ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην πλ. Καζούλη – Κ. Μακρή: Συγκέντρωση ειδών ρουχισμού για τους πρόσφυγες στο hot spot (γιορτή για τα παιδιά)

27
1715

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε απεργιακό κλοιό σήμερα όλη η χώρα.

Στην Κω η Απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλ. Καζούλη με τις διοικήσεις του εργατικού κέντρου, πρωτοβάθμιων σωματείων και απεργών, ενώ το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος του Δημ. συμβουλίου Ν. Μυλωνάς

Στην απεργία συμμετέχουν εργαζόμενοι σε δημόσιες υπηρεσίες, δάσκαλοι και καθηγητές. Ακόμη απεργούν ο κλάδος των τραπεζοϋπαλλήλων και οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, ενώ την ίδια ώρα, δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία, αφού και η ΠΝΟ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία.

Με προσωπικό ασφαλείας  λειτουργεί και το Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας, όπως και όλες οι  μονάδες του ΠΕΔΥ, καθώς γιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό, συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία την οποία έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ και συμμετέχει και η ΑΔΕΔΥ.

Στην ομιλία της η Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κική Μακρή ανακοίνωσε ότι τις επόμενες μέρες το Εργατικό Κέντρο θα συγκεντρώσει ρούχα και παπούτσια τα οποία θα παραδώσει στις 16 Δεκεμβρίου στους πρόσφυγες που βρίσκονται στο Hot spot στο Πυλί.  Εκείνη την ημέρα ενώνουμε τις φωνές μας με άλλες συνδικαλιστικές δυνάμεις με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ που θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στο Υπ. Μεταναστευτικής πολιτικής για να αναλάβει τις ευθύνες του αναφορικά με τις άθλιες συνθήκες και το εγκλωβισμό χιλιάδων προσφύγων στα hot spot.

H Πρόεδρος του Εργ. Κέντρου τόνισε μεταξύ άλλων:

