αυτοδιοίκητη πίστη και λογική. Χωρίς δεύτερες σκέψεις χωρίς κρυφές ατζέντες.

Η επιλογή μου να διεκδικήσω το Δήμο της Κω είναι επιλογή ευθύνης και προσφοράς.

Δεν ετεροπροσδιορίζομαι από το αξίωμα και την καρέκλα ούτε έχω ανάγκη τον μισθό της Δημάρχου για να ζήσω.

Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα που έχουν μαζί μου. Δεν μπαίνω σε καλούπια, δεν σκύβω το κεφάλι και δεν με κρατάει κανείς από τίποτα και πουθενά.

Η επόμενη μέρα της Κω, η επόμενη μέρα της Καρδάμαινας απαιτεί πίστη και σθένος για να γίνουν οι ριζικές αλλαγές που όλοι ζητάμε, όλοι θέλουμε αλλά κανείς δεν τολμάει.

Εμείς στο ΟΡΑΜΑ και ΔΡΑΣΗ τολμάμε. Τολμάμε γιατί δεν φοβόμαστε, τολμάμε γιατί δεν είμαστε υπηρέτες συμφερόντων.

Τολμάμε γιατί τόσο προεκλογικά όσο και ως δημοτική αρχή θα έχουμε ως σύμμαχο την αλήθεια.

Το πρόγραμμα και οι θέσεις που καταθέτουμε στηρίζονται σε τρεις ξεκάθαρους πυλώνες για να μπορεί ο δημότης να μας κρίνει με καθαρούς όρους στο τέλος της θητείας μας.

Στον πυλώνα της υλοποίησης, δηλαδή σε αυτά που είναι εφικτό να γίνουν στην τετραετία. Συγκεκριμένα, μετρήσιμα, κοστολογημένα… χωρίς πλειοδοσίες και μεγάλα λόγια.

Στον πυλώνα του σχεδιασμού, δηλαδή σε αυτά που ξεκινούν οι διαδικασίες εντός της θητείας μας αλλά η υλοποίησή τους θα είναι μεταγενέστερη.

Στον πυλώνα της διεκδίκησης, δηλαδή σε αυτά που διεκδικούμε για την Κω και την Καρδάμαινα σε συνεργασία με την Περιφέρεια και την εκάστοτε κυβέρνηση.

Η χαμένη πενταετής θητεία Κυρίτση μας πληγώνει. Πληγώνει τον ίδιο το θεσμό της αυτοδιοίκησης καθώς έχασε τον προσανατολισμό του, κατέστη σκαλοπάτι προσωπικών επιδιώξεων, αφού ο κύριος Κυρίτσης είναι υποψήφιος δήμαρχος επειδή δεν κατάφερε να είναι υποψήφιος βουλευτής χρησιμοποιώντας το αξίωμα του Δημάρχου.

Η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν έχει διεκδικητική υπόσταση. Το απέδειξε με τη στάση της στην επαπειλούμενη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ. Το απέδειξε στην περίπτωση του φόρου διαμονής, που πρόσφατα επιβλήθηκε που άλλα ψήφισε ο κος Κυρίτσης στην ΚΕΔΕ και άλλα, με εξαιρετική άνεση, μας πουλούσε εντός των τειχών.

Εμείς δεν αξιώνουμε από τους πολίτες ούτε να μας φοβούνται ούτε να μας ανέχονται.

Ο πρώτος στόχος τους ήταν η επιβολή ενός τοπικού μνημονίου με υπέρογκες αυξήσεις τελών και ταυτόχρονη υποβάθμιση των ανταποδοτικών υπηρεσιών.

Αδρανοποίησαν τον Ενιαίο φορέα τουρισμού και δεν κατάφεραν να τον αντικαταστήσουν.

Καμιά τουριστική πολιτική δεν έχουν και δεν εφάρμοσαν. Απεμπόλησαν προκλητικά τις υποσχέσεις τους για συνεργασία με low cost εταιρείες αδιαφορώντας για τις μικρομεσαίες ντόπιες επιχειρήσεις που υπολειτουργούν στη σκιά του all inclusive.

Επέβαλλαν, ιδιαίτερα υψηλό τέλος σύνδεσης αποχέτευσης και εξήγγειλαν πρόστιμα για όσους αδυνατούν να συνδεθούν. Το τέλος αυτό δεσμευόμαστε να το μειώσουμε για τις κατοικίες στο 50%.

Βασική πολιτική μας στόχευση είναι η μετατροπή της ΔΕΥΑ σε εταιρεία περιβαλλοντικής προστασίας και ανάπτυξης, μεταφέροντας σε αυτήν όλες τις δραστηριότητες και τους πόρους για τη συνολική διαχείριση των περιβαλλοντικών θεμάτων και της ανάπτυξης των νέων μορφών πράσινης ενέργειας.

Στην Καρδάμαινα λειτουργούν τεράστιες ξενοδοχειακές μονάδες. Σύμφωνα με τη δική μας αντίληψη η επιχειρηματικότητα και οι επενδύσεις δεν αφορούν μόνο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων μεγάλων επενδυτών. Πρέπει πρωτίστως να υποστηριχθεί η καινοτόμα και η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, προκειμένου, να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή και η ισόρροπη ανάπτυξη σε όλο το νησί.

Προτείνουμε και διεκδικούμε ένα ειδικό πρόγραμμα μέσω ΕΣΠΑ ή από Εθνικούς πόρους αποκλειστικά για την αναβάθμιση και επέκταση πολύ μικρών «οικογενειακών» επιχειρήσεων με τζίρο έως 100.000 Ευρώ στους τομείς του τουρισμού, της μεταποίησης, και του πρωτογενή τομέα.

Στο επίπεδο της δημόσιας περιουσίας πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι ο ρόλος των ΟΤΑ δεν είναι η μετατροπή τους σε κτηματομεσιτικά γραφεία.

Η στρεβλή άποψη περί της άκρατης ιδιωτικοποίησης, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, χωρίς έμφαση στην καινοτομία, της δημόσιας περιουσίας πρέπει να αναθεωρηθεί άρδην.

Σε κάθε άλλη περίπτωση εστιάζοντας ειδικότερα στην Κω το μόνο που θα επιτευχθεί είναι να ξενοδοχοποιήσουμε ολόκληρη τη δημόσια περιουσία με ολέθρια αποτελέσματα για το νησί, το περιβάλλον και την οικονομία του.

Διεκδικούμε την παραχώρηση κατά πλήρη κυριότητα όλων των δημόσιων ακινήτων που βρίσκονται πάνω στο νησί και που το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς δεν μας επιτρέπει την αξιοποίησή τους.

Στις 26/5/2015 ελήφθη απόφαση για την διεκδίκηση 5 σημαντικών ακινήτων της Κω. Ένα από αυτά είναι και η ΚΜ 140 οικοδομών Καρδάμαινας που στεγάζει το λιμενικό σταθμό και τα ΕΛΤΑ. Γνωρίζει κανείς τι απέγινε αυτή η απόφαση; Απλά γράφτηκε για να γραφτεί.

Διεκδικούμε θεσμικό – νομικό πλαίσιο που να εξασφαλίζει την πλήρη παραχώρηση και προστασία αιγιαλού και παραλίας στους ΟΤΑ.

Παράλληλα στο πλαίσιο των ΣΔΙΤ διεκδικούμε ένα θεσμικό πλαίσιο που θα αφορά κατά κανόνα καινοτόμες επιχειρηματικές δραστηριότητες στις οποίες οι ΟΤΑ θα μπορούσαν να συμβάλουν ως εταίροι με τη δημόσια περιουσία (βιοτεχνική ζώνη, τεχνολογικό πάρκο).

Η αναπτυξιακή αειφορία της Κω περνάει μέσα από την σύγχρονη χωροταξία, την επιβολή κανόνων και την στοχευμένη τουριστική ανάπτυξη. Το μεγαλύτερο μέρος του τουριστικού τζίρου που παράγεται στο νησί μας δεν καταλήγει πλέον στην τοπική κοινωνία, αλλά ούτε καν στην Εθνική Οικονομία. Παράλληλα, η οικονομική κρίση και η ταυτόχρονη υπερσυγκέντρωση των τουριστικών δομών σε λίγους, έχουν δημιουργήσει έναν εργασιακό μεσαίωνα τον οποίο βιώνουν οι εργαζόμενοι.

