ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΗΣ: Η πολιτική έχει μετατραπεί σε αρένα

51
1267
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΗΣ: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΡΕΝΑ

Συνδημότες και συνδημότισσες,

Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι η «καρέκλα», αυτή η ρημάδα η εξουσία έχει τη δύναμη να ισοπεδώνει συνειδήσεις και ιδεολογίες.

Μπορεί να κάνει ανθρώπους να διαγράψουν μέσα σε μία νύχτα το παρελθόν τους και να γίνουν «σύμμαχοι» εκείνων που μέχρι χθες κατηγορούσαν.

Η πολιτική σκηνή έχει μετατραπεί σε αρένα. Σε ένα αληθινό ρινγκ, χωρίς αρχές και κανόνες, χωρίς ηθική.

Ο στόχος είναι ένας: Να υπερισχύσει ο πιο διαπλεκόμενος και ο πιο δόλιος και όχι ο ικανότερος και ο τιμιότερος.

Ένα πολιτικό μοντέλο που βασίζεται στο αλισβερίσι και στις μηχανορραφίες και είναι απόλυτα υπεύθυνο για την χρεοκοπία και την εξαθλίωση της κοινωνίας μας.

Μιας κοινωνίας που καλείται να πληρώσει τα λάθη των πολιτικών που η ίδια όμως ψήφισε.

Η Κως είναι ένα μικρό νησί, η κοινωνία ξέρει τα πάντα και τους πάντες με λεπτομέρειες.

Μπορεί να κρίνει και θα το δείξει την ώρα της κάλπης.

Θα στείλει στη διακυβέρνηση του Δήμου, ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρει η καρέκλα ή μόνο ο μισθός, και το απέδειξαν.

Που ξέρουν να σέβονται τη ψήφο του λαού από όποια θέση και αν τους πρόσταξε, και το απέδειξαν.

Ανθρώπους που την επόμενη μέρα θα εργαστούν για το σήμερα, για την καθημερινότητα του πολίτη και θα υλοποιήσουν τα έργα και το πρόγραμμα ανάπτυξης για το αύριο αυτού του τόπου.

Για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και τα παιδιά μας.

Με αρχές, με αξίες, με ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.

Με τιμή

Σταμάτης Πης

Υποψήφιος με το Όραμα και Δράση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

51 ΣΧΟΛΙΑ

    • χαλαρώστε Θα εκλεγείτε και θα παενεται στα πρώτα καθίσματα.Αντε αφήστε μας ήσυχους που μου γίνατε και πολιτικοί στα γεράματα.Τυφλα βάζει ο Καισαρλης μπροστά σας

  1. Το κείμενο του κυρίου Σταμάτη Πη έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να ερμηνευτούν εν όψει των εκλογών. Είναι η ΠΙΚΡΙΑ και η ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ. Ο κύριος Πης είναι ένας αγωνιστής που έμαθε μέσα στην ζωή όπως και οι περισσότεροι πολίτες της Κω ότι είναι μονόδρομος ο καθημερινός αγώνας για την επιβίωση. Και ότι σε αυτόν τον αγώνα κερδίζει αυτός που έχει ήθος και αξιοπρέπεια. Η πολιτική δεν διαφέρει είτε κερδίζεις είτε χάνεις. Και φυσικά στην πολιτική υπάρχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα που δεν σχετίζονται με την επιλογή του ικανού αλλά με την απομάκρυνση του ανίκανου. Αυτό δεν το καταλαβαίνει ο κύριος Πης που πιστεύει στον ικανό και φυσικά πικραμένος καταφέρεται αδίκως κατά των περισσοτέρων που πιστεύουν στην απομάκρυνση του ανίκανου. Και μάλιστα τους θίγει όταν ήταν ο πρώτος θιγμένος από τον ανίκανο.

  2. Μια χαρά τα λέει ο κ. Πης. Έκανε αντιπολίτευση και έδινε μάχες 5 χρόνια με την Ιωάννα και τον Σπύρο την ώρα που όλοι οι άλλοι κοίταζαν τις δουλίτσες τους.

  3. Λες και ήρθες εχθές από τον Άρη και δεν ξέρεις τι γίνεται;
    Αν προσλάβεις στον Δήμο από συγκεκριμένες οικογένειες ώστε να σε στηρίξουν για 20 χρόνια δεν μετράει σαν αλισβερίσι;
    Αν δημιουργήσεις δημοτικές επιχειρήσεις που ανταγωνίζονται με άνισους όρους ιδιώτες δεν έγινε για την καρέκλα;

  4. Διάβασα με προσοχή τα αναγραφόμενα του κ Πη Θέλει τίμιο προεκλογικό αγώνα Και εμείς οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνουμε κ Πη; Θα μείνουμε χωρίς μεροκάμματο; Αυτή είναι η αναλγησία σου κ Πη Να θες να στερήσεις το ψωμί των τίμιων συκοφαντών του ΣΥΡΙΖΑ του Καματερού και του Θεοδοση. Να το ξανασκεφτείς κ Πη

  5. Τίμιος προεκλογικός αγώνας; Και εγώ τι θα κάνω; Θα βγω από τα σκοτάδια και θα ασχολούμαι με κηδείες στο ληξιαρχείο; Εσυ δεν θες κουκουλοφόρους αλλά ευτυχώς θέλουν οι αλλοι και υπάρχουμε.