Εξαπολύουν νέο οδοστρωτήρα σε ότι έχει απομείνει από εργατικά λαϊκά δικαιώματα και απαιτούν σιωπή νεκροταφείου από τους εργαζόμενους!
Δίνουν νέο χτύπημαστις Συλλογικές Συμβάσεις, δίνοντας χίλια παραθυράκια στην εργοδοσία να μην τις εφαρμόζει, κουτσουρεύοντας κι άλλο τον κατώτερο μισθό, θεσμοθετώντας να έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα οι επιχειρησιακές – ατομικές συμβάσεις. Ενώ όπως όλα δείχνουν θα αυξήσουν και το όριο των ομαδικών απολύσεων από το 5 στο 10%
Θα επεκτείνουν ακόμα παραπέρα τις λεγόμενες ευέλικτες μορφές απασχόλησης, τη δουλειά για λίγες ώρες τη βδομάδα και μισθούς των 100 ευρώ. Ήδη με τέτοιες σχέσεις εργασίας δουλεύουν οι περισσότεροι από όσους έχουν προσληφθεί τα χρόνια της κρίσης Το καλύτερο δώρο μάλιστα το έκανε με τροπολογία που έφερε αυτές τις μέρες η νέα υπουργός εργασίας, με την οποία επεκτείνεται η δράση των δουλεμπορικών γραφείων, για να έρθουν να… κουμπώσουν αυτά τα δυο!
Κατεβάζουν κι άλλο το αφορολόγητο, στα 5000 ευρώ. Πως αλλιώς θα βγουν τα ματωμένα πλεονάσματα που έχουν αποφασίσει και υπογράψει άλλωστε. Αυτά και άλλα πολλά προβλέπει ταξικός προϋπολογισμός «φωτιά» που κατέθεσαν για ψήφιση. 4,5 δις επιπλέον θα βγουν από τις άδειες λαϊκές τσέπες.
Ο κατάλογος είναι μακρύς. Ο νέος γύρος επίθεσης είναι αποφασισμένος εδώ και καιρό από την κυβέρνηση, το κουαρτέτο, ΕΕ και ΔΝΤ, το ΣΕΒ και τις άλλες εργοδοτικές ενώσεις, τα κόμματα που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο, τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες. Θέλουν με κάθε τρόπο ακόμα πιο φτηνά εργατικά χέρια.
Και φυσικά επειδή γνωρίζουν καλά κυβερνώντες και αφεντικά ότι η συσσωρευμένη οργή και αγανάκτηση όλων αυτών των χρόνων θα γίνει κάποια στιγμή συνείδηση και δράση, θέλουν να βάλουν καινούρια εμπόδια στην οργάνωση των εργαζομένων και στο δικαίωμα στις κινητοποιήσεις με πρώτο πρώτο αυτό της απεργίας.
Μη μένεις αμέτοχος. Η ανοχή, η αδράνεια, θα αξιοποιηθεί από τον ΣΕΒ, τους μεγαλοξενοδόχους, την κυβέρνηση και τα κόμματα που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο για να εμφανίσουν και το λαό σύμφωνο και υποστηρικτή της άγριας αντεργατικής πολιτικής.
Βιομήχανοι εφοπλιστές, μεγαλέμποροι και τραπεζίτες, όλοι αυτοί που δεν ξέρουν τι έχουν στα θησαυροφυλάκια της Ελβετίας και αλλού, διατάζουν τους άνεργους, τους μερικά απασχολούμενους, τους απλήρωτους και κακοπληρωμένους, το φτωχό εργαζόμενο λαό να βγάλει το σκασμό! Αυτό εννοούν όταν μιλάνε για συναίνεση!
Είναι ανάγκη τώρα οι οργανώσεις της εργατικής τάξης να δώσουν τη μάχη της προετοιμασίας, της ενημέρωσης, της επιτυχίας της πανεργατικής απεργίας στις 8 Δεκέμβρη. Δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε από τη «διαπραγμάτευση», ούτε από την ανάπτυξη που ευαγγελίζονται κυβέρνηση, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και εργοδοτικές οργανώσεις». Δεν θα γυρίσουν δικαιώματα, μισθούς και συντάξεις αλλά θα αφαιρούν και άλλα.
Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε εμείς!Επιστρέφουμε ως απαράδεκτα τα πορίσματά των σοφών, τις συμφωνίες τους που φαρδιά πλατιά έχουν υπογράψει οι κοινωνικοί εταίροι, ανάμεσά τους και η ηγεσία της ΓΣΕΕ.

Τέλος το ψήφισμα της απεργιακής συγκέντρωσης -το οποίο εγκρίθηκε με χειροκροτήματα από τους συγκεντρωμένους- διάβασε η Πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κω Ιωάννα Λάμπρου η οποία απηύθυνε επίσης κάλεσμα σε όλα τα παιδιά, την Κυριακή στις 11πμ. στην αίθουσα του Εργ. Κέντρου,  στη γιορτή που κάνει κάθε χρόνο το Σωματείο για τα παιδιά των μελών του ώστε να χαρούν τις γιορτές χωρίς να πληρώνουν.

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΝΤΑΧΑΟΥ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΚΛΑΒΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ.

    • Σύντροφοι της ΞΥΛΙΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ του ΚΚΕ, κυβερνήσατε, κάτσατε στην ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ «ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΦΛΩΡΑΚΗ»σαν τους ΤΣΙΠρΑ-ΚΑΜΕΝΟ

      Ξεχάσατε τα γιαπράκια και τα τηγανόψωμα της ΜΑΡΙΚΑΣ;;; ΤΑ ΙΔΙΑ μας έλεγαν και οι γιαλατζί «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ του ΣφΥΡΙΖΑ» με το πρόγραμμα της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ μέχρι που έκατσαν στην ΚΑΡΕΚΛΑ και άρχισαν να γλύφουν το ΜΕΛΙ… Θα έσκιζαν τα μνημόνια αλλά μας ξέσκισαν, δεν θα έκοβαν συντάξεις και μας πετσόκοψαν, ψηφίσαμε ΟΧΙ και το βάφτισαν ΝΑΙ… -Monkey Hangers-

    • Ο Άγιος ΒΑΣΙΛΗΣ την Πρωτοχρονιά φέρνει την νησιωτικότητας του ΣφΥΡΙΖΑ, 24% ΦΠΑ, αύξηση εισιτηρίων, καυσίμων, μείωση μισθών-συντάξεων.

