ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Οι 6 νέοι υποψήφιοι με ΙΣΧΥΡΗ ΚΩ | Θ. Νικηταράς: Το ποτάμι της Αλλαγής μεγαλώνει ολοένα & περισσότερο | Ο στόχος της Τουριστικής Κω & οι απαντήσεις για διάλογο, ΣΥΡΙΖΑ, μεταναστευτικό, ΔΗΡΑΣ

83
4786

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τον στόχο της Ισχυρής Τουριστικής Κω της εξωστρέφειας και της ανάδειξης της νέας γενιάς που θα αναλάβει τα ηνία του δήμου το επόμενο διάστημα με ποιοτική αναβάθμιση, ενίσχυση των υποδομών & διεθνή κατοχύρωση της ταυτότητάς μας,  αξιοποιώντας το τρίπτυχο εργαζόμενος-επιχειρηματίας-κράτος ανέπτυξε στην σημερινή πρώτη του συνέντευξη τύπου ο Επικεφαλής της Ισχυρής Κω Θεοδόσης Νικηταράς στην συνεδριακή αίθουσα του ξεν. Blue Lagoon City.

Παράλληλα παρουσίασε 6 νέους υποψήφιους: Την Ραφαέλα Φώτη, την Κλεοπάτρα Μισαηλίδου (το όνομά της είχε αναφερθεί και στην πρώτη παρουσίαση της παράταξης, αλλά απουσίαζε τότε), Κατερίνα Χατζηθωμά, Ελένη Τσατσακλά (σύζυγο του συναδέλφου από τον ΔΗΡΑΣ Μ. Οικονόμου), τον Ζαχαρία Ατσαλάκη (απουσίαζε εκτάκτως εκτός Κω) και Αντώνη Γιμελλά (τις επόμενες μέρες -όπως τόνισε- θα ανακοινώσει με δελτία τύπου κι άλλους υποψήφιους).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης οι απαντήσεις που έδωσε ο Θ. Νικηταράς σε ερωτήματα δημοσιογράφων σε ότι αφορά: στήριξη ΣΥΡΙΖΑ, διάλογο επικεφαλής (debate), συνεργασία και αξιοποίηση στελεχών από άλλες παρατάξεις την επόμενη μέρα στο δήμο, συνεργασία με περιφέρεια-κυβέρνηση, τουριστική πολιτική, μεταναστευτικό-hot spot και λάθη που έγιναν, αποκατάσταση λιμανιού και ΔΗΡΑΣ.

Στο ερώτημα της Μ. Παπαζαχαρίου για την στήριξη από ΣΥΡΙΖΑ και την άρνηση για διάλογο, ο Θ. Νικηταράς αντέδρασε και την επέπληξε λέγοντας ότι στην τοποθέτησή της θα έπρεπε να εκφράζει τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση «δεν θα δίνετε το χρώμα υποβολέων». Απαντώντας τόνισε ότι έχει πει πάρα πολλές φορές ότι «απευθυνόμαστε στην κοινωνία, με την κοινωνία πορευόμαστε, άλλοι -οι δικοί σας υποβολείς- είχαν την ανάγκη να έχουν μαζί τους τους κομματικούς φορείς που τους διατηρούσαν στον αφρό. Κάποιοι άνθρωποι εδώ πέρα έχουν τη δική τους διαδρομή πέρα και πάνω από κόμματα. Είναι αυτόφωτοι. Δεν είναι ετερόφωτοι. Και σε αυτή την παράταξη συμμετέχουν  αυτόφωτες προσωπικότητες. Δεν μας αφορά η στήριξη κανενός κόμματος, απευθυνόμαστε στην κοινωνία. Εαν παραβλέπετε την ανθρωπογεωγραφία εδώ μέσα, αν δε βλέπετε και δεν ανοίγετε τα αυτιά σας να ακούσετε τι συζητά η κοινωνία, ότι η ανάγκη είναι η ενότητα και σύνθεση πέρα και πάνω από κόμματα. Είμαι λοιπόν σαφής και δεν δέχομαι ερωτήσεις που έχουν τον χαρακτήρα της προβοκάτσιας; Γιατί το κύμα γίνεται ποτάμι. Κάθε μέρα που περνάει διογκώνεται το κύμα της οργής και της αντίδρασης, διογκώνεται το αίτημα της αλλαγής… Κάποιοι νομίζουν ότι θα ανασχέσουν αυτό το κύμα βάζοντας ταμπέλες. Ας κρατήσουν τα επίθετα για αυτούς. Εμείς μπαίνουμε στην ουσία».

Στο ερώτημα για την άρνηση συμμετοχής στο διάλογο που πρότεινε η δημοτική αρχή επανέλαβε όσα υποστήριξε και στην γραπτή απάντησή του όλα αυτά είναι προσχηματικά «την ανάγκη φιλοτιμία ποιούμενος», τρεις μήνες πριν τις εκλογές όταν επί πέντε χρόνια επέδειξε περιφρόνηση σε διαδικασίες διαλόγου  με «απαξιωτικές συμπεριφορές και προσβολές σε αιρετούς και απλούς πολίτες, εκβιασμούς, εκφοβισμούς». Τόνισε ακόμα ότι όταν προσέρχεσαι σε διάλογο δεν επιβάλεις από πριν τους δικούς σου όρους, κανόνες μέχρι και πρόσωπα-συντονιστές. Ενώ σε ερώτησή μας για ποιο λόγο δεν κάνει τη δική του αντιπρόταση απάντησε χαρακτηριστικά ότι «εμείς σε αυτή την παγίδα δεν πρόκειται να πέσουμε».

Σε ερώτηση για την πατρότητα του τρέχοντος γκάλοπ -την οποία και αρνήθηκε- απάντησε ανατρέχοντας στο γκάλοπ που έγινε το 2010 από τον κ. Κυρίτση το οποίο τον παρουσίαζε με 25 μονάδες μπροστά, όταν στις εκλογές έχασε με 10 μονάδες. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα κάποιοι θα είχαν σκίσει τα πτυχία τους ή θα είχαν πάει φυλακή, συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Δριμεία κριτική άσκησε ακόμα στη δημοτική αρχή για το τέλμα που έχει περιέλθει ο Δήμος. Ειδικότερα, αναφέρθηκε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την αλληλοεπικάλυψη αρμοδιοτήτων με κράτος και περιφέρεια, φέρνοντας το παράδειγμα του καθαρισμού των αρχαιολογικών χώρων από τα χόρτα ως αρμοδιότητα του Υπ. Πολιτισμού, που ο ίδιος ως δημοτική αρχή θα κινητοποιούσε κόσμο και δεν θα τους άφηνε στην εγκατάλειψη.