  6. Σταμάτη φίλε.μου άσε καλύτερα τα λόγια
    Δεν καταλαβαίνω τι λες και ποιους κατηγορείς.
    Στόχος είναι να φύγει ο Κυρίτσης.εχει πληγώσει πολλούς ανθρώπους.
    Ο Θεοδόσης θα τα καταφέρει.
    Είναι καλό παιδί και είναι κρίμα να τον κατηγορείς.
    Όλο το νησί το λέει.Μην.αφηνεις να σου γράφουν αφού δεν.τα πιστεύεις.

  7. Σταμάτη μην μιλάς έτσι για τον Θεοδόση.χανεις.και.αλλο.
    Δεν με νοιάζει η Ρούφα δεν την γνωρίζω από κοντα.Εσενα όμως σε ξέρω δεν.σου αξίζει να μιλάς έτσι.Δεν είσαι εσύ.
    Μου θυμίζεις τον Κυρίτση που έλεγε.ΑΛΛΑΞΑ

  8. Έλα μωρέ τώρα καί συ.Θεσουλα θέλεις.Σε καλομαθε ο Καισαρλης και σένα στην εξουσία.Βρε μας δουλεύετε ψιλό γαζί . σώστε την πάρτη σας και αφήστε εμάς να σώσουμε τη δική μας.

  9. ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ;;;;;ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ…..

  10. Αν ξανά εκλέγειτε θα μας ξανα βάλετε σε εθνική εορτή πχ 7 Μαρτίου – 25 Μαρτίου – 28 Οκτωβρίου την σημαία του Αθηναϊκού;

  11. Ο κύριος Πώς μιλάει για ΗΘΟΣ και ΤΙΜΙΌΤΗΤΆ κατηγορώντας ανθρώπους που συνεργάστηκε.Αληθεια Κύριε Πη αυτό είναι το ΗΘΟΣ της παράταξης σας.Η μαζί μας και ηθικός η απέναντι και ανήθικος;

    • Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ Μ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΕ 17 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΕΡΛΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ

  12. ΣΤΑΜΑΤΗ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΗΦΑΛΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ. ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΣ. ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ,,,,,ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ……ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ…ΦΙΛΙΚΑ……

  13. Θεοδοση αν έχει δεύτερη Κυριακή εμείς όλοι πάμε με τον Κυριτση !!! Αυτό να το ξέρεις έτσι όπως μας την φέρατε όλοι σας !!!!

    • Ρε ΠΑΝ «ΌΡΑΜΑ » ΤΗΣ ΜΑΚΑΚΙΑΣ έτσι μυρικαστικα είστε όλοι σας στην ΔΎΝΑΜΗ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ? Τέτοια κατάντια ούτε τα ζόμπι του πολιτικού υποκοσμου. Θα μου πεις αυτό δεν είστε? Κατακαθια του πικροτερου καφέ που μας ποτισατε με το ζόρι χρόνια τώρα. Πιάσε εσύ θέση από τώρα για τον καφέ της παρηγοριας και άσε τις μεγάλες αποφάσεις για όσους έχουν μυαλό αντί πιτουρα. ΠΑΝ «ΟΡΑΜΑ» της πλάκας!

  14. ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑ Σ.... ΛΟ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΤΙΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    Σ……Α ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

  15. Ο Ηθικός Πης κατηγορεί και λασπολογει ,συγχαρητήρια Σταμάτη μαζί σου. Για την καρέκλα.και εσύ.Ιωαννα κατάντησες χειρότερη από τον Κυριτση

  16. Σταμάτη για να σε ψηφίσω θέλω να κάψεις δημόσια τις Σκοπιανές σημαίες του φίλου σου Καισαρλη που είχες ανεβάσει. Περιμένω να το κάνεις για την προδοσια που σου καμε.

  17. Σώνει και καλά να κένει δήμαρχο την Ρούφα. Ρε Σταμάτη η γυναίκα δεν τραβά ότι και να λες εσύ.

  18. Με αρχές και αξίες…. μάλλον οι αρχές κι οι αξίες του Σταμάτη είναι να κατηγορεί κόσμο. Απλά απίστευτος ηθος, αρχές,και αξίες λάστιχο.

  19. Κούλαρε λίγο σταμάτη κούλαρε. Έτσι που πας στο τέλος θα ψηφίσεις Κυρίτση

  20. Αχ βρε Σταμάτη με την ηθικη Λαίδη που έμπλεξες απέκτησες και τις.αρχες και τις αξίες του να κατηγορείς ανθρωπους; Είσαι φοβερός τύπος.