      Και όλα αυτά τα μέτρα που κάθε τόσο μας τσαμπουνά ο «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΒΑΛΟ Κάπτεν Ηλίας ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ», που θα πλήξουν κυρίως τα λαϊκά στρώματα τα έχει ψηφίσει στα τέσσερα μια μόνο κατ’ όνομα αριστερή κυβέρνηση… Φτάνει βρεεεεεέ με ΦΠΑ 24% ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ και ανάπτυξη, με την ακρίβεια στην αγορά, με πανάκριβες μεταφορές , εισιτήρια, με τους γιατρούς που όλο έρχονται και όλο χάνουν τον δρόμο. Θα μείνουν στην ιστορία για την ανικανότητα τους, η κυβέρνηση της ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑΣ, για τα ΨΈΜΑΤΑ, τον ΛΑΪΚΙΣΜΟ και το στρατόπεδο ΛΑΘΡΟ στο Αμανιού που με τον καινούργιο χρόνο θα το κάνουν κλειστή φυλακή τύπου Αμυγδαλέζας..

    • Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ για τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ και το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

      Ελπίζω όμως να στείλουν ΒΑΖΕΛΙΝΗ στους νησιώτες και στους εργαζόμενους στα νησιά ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ. Αυτοί βρε πατριώτη είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ με ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΒΙΑ και καταστρέφουν κάθε εργαζόμενο και συνταξιούχο. Η ανεργία θα φτάσει στο 40% για να μας αναγκάσουν να δεχτούμε ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ, το 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ της και ΦΠΑ 24% στα νησιά για να στηρίξει την νησιωτικότητας…

  2. Ήταν ΑΣΦΑΛΩΣ α ν α μ ε ν ό μ ε ν ο την στιγμή, που τα σύνορά μας τα «κρατούν» τελείως Ο Ρ Θ Α Ν Ο Ι Χ Τ Α, για να μπουν λαθρομετανάστες, όχι μόνον απο την Μέση Ανατολή, ΑΛΛΑ και από την Αφρική!
    Από το σύνολο των 184 ατόμων, που πέρασαν στην Λέσβο το τελευταίο τριήμερο, οι περισσότεροι προέρχονται από την Αφρική!Συγκεκριμένα 54 από την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (μα, συγνώμη, τί δεν τους άρεσε στον κομμουνιστικό «παράδεισο» που ζούσαν;;;), 7 από την Αιθιοπία, από 3 από την Αλγερία, την Γκάνα, τη Γουϊνέα και το Μάλι, 12 από το Καμερούν, 2 από το Μπαγκλαντές, 4 από την Σιέρρα Λεόνε, 5 από την (επίσης ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ…) Αγκόλα, 9 από την Ερυθραία, από 1 από τη Νιγηρία, το Σουδάν, την Ακτή του Ελεφαντοστού, την Γκάμπια, την Τζαμάϊκα και από την Τουρκία.
    …»ΕΛΑΤΕ»! «ΠΕΡΑΣΤΕ»! Η …»ΑΓΚΑΛΙΑ» ΤΟΥ ‘ΤΣΙΡΙΖΑ’, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ…

  3. Για μία ακόμη φορά, ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, έδωσε γροθιά στο προδοτικό κατεστημένο με δηλώσεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής. Δήλωσε πως αγαπά την Πατρίδα του και ας τον λένε… φασίστα. Ψήφισε Χρυσή Αυγή, γιατί τα παιδιά από τον Κολωνό και το Πέραμα είναι καλύτερα από τους γραβατωμένους που σφάζουν με το γάντι την ελληνική κοινωνία. Προτιμά τον Λαγό με τη μουστάκα και τα μπράτσα από τον Σαμαρά.VIDEO :https://www.youtube.com/watch?v=e23vwllN_lg