Το ίδιο και για τον καθαρισμό των ρεμάτων που παραλίγο να θρηνούσαμε θύματα-όπως τόνισε- με το Δήμο απλώς να επιρρίπτει ευθύνες στην Περιφέρεια.

Επί τόσους μήνες ο Δήμαρχος έβλεπε το λιμάνι στην κατάσταση που είναι και «σφύριζε αδιάφορα» για να πάρει την απόφαση πρόχειρης παρέμβαση τρεις ώρες μετά την ανακοίνωση της παράταξη ΙΣΧΥΡΉ ΚΩΣ, ανέφερε ο κ. Νικηταράς.

Σφοδρό κατηγορώ κατά της Δημοτικής Αρχής Κυρίτση εξαπέλυσε και στο θέμα της διαχείρισης του μεταναστευτικού. Φέρνοντας το παράδειγμα του Δήμου Ρόδου που έκανε το αυτονόητο «εξαφανίζοντάς» τους πρόσφυγες από τη βιτρίνα της πόλης.  Θυμήθηκα μάλιστα όταν συνάντηση τυχαία τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Χατζηδιάκο στους δρόμους της Κω που ήταν γεμάτοι από σκηνές προσφύγων λέγοντάς του ότι «αν εγώ Θεοδόση είχα αφήσει έστω και ελάχιστες σκηνές στο Μανδράκι, θα με είχαν κρεμάσει ανάποδα…»

Η απραξία του αυτή και η έλλειψη συνευθύνης και συνεργασίας με κυβέρνηση και περιφέρεια μας φόρτωσε το hot spot στο Πυλί, υπενθυμίζοντας τους 10χωρους που είχε προτείνει ο Δήμαρχος αλλά και την περιβόητη ανακοίνωσή του για «ανακατάληψη των παρτεριών της πόλης». Σε ερώτηση τι θα έκανε ο ίδιος απάντησε ότι από την πρώτη στιγμή θα είχε καθορίσει χώρο μακριά από οικισμό για την απομάκρυνσή τους και θα συνεργαζόταν με την οποιαδήποτε κυβέρνηση και την περιφέρεια για την εξεύρεση λύσης.

Για το θέμα του ΔΗΡΑΣ απάντησε «αλίμονο τα δεδουλευμένα κάθε εργαζόμενου να αποτελούν προϊόν διαπραγμάτευσης, πολύ περισσότερο εκδίκησης από τον πολιτικό του προϊστάμενο. Εμείς αυτό θα το συντρίψουμε και θα το παλέψουμε. Είναι προσωπική μου δέσμευση. Τον χαρακτήρα που θα πάρει ο ΔΗΡΑΣ θα τον συζητήσουμε. Είναι πεποίθησή μου ότι ο ΔΗΡΑΣ μπορεί να γίνει ένα πολύ ισχυρό επικοινωνιακό εργαλείο στα χέρια του δήμου».

Η συνέντευξη διακόπηκε κάπως απότομα, όταν έγινε γνωστή (ενημέρωσε τον Θ. Νικηταρά ο Μ. Οικονόμου) η είδηση του θανάτου του αγαπητού συναδέλφου από τον ΔΗΡΑΣ Κώστα Στυλιάτη ο οποίος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας (νωρίτερα στο θέμα του ΔΗΡΑΣ ο Θ. Νικηταράς είχε αναφερθεί σε ασθενείς εργαζόμενους του μέσου και στην «ανάλγητη αντιμετώπισή τους από τη δημοτική αρχή»).

Εισήγηση Θ. Νικηταρά στην Συνέντευξη Τύπου

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Αγαπητοί εκπρόσωποι των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα μαζί σας για να σας μεταφέρω τις θέσεις της παράταξής μας .

Για την ανάγκη να ξεπεραστεί η αδράνεια, η στασιμότητα και τα πισωγυρίσματα των τελευταίων χρόνων.

Για να επανέλθει η ενότητα στην κοινωνία μας.

Η βεβαιότητα ότι όλοι μαζί , μπορούμε να έχουμε μερίδιο στην ανάπτυξη του νησιού μας.

Ότι χαράζουμε πορεία αξιοποίησης των πλεονεκτημάτων μας.

Ότι μπορούμε να βασιστούμε στις δικές μας δυνάμεις.

Να δημιουργήσουμε την ισχυρή Κω του 21ου αιώνα.

Μπορούμε να τα πετύχουμε όλα.

Με διάλογο. Με πίστη στους ανθρώπους του νησιού μας.

Με σχέδιο. Με ενότητα λόγων και έργων.

Είμαι σήμερα εδώ στρατευμένος σε μια κοινή προσπάθεια , γιατί επιβάλλεται να αλλάξει πορεία ο Δήμος μας.

Για να ξεφύγουμε από την απραξία και τις συγκρούσεις χωρίς περιεχόμενο.

Γιατί όλοι βλέπουμε την ανάγκη να κάνει ο Δήμος μας restart. Επανεκκίνηση σε όλα. Γιατί όλα πρέπει να τα βάλουμε σε νέες βάσεις.

Να γίνουμε δυνατοί.

Να αντιμετωπίσουμε τα σύγχρονα προβλήματα.

Να κάνουμε μια νέα αρχή.

Αυτή είναι η ανάγκη της εποχής μας.

Αυτή την ανάγκη σηματοδοτούν οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Είμαστε μια νέα δημοτική παράταξη.

Άνθρωποι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, με κοινές ανησυχίες.

Με μεγάλη αγωνία για το σήμερα και το αύριο των ανθρώπων του νησιού μας.

Των παιδιών μας. Των φίλων και συμπολιτών μας.

Γι αυτό συναντηθήκαμε.

Δεν είμαστε επαγγελματίες της πολιτικής.

Δεν περιμένουμε να ζήσουμε από την συμμετοχή μας στα κοινά.

Ερχόμαστε να προσφέρουμε.

Να εκφράσουμε αυτό που έχει ανάγκη να πει ο κάθε συμπολίτης μας, που σήμερα δεν μπορεί να το πει, γιατί απλά δεν τον ακούει κανείς.

Γιατί 5 χρόνια τώρα βρίσκει παντού κλειστές πόρτες.