Για εμάς, η τουριστική ανάπτυξη της Κω, τουλάχιστον για τα επόμενα δέκα χρόνια, περνάει μέσα από συγκεκριμένες δράσεις και πολιτικές οι οποίες οφείλουν να στηριχθούν από την κεντρική διοίκηση. Συγκεκριμένα διεκδικούμε:

 • Την παραχώρηση, κατά πλήρη κυριότητα της Μαρίνας στο Δήμο της Κω χωρίς ενοίκιο ως έμμεση χρηματοδότηση της επέκτασής της.

 • Τη χρηματοδότηση από εθνικούς ή κοινοτικούς πόρους της εφαρμογής των δύο εν εξελίξει μελετών για τα λιμάνια Καρδάμαινας και Κεφάλου. Θυμίζω ότι η ανάθεση για το λιμένα Καρδάμαινας έγινε στις 16/6/2017, η δε σύμβαση υπεγράφη τον Οκτώβριο. Στην καλύτερη περίπτωση είχαμε προβλέψει την παράδοσή της το Νοέμβριο του 2018. Προφανώς και ενδιαφέρει μια σχετική απάντηση, αν υπάρχει, από τον κύριο Κυρίτση.

 • Τη χρηματοδότηση από εθνικούς ή κοινοτικούς πόρους της δημιουργίας τουλάχιστον δύο θέσεων πρόσδεσης κρουαζιερόπλοιων 300 μέτρων. (Η κρουαζιέρα εξαφανίστηκε)

 • Τη μετατροπή του Λιμενικού Ταμείου σε ΑΕ (Οργανισμός Λιμένος)

 • την αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου για τη δημιουργία μίας μεγάλης Αναπτυξιακής ΑΕ η οποία θα αναλάβει και τον τομέα της προβολής και διαφήμισης του νησιού και στην οποία θα συγχωνευθούν η Μαρίνα, η ΑΝΕΜ (χωρίς τον ιδιώτη), η αστική συγκοινωνία κλπ. Το άρθρο 183 του Κλεισθένη που επικαλείται ο κος Κυρίτσης δεν επαρκεί, ας το ξαναδιαβάσουν.

 • την υποστήριξη, για την ολοκλήρωση από το κτηματολόγιο, των πράξεων εφαρμογής για τα σχέδια πόλεως Κω και Μαστιχαρίου.

 • την υποστήριξη για την εκπόνηση του Νέου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Νήσου Κω. Βασικό αναπτυξιακό εργαλείο. Προτείνουμε την άμεση συνεργασία με το ΤΕΕ.

 • την υποστήριξη, για την εφαρμογή από το μονοπωλιακό ιδιώτη του αεροδρομίου της Κω, ενός μοντέλου κλιμακωτών χρεώσεων των τελών του αεροδρομίου, ώστε να δοθούν κίνητρα στις αεροπορικές εταιρείες και στους touroperators επέκτασης του προγράμματός τους και στους μήνες της χαμηλής ζήτησης.

O χωροταξικός σχεδιασμός όχι μόνο έμεινε πίσω αλλά σας υπενθυμίζω ότι το σύνολο της απερχόμενης δημοτικής αρχής κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος για σύμβαση που άφηνε εκτός πολεοδομικού σχεδιασμού όλα τα χωριά μας.

Τα χωριά μας βίωσαν την εγκατάλειψη. Υπάρχουν δημότες που αναπολούν τους Καποδιστριακούς δήμους. Η ισόρροπη και ισόνομη ανάπτυξη του νησιού μοιάζει με πυροτέχνημα. Χωρίς σχέδιο και φιλοσοφία, χωρίς ένα στοιχειώδες μοντέλο ανάπτυξης, με μικροπαρεμβάσεις αμφιβόλου ωφελιμότητας και αισθητικής.

Παρέλασαν 5 τεχνικά προγράμματα και 5 προϋπολογισμοί που συνοδεύτηκαν με θριαμβολογίες και μπόλικη δόση πολιτικού ναρκισσισμού.

Τι εισέπραξαν οι πολίτες της Κω; Σε ποια κατάσταση είναι σήμερα το νησί, ο ΧΥΤΑ, η ανακύκλωση; Για ποια αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας μιλάμε την ώρα που ο δήμος κατέστη κτηματομεσητικό γραφείο;

Άνοιξε μια θέση εργασίας; Λύθηκε ή έστω βελτιώθηκε το θέμα της συγκοινωνίας;

Ο πρωτογενής τομέας προκαλεί αλλεργία στον κύριο Κυρίτση στον αντίποδα της δική μας στοχευμένης και απόλυτα υλοποιήσιμης πρότασης. Κραυγαλέο παράδειγμα, το δημοτικό σφαγείο και η παράνομη αλλά και κοστοβόρα για τους κτηνοτρόφους μας μέχρι και σήμερα λειτουργία του.

Τι κόμισε αλήθεια ο κύριος Κυρίτσης σ’ αυτόν τον τόπο; Προώθησε απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους, κατασπατάλησε το δημοτικό χρήμα με 48ωρες διαδικασίες στο όνομα του σεισμού. Έστειλε στα δικαστήρια αιρετούς και πολίτες, εκδίωξε εργαζόμενους.

Ευτέλισε τις συμμετοχικές διαδικασίες

Ποινικοποίησε την πολιτική ζωή του τόπου, ανοίγοντας ένα φαύλο κύκλο στο διηνεκές…

Είναι τυχαία η εγκατάλειψη βασικών υποδομών των βομβαρδισμένων δρόμων; Είναι τυχαία η απόσταση που εδραιώνεται ανάμεσα στην Κέφαλο και στην πόλη της Κω.

Εμείς θα εφαρμόσουμε με πνεύμα συνεργασίας το θεσμό του χωρικού αντιδημάρχου που θα κατοικοεδρεύει ανά δημοτική ενότητα και θα συνεργάζεται με τα κοινοτικά συμβούλια, τόσο για την καθημερινότητα αλλά και για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα, τα οποία δεν θα τα ανακοινώσουμε απλά αλλά θα τα υλοποιήσουμε χωρίς διάθεση πλειοδοσίας και ψηφοθηρίας.

Η Καρδάμενα για μας είναι μια πρόκληση. Η υφιστάμενη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει είναι αποτέλεσμα της άναρχης και χωρίς τοπικής συνείδησης και ταυτότητας τουριστικής ανάπτυξης.

Οι παρεμβάσεις τύπου ποτίστρες δεν προσέδωσαν. Η εικόνα και του παραλιακού μετώπου αλλά και των παράλληλων οδών σε αυτό χρήζει αναθεώρησης και άμεσης βελτίωσης. Μπορεί να βελτιωθεί και λειτουργικά και προπάντων αισθητικά.

Για την επίτευξη των παραπάνω χρειάζεται να κάνουμε τη ρήξη με τις στρεβλές αντιλήψεις και πρακτικές που οδήγησαν στην απαξίωση του φυσικού μας πλούτου και στην αλλοίωση της εικόνας του χωριού.

Να επισημάνω την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι παιδικές χαρές, την μία εκ των δύο που απέμειναν την ανακαίνισε ο κύριος Μήτσης.

Οι παραλιακοί δρόμοι προς Νορίντα και Λακιτίρα παραμένουν επικίνδυνοι και θεοσκότεινοι. Σκουπίδια, λακούβες και σκοτάδι συναντά ο τουρίστας όταν δεήσει να βγει από το κλοιό του allinclusive.

Αυτή η εικόνα πρέπει και μπορεί να αλλάξει μόνο με διάλογο, συναίνεση, σχέδιο και συναπόφαση. Ο αντίπαλος δεν είναι ο γείτονας, αλλά ο ίδιος μας ο εαυτός και ενίοτε ως επιχειρηματίας.

Η ανέγερση ενός σύγχρονου παιδικού σταθμού που στεγάζεται σε ιδιωτικό κτήριο είναι εφικτή.

Η χωροθέτηση και η ίδρυση δημοτικού κοιμητηρίου φαίνεται ώριμη εδώ και χρόνια.

Το νερό του δικτύου παραμένει μη πόσιμο. Εξετάζουμε την μελέτη του 2010 επί προεδρίας Κουτρούλη που εξασφάλιζε 2.500 με 3000 κυβικά την ημέρα κατάλληλο για πόση.