  4. ΚΟΙΝΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ ΟΙ… «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

    Μαύρη κι άραχνη είναι η επόμενη μέρα στο κέντρο των Αθηνών, μετά από τα –όπως πάντα στημένα!- επεισόδια και τις ανυπολόγιστες καταστροφές που προκάλεσαν οι μισθοδοτούμενοι από τον Σόρος και τα μυστικά κονδύλια του τριτομνημονιακού ψευδοκράτους παρακρατικοί τσογλαναράδες… Ζημιές, που θα πληρώσουν βεβαίως από το υστέρημά τους τα αιώνια «κορόιδα», οι Έλληνες φορολογούμενοι!
    Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν και 23 συλληφθέντες αναρχοκομμουνιστές. Εξ’ αυτών, οι οκτώ έχουν συλληφθεί για πλιάτσικο σε καταστήματα της Εμμανουήλ Μπενάκη – γκρεμίζοντας τον κομμουνιστικό μύθο των… ρομαντικών ιδεολόγων – κοινωνικών αγωνιστών. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι βεβαίως και τρία «προσφυγάκια»…Οι κατηγορίες για 18 από τους συλληφθέντες είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, αλλά όπως συμβαίνει πάντα θα αφεθούν όλοι ελεύθεροι, με συνοπτικές διαδικασίες. Ο σύντροφος Λάμπρου να’ ναι καλά, που καθαρίζει!

  5. απόφαση του Ιωάννη Μεταξά να μην αναγνωρίσει το εξωτερικο δημοσιο ληστρικο χρέος το 1936.

    Μάλιστα διάβασε ακριβώς, ένα κείμενο του 1938 που είναι επίκαιρο όσο ποτέ: «Ενίοτε μπορεί να υπάρξει μια έκτακτη κατάσταση, η οποία κάνει αδύνατο για τις κυβερνήσεις να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς τους δανειστές και προς τον λαό τους. Οι πόροι της χώρας είναι ανεπαρκείς για να εκπληρώσουν και τις δύο υποχρεώσεις ταυτόχρονα. Είναι αδύνατο να πληρωθεί το χρέος και την ίδια ώρα να παρασχεθεί στον λαό η κατάλληλη διοίκηση και οι εγγυημένες συνθήκες για την ηθική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη».

  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ 30 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΛΑΘΟΣ !!!ΞΕΡΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!

    • αρκει που παει γ……ντας η ελλαδα τα τελευταια 30 χρονια. κατα τα αλλα ΠΑΣΟΚ+ΝΔ+ΣΥΡΙΖΑ+ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ να ψηφιζετε και σε λιγο δε θα εχεις ουτε ρευμα σπιτι σου να γραφεις αυτα

  7. Αλέξης Τσίπρας .Αν συναντούσα ποτέ τον τύπο που κάνει τον πρωθυπουργό της πατρίδας μου θα τον έφτυνα! Τόσο απλά…
    Βόλφγκανγκ Σόιπμπλε
    Ο Σόιμπλε βρίσκεται στο αναπηρικό καρότσι γιατί ένας άνθρωπος επιχειρηματίας, ο οποίος κάποια στιγμή απηύδησε, τον πυροβόλησε.
    Αν εσύ θες να με πεις φασίστα επειδή αγαπώ την πατρίδα μου…
    Αγαπώ την πατρίδα μου, ναι. Αγαπώ και τη δική σου όταν πάει να σε βλάψει κάποιος τρίτος, αλλά τη δική μου την αγαπώ περισσότερο. Αν αυτό με ταυτοποιεί ως φασίστα, είμαι φασίστας.
    Εγώ ψήφισα τη Χρυσή Αυγή…
    …γιατί, δυστυχώς, αυτά τα παιδιά από τον Κολωνό, τα Πετράλωνα, το Πέραμα είναι καλύτεροι από όλους αυτούς τους γραβατωμένους οι οποίοι με το γάντι σφάζουν κοινωνίες ολόκληρες. Προτιμώ τον Λαγό με τη μουστάκα και τα μπράτσα από τον Σαμαρά.