Σε αυτή την πρώτη παρουσία μου απέναντι σας ως υποψήφιος δήμαρχος δηλώνω ότι ένας είναι ο στόχος μας:

Πως θα κάνουμε πιο ισχυρή την Κω.

Με αξιοποίηση όλων των δημιουργικών δυνάμεων.

Δίχως διαχωρισμούς.

Ποτέ δεν χώρισα τους ανθρώπους σε κατηγορίες.

Ποτέ δεν υποτίμησα κανέναν.

Γι αυτό δεσμεύομαι και για την συνέχεια.

Θα διαφυλάξω τις αρχές και τις αξίες της κοινωνίας μας ως κόρη οφθαλμού.

Η ηθική της ενότητας και της συναίνεσης είναι οδηγός μας.

Δεν πρόκειται να κλείσω την πόρτα του Δημάρχου σε κανέναν.

Δεν πρόκειται να στείλω κανέναν δημότη στο δικαστήριο.

Έρχομαι με αρχές, αξίες και θέσεις για την ανάπτυξη της κοινωνίας μας και έτσι θα πορευτώ.

Φίλοι και φίλες,

Oταν μιλάμε για το νησί μας μιλάμε για τη ζωή μας.

Για εμάς τους ίδιους, την οικογένειά μας, τους φίλους και συμπατριώτες μας.

Μιλάμε όμως και για την οικονομία μας.

Για τις υποδομές και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Για την καθημερινότητα και τους δρόμους.

Για το κυκλοφοριακό και την έλλειψη πληροφόρησης στους τουρίστες.

Να σας θυμίσω; Ως Δήμαρχος Κω το 2014, διατηρούσα σε λειτουργία 5 γραφεία τουριστικής πληροφόρησης στο νησί μας. Από το λιμάνι εως το αεροδρόμιο. Τώρα; Το απόλυτο μηδέν. Πισωγύρισμα . Καθηλωση. Απαξίωση….

Τι να πώ για την καθαριότητα και τις δημοτικές τουαλέτες που 5 χρόνια τώρα κρατούν κλειστές. Είναι απίστευτη αυτή η αδράνεια.

Υποβαθμίζουν την Κω λες και είναι τριτοκοσμικός προορισμός.

Ήθελα να ξέρω πραγματικά.

Ο απών δήμαρχος από τα πραγματικά προβλήματα του νησιού μας, στα πολλά ταξίδια του στο εξωτερικό αυτή την πενταετία, έβρισκε κλειδωμένες τουαλέτες όπως τις βρίσκουν οι επισκέπτες του νησιού μας;

Φίλοι και φίλες.

Μιλάμε για το σήμερα κοιτάζοντας το αύριο.

Για ισόρροπη κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη.

Και όταν μιλάμε για όλα αυτά , ουσιαστικά μιλάμε για τον τουρισμό.

Σχεδόν τα πάντα στο νησί μας αφορούν τον τουρισμό.

Όλα συνδέονται μεταξύ τους γιατί αφορούν την οικονομία και την κοινωνία μας.

Όλα αυτά τα αλλάζουμε. Για να το πετύχουμε καλούμε σε πανστρατιά δυνάμεων.

Αυτό που έχω να ανακοινώσω είναι ότι ο Δήμος μας θα ηγηθεί πρωτοβουλίας, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, με στόχο να επικοινωνήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κω και να βελτιώσει κατά πολύ το προφίλ του μέσου επισκέπτη.

Οι τελευταίες χρονιές έπεισαν και τον πλέον δύσπιστο , πως το μοντέλο των όλο και περισσότερων αφίξεων έχει αποτύχει.

Οι επιχειρήσεις δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα, ο πρωτογενής τομέας έχει μικρή συμμετοχή στην οικονομία, και τα μεγαλύτερα οφέλη καρπώνονται οι tour operators.

Το νησί έχει φτάσει στα όρια του και οι πόροι του ξοδεύονται ασύστολα.

Σε αυτό θέλω να επικεντρώσω αυτή την συνέντευξη.

Γιατί αυτός είναι ο κυρίαρχος στόχος μας.

Η αναζωογόνηση της οικονομίας μας. Η επιβίωση των τοπικών επιχειρήσεων.

Για να πούμε ποιοι είναι οι στόχοι μας πρέπει πρώτα να πούμε, ποια είναι τα πλεονεκτήματά μας.

Είναι πολλά και συγκεκριμένα.

Η ιστορία της Κω, ο Ιπποκράτης, τα μνημεία και ο πολιτισμός μας.

Το πλούσιο φυσικό περιβάλλον, στη στεριά και στη θάλασσα.

Η γεωγραφική θέση του νησιού μας, ως γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Ασίας.

Οι υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακές υποδομές.

Οι τεράστιες επενδύσεις των συμπατριωτών μας που πρέπει να αποδώσουν περισσότερα.

Η επέκταση και ο εκσυγχρονισμός του αεροδρομίου μας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όλα αυτά έφτασαν σε ένα υψηλό επίπεδο την οικονομία μας.

Μας δίνουν το δικαίωμα να σχεδιάσουμε το μέλλον, με σοβαρότητα και προσεκτικά βήματα.

Όλα αυτά δημιουργούν νέες απαιτήσεις στο Δήμο μας.

Να συμβάλλει στην ανάπτυξη του τόπου.

Να είναι αρωγός στις προσπάθειες των συμπατριωτών μας.

Να στηρίξει την επιβίωση όλων.

Κάθε σκέψη και δράση μας ξεκινά και καταλήγει στην τουριστική οικονομία.

Με συγκεκριμένες αρχές:

 • με σεβασμό στο περιβάλλον

 • με εξοικονόμηση πλουτοπαραγωγικών πόρων

 • με διαφάνεια στο δημόσιο χρήμα

Όλες οι δράσεις μας θα στοχεύουν στον άνθρωπο και στις ανάγκες του.

Στο δημότη αλλά και στον επισκέπτη του νησιού μας.

Έτσι σκεπτόμαστε. Με αυτό το πνεύμα σχεδιάζουμε.

Έτσι υλοποιούμε τους στόχους μας.

Εγώ, δεν είμαι επιχειρηματίας του τουρισμού. Γνωρίζω όμως μέσα από την επαγγελματική μου πορεία και διαδρομή, πολλά.

Όμως, θα μου επιτρέψετε να πω, δεν επιφυλάσσω για τον εαυτό μου το ρόλο του ειδικού στον τομέα αυτό.