Η διεκδίκηση από το κράτος θέσπισης μιας ευέλικτης και γιατί όχι χρηματοδοτούμενης – δεδομένης της νησιωτικότητας μας– διαδικασίας και της ταυτόχρονης επιβολής της δημιουργίας μονάδων αφαλάτωσης για τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού συντελεί στην προστασία και τη διαχείριση του νερού.

Η επιστημονική διερεύνηση δημιουργίας ενός φράγματος στα διοικητικά όρια της Καρδάμενας, μας προτάθηκε από νέους επιστήμονες του νησιού μας.

Εμείς δεν θα τάξουμε λαγούς με πετραχείλια.

Δεν θέλουμε περίοδο χάριτος.

Θα πούμε συγκεκριμένα πράγματα και θα τα υλοποιήσουμε.

Είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε το δήμο την επόμενη μέρα.

Έχουμε τη γνώση, την εμπειρία, και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, είναι απόσταγμα ανιδιοτελούς προσφοράς στα κοινά του τόπου.

Η ανθρωπογεωγραφία της παράταξης μας εγγυάται την Διαφάνεια, την Ισονομία, την Ισοπολιτεία την Δικαιοσύνη.

Είμαστε εδώ για να μετατοπίσουμε τον πολιτικό διάλογο στα πραγματικά προβλήματα. Είμαστε εδώ για να εδραιώσουμε μια σχέση αξιόπιστη. Μια σχέση εμπιστοσύνης.

 

 

145 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μπραβο ρε νικιταρρα που δεν πηγες αυτοι μας δουλευουνε ο κοσμος του εγραψε κανονικα μονο υποψηφειους εχει εκει.

  • 90 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ… ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΕΤΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΜΗΝ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΝΟΝΤΙΤΙΔΑ

   • Κώοι συμπολίτες μας, ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ που λόγω Κλεισθένη θα πρέπει να συνεργαστούν μετά τις εκλογές στην διοίκηση του Δήμου...

    Η αυταρχική Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης που όταν πάρει τις καραμελίτσες του το παίζει ήρεμος και συνεργαζόμενος…, ο ΤΡΙΩΡΟΦΟΣ κοψιμιός 3flor ΘΕΟΔΟΣΗΣ που με τραμπουκισμούς και αστείες καταγγελίες για κακοδιαχείριση πολώνει το κλίμα, η μεγαλομανής ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ που θα φτιάξει ψηφοδέλτιο… ΑΛΛΑ μετά τις εκλογές θα τους χορέψει καρσιλαμά και ο κακομοίρης ο Μηνάς που ετοίμαζε μονοπρόσωπη παράταξη πήγε τσόντα για μια θεσούλα…. Όλοι αυτοί θα πρέπει να συνεργαστούν στην διοίκηση του Δήμου μας λόγω απλής αναλογικής που θα την καταντήσουν ΑΠΛΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ… #Αγαθίας ο Σχολαστικός#

   • ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΠΑΡΑΔΆΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΌ... Οι μισοί από τους εκλεγμένους και αρκετοί αποτυχημένοι σωτήρες έχουν μηνιάτικο 1.800 ευρώ...

    Αφού βρε σωτήρες ξεχειλίζει η ψίχουλα σας για προσφορά στα κοινά γιατί να σας πληρώνουμε με χιλιάδες ευρώ στις αντιδημαρχίες, τους προέδρους των πρώην δήμων, τους προέδρους των δημοτικών επιχειρήσεων;;;; Μισθό ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι 5 παρακαλώ, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, της ΔΕΑΣ, του ΔΗΡΑΣ, του λιμενικού ταμείου με 4Χ4, της ΑΝΕΜ, της ΜΑΡΙΝΑΣ, της Πρόνοιας…. και δεν έχει τέλος ο κατάλογος με σωτήρες που γλύφουν το παραδάκι των Κώων, χώρια τα τυχερά των αναθέσεων και των διαγωνισμών … Τώρα καταλαβαίνω την λύσσα για εξουσία της ΓΚΑΓΚΑ και των άλλων που έχασαν την καρέκλα, το παραδάκι της εξουσίας και της ΒΙΜΕΛ…. Ο μισός προϋπολογισμός του Δήμου στις τσέπες τους σωτήρων που εμείς τα ζωντανά ψηφίσαμε. -ΑΛΕΞΙΚΑΚΟΣ-

  • ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ο δειλός Τριώφλορος ΘΕΟΔΌΣΗΣ παρά τα εντατικά ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΘΆΡΡΟΥΣ δεν έχει τα κότσια για αντιπαράθεση...

   Δεν έχει το κουράγιο, δεν θα εξηγήσει στους δημότες γιατί φοβάται να βρεθεί απέναντι στους Κυρίτση-Ρούφα και ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΦΑΤΣΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ που κάθε τόσο με ευκολία πετάει με το μυστρί της λάσπης από απόσταση ασφαλείας… Η ίδια μέθοδος και από το δεξί του δεκανίκι, από τον ΔΙΚΟΛΑΒΟ Παναγιώτη που το μίσος και τα απωθημένα του και το αντιΚΥΡΊΤΣΗκό του μένος τον κατάντησαν γραφικό διαμαρτυρόμενο λασπολόγο σαν τους συντρόφους του ΣφΥΡΙΖΑ με τους οποίους συνεργάζεται… Αγκαλιά ο Κουμουνιστοφάγος Παναγιώτης με τους ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ του ΣφΥΡΙΖΑ,, τράτζικ,,, ΚΑΤΑΝΤΙΑ… Δεν αντέχει τον διάλογο ο κοψιμιός, ο καταστροφέας του χωριού του που το γέμισε με ΤΡΙΩΡΟΦΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ που σκεπάζουν την εκκλησιά του ΑΣΩΜΑΤΟΥ… Θα βρει χίλιες προφάσεις και δικαιολογίες για αρνηθεί την πολιτική αντιπαράθεση και τις ερωτήσεις των πολιτών… ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ακόμα και εάν του προτείνουν για συντονιστή την ντ@ρτάνα υποψήφια να τον κρατά να μην κόψει… Πάντως του πρότειναν και μεταφερόμενο πηγάδι να κόφτει να κρυφτεί όταν αρχίσουν οι δύσκολες ερωτήσεις… ®Νυχτοκαβαλάρης©

  • Ψηφοδέλτιο Τριώφλορο γιαλατζί, τουρλού, τουρλού, ανάκατα φασιστοαριστεροί με δεξιά δεκανίκια, συνταγή ΣφΥΡΙΖΑ-Καΐσερλη-Καματερού...

   Βρε ΘΕΟΔΟΣΗ, με αυτά τα υπόλοιπα από ξεπούλημα πας για δήμαρχος;;; Άλλαξε μανάβικο Τριώφλορε 3Floor TEO αυτά είναι ΠΑΡΑΓΙΝΩΜΕΝΑ, ΣΑΠΙΑ…. ΔΕΞΙΆ ΔΕΚΑΝΊΚΙΑ ανάκατα ΜΕ ΣΥΝΤΡΌΦΟΥΣ του ΣφΥΡΙΖΑ, ΚΟΨΙΜΙΟΥΣ και ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΆΧΟΥΣ … Η παράγκα του των Μουμιοποιημένων Καραγκιοζοπαιχτών Καΐσερλη-Καματερού-Παυλίδη – ΣΥΡΙΖΑ γέμισε με αποτυχημένους που μαζί με τον δειλό ΘΕΟΔΌΣΗ πιστεύουν ότι η κοινωνία μας έχει ξεχάσει τα καμώματα τους. Ζητά από τους Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ και την μπεκροπαρέα της παρακμής να αφήσουν τα ούζα και να βγουν στην τσάρκα να σου μαζέψουν κανένα υποψήφιο της προκοπής… Τάξε, τάξε, τάξε, έχει μπόλικα ακίνητα και μαγαζιά ο Δήμος μας για να μοιραστούν σε όσους έμειναν πιστοί στο σΟύΡΑΜΑ του Καΐσερλη… Τα ΔΕΞΙΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ, ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ-Passion Fruit και του απύθμενου μίσους δεν φτάνουν, η ΡΟΥΦΑ έχει κάνει ποιο σοβαρές επιλογές και θα σε καβαλικέψει…. #Αγαθίας ο Σχολαστικός#

  • Μπράβο κυρία Ρούφα, ωραίος διάλογος, ο κόσμος της Καρδάμαινας ήταν τόσο πολύς που τα χειροκροτήματα και οι ζητωκραυγές έφθαναν μέχρι το Πυλί και την Αντιμάχεια. Λυπάμαι, λυπάμαι όμως πάρα πολύ που για χάρη της κόντρας και της αντιπάθειας σας προς το πρόσωπο του κ. Νικηταρά συμπορεύεστε με τον κ. Δήμαρχο. Όπως είδατε ο κόσμος σας γύρισε την πλάτη στον πρώτο ανοικτό διάλογο. Διάλογος που έτσι όπως έγινε ήταν κλειστός μεταξύ υποψηφίων και συγγενών σας. Συγχαρητήρια και πάλι. Πιστεύω πως την επόμενη φορά στο Πυλί, στην έδρα σας δηλαδή, να πείσετε μερικούς παραπάνω να παραβρεθούν και να σας χειροκροτήσουν.