  8. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΑΝΩΤΑ.
    ΠΟΣΟ ΟΧΕΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ?
    ΞΥΔΙ ΠΑΙΔΙΑ ΞΥΔΙ!!

  9. Επειδη κοπτεστε για τα δικαιωματα των εργαζομενων , δεν θα ηταν καλυτερα απο μια ακομη ατονη και αχαρη συγκεντρωση 50 ανθρωπων να δινατε τον πραγματικο σας αγωνα στους χωρους δουλειας ( οπως αλλωστε τοσα χρονια υποστηριζει το κομμα σας ) ; Ανημερα του πολυουχου της πολης οι επιχειρησεις…………λειτουργουσαν κανονικα εναντια σε καθε εννοια νομου και ηθικης. Οι κακοπληρω μενοι υπαλληλοι δουλευαν και αυτη την ημερα και ολοι σας κανετε τις παπιες . Αφηστε λοιπον τους φονιαδες των λαων Αμερικανους και το ξενο κεφαλαιο και αγωνιστειτε για την επιβολη του νομου και της ταξης τουλαχιστον εδω , σε αυτον τον χωρο. Απο κουφια λογια συμπαραστασης στους εργαζομενους χορτασαμε , απο αποτελεσμα μηδεν , για αυτο μια ζωη θα ειστε 40 το πολυ 50 ( οι ιδιοι καθε φορα ) σε τετοιου ειδους συγκεντρωσεις. Ξυπνηστε ή σταματηστε να αυτοπροβαλεστε.

  10. ο κ. Μιχαλολιάκος εξαπολύει σφοδρότατη επίθεση κατά των κυβερνώντων, λέγοντας ότι η στάση που επιδεικνύουν, πέρα από ανθελληνική, είναι και απάνθρωπη.
    «Αυτές οι ντροπιαστικές εικόνες, με τους αλλοδαπούς να πεθαίνουν στα χιόνια, δεν ακουμπάνε πουθενά στο συναίσθημα και το φιλότιμο του λαού. Κι αυτό που βλέπουμε φέρει την υπογραφή του Τσίπρα και των δήθεν αριστερών. Και συνεχίζει: «Οι στρατιές των ανέργων μεγαλώνουν και οι Έλληνες καταφεύγουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες στο εξωτερικό, ενώ ο πληθυσμός σταδιακά αντικαθίσταται από λαθροεισβολείς, ολοκληρώνοντας την εθνική καταστροφή, που, σε συνδυασμό με το δημογραφικό πρόβλημα, αποτελεί μια ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του έθνους. Η Πατρίδα μας έχει κυριολεκτικά βουλιάξει με τα διάσπαρτα hot spots, με το κέντρο βάρους να πέφτει στα νησιά μας, που έχουν εγκαταλειφθεί από τους κυβερνώντες στο έλεος του κάθε τζιχαντιστή, καθώς και στα μεγάλα αστικά κέντρα».

  11. καλα με τους προσφυγες αλλα υπαρχουν οικογενειες που δεν εχουν να φανε τιποτα τωρα στις γιορτες καντε μια βολτα και ρωτηστε εκκλησιες για τις οικογενειες τον δημο που περιμενουν πως και πως να παρουν μακαρονια και γαλα και αφηστε τετοιες εκδηλωσεις πινανε μεν και αυτη αλλα πιναει και ο ελληνας ο κωος

  12. ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΦΥΛΗΣ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ,ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ,ΟΤΑΝ Η ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΣΟΥ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ;ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΤΟΠΙΣΟΥΝ;ΜΗΠΩΣ;;;;;;;;;

  13. εχετε καταντησει γραφικοι παρτε το χαμπαρι.στο ιδιο στρατοπεδο με αυτους που διαλυσαν την Ελλαδα ειστε και εσεις και οι τεμπελοχαναδες οι συνδηκαληστες.εχετε μεγαλο μεριδιο ευθυνης για πολλες καταστροφες Ελληνικων επιχηρησεων.