Γι αυτό συνομιλώ με όλους τους συμπατριώτες μας σε όποιο επίπεδο και αν εργάζονται.

Η αγωνία είναι ίδια για όλους.

Πως θα μεγαλώσει και πως θα μοιραστεί πιο δίκαια η πίττα των τουριστικών εσόδων.

Πως θα καταφέρουν οι υποδομές μας να αντέξουν και τι χρειάζεται να κάνουμε για αυτό.

Πρώτα από όλα όμως πως θα κατοχυρώσουμε τη μοναδικότητα του νησιού μας στον παγκόσμιο ανταγωνισμό.

Πως θα γίνουμε πιο ανταγωνιστικός προορισμός.

Πως θα πετύχουμε να βελτιωθεί η ποιότητα και τα έσοδα των επιχειρήσεών μας.

Με λίγα λόγια πως θα κάνουμε το ποιοτικό άλμα που έχει ανάγκη το νησί μας.

Ειδικά τώρα που βγαίνει από μια χαμένη περίοδο στασιμότητας.

Το νησί μας έχει ανάγκη από εμβληματικά έργα που να μπορούν να υποστηρίξουν την ανάπτυξη.

Η Κως του αύριο μπορεί να γίνει ο πράσινος προορισμός της Ευρώπης.

Ο Δήμος του αύριο μπορεί να γίνει ο ψηφιακός Δήμος της νέας εποχής.

Δεν αρνούμαστε το χτες για να δικαιολογήσουμε το σήμερα, αλλά για να δημιουργήσουμε το αύριο.

Αυτός ο στόχος αφορά τους πάντες και τα πάντα.

Το Δήμο, το Κράτος, τον επιχειρηματία και τον εργαζόμενο.

Αυτό το τρίπτυχο είναι οι στόχοι μας για την οικονομία και τον τουρισμό μας:

 1. Ποιοτική αναβάθμιση

 2. Ενίσχυση των υποδομών

 3. Διεθνής κατοχύρωση της ταυτότητάς μας

Στην παράταξή μας, αν και μετράμε λίγο καιρό από τη δημιουργία της, συζητήσαμε και συμφωνήσαμε ότι η χάραξη της στρατηγικής για τον τουρισμό πρέπει να ανατεθεί στους ειδικούς.

Για αυτό προχωράμε σε μια μεγάλη τομή.

Δημιουργούμε το Συμβούλιο Τουριστικής Πολιτικής.

Το θεσμοθετούμε ως όργανο άσκησης τουριστικής πολιτικής του Δήμου.

Το όργανο αυτό, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό για την υλοποίηση των στόχων της προβολής του νησιού.

Συγκροτείται από στελέχη της τουριστικής αγοράς και εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων.

Διοικείται από manager και ομάδα ειδικών στα τουριστικά πράγματα, που δεν θα αλλάζει με την αλλαγή της δημοτικής αρχής.

Αυτοί είναι οι στόχοι μας. Αλλά δεν θα τους πετύχουμε μόνοι μας.

Προβάλλουμε την ταυτότητα της Κω, το brand name της ισχυρής Κω, σε συνεργασία, με :

 • το Υπουργείο Τουρισμού

 • το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων

 • την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

 • το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

Βάζουμε τέλος στην εσωστρέφεια.

Βάζουμε τέλος στη φτηνή πολιτική των εκδρομών για κάποιους που δήθεν προβάλλουν το νησί μας.

Την οικονομία μας την αντιμετωπίζουμε σοβαρά.

Οριοθετούμε δυνάμεις.

Ξεκαθαρίζουμε τους στόχους.

Σχεδιάζουμε οργανωμένα.

Διεκδικούμε συλλογικά.

Φίλοι και φίλες αυτά είχα να πω σε αυτήν την πρώτη συνέντευξη τύπου.

Σήμερα σας έδωσα το στίγμα.

Η χάραξη της τουριστικής πολιτικής επιτέλους , πρέπει να αφεθεί στα χέρια αυτών που γνωρίζουν.

Ο Δήμος μας θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε αυτή την προσπάθεια.

Δεν θα χειραγωγεί και δεν θα κατευθύνει.

Η αδράνεια , έχει ημερομηνία λήξης. Μάιος 2019.

Ο στόχος του 2023,δεν μπορεί να επιτευχθεί από αυτούς που επί 5 χρόνια, δεν έκαναν απολύτως τίποτα.

Γι αυτό και η κοινωνία μας έχει ήδη αποφασίσει. Έχει ήδη καταλήξει:

Τώρα, αλλαγή .

Το ΒΙΝΤΕΟ από τον ΔΗΡΑΣ:

83 ΣΧΟΛΙΑ

  • ΑΔΕΡΦΕ ΘΕΟΔΟΣΗ,ΔΕΝ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΣΟΥ,ΑΛΑ

   ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙΣ ΤΑΜΑΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΑΡΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΟΜΕΙΝΕ,ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΒΑΡΟΥΣ 100 ΚΙΛΩΝ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ……..

   • Ψευτοπαλικαριά και φουκαροσύνη από τον κοψιμιό και από κάτω οι γραφικοί κωλοτούμπες που πριν ένα μήνα χειροκροτούσαν την ΡΟΥΦΑ.

    Φτηνή επίθεση στην Μαρία του ΔΗΡΑΣ γιατί του έβαλε δύσκολη ερώτηση, διαπιστώσεις για την Κω με θέση που έπρεπε να διατυπώσει πριν από χρόνια όπως πέντε χρόνια έκανε η Ιωάννα που τραβούσε το κάρο όταν ο Τριώφλορος 3flor ΤΕΟ κρυβόταν από τους δημότες και τα προβλήματα. Ξαφνικά τον Γενάρη τον έβγαλαν από το πηγάδι οι Μουμιοποιημένοι Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ και είδε αυτά που για πέντε χρόνια αδιαφορούν οι δειλοί…

  • Θα μας τρελάνει ο κοψιμιός Τριώφλορος 3flor ΤΕΟ, κατηγορώντας τον Κυρίτση για τα πέντε χρόνια που κρυβόταν στο πηγάδι...