 2. Θα θα θα θα θα θα θα θα δεν φταιο εγο μα καπιος αλλος θα θα θα θα μολις βγο θα σας γραψω στα ……….. Μου θα θα θα και γεφυρα θα κανο μαστιχαρι καλυμνος θα θα θα

  • Η συμμετοχή στην πολιτική και στα Δημοτικά είναι συνεισφορά συμμετοχής, προσφορά στα κοινά και όχι ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ και ταξιδάκια...

   Να συμμετέχεις σε ένα χώρο που δίνει ελπίδα, ελπίδα για κάτι διαφορετικό και ριζικό χωρίς αυταρχισμό, λαϊκισμό, ψέματα, κολωτούμπες και η προσφορά στον τόπο σου είναι κάτι που πρέπει να το αισθάνεται κάποιος και όχι να ζητά αντιπαροχές και μηνιάτικα και συνέταιρους… κατάλαβες Γιώργο;;; -Αλεξίκακος-

 3. βλέπω στις φωτογραφίες έχει μόνο υποψήφιους των δύο παρατάξεων. Αυτό δεν το λες διάλογο αλλά κωμικοτραγωδία. Μετά απο αυτό βεβαιώθηκα ότι ο Κυρίτσης τελείωσε και ο Θεοδόσης έρχεται ως μεσίας

 4. που είναι οι δημότες ρε σεις. Μόνο υποψήφιους βλέπω. Αν ήμουν δήμαρχος θα είχα φύγει να μη ρεζιλευτώ

 5. Σταματακι πλακακια με τον κυριτσι ε κατι σκουγετε στα καφενεια προσεχε γιατι το πας στραβα το πραγμα. Ειναι πολλα τα….μελια

 6. Ρούφα ξεφτίλα που πήγες.Σας έφτυσε η Καρδάμαινα.Μαζεψατε όλους τούς υποψήφιους και δεν γεμίσατε

 7. Κλαίω λέμε…

  Με ποιους πολίτες??
  Έλεγα ότι θα του γυρνούσε μπούμερανγκ του Νικηταρά, αλλά τελικά δωράκι του κάνατε!!!

 8. Στη μια πλευρά η παράταξη της ρούφα στην άλλη του Κυρίτση.πολιτες μετρημένοι στα δάχτυλα.Τι συζήτηση με τους πολίτες είναι αυτή δεν κατάλαβα

 9. 13 υποψήφιοι του Κυρίτση, 20 υποψήφιοι της Ρούφα, 8 Καρδαμιώτες, 4 Αντιμαχίτες και 5 Κώτες

 10. Πολύς κόσμος ρε παιδια μιλάμε λαο θαλασσα αριστερα οι υποψήφιοι της Ρουφα και δεξια του Κυριτση…και στη μέση οι κουμπαροι και οι κολλητοί.Παρατηρηση!!! Ηταν και ο Σιφακης εκει,ναι δεν είναι σε ταξίδι,κανει τον Καρδαμιωτη-κομπαρσο

 11. Προσπαθησα βλέποντας όλες τις φωτογραφίες να εντοπίσω τους Καρδαμιώτες αλλά μάταια.Οι υποψηφιοι σύμβουλοι με τους συγγενεις τους ηταν παρόντες.Οι Καρδαμιώτες δεν ξεπερνουσαν τους 15.Και απο αυτούς απ οσο γνωρίζω τουλάχιστον 8 θα ψηφίσουν Νικηταρά.Δήμαρχε μήπως πρέπει να ανασκουμπωθούμε?Τι συμβαινει?Μήπως οσα ακουγονται για την Καρδάμαινα ειναι αλήθεια?Θα χάσουμε πανηγυρικά?Που ειναι οι Καρδαμιωτες ψηφοφόροι?Γιατι δεν ηρθε στην «ανοιχτή» συγκέντρωση και η Μακρή?Μηπως φταίει το προσωπο που επιλέγει για να διευθύνει την συζήτηση?Δήμαρχε μας δουλευετε?Πρωην υποψήφια έβαλες να διευθύνει την συζήτηση.Προσεχετε γιατί μαλλον μας έχεις προβληματίσει αρνητικά.Τελικά μήπως έχει δίκιο ο Νικηταράς?Ιδωμεν!!

 12. Διάλογος μεταξύ παρατάξεων να λέτε, πολίτες δε βλέπουμε πέρα από υποψήφιους. Πώς σας γλεντησε έτσι ο «τριοφλωρος» απτην απουσία του και μόνο. Απ’την πρώτη Κυριακή λέμε

 13. Μας πήραν είδηση. εικοσιπέντε Ρουφικού εικοσιπέντε κυριτσικοί και στη μέση η σταθοπούλου. Οι επτά καρδαμιώτες γελούσαν.

 14. ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ο δειλός Τριώφλορος ΘΕΟΔΌΣΗΣ παρά τα εντατικά ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΘΆΡΡΟΥΣ δεν έχει τα κότσια για αντιπαράθεση...

  Δεν έχει το κουράγιο, δεν θα εξηγήσει στους δημότες γιατί φοβάται να βρεθεί απέναντι στους Κυρίτση-Ρούφα και ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΦΑΤΣΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ που κάθε τόσο με ευκολία πετάει με το μυστρί της λάσπης από απόσταση ασφαλείας… Η ίδια μέθοδος και από το δεξί του δεκανίκι, από τον ΔΙΚΟΛΑΒΟ Παναγιώτη που το μίσος και τα απωθημένα του και το αντιΚΥΡΊΤΣΗκό του μένος τον κατάντησαν γραφικό διαμαρτυρόμενο λασπολόγο σαν τους συντρόφους του ΣφΥΡΙΖΑ με τους οποίους συνεργάζεται… Αγκαλιά ο Κουμουνιστοφάγος Παναγιώτης με τους ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ του ΣφΥΡΙΖΑ,, τράτζικ,,, ΚΑΤΑΝΤΙΑ… Δεν αντέχει τον διάλογο ο κοψιμιός, ο καταστροφέας του χωριού του που το γέμισε με ΤΡΙΩΡΟΦΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ που σκεπάζουν την εκκλησιά του ΑΣΩΜΑΤΟΥ… Θα βρει χίλιες προφάσεις και δικαιολογίες για αρνηθεί την πολιτική αντιπαράθεση και τις ερωτήσεις των πολιτών… ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ακόμα και εάν του προτείνουν για συντονιστή την ντ@ρτάνα υποψήφια να τον κρατά να μην κόψει… Πάντως του πρότειναν και μεταφερόμενο πηγάδι να κόφτει να κρυφτεί όταν αρχίσουν οι δύσκολες ερωτήσεις… ®Νυχτοκαβαλάρης©

 15. ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ…
  ΚΥΡΙΤΣΗ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΑΝΑΘΕΣΑΚΗΔΕΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΡΙΤΟΣ… ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΙ ΡΟΥΦΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ

 16. ΔΩΣΤΟΥΣ ΠΟΝΟ ΙΩΑΝΝΑ, έχουν χάσει τον ύπνο τους αυτοί που μπαμπέσικα σε πούλησαν για μια μαριονέτα, έναν κοψιμιό δειλό και χ@ζ..ς..

  Ελπίζουν ότι δεν θα καταφέρεις να φτιάξεις ψηφοδέλτιο, αλλά θα σε δουν σε ρόλο ρυθμιστή και θα χορέψουν καρσιλαμά μετά τις εκλογές… Εσύ στο ύψος σου και οι εν ευθυμία θα πνίξουν τον πόνο με βαριά ποτά και τσιγάρα στο καφενείο της παρακμής…. Ο Τριώφλορος ΘΕΟΔΌΣΗΣ θα κάνει χρόνια να καθαρίσει την μουτσούνα του από το ΜΑΎΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ που θα εισπράξει από τους Κώους.