  14. Αλγερινοί λαθρομετανάστες στο hot spot της Μόριας λήστεψαν κατάστημα του χωριού

    Δυο νεαροί Αλγερινοί, ο ένας 22 χρόνων και ο άλλος ανήλικος στα 17 του, διέρρηξαν τα ξημερώματα της Δευτέρας το κατάστημα ψιλικών μιας 43χρονης και, αφού άδειασαν το ταμείο αρπάζοντας 200 ευρώ, έκλεψαν τσιγάρα αξίας 700 ευρώ και τρόφιμα άμεσης κατανάλωσης αξίας 40 ευρώ. Ωστόσο, το βράδυ της ίδιας ημέρας εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Μυτιλήνης που ερευνούσαν την υπόθεση, οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή τους μέρος των κλοπιμαίων και τους συνέλαβαν.
    Βλέπουμε, για πολλοστή φορά, «τα καλά» της φιλοξενίας σε παράνομα εισερχομένους στην Χώρα μας, οι οποίοι φυσικά μόνο πρόσφυγες δεν είναι, αλλά φροντίζουν με παραβατικές ενέργειες να ανταποδίδουν την φιλοξενία που τους παρέχεται.
    Όσο για τους ψευτοανθρωπιστές, «αλληλέγγυους» και «αντιρατσιστές» που θα μιλήσουν πιθανόν για τις «ανθρώπινες ανάγκες» που οδήγησαν σ΄αυτές τις παράνομες συμπεριφορές εναντίον κατοίκων της Λέσβου, έχουμε να τους πούμε ότι ακόμη και η είσοδος των προστατευόμενων τους στην Χώρα είναι παράνομη, καθώς κανείς δεν τους κάλεσε εδώ.

  15. Το’ χουμε επισημάνει εδώ και καιρό, ότι το 4ο Μνημόνιο (που είναι στο δρόμο κι έρχεται ολοταχώς…) είναι πολύ βαρύ για να το σηκώσει στους ώμους του ένα μόνο από τα κόμματα- βασικούς πυλώνες του συστήματος. Αυτό είναι γνωστό και στα κόμματα και υπάρχουν κάποιοι που δεν διστάζουν να το ομολογήσουν!
    Έτσι, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης “North 98”, ο βουλευτής επικρατείας της Ν.Δ Θόδωρος Φορτσάκης, τάχθηκε υπέρ της συνεργασίας της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς και με τα άλλα κόμματα του…. μνημονιακού τόξου (κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, κ.λπ.), ακόμα και στην περίπτωση που γίνουν εκλογές (τις οποίες απεύχεται!) και η νουδούλα είναι πρώτο κόμμα.
    Ιδού οι σχετικές του δηλώσεις: «Μακάρι η κυβέρνηση να βάλει μυαλό και να αποφύγουμε τις εκλογές, θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Μητσοτάκης θα τηρήσει όσα λέει και χωρίς χρονοτριβή θα κάνει ως πρωθυπουργός μεταρρυθμίσεις. Αλλά, στην περίπτωση που γίνουν εκλογές και η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα, αν δείξει ο ΣΥΡΙΖΑ διάθεση μεταρρυθμίσεων τότε θα μπορούσε να γίνει συγκυβέρνηση.».

  16. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 1

    Συνέντευξη στον ΣΚΑΪ έδωσε ο αμερικανοκομμουνιστής Χριστόφιας (ο πρώτος κομμουνιστής που έγινε πρόεδρος κράτους – μέλους της Ε.Ε. (δεν μιλάμε για τους «πρώην»…) κι έκανε μια «συνταρακτική» αποκάλυψη – σύμφωνα με τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

    Και πιο συγκεκριμένα, ότι είχε ζητήσει δάνειο από τον Ρώσσο πρόεδρο πριν μπει η Κύπρος στο Μνημόνιο, αλλά αυτός δεν του έδωσε:

    «Εγώ είχα ζητήσει επίμονα και επανειλημμένα από τον πρόεδρο Πούτιν να παραχωρήσει δάνειο 7 δισ. στην Κύπρο, 5 με 7 δισ. για να αντιμετωπίσουμε την κρίση -και έχω τηλεφωνικές επικοινωνίες εδώ πέρα, τις αποκαλύπτω, που του έλεγα ότι θα υποχρεωθούμε εμείς οι οποίοι παλέψαμε για τα δικαιώματα των εργαζομένων, θα υποχρεωθούμε να κάνουμε το αντίθετο και δεν θα ήθελα ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο. Δώστε μας αυτό το δάνειο, κι εγώ σου εγγυώμαι ότι τα επόμενα 50 χρόνια οι Κύπριοι θα ευλογούν τη Ρωσία, όποιος κι αν είναι πρόεδρος της δημοκρατίας…».
    Και γιατί άραγε τα λέει όλα αυτά τώρα ο αμερικανοκομμουνιστής; Τι τον εμπόδιζε να τα πει μόλις συνέβησαν; Και γιατί τα είπε τώρα εδώ στην Ελλάδα; Μήπως υπάρχει ειδικός λόγος;

  17. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2

    Κατ’ αρχάς, αποκλείεται ο Χριστόφιας να ζήτησε δάνειο από την Ρωσσία, γιατί είναι… αμερικανάκι. Αλλά, ακόμα κι αν ζητούσε, η Ρωσσία θα ζητούσε με τη σειρά της κάποια ανταλλάγματα για να δώσει το δάνειο, στα οποία δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί θετικά, ούτε ο Χριστόφιας ούτε το πολιτικό κατεστημένο στην Κύπρο, λόγω δεσμεύσεων προς τους Αμερικανούς…

    Από κει και πέρα, στην Ελλάδα βρέθηκε αυτές τις μέρες ο Χριστόφιας, τα ίδια –υπερατλαντικά- αφεντικά έχει με τον σύντροφό του, τον mister Tsipra, και θέλησε να τον βοηθήσει. Είπε, λοιπόν, το παραμύθι του για να δείξει –κυρίως- στους αριστερούς ψηφοφόρους, ότι εφόσον οι Ρώσσοι αρνήθηκαν στους Κυπρίους που ζητούσαν λίγα θα έπρατταν το ίδιο και με τους Έλληνες που ζητούσαν πολλά, για να συμπεράνουν ότι ο Tsipras δεν είχε άλλη επιλογή από την μνημονιακή υποταγή! Τόσο απλά…
    Και για να μη μας περνάνε τ’ αμερικανάκια για… αμερικανάκια και μας δουλεύουν, καταγγελία του Μνημονίου και συνεργασία με την Ρωσσία μπορούν να κάνουν μόνο αυτοί που δεν έχουν υπερατλαντικές ή άλλες εξαρτήσεις. Δηλαδή, οι Έλληνες εθνικιστές!

  18. «Αποφασίσαμε να αναστείλουμε την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά του βορείου Αιγαίου όσο μαίνεται η προσφυγική κρίση»…Και του Νοτιου Αγαιου????Καλοφαγωμενη μας!!!

  19. Αντί να καταναλώνεστε με πολλά λόγια, καλό θα ήταν να ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ από το Υπουργείο Εργασίας να ενισχύσει τα κλιμάκια των Επιθεωρητών Εργασίας, να τριγυρνάνε επί 24 ώρες στους χώρους εργασίας και να ελέγχουν τους εργοδότες για κάθε παρανομία σχετική με τον Εργατικό Νόμο. Μαύρη εργασία αλλοδαπών, αδήλωτη εργασία, καθυστέρηση καταβολής μισθών, ασφάλεια στους χώρους εργασίας, τις υποχρεώσεις των εργοδοτών στις έστω και κουτσουρεμένες παροχές, κ.λ.π. Αυτή είναι η δουλεία των ΠΡΑΓΜΑΙΚΩΝ συνδικαλιστών και όχι η κομματική «μπαρουφολογία» περί ανέμων και υδάτων. Αν γίνει κάτι τέτοιο στην Κω, θα κλάψουν μανούλες…………..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