   Ο επίσημος υποψήφιος του ΣφΥΡΙΖΑ, η μαριονέτα που τον κατευθύνουν οι Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ και η μπεκροπαρέα της παρακμής ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ…. Ο δειλός ΘΕΟΔΌΣΗΣ που τον έκανε ρεζίλι των σκυλιών η ΡΟΥΦΑ επιλέγοντας την αντιπαράθεση με τον ΚΥΡΙΤΣΗ από ότι φαίνεται έχει αυτά που λείπουν στον ΚΟΥΚΛΟ που ήθελε και γλάστρες στην παρουσίαση δίπλα του… Δυστυχώς τα παντελόνια τα φορά η ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ που έχει τσαγανό και μπέσα ενώ ο δειλός υποψήφιος της φασιστοαριστερής κυβέρνησης εάν συνάντηση τον Κυρίτση έστω κατά λάθος θα πάρει δρόμο, θα κόψει και θα κρυφτεί ξανά για άλλα πέντε χρόνια στο πηγάδι… ®Νυχτοκαβαλάρης© …

   • ΔΙΚΗΓΌΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΔΕΚΑΝΊΚΙΑ του ΔΕΙΛΟΥ ΤΡΙΏΡΟΦΟΥ ΤΕΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ, ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΑ, ΘΑ ΚΌΨΕΙ...

    Δεν το βλέπετε ότι σε αντίθεση με την ΡΟΥΦΑ δεν έχει κότσια να αντιπαρατεθεί με τον ΚΥΡΙΤΣΗ;;;;; Όσο και εάν πουλά φτηνές δικαιολογίες όλοι έχουμε καταλάβει ότι φοβάται, τρέμει και εάν υποχρεωθεί να κάνει δημόσια συζήτηση με τους άλλους υποψήφιους θα την κοπανήσει ξανά τρέχοντα να κρυφτεί σαν κοριτσάκι κάτω από την σκάλα του τριώροφου που έφτιαξε ο μαστραπάς στον ΑΣΏΜΑΤΟ…

  • Πως να πάει στα debate ο Τριώφλορος 3flor ΤΕΟ, στην ερώτηση.. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΙΏΡΟΦΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ που ΣΚΕΠΆΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΏΜΑΤΟΥ ΤΕΟ;;;

   Και να φανταστείς, κατέστρεψε το παραδοσιακό χωριό για το τίποτα… Μόνο για αυτήν την καταστροφή θα σε τιμήσουμε με ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ προστάτη του περιβάλλοντος… Οι συγχωριανοί σου περιμένουν τις εκλογές για να τιμωρήσουν τον καταστροφέα, τον Τριώροφο Θεοδόση όπως τον βάφτισαν…

  • Η Lady Gaga πήρε το αγαλματίδιο των Όσκαρ, η δική μας η ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ άφησε ΑΓΑΛΜΑ τον Τριώροφο 3flor ΤΕΟ και την μπεκροπαρέα του Σ@ΥΡΑ...

   Και τώρα ΘΕΟΔΌΣΗ κάνε ένα γκάλοπ να δεις τα χάλια σου και πόσους έχασες με την δειλή άρνηση σου για αντιπαράθεση με τον Κυρίτση και πόσο κέρδισε η κοτσονάτη ΡΟΥΦΑ… Θα καταντήσει σε θεατρικές παραστάσεις με τον ΜΗΝΆ στο Ασκληπιείο, αυτός θα παριστάνει τον Ιπποκράτη και εσύ την σεμνή ιέρεια…

  • Άλλαξε μανάβικο Τριώφλορε ΘΕΟΔΌΣΗ, τα ζαρζαβατικά και τα φρούτα που μας παρουσίασες είναι των δέκα σταυρών...

   Ποιος σοβαρός άνθρωπος, με γνώσεις και δυνατότητες για προσφορά θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον κοψιμιό;;; Πως θα τον ψηφίσουν ξανά όλοι εκείνοι που τον ψήφισαν το 2014 και αυτός τους περιφρόνησε για να την κοπανήσει από τις ευθύνες εκπροσώπησης τους για να κρυφτεί στο πηγάδι χωρίς καμιά εξήγηση;;;; -Αλεξίκακος –

 1. Κυρίτσης-τέλος
  Η αποθέωση του «δεν θέλω>> του <>, της μη συνεργασίας, του ξερολισμού, της ειρωνείας, της χλεύης, της παρακμής, της απαξίωσης προσώπων και χαρακτήρων, της ανικανότητας, της κυκλοθυμίας, του `δεν άλλαξα`, αλλά και της διχόνοιας στην τοπική μας κοινωνία – και τόσα άλλα…
  Σίγουρα, κανείς δεν είναι τέλειος (εκτός απ`αυτόν όπως πιστεύει ο ίδιος, γιατί είναι, ο ασεβής, ο μετά τον `Θεό`).
  Θέλουμε δεν θέλουμε, το σύστημα των δημοτικών εκλογών ειναι δημαρχοκεντρικό.
  `Ομως κάτι τέτοιο πάλι και ξανά, δεν μας αξίζει!
  Να τα θυμόμαστε όλα και όλοι και να μην τα ξεχνάμε.
  Αγαπητοί φίλοι και σύμβουλοί του, απλά απομονώστε τον!
  Αγαπητοί συμπατριώτες, θα το διαβάζετε συχνά-πυκνά για να το εμπεδώσετε!
  Επιτέλους, απαλλαγή…

 2. Αγαπητοί συμπατριώτες. Μην ακούτε πάλι τα ίδια τα λόγια, τα ωραία, τα μεγάλα. Μην εμπιστεύεστε το ειρωνικό υφάκι και τα κρύα αστειάκια. Κουράζει και κουράζεται. Ο πραγματικός αποστάτης και κρυπτόμενος από τα προβλήματα του τόπου μας είναι ο απερχόμενος δήμαρχος. `O,τι και ν`ακούμε, ό,τι και να συζητάμε πρέπει να καταλάβουμε ότι, η θητεία αυτής της δημοτικής αρχής ήταν ένα χαμένο χρονικό διάστημα για το νησί μας. Αυτό που χρειάζεται πλέον είναι συνεννόηση, διάλογος, συνεργασία για να πάμε μπροστά. Ζούμε ακόμα σε παρακμιακά χρόνια. Κοιτάζεις γύρω σου κι απογοητεύεσαι. Ο καθένας από εμάς προσπαθεί για το καλύτερο και βρίσκει μπροστά και απέναντι του την τωρινή διοίκηση του Δήμου. Σίγουρα μας αξίζουν πολλά – πολλά περισσότερα. Το βασικότερο είναι η απαλλαγή από τη `Δύναμη Αλλαγής`.