 17. ΈΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΘΕΟΔΌΣΗ; ΜΈΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΎΒΕΣΑΙ; Τρέμει τον διάλογο ο δειλός Τριώφλορος, ΤΡΈΜΕΙ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑ...

  Εάν αρχίσει η ΡΟΥΦΑ τις καταγγελίες και βγάλει στην φόρα αυτά που ξέρει για το δημοτικό παραδάκι που έφαγαν θα κόψουν.

 18. Αποκαλείτε ΘΛΙΒΕΡΉ ΜΑΡΙΟΝΈΤΑ των Μουμιοποιημένων Καραγκιοζοπαιχτών Καΐσερλη-Καματερού-Παυλίδη τον παλικαρά ΘΕΟΔΌΣΗ της ΜΕΖΟΥΡΑΣ;;;

  Και όμως για αυτό το πιόνι του ΣφΥΡΙΖΑ πληρώνουν οι δημότες ακόμα και σήμερα 220.000 ευρώ πρόστιμα για τις καταστροφές του περιβάλλοντος στα ΘΕΡΜΆ και στο ΖΗΝΊ της Κεφάλου…. Αυτό το δειλό ανθρωπάκι που την κοπάνησε από τις ευθύνες αμέσως μετά τις εκλογές του 2014 και κρυβόταν στο πηγάδι σπρώχνουν οι ποθαμένοι να αναμετρηθεί με την Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης και την ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ αλλά παρά τα εντατικά ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΡΡΟΥΣ κώλωσε, κατά το κοινώς λεγόμενο έ//@σε πατάτες… #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

  • όλα τα σχόλια κατα του Θεοδόση και της Ρούφα τα γράφουν Κυριτσικοί μισθοδοτούμενοι.Όποιος έχει λίγο μυαλό το καταλαβαίνει

 19. Ψηφοδέλτιο Τριώφλορο γιαλατζί, τουρλού, τουρλού, ανάκατα φασιστοαριστεροί με δεξιά δεκανίκια, συνταγή ΣφΥΡΙΖΑ-Καΐσερλη-Καματερού...

  Βρε ΘΕΟΔΟΣΗ, με αυτά τα υπόλοιπα από ξεπούλημα πας για δήμαρχος;;; Άλλαξε μανάβικο Τριώφλορε 3Floor TEO αυτά είναι ΠΑΡΑΓΙΝΩΜΕΝΑ, ΣΑΠΙΑ…. ΔΕΞΙΆ ΔΕΚΑΝΊΚΙΑ ανάκατα ΜΕ ΣΥΝΤΡΌΦΟΥΣ του ΣφΥΡΙΖΑ, ΚΟΨΙΜΙΟΥΣ και ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΆΧΟΥΣ … Η παράγκα του των Μουμιοποιημένων Καραγκιοζοπαιχτών Καΐσερλη-Καματερού-Παυλίδη – ΣΥΡΙΖΑ γέμισε με αποτυχημένους που μαζί με τον δειλό ΘΕΟΔΌΣΗ πιστεύουν ότι η κοινωνία μας έχει ξεχάσει τα καμώματα τους. Ζητά από τους Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ και την μπεκροπαρέα της παρακμής να αφήσουν τα ούζα και να βγουν στην τσάρκα να σου μαζέψουν κανένα υποψήφιο της προκοπής… Τάξε, τάξε, τάξε, έχει μπόλικα ακίνητα και μαγαζιά ο Δήμος μας για να μοιραστούν σε όσους έμειναν πιστοί στο σΟύΡΑΜΑ του Καΐσερλη… Τα ΔΕΞΙΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ, ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ-Passion Fruit και του απύθμενου μίσους δεν φτάνουν, η ΡΟΥΦΑ έχει κάνει ποιο σοβαρές επιλογές και θα σε καβαλικέψει…. #Αγαθίας ο Σχολαστικός#

 20. Ήτο εσπέρα της αποφράδος ημέρας του Οκτωβρίου του τρισκατάρατου έτους 2002 κατά την οποία ο λαός της πόλης Κω απευθυνόμενος προς τον θεό μετά τον θεό ανεφώνησεν βροντωδώς το ύπαγε οπίσω μου μεταμορφωμένε σωτήρα. Τότε ήτο που τεθλιμμένος σφόδρα εφωτίσθη και εξοργισμένος διά την ακαρδίαν του λαού που προσεφέρθη να περισώσει και την θρασύτητα και ασέβειαν του αντιπάλου όστις τον καθυπόταξε έθεσε εις εφαρμογήν τας δύο εντολάς που ενεφανίσθησαν εις το όραμα του. Την είσοδον του εις την στάνην των εν αμαρτίες ασεβών προβάτων κεκαλυμμένος προβιάν και την δίωξην των ανομημάτων του ασεβούς αντιπάλου εις τας αιθούσας των δικαστηρίων. Ήτο η θαυματουργός ημέρα της ΠΕΡΙΣΩΣΕΩΣ του περιώνυμου λαού της Κω.

 21. Κυρίτση & Ρουφά πουλάτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε ποιους τα λεγάτε στους δικού σας που είναι η καραδαμενα .κοροϊδευόσαστε

 22. Τρεις και ο κούκος.
  Ρεζίλι γίνατε.
  Βρε Κυρίτση ξεφτιληστηκες στην Καρδάμαινα.
  Για την.αλλη τι να πω.
  Μάζεψε και τους διωγμένος του Κυρίτση μέχρι την Καρδάμαινα.Μονοκαι μόνο από εγωισμό και αλλαζωνια να γεμίσει την.αιθουσα.
  Ντροπή.

 23. Τρεις καρδαμιώτες και αυτοί περαστικοί. Ειδικά στην Καρδάμαινα ξέρουν ότι δήμαρχος είναι ο Νικηταράς.

 24. Οι φωνές του ακουγόταν στην Αντιμάχεια. Την πήρε και την σήκωσε την αντιδημαρχίνα. Που στο δια είναι ο κόσμος ρεεεε.

 25. ΈΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΆΛΟΓΟ Τριώφλορε ΘΕΟΔΌΣΗ, τόσες μέρες ΚΆΝΕΙΣ ΑΣΚΉΣΕΙΣ ΘΆΡΡΟΥΣ, πάρε δύναμη, εμφανίσου, διαφορετικά θα γίνεις ΡΕΖΊΛΙ.

  Ιδικά για έναν κοψιμιό από τις ευθύνες που έμαθε να κρύβετε στο πηγάδι σαν τον δειλό Τριώφλοφο 3flor ΤΕΟΝΤΟΣΗ θα υπάρχει ένα ΠΗΓΆΔΙ ΦΟΡΗΤΌ για να τρέχει να χώνετε όταν οι ερωτήσεις αρχίζουν να τσούζουν… Και ερωτώ : Τι θα κάνεις εάν εκλεγείς δήμαρχος με τους ΜΠΛΕ ΤΡΙΏΡΟΦΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ που κρέμονται σαν φαντάσματα πάνω από την εκκλησία του ΑΣΏΜΑΤΟΥ;;; Κατεδάφιση, πρόστιμα από εσένα που είσαι ο κύριος υπεύθυνος της καταστροφής δεν περιμένουμε όπως και από εσένα Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης που πέντε χρόνια δεν στραβώνεσαι την καταστροφή του περιβάλλοντος ;;; ®Νυχτοκαβαλάρης©

  • ΝΥΧΤΑΚΑΒΑΛΑΡΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΠΗ?ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΩΟΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΕΝΤΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΦΛΩΡΟ ΤΗΣ ΛΑΜΠΗΣ? ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ Η ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ? ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ.ΣΩΣΤΑ?

   • Ρώτησε για το πάρκινγκ του Οινοποιείου που το έδωσε......ο ..

    κολλητός αντιδήμαρχος..να δούμε αν και αυτό είναι ψέμα.

   • ΝΥΧΤΟΚΑΒΑΛΑΡΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 4 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΛΟΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΦΛΩΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΣΟΥΙΤΕΣ ΣΤΟ ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 30 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ.ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?