  21. Σταμάτη πραγματικά ντρέπομαι για εσένα,δεν κατάλαβες τι υπεγραψες.Σε χρησιμοποιούν κρίμα φίλε Σταμάτη να κατηγορείς φίλους για την καρέκλα της εξουσίας.

  22. Η λογική του Σταματης και της Τζοβανας είναι αυτοί είναι οι ηθικοί ,τίμιοι και με αξιες και οι αλλλοι ειναι οι ατιμοι χωρις αξιες και ανήθικοι.Το νησί μικρό και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας.

  23. Εκεί στο όραμα και δράση το έχετε καψει εντελως μιλάμε.Μιλατε για τιμιότητα εσείς με τις συνεργατικές και τις κουμπαριές.Ρε Σταμάτη τι μας λες να σας ψηφίσουμε Επειδή έχετε ηθος; ποιό ήθος το συνεργατικό;;; Βρε άειντε

  24. Για τον Σταμάτη και τη Ρουφα φταίνε πάντα οι άλλοι.Οι άλλοι ανήθικοι,οι άλλοι ανίκανοι,οι άλλοι ταξιδευτές,οι άλλοι προδότες κτλ κτλ.Καντε μια αυτοκριτική και μετά κριτική.

  25. Μια νταλίκα λάσπη έριξε ο Σταμάτης σε παιδικούς φίλους και σε νέα παιδια,ηθος και αξιοπρέπεια το βάφτισε…αξίες και αρχές μας είπε.Δηλαδη όλοι οι συνάδελφοι του της ίδιας ηλικιας εγιναν ανήθικο και άνθρωποι χωρίς αξιες; Το ίδιο και τα νέα παιδια; Ή μαζί σας και ηθικός η απέναντι και ανηθικος;Λυπάμαι Σταμάτη αλλά δεν θα πάρω.

  26. Κύριε Πη ο Γ.Θεοφιλιδης εξήγησε ακριβώς τους λόγους που έφυγε από την παράταξη της Ιωάννας.Καμια απάντηση από την πλευρά σας.Σας είπε πως κατηγορησαυε ανθρώπους και οικογένειες,σας το είπε με το όνομα του,ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ.Ποιος είναι ο ανηθικος; Σας είπε ποιος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη; ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.Ποιος είναι ο ανήθικος;;; Σταμάτη δεν.εχετε απαντήσει ποτέ, ένας νέος άνθρωπος ένας νέος επιστήμονας δημοσίευσε μια επιστολή με τους λόγους που έφυγε από την παράταξη σας.Θα έπρεπε να είχατε απαντήσει.Για το ΗΘΟΣ τις αξιες αλλα και την τιμιότητα. Το να κατηγορεις ανωνυμα δεν ειναι ηθικό .

    • Ποιος να απαντήσει στο Γιωργο; Ή Ιωάννα μια ζωή έτσι ήταν μαθημένοι στη λάσπη πισώπλατα, ρωτήστε στο Ζηπαρι

  27. ΠΕΤΡΟ ΣΕ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΗ Η ΚΩΣ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΤΡΟ… ΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΣΒΗΝΕΙΣ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΙΣΤΕ.

  28. Κακομοιρε Σταμάτη τι σουμελεν να παθεις. Έχασες το στόχο που ειχες. Να χάσει ο κυριτσης. Δυστυχως στην πολιτική πρέπει να βλέπεις με νηφαλιοτητα. Ηρέμησε και κάτσε να σκεφτεις. .εδώ ισχύει η παροιμια. Αν ήταν η ……..βιολί θα το παιζανε πολλοι….

  29. ….. νομιμοτητα ;
    Βλεπεισ αλλοι είναι οι δολιοι και οι διαπλεκόμενοι!
    Εμεισ; Όχι εμεισ,εμεισ βλεπεισ σεβαστήκαμε τη φηφο του λαου κατά το δοκουν!
    Λογω κουμπαριασ,απο εργατησ καθαριοτητασ,παρανομα εποπτησ και σε πεντε χρονακια,αποσπαση -μεταθεση……να βοσκι μυγες!
    Αυτό είναι το δικαιο το σωστο και το νομιμο!
    Α ρε γιαουρτι που θελετε!

  30. Ντροπή σου Σταμάτη.
    Ντροπή σου να υπογράφεις τετοια άρθρα
    Επιτέλους σκέψου τι κάνεις.
    Αν η παράταξη της Ρούφα ήταν ικανή δεν θα γινότανε άλλη παραταξη.
    Σταμάτη το έλεγες και εσύ.Επιτελους
    σκέψου.

  31. Σταματη η εξουσια της καρεκλας εγραψες το πρωι και σημερα ο γραμματικος κανονισε το ραντεβού κυριτση-ρουφα για ανοιχτο διαλογο.αληθεια με ποια ηθικη θα πατε? και με ποιεσ αξιες? αλλα και με ποια τιμιοτητα Σταματη? με αυτόν που σε εστειλε στα δικαστηρια?που απελυσε εργαζομενους,που τους πεταξε από την δουλεια του με την αστυνομια,α ρε σταματη σε 16 ωρες κωλοτουμπα?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