 3. Ο πραγματικός αποστάτης από τα προβλήματα του τόπου μας είναι ο απερχόμενος δήμαρχος. Δυστυχώς, κάποιοι φίλοι και συνοδοιπόροι του δεν το καταλαβαίνουν! Απορούμε, πώς μπορεί να βρει νέα στελέχη για να τον ακολουθήσουν και να συνεχίσει το «ανύπαρκτο έργο του«! Αγαπητοί συμπατριώτες, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα πλέον, παρά μόνο διχόνοια, απειλές και μη συνεργασία. Είναι ένας ακόμα καιροσκόπος της πολιτικής, αγωνιζόμενος μόνο για τον εαυτό του, με την ξανά προεκλογική αλλαγή του πολιτικού του προσωπείου, του καλού και του φιλικού. Απλά απομονώστε τον. Επιτέλους, απαλλαγή…

  • ευτυχώς νούμερο άφησες τα κεφάλαια…τώρα αμα σταματήσεις και να γράφεις θα εισαι ο καλύτερος

 4. Που πας ρε καραμητρο με τετοιους υποψηφιους! Και συγγενή μέσα για να συμπληρώσουμε!

 5. Ιωάννα, όλη η Κως είναι με τον Θεοδόση. Δεν χρειάζεται μέντορες και καθοδηγητές ούτε να αποδεικνύει τα αυτονόητα. Πράσινοι, μπλε και πορτοκαλί είναι μόνο οι κόκκοι ξεπλύματος από τα ανταποδοτικά «έργα« βιτρίνας του απερχόμενου δημάρχου. Ταμπέλες και πινακίδες έχουν (?) μόνο οι σκοτεινοί δρόμοι της πόλης και των χωριών μας. Οι εφιάλτες, οι προδότες και οι αποστάτες έχουν τελειώσει προ πολλού. Αυτό που ζητά ο τόπος μας είναι ηρεμία, ενότητα, σύμπνοια, διάλογο, συνεργασία και προοπτική. Τέλος οι ημέτεροι και οι υμέτεροι. `Ολοι μαζί με όραμα και δράση για την ισχυρή Κω. Να κατεβάσει ο καθένας λίγο τη μύτη του και να συνεργαστείτε… Εγωισμοί, υφάκια, ατάκες και τα υπεράνω, τελείωσαν.

 6. Καταλαβαίνετε όλοι πόσο δίχασε και διχάζει την τοπική μας κοινωνία, τις οικογένειες και τις φιλίες, ο κ. Κυρίτσης, για να επιβιώνει πάντα εκείνος. Είναι πλέον ξαναζεσταμένο και μουχλιασμένο φαγητό. Απλά, πετάξτε τον μια και καλή στον πολιτικό κάλαθο των αστικών απορριμμάτων του χυτά του νησιού μας (σημ.: που χρήζει κι αυτός ακόμα… ανακατασκευή κι επέκταση).

 7. Καλή δύναμη παιδιά. Θα σας χρειαστεί γιατί θα έχετε πολλή δουλειά μόλις αναλάβετε την διοίκηση του δήμου που είναι παρατημένος κυριολεκτικά. Οι προηγούμενοι μόνο για ταξιδάκια και μάσα ήταν καλοί. Ελπίζω να μην κακομάθετε και σεις από το μέλι της εξουσίας…

 8. Που παράγγειλες τι έγινε; εγώ περίμενα κάτι να πεις σήμερα. Πάτωσες φαίνεται. Και κάθε μέρα που περνά βυθίζεσαι περισσότερο. Και το ξέρεις. Σου έμειναν μόνο οι περιφερόμενοι του Παυλίδη.

  • Είπε μεγάλε , έπαιξες και έχασες. Γκάλοπ το 2010 από Κυρίτση με 25 μονάδες μπροστά, τελικά ήττα με 10 μονάδες. Άκουσε την συνέντευξη και μετά μίλα.

 9. «Έφυγε» ο Κώστας Στυλιάτης εργαζόμενος του ΔΗΡΑΣ!!…. δυστυχώς έφυγε πικραμένος από τις άδικες τακτικές της δημοτικής αρχής!! Έφυγε με την πίκρα…

 10. Πέθανε ένας αξιοπρεπής άνθρωπος ο Κώστας με το παράπονο ότι αυτή η κοινωνία με τον δήμαρχο της τον κυνήγησε και τον εξευτέλισε. Κύριε Νικηταρά. Να ψάξεις δεκάρα δεκάρα τις ατασθαλίες τους. Ειδικά την Μαρίνα και τα καμώματα της . Και να τους χώσεις όλους στη φυλακή.

 11. Στην ανακοινωση της συνεντευξης ειπες για 5 υποψηφιους, παρουσιασες 4, στο κειμενο γραφει 6 και στο κειμενο αναγραφονται 5. Μας δουλευεις; Αυτο δειχνει σοβαροτητα πολιτικου προσωπου; δειχνει συνεπεια πολιτικης παραταξης; Ετσι θελεις να δημαρχευσεις; Εισαι ενα τεραστιο ΑΑΠ( Ασυνεπεια – Ασοβαροτητα – Προχειροτητα)._

 12. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!

  • ΣΙΓΑ ΤΑ ΟΥΑΑΑΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ

 13. Μελέτησα λίγο τις πρωτοβουλίες κάποιων να πείσουν τον κόσμο ότι ο κύριος Νικηταράς είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα από τα χαρούμενα πρόσωπα και ειδικά των κοριτσιών που βλέπω θα πω είναι τα εξής: Πρώτον ο κύριος Νικηταράς έχει την δική του προσωπικότητα και δεν άγεται από κανέναν. Δεύτερον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το 35% των ψηφοφόρων της Κω και είναι τιμή στον κύριο Νικηταρά να τον υποστηρίζουν οι πολίτες του ΣΥΡΙΖΑ. Και τρίτον είναι επίσης τιμή για τον κύριο Νικηταρά τον στηρίζουν και το 90% των ψηφοφόρων της ΝΔ. Εκείνο που δεν θέλουν να πουν οι φιλότιμοι κύριοι που υποστηρίζουν τον κύριο Κυρίτση είναι γιατί όλοι οι πολίτες και μάλιστα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, σχεδόν όλη η Κως, είναι με τον κύριο Νικηταρά. ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΨΑΞΑ. ΦΤΑΙΕΙ Ο ΦΊΛΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.