 26. Σήμερα και επισήμως δόθηκε από τον έναν αντίπαλο του κυρίου Κυρίτση άφεση αμαρτιών. Επί πέντε ολόκληρα χρόνια σύρονται στα δικαστήρια πάνω από τετρακόσιοι έντιμοι πολίτες. Επί πέντε χρόνια χλευάζονται δημόσια και μάλιστα μέσα στον ναό της δημοκρατίας το δημοτικό συμβούλιο, οι αντίπαλοι και οι συγγενείς τους. Στα πέντε χρόνια ξευτελίστηκε ολόκληρη η κοινωνία της αλληλεγγύης και των μικρασιατών προσφύγων. Στα πέντε χρόνια συνεχίζουν να διώκονται οικογενειάρχες συμπατριώτες μας, φίλοι, συγγενείς. Για πέντε ολόκληρα χρόνια υπήρχε ο μονόλογος της εμπάθειας, της ιδιοτέλειας και του ωχαδελφισμού. Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ.

 27. ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ…….ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΔΥ0 ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΟΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΛΟΓΟ………..ΝΤΙΜΠΕΙΤ………ΤΟΣΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ

 28. Οι καρδαμιωτες που ειναι?…άντε 15-20 άτομα, χρωματισμένοι χρόνια τώρα, και κάποιας ηλικίας!
  Κανένας επιχειρηματίας?Μπα..πλήρη απαξίωση Κ.Κυριτση και τα Σια..
  Ελάτε ημέρα να δείτε την καρδαμαινα 15 μερες πριν έρθουν οι πρώτοι..απλά Ντροπή !

 29. ο κόσμος της Κω το έχει πάρει απόφαση σε όλο το νησί. Αλλάζει καπετάνιο και πορεία.

 30. νομίζω πως αυτό που είδαμε σήμερα πρέπει σας δημοσιογράφος να το σχολιάσετε ακριβώς όπως το είδαμε ολοι μας.Αριστερα της Ρουφα η παραταξη και δεξια η παραταξη Κυριτση. Αυτό δεν είναι διαλογος με τους πολίτες.Ελεος δηλαδή.

 31. ο μονιμως αποντας δημαρχος απο τα προβληματα, προσπαθει να ξεγελασει τον κοσμο με δηθεν δημοκρατικες διαδικασιες. αλλα ειναι πολυ αργα. ειναι γνωστος ο ρολος του και γνωστη η ανυπαρξια του για 5 χρονια. το νησι μας πηγε πισω. χρειαζεται αλλαγη για να φυγουν οι κλικες που λιμαινονται τον δημο.

 32. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΡΕ ΙΩΑΝΝΑ?ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΛΕΓΕ ΕΦΙΑΛΤΗ,ΠΟΥ ΣΕ ΕΛΕΓΕ ΜΠΑΡΟΥΦΕς,ΠΟΥ ΣΕ ΕΛΕΓΕ ΑΔΕΙΟ ΤΕΝΕΚΕ? ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΒΡΕ ΙΩΑΝΝΑ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΡΔΑΜΙΩΤΕΣ? ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΣΟΥ ΕΠΕΣΕ!!! ΚΥΡΙΤΣΗ ΛΙΓΟΣ ΤΟ ΣΟΟΥ ΣΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ.

 33. Δεν ειναι σωστο οτι «ξεκινησε ο διαλογος των υποψηφιων δημαρχων». Δυο ειναι οι υποψηφιοι; Οχι βεβαια. Τεσσερις ειναι!

 34. Μπράβο στην κυρια Κική Μακρή που δεν στηριξε την προταση Κυρίτση,μπραβο και στον Θεοδοση που όπως το ειπε ετσι ακριβως εγινε.Στρατιωτακια και συμμαχιες μπροστα σε υποψηφιους και όπως παντα κανεις δημοσιογράφος δεν θα μιλησει για την απουσια του κόσμου.

 35. σε λιγες βδομαδες δεν α βρισκεται τρυπα να λουφαξετε σε ολακερο το νησι

 36. Καταντια να κανουν ερωτήσεις τα παιδια και οι συζυγοι των δημοτικων συμβουλων και να χειροκροτουν οι υποψήφιοι δημοτικοι συμβουλοι. Κυριτση ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

 37. Μία χρονική αναδρομή και ανάλυση των προεκλογικών τακτικών των κομμάτων και των παρατάξεων που οφείλει να κάνει ο κάθε επικεφαλής που σέβεται τον εαυτό του και τους συνεργάτες του θα έδειχνε ότι η επιδίωξη της κάθε ομάδας είναι η προσέλκυση του αντιπάλου στο γήπεδο της. Αυτό έκανε ο κύριος Κυρίτσης προτείνοντας τον διάλογο με μοναδικό σκοπό την διαγραφή του πενταετούς και μάλιστα αισχρού μονολόγου του. Ο κύριος Νικηταράς αγνόησε την πρόσκληση και δικαιώθηκε από το σημερινό φιάσκο του μονολόγου και όχι του διαλόγου. Η κυρία Ρούφα αποδέχτηκε την πρόσκληση γιατί φαντάζονταν την συμμετοχή όλων και νομίζοντας ότι έτσι θα αναδειχθεί ο διμέτωπος αγώνας της. Αλλοίμονο στην παράταξη που αποδέχεται την προεκλογική τακτική του αντιπάλου.

 38. Πολυ απλα….Κυριτσικες σαχλαμαρες στα τελευταια του !!! Αθλια καταληξη ενος αθλιου ( ταχα μου) «δημαρχου» ……..

 39. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΑΠΟΧΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΡΟΥΦΑ!!!

 40. τι ξευτίλα είναι αυτή ρε; σαν τον αρκουδιάρη την αρκούδα του σε περιφέρει πιο; μέχρι εκεί;

 41. Μαζεύτηκαν καμιά πενηνταριά σύμβολοι των δύο παρατάξεων και καμιά εικοσαριά σύζηγοι και παιδιά των συμβούλων. Τις ερωτήσεις τις έκαναν οι σύζοιγοι και τα παιδιά των συμβούλων και η πλάκα ήταν οι απαντήσεις. Μόνο την γέφυρα από το μαστιχάρι στη ψέριμο ξέχασαν να πούνε.

 42. Πρώτη φορά βλέπω τόσο πανικό. Ρωτούσε πόσα χρίματα έδωσε ο καίσαρλης στην καρδάμαινα ο σύζηγος της αντιδημαρχίνας!!!.

 43. Ερωτηση εκανε ο γιος του κ.Μυλωνα και ο συζυγος της κυριας Παπαχρήστου!!! Πραγματικα καταντια του Κυριτση σε ένα θεατρο του παραλογου.Συνεδριασαν σαν ολομελεια για να καταθεσουν ερωτήσεις οι συγγενείς?? Κυριτση Γιωργο η Καρδαμαινα σε εβγαλε δημαρχο η Καρδαμαινα σε κατεβάζει.Οσο για την κυρια Ρουφα τραγικη στο να συνεργάζεται με αυτους που την απκκαλεσαν αδειους τενεκέδες… Ηθος και αξιοπρεπεια πηγαν περιπατο για την χαρη της καρεκλας όπως ειπε και ο Σταματης

 44. Κύριε Νικηταρά είσαι πολιτικός. Πρέβλεψες την ξευτήλα του διαλόγου. Εκεί μέσα έβγαζαν τα αποθημένα του οι ίδιοι οι υποψήφιοι σύμβουλοι των δύο παρατάξεων.

 45. όταν 5 χρόνια δεν ακούς τους δημότες Ευτέρπη δεν έρχονται κι αυτοί τώρα να σε ακούσουν. Αλήθεια που κρύφτηκες και δε φαίνεσαι. Φοβάσαι;

 46. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕΞΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΧΑΛΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

 47. Ένας ρωτούσε τους δύο γιατί δεν ήρθαν οι άλλοι δύο. Είσαι και πολύ μαγάλος φιλάρα.

 48. ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ Ο ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ ΜΕΛΤΗΘΗΚΕ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙΣΕΡΛΗ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΑΔΑ: ΒΙ0ΩΩΛΕ-Γ02 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟΤΗΣ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΙΛΕ ΜΥΛΩΝΑ

 49. Ρε δημαρχε κανενα δακρυ δεν ερικσες γιατι τορα το εχεις πολυ ευκολο. Αλλα αυτα αλλου σε κσερουμε ποσους πηρες στιν καρδαμαινα τορα αμμα παρει τους μισους θα πεις και ευχαριστω

 50. Κύριε Αντιδήμαρχε. Συμμετέχεις σε ένα συνδυασμό και είναι δικαίωμα σου. όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να παρακαλουθείς τις κακοήθειες εναντίον των παλιών συνεργατών σου και μάλιστα να τις χειροκροτείς. Το λέω ξεκάθαρα γιατί σε εκτιμούσα.