  • Βρε Σ@τ....κη υποψήφιε σύμβουλε του ΣφΥΡΙΖΑ, για θύμισε μας πόσους σταυρούς πήρες στις εκλογές του 2014;;;

   ΠΌΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο Τριώφλορος 3flor ΤΕΟ μαζί με τα άλλα φρούτα των 50 σταυρών του ΣΥΡΙΖΑ ;;; Είσαι αμελητέα περίπτωση κηφήνα που για χρόνια έτρωγε δημοτικό παραδάκι από τον ΚΑΪΣΕΡΛΗ με δεκάδες απευθείας αναθέσεις μελετών, 500.000 η κάθε μια πουλώντας ψηφουλάκια σαν ΕΑΡ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ-ΣΦΥΡΙΖΑ και τώρα που η φασιστοαριστερή κυβέρνηση του ΣφΥΡΙΖΑ κατρακύλα σε μονοψήφιο ποσοστό προσπαθείς να καλύψεις την μαριονέτα των Καραγκιοζοπαιχτών Καΐσερλη-Καματερού-ΣφΥΡΙΖΑ… Βρε ΟΥΣΤτττττττττττ λιμασμένα Λ@ΜΟΓΙΑ της γιαλατζί αριστεράς του ΣφΥΡΙΖΑ που νομίζετε ότι με ΨΈΜΑΤΑ, ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΎΜΠΕΣ θα γελάσετε ξανά τους πολίτες… #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

 14. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΕΙΔΑ. ΕΧΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ. ΞΥΠΝΗΣΑ ΤΩΡΑ `Η ΑΚΟΜΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ; ΟΧΙ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΩ, ΔΙΧΑΖΩ, ΑΠΕΙΛΩ, ΒΡΙΖΩ, ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ, ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΜΑΙ, EIMAI ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ, ΥΠΑΡΧΩ ΑΚΟΜΑ (;).

 15. Θεοδόση είσαι ο καλύτερος. Σε αγαπά και σε σέβεται ο κόσμος. Θα παλέψουμε να βγεις από την 1η Κυριακή όλοι φίλοι μου και η οικογένειά μου. Δεν θα ξανακάνω το ίδιο λάθος

 16. Αντί δελτίου τύπου της Δ.Α., η γνωστή μαριονέτα μας των τρισάθλιων σχολίων, θα ξεκινήσει άμεσα τις ύβρεις, τις ειρωνείες, την απαξίωση, τη χλεύη όλων των «απέναντι« συμπατριωτών μας (tale quale με τον «ηγέτη« μας).

 17. Εγκρίθηκε από την επιτροπή και καθιερώνεται ο ύμνος της ΜΑΡΙΝΑΣ
  Marina, Marina, Marina Ti voglio al più presto sposar
  Marina, Marina, Marina Τi voglio al più presto sposar
  O mia bella mora No non mi lasciare
  Non mi devi rovinare Oh, no, no, no, no, no

 18. Μπράβο σας παιδιά και καλή σας επιτυχία…. Θεωρώ βέβαια ότι είναι δεδομένη με τον Θεοδόση Δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή…Όλοι οι δημότες της Κω δεν θα ξανακάνουμε το ίδιο λάθος(όπως και εγώ βέβαια) Όπως λέει και ο λαός πρέπει να πάθεις για να μάθεις, ε λοιπόν πάθαμε και μάθαμε, όχι άλλα λάθη αρκετά.

 19. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα όλοι αυτοί που σχολιάζετε, να σταματήσετε να εκθειαζετε προσωπικότητες γιατί με αυτόν τον τρόπο τους δίνετε το αλαθητο πριν καν εκλεγουν!!!. Όταν οποιοσδήποτε δημαρχος σας αποδείξει έμπρακτα ότι είναι άξιος, παραγωγικός, ευφάνταστος, ηθικος, φιλόδοξος, ικανός, προστατευτικός, δημιουργικός, συνεπής, τίμιος, δίκαιος, καλόγουστος, ειλικρινής, ευθύς, γνωστικός, πειθήνιος, πειστικός, συγκεκριμένος, συγκροτημένος, σοβαρός, ανιδιοτελής, καθοδηγητικος, με λιγα λογια ΗΓΕΤΗΣ!!!!, τότε μπορείτε να τον αγαπησετε.. Ξέρετε ποιους εννοω..αυτούς τους ανθρώπους που τους αναγνωρίζεις με την πρώτη ματιά! Αλλιώς σταματήστε να αυτοδιατιθεστε ως «πιονια»

 20. ΝΤΡΟΠΙ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ. ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ? ΠΟΥ ΕΙΣΑΟΥΝΑ ΣΤΟ ΣΕΙΣΜΟ? ΕΣΥ ΣΤΙΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ ΚΑΚΟΣ?

 21. Ειναι συνεντευξη τυπου υποψηφιου δημαρχου και οχι επιμνημοσυνη δδηση τοτε εγω ειμαι εξωγηινος. Βρε Θιοδοση βρε παιδακι μου εσυ εισαι ετοιμος να μας μουνταρεις και να μας δαγκωσεις. Λίγο χαμογελο δεν εχεις; λίγη χαρα δεν εχεις; τι κακομοιρια ειναι αυτή!

 22. Γι αυτο και εισαι ΣΥΡΙΖΑιος. Ιδιος ο Τσιπρας οταν ελεγε στη βουλή: «κατσε κατω. Τωρα μκλα ο πρωθυπουργος.» Τι είναι αυτή η φασιστικη νοοτροπία!

 23. Αγελαστος Αχαρος Ακεφος Αμηχανος Αδυναμος Απαραδεκτος Αηθης Ανεκφραστος Ακομψος Απογοητεημενος Απολιτικος Βεριεστισμενος Βαρυθυμος Δηκτικος Προσβλητικος Κακεντρεχης Σαστισμενος Χαιρεκακος Φασιστικος

 24. όπου πάω και ε΄χει συμβούλους του κυρίτση βλέπω μεγάλη στεναχώρια. Τη νιώθουν τη μεγάλη ήττα να έρχεται και δε μπορούν να το κρύψουν

 25. Αληθεια πιστευετε οσα γραφετε; Δεν καταλαβαινετε οτι ο Θιοδοσης ειναι μια χαμενη υποθεση; Σκηνικα εμφανισιακα πολιτικα λεκτικα δεν τραβα το παλληκαρι! Δεν το βλεπετε;

 26. το μονο σιγουρο ειναι οτι ο Θεοδωσης δεν ειναι της μασας δεν ηταν και ουτε προκειτε να γινει !!!οποιος υπονοεί κατι τετοιο δεν τον ξερει καθολου μα καθολου!!!!Ηρεμη δυναμη κοφτερο μυαλο καλοσ ανθρωπος δημιουργικος αυτα ειναι μερικα απο τα χαρισματα του ..Εμενα μου αρκουν!!!