  • Σταμάτη άδειο τενεκέ.σε είπαν,ανίκανο σε είπαν,σε στημένη συνέντευξη σε πήγαν και τις ερωτήσεις τις έκανε ειρωνικά ο σύζυγός της αντιδημάρχου. Και εσυ; τίποτα υπνος

 51. Πάντως χαίρομαι για τον ανοιχτό διάλογο στο χωριό του Κυριτσξ.Μαλλον οι Καρδαμιωτες έβλεπαν ποδόσφαιρο και του γύρισαν την πλάτη.

 52. ΕΕΕΕΕ……. ΡΕΕΕ ΓΛΕΝΤΙΑ….. ΜΑΝΟΥΛΑΜ……ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ …..

 53. ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΙΡΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΗΤΑΝ 70 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ 10 ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΣΤΕ. Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ. ΠΑΡΤΕΤΟ ΕΙΔΗΣΗ. Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.

 54. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΚΥΡΙΤΣΙΚΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΜΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΡΕΜΕΙ?Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΨΗΦΟΥΣ Κ ΣΕΙΣ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

 55. Σαν αντιδήμαρχος πήγες πενήντα φορές στην καρδάμαινα με το αυτοκίνητο σου και με δική σου βενζίνη. Η άλλη αναβοκατεβαίνει στην πόλη με του Δήμου. Και εσύ στο τέλος πήρες δύο ψήφους από την καρδάμαινα του κυρίτση. και κάθεσαι τόσες ώρες σήμερα και τον βλέπεις και του μιλάς και ακους τον άντρα της αντιδημαρχίνας να σε ειρωνεύεται. χάλια φίλε χάλια.

 56. Τον απερχόμενο τον είδε σε καφενείο της καρδάμαινας ο γνωστός δικηγόρος και του είπε κατάφατσα. Γιώργο έχεις τελειώσει. Αυτό έγινε πριν από δύο μήνες και σήμερα απαληθεύτηκε.

 57. Ρωτούν εκλεγμένοι σύμβουλοι και απαντά ο αρχηγός τους… Και το λέμε διάλογο με τους πολίτες. Ο Νικηταράς έκανε την καλύτερη δουλειά που δεν πήγε. Σε γελοίες διαδικασίες που εξυπηρετούν σκοπούς καλύτερα να μην συμμετέχεις.

 58. Και που να κατεβείτε για συζήτηση στο Ζηπαρι τι σας περιμένει. Ανυπαρξία ο απερχόμενος 4 χρόνια, μόνο στο Τιγκακι για φαι εμφανίζεται και σε καμία χοροεσπεριδα για υποσχεθεί κτήριο στο Λύκειο Ζηπαριού 5 χρόνια μετά, ανεπιθύμητη η ρουφα στους παλιούς όταν τα έκανε πλακάκια με τους αμανιωτες βοσκούς της για τους βοσκοτοπους όταν κατείχε τη θέση και ερμήνευε τα φεκ όπως ήθελε, αφήνοντας απεξω κάθε άλλου είδους αγρότη . Για ελατε, δε θα πονέσετε

 59. Μία.....με το όνομα Πόπη απ το Καλλιόπη γράφει το 50% των σχολίων,

  το θέμα είναι ότι είναι καμμένη ,τσουρουφλισμένη εγκεφαλικά,μιλάμε για δέσιμο η κοπελιά,που ψάχνει κάθε προκήρυξη για πάρει ‘ανταμοιβή’…σαν εποχική ..συμβασιούχος,υπογράφει με ανδρικά ψευδώνυμα το σούργελο .Ποπίτσα το δάχτυλο μπροστά έχει μαυρίσει απ το τρίψιμο.

 60. Όχι άλλο κάρβουνο Νικηταρά πες ποιος σε στηρίζει αντρίκια

  Κρίμα και άδικο γι’αυτό το νησί και για τους κατοίκους του να βγαλουν Συριζαιο δήμαρχο μετά από όλα αυτά που έχει κάνει αυτό το μόρφωμα που λέγετε κυβέρνηση στην χώρα και στον νησί μας… Ξεχάσατε τα ΜΑΤ που έστειλαν και το ξύλο που έφαγε ο κόσμος οι γέροι και τα γυναικόπαιδα; Ξεχάσατε το hot spot ; Ξεχάσατε τους μετανάστες σε όλη τη παραλιακή ; Θέλω να πιστεύω ότι οι Κώοι δεν είναι τόσο αφελείς και δεν ξεχνούν … Το κοινό συμφέρον και όχι της τσέπης

 61. ΞΕΦΤΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΨΙΜΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ……………………

  • Η γυναίκα με αρχ…. Πρέπει να απαντήσει που πήγαν τα 714 χιλιάρικα που είχε ως πρωτοσέλιδο το βήμα της Κω.Πρεπει να μας απαντήσει για τους άδειους τενεκέδες που εγραψε το βξμα της Κω…και τι μεσολάβησε πριν την συνεργασια τους… Ο κοσμος περιμενει απαντησεις πανω απο το τραπεζι και οχι απο κατω.Τελος για τους κοψιμιους Ο κύριος Θεοφιλιδης δημοσίευσε μια επιστολή που εξηγεί τους λόγους φυγής του.Θα απαντήσετε η απλά θα κατηγορείτε; Προσοχή στο γυναίκα με αρχ…. να μην γίνει τρανς!

 62. Κύριοι υποψήφιοι Δήμαρχοι της συγκέντρωσης΄ Είναι τουλάχιστον πονηρός ο τρόπος που χρησιμοποιείτε για να αποσπάσετε την ψήφο των πολιτών με ωραιοποιημένες προγραμματικές θέσεις, σε ένα πολιτικό περιβάλλον διαρκώς μεταβαλλόμενο. Αν πράγματι θέλατε να έχετε μια στοιχειώδη συνεισφορά στα τοπικά μας πράγματα, θα έπρεπε να μας μιλήσετε με βάσει τα πεπραγμένα της περασμένης περιόδου. Δεν το κάνετε βέβαια αυτό, γιατί γνωρίζετε τι έχετε κάνει, και αυτός είναι ο βασικός λόγος που σας γύρισε την πλάτη, η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών. Δυστυχώς όμως για σας, οι δημότες θα αποφασίσουν με βάση τα πεπραγμένα σας, γιατί αυτά είναι μοναδικό αλάνθαστο κριτήριο, για να αποφασίσουν σωστά. Και να ξέρετε’ Συμπολίτευση και αντιπολίτευση, είστε το σύνολο του ενός και μοναδικού κάδρου της πολιτικής σας αποτυχίας.

 63. Κυριτσικοι
  Προσέχτε τον τακτικισμό της παρέας Καις Θεοδ Βουκ
  Έχουν εμπειρία εκλογική
  Η Απουσια Τριοροφου δεν είναι μόνο φοβος ·έχει δοκιμαστεί επιτυχώς απο Τσίπρα στον Σαμαρά με σύσταση Φλαμπουραρη κ των άλλων «σοφών»του Σφυριζα κ εφαρμόζουν την τακτική του Σφυριζα !!το ίδιο ο Ανδρεας με Μητσοτάκη !!!
  Πάντα με δολιότητα
  Καταστροφική παρέα που δεν έχουν αγάπη στο νησάκι μας
  Υπό την ευλογία κ του Αρ. Παυλ. Κ του Ηλία του 16ου

 64. Ο ίδιος περιφερόμενος θίασος με τους κλακαδόρους και τους συζύγους να κάνουν ερωτήσεις θα γυρίσει όλες τις κοινότητες χαχαχαχαχα

 65. 20 υποψήφιοι της Ρούφα 15 υποψήφιοι του Κυρίτση και 15 πολίτες. 15 ΠΟΛΙΤΕΣ!!!ΑΝΟΙΧΤΟΣ διάλογος με τους πολίτες και σας φταίει ο Νικηταράς πού είπε οχι!!! Είναι πολύ μπροστά ο Νικηταράς τα έχει μελετημένα ήσασταν που ήσασταν χαμένοι βάζετε και αυτογκολ! Η Μακρή θα τραβούσε περισσότερους πολιτες! Κύριε γιωργο χάσατε! Κυρία ρούφα μην κοροϊδεύετε τους συμβούλους σας και γινοντε ρεζίλι και προς τα έξω εκτός από τους 2 3 πρώτους που εχεις αν περάσεις το 9% θα είναι θαυμα! Αυτή είναι η ρεαλιστική ανάλυση των φωτογραφιών όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Και βάλτε ένα συντονιστή της προκοπής όχι φερεφωνα

 66. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΛΙΑ

 67. Στελλα κάποιοι ευτυχώς λίγοι μέσα στην παράταξή ΌΡΑΜΑ διαδίδουν ότι δεύτερη Κυριακή θα πάνε με τον απερχομενο. Τέτοια λενε. Γιαυτό και ΓΩ ψηφίζω νικηταρα για σιγουρια.