 27. Στο γκαλοπ που παραγγειλε πατωσε. Μετα τη σημερινη εμφανιση στα ταρταρααααα….

 28. Από ότι βλέπω ο κ. Νικηταράς ακολουθεί προσεκτική τακτική. Παρουσιάζει τις θέσεις του με ψυχραιμία. Δεν απαντά στον καθένα που βγαίνει να φανεί και γράφει ότι του φανεί. Γενικά έχει τακτική της ήρεμης δύναμης. Αυτό που θέλει ο κόσμος για την επόμενη μέρα στο Δήμο μας. Όπως πάει κι αν δεν συμβεί απρόοπτο τον βλέπω 1ο και μπορεί από την 1η Κυριακή. Ο κ. Κυριτσης για πολλούς λόγους δεν έχει ηθικό πλεονέκτημα. Αυτά που συζητά η κοινωνία μας είναι πολύ σε βάρος του και φταίει ο ίδιος για αυτό. Παίρνει στο λαιμό του και κάποιους που δεν φταίνε

 29. Συμφωνώ με το σχολείο της Μαρίας, δεν είναι άνθρωποι της μασάς είναι έξυπνοι τίμιοι και φτωχοί,όπως και ο πατέρας του έκανε έργο στο ασφενδιου που ήταν δήμαρχος και παρέμεινε φτωχός,τ

 30. ΟΛΗ Η ΚΩΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΑ . Η ΡΟΥΦΑ ΕΧΕΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΡΧ..Α ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΚΛΟΝΗΤΗ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗς.
  Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΟΣΟ ΜΙΛΑ ΧΑΝΕΙ ΓΙΑΤΊ Η ΡΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΊΑ
  Ο ΔΕ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.

 31. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΣΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΣΚΑΣΑΝ ΜΥΤΗ ΣΤΟ ΚΩΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΖΟ ΠΟΥ ΠΑΘΑΝΕ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ. ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ,

 32. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΝ ΕΧΕ ΑΡΧ…Α ΑΣ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ. ΑΛΑ ΕΚΕΙ ΚΟΤΟΥΛΑ Ε. ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ

 33. Μην κοιτάτε την το συμφέρον της τσέπης σας παραμόνο το κοινό συμφέρον

  Ελπιζω ο λαός της Κω να μην βγάλει Συριζαιο Δήμαρχο είναι κρίμα μετά τα όσα πέρασε με το hot spot και τον Καματερό,τον Μουζάλα και την κυρά Τασία να βγάλει Δήμαρχο πιόνι του συριζαιου Καματερου είναι Μαρτίνα από τον Θεό … Χωρίς να υποστηρίζω κανένα Κυρίτση η Ρούφα

 34. Έχεις τον δικό σου δρόμο. Μην ξεστρατήσεις επειδή το θέλει ο Κυρίτσης. Αγνόησε τον είναι τελειωμένος

 35. Με το 90% της ΝΔ και το 90% του ΣΥΡΙΖΑ. ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ

 36. Χρησιμοποιεί και την υγρή ύλη, ποτάμια λίμνες κτλπ για να μαζέψει και από εκεί κόσμο. Δεν του έφτασε η βόλτα από νουδουλα Πασοκ Συριζα κτλπ ;

 37. ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ….δυστυχώς αγαπητοί μου συμπολίτες δεν μπορείτε να καταλάβετε το μέγεθος της προδοσίας της Μακεδονίας και τι εχει συνέχεια για τη χωρα μας… Η Δημαρχεία πρεπει να μείνει σε χερια ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ…Το ταξιδι του Τσιπρα στην Τουρκία και η δήλωση του τοπικοί βουλευτή μονο τυχαια δεν συμπίπτουν….ψαξτε τριγύρω ρωτήστε ερευνήστε…και θα δειτε πια παράταξη είναι ο Δούρειος Ιππος των προδοτών..εχει και Νεοδημοκρατες προδοτες το νου σας..

 38. Ο Αράπης ξέρει πολλά!!!! Θεοδόση αναρωτήθηκες με ποιούς άλλους
  δημοτικούς σχηματισμούς στήριξε (με πλήρη αποτυχία) ο Αβρίθης?
  Τι επιδιώκει? Ποιούς θα καλύψει? Τα του Δικηγορικού σου είναι γνωστά Αν όχι ,έχασες όχι μόνο την Δημαρχία,αλλά και
  την μείζονα αντιπολίτευση!!

 39. Κύριε Θεοδόση που ξεπέρασες τον σύντροφό σου Πολάκη με την φασιστική σου στάση απέναντι στην δημοσιογράφο, εσύ ο παντογνώστης εσύ ο ξερόλας,εσύ ο κωλοτούμπας που τώρα ήλθες να μας σώσεις, όταν ήσουν τι έκανες? Τα παράτησες και έφυγες και τόσο καιρό που ήσουν? Μαζέψου λοιπόν γιατί σπείρεις τον διχασμό και την κακία στην κοινωνία.

 40. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑΔΙΚΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΧΙ ΠΑΣΑΡΕΛΛΑ

  • Μισογύνης…;; Το λιγότερο! Γιατί ταυτίζεται η εξωτερική εμφάνιση με τις ικανότητες , τις σπουδές και την αξία ενός ανθρώπου; Κρίμα που σκέφτεσαι έτσι και χαρακτηρίζεις ανθρώπους που πολύ πιθανόν δε γνωρίζεις προσωπικά!

 41. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΙΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΙΛΕΙΤΑΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 42. Θεοδόση, κατηγορουσες τον Δημαρχο για αλαζονεια. Την εχεις.
  Θεοδοση, κατηγορησες τον Δημαρχο για ειρωνία. Την επέδειξες.
  Θεοδόση, κατηγορησες τον Δήμαρχο για κακία. Την εκφραζεις.
  Θεοδόση, κατηγορησες τον Δήμαρχο για αυταρχισμό. Τον αποπέμπεις.
  Θεοδόση, κατηγόρησες τον Δήμαρχο για σταλινισμο. Εισαι ο εκφραστης του.
  Να ξέρεις οτι το buling κατα της Μαρίας θα το πληρώσεις και μάλιστα πολύ ακριβά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.