 68. Ευτυχώς που άλλο σάιτ αντί να πετάξει απλά δελτία τύπου και βίντεο άκοπα, έκανε λίγο κόπο να αναδείξει όσους κάνανε ερωτήσεις και φάνηκαν οι μπαρούφες που λένε εδώ οι της Ισχυρής Κω.

  Ο κόσμος γενικά δεν πάει σε τέτοιου είδους διοργανώσεις γιατι πολύ απλά έχει γυρίσει (κακώς) την πλάτη του στις πολιτικές διαδικασίες. Γι αυτό και σχολιάζουν και ασχολούνται μόνο όσοι έχουν προσωπικά συμφέροντα, από όλες τις παρατάξεις φυσικά. Και μεγάλο ρόλο έχουν παίξει εδώ στην Κω τα εμετικά σχόλια σαν αυτά που κοσμούν αυτό το άρθρο που έχουν κάνει τους νέους και ανεξάρτητους να μένουν μακριά. Το είχε γράψει και ένας άλλος φίλος σε άλο άρθρο αλλά φυσικά χάθηκε μέσα στον οχετό. Σαν τα μούτρα σας θα την έχετε την Κω και είστε όλοι άσχημοι.

 69. Που τσατιστηκε η π.α. κυρια της διαπλοκης!!!
  Βρε ουστ αποδω Καϊσαρλογοννηματα κσι Νικηταρομαζεματα.
  Και για οποιον εχει αποριες, ξερω εγω τι λεω.

 70. Ο ενας, «ΟΡΑΜΑ 1». Ο αλλος, «ΟΡΑΜΑ 2». Πιασαμε ολο το φασμα του Καϊσερλισμου.
  Γνησια «αριστερη» πολιτικη!
  Που εισαι νιοτη μου (αριστερη) που ‘λεγες
  Πως θα γινομουν αλλη.
  Αφιερωμενο εξαιρετικα στην αριστερη πλατεια.

 71. Αυτοί οι δυο εινια τελικά οι υποψήφιοι; Άλλος ένας που τα παράτα συνέχεια γιατί δε πάει σε διάλογο δε τον αφηνη το ΣΥΡΙΖΑ ; Θεωδοση τρίτος θα είσαι με διαφορά θα δεις στο τέλος !!!

 72. Μάλλον κάποιος την κοροϊδεψε και της είπε να πάει για δήμαρχος και αυτή το πήρε σοβαρά… Παιδιά.. Όχι τέτοια αστεία με ανθρώπους μειωμένης πολιτικής κατάστασης Δεν της λέγατε καλύτερα να πάει στο shopping star… Ίσως το πίστευε και αυτό και να πήγαινε…

 73. τι και οι εικοσι που την χειροκροτητσαν ηταν υποψηφιοι της? ε δεν πειραζει ότι κάτσει

 74. Ιωάννα, έτσι και τα βρεις με τον καταστροφέα του νησιού Γεώργιο, είσαι άξια της μοίρας σου. Εμάς όλους μας έχεις χάσει.

 75. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Γεώργιος ο Μέγας πινόκιο. Ότι έλεγε και έταζε 5 χρόνια πριν, άλλα τόσα τάζει και στα χαιβάνια τους Κώους τώρα έως το 23. Αυτό που μένει δυστυχώς είναι η απαράδεκτη εικόνα για τουριστικό προορισμό νησιού. Είτε έχουμε δημοτική αρχή είτε όχι, το ίδιο και το αυτό. Αρκετά με τους πολιτικάντηδες και τη βόλεψη της τσέπης τους………

 76. Η ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΙΣΧΥΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΓΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ??? ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ/??

 77. Το νησί έχει ρημάξει και ο Γιώργος το χαβά του. Δήμαρχος να είναι και ας μην προσφέρει και τίποτα. Περαστικά μας αν τσιμπήσουμε και φάμε στη μάπα άλλη ΔΑ έως το 23……….
  Ρε Γιώργο ασχολήσου και με κανα άλλο επάγγελμα και άσε την πολιτική και σε κανένα νέο που τουλάχιστον θα δώσει και κάτι σε αυτό το δύσμοιρο τόπο και όχι μόνο να παίρνει.

 78. επανέλαβε τις καθυστερήσεις του και τα ψέματα που πιπιλίζει πολλά χρόνια ο απερχόμενος Οβριός. Αλλά δεν μπορεί να τελειώσει ούτε την εκκαθάριση των επιχειρήσεων που αποφάσισε ο ίδιος να κλείσουν. Το μόνο που έκανε γρήγορα ήταν τα ιδιωτικά τρενάκια. Η ικανότητα και η γρηγοράδα του είναι εμφανής σε όλους δρόμος λιμανιού, τοιχείο , πεζόδρομοι λουμπουνόστρωτοι, στάζουν πύον πριν τελειώσει μια θητεία.

 79. Πότε θα ψηφιστεί ο νόμος της μίας άντε το πολύ 2 θητείες, να γλυτώσουμε από όλους αυτούς τους επαγγελματίες ψευτοπολιτικάντηδες, οι οποίοι τάχαμου διοικούν τον τόπο. Μία βόλτα στο νησί και ο τυφλός ακόμη θα καταλάβει τα τεράστια έργα Γεώργιου. Βρε ουστ από εδώ, ψευτοπολιτικοί αποτυχημένοι και τελειωμένοι……

 80. Την επόμενη να πάρετε τούς γονείς καί τά παιδιά σας υποψήφιοι της Ρούφα και του Κυρίτση.Τελειωσατε Κυριτσακια.

 81. Ο δήμαρχος της απραξίας έγινε προεκλογικά δήμαρχος του μερεμετιού μπας και δώσει στους ψηφοφόρους σανο εν όψει εκλογων. Και σαν θιασαρχης του παλαιοκοματισμου επέλεξε την Καρδαμαινα να δώσει ακόμα μια παράσταση, μα τα εισιτήρια λίγα . Ο περιφερομενος θίασος έχει γκεστ σταρς και από την αντιπολίτευση εμ πως ο κλεαρχος δεν μπορεί χωρίς την ρουφά του …….,συγγνώμη την μαρίνα του ήθελα να γραψω και τον κοντό

 82. ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ

 83. Είστε σοβαροί; Αν θέλει η Κως να αυτοκτονήσει τότε θα ψηφίσει τον κόψιμο. Αν θέλει η Κως να πηγαίνει με την όπισθεν θα ψηφίσει Νικηταρά. Αν θέλει η Κως να έχει άλλο δήμαρχο από αυτόν που ψήφισε, να ψηφίσει Νικηταρά. Όμως αυτό δεν ισχύει. Γι αυτό ΚΥΡΙΤΣΗΣ. Και μάλιστα αμέσως από την πρώτη Κυριακή.

 84. Δεν μου λες ρε «αγωνιστη¨της πενταρας» , δεν βαρεθηκατε τοσα χρονια να λετε τις ιδιες και τις ιδιες///κιες ;;;; Δεν βλέπεις το χαλι σας στην Καρδαμαινα ;;;;;;; ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ δεν ηλθε. Δεν σας θελει ρε ο κοσμος, σας βαρεθηκε πια με τις ….ες, τις ……ες, τα ψεμματα και το ΜΙΣΟΣ που σκορπισατε στην Κοινωνια. Δεν εχετε τιποτα καλο να δωσετε στην κοινωνια….ΦΥΓΕΤΕ.

 85. Όλοι εσείς που κάθεστε στο καναπέ και σχολιάζετε χωρίς να έχετε τα Αρχ….. Να βγείτε στην κοινωνία δεν έχετε λόγο ούτε άποψη .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.