ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Κως 2023 (νέο όνομα): 5 Νέοι Υποψήφιοι | Γ. Κυρίτσης: Πρόσκληση για διάλογο υποψηφίων με τους πολίτες – «Δεν είναι δική μας η δημοσκόπηση που τρέχει» – «Δεν πήγαμε κανέναν στα δικαστήρια – Άλλοι προσέφυγαν, εμείς προστατεύσαμε τα συμφέροντα του Δήμου»

86
3328

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

5 Νέους υποψήφιους με τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Κως 2023, όπως θα είναι πλέον το νέο όνομα της παράταξης, παρουσίασε σήμερα ο Επικ. Γ. Κυρίτσης στην συνέντευξη τύπου που έδωσε στη Μαρίνα.

Ο Γ. Κυρίτσης ανακοίνωσε με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας ότι η παράταξη προγραμματίζει ειδική εκδήλωση, ενώ απαντώντας σε σχετικό ερώτημα τόνισε ότι ο αριθμός των υποψηφίων γυναικών θα είναι πολύ πάνω από την ποσόστωση.

Παράλληλα πέρα από τα ντιμπέιτ στα μέσα ενημέρωσης απηύθυνε εκ νέου πρόσκληση σε όλους τους επικεφαλής (θα τους αποστείλει σχετική επιστολή, προσωπικά) για να καθοριστεί από κοινού μια διαδικασία διαλόγου υποψηφίων με τους πολίτες ανά δημοτική Κοινότητα για τα προβλήματα κάθε περιοχής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν επίσης οι απαντήσεις σε ερωτήματα των εκπροσώπων του τύπου. Σε ότι αφορά την δημοσκόπηση που «τρέχει» για το Δήμο Κω απάντησε ότι δεν είναι της παράταξής του, προσθέτοντας ότι είχε χρησιμοποιήσει το εργαλείο αυτό παλαιότερα, όμως η δυναμική της παράταξης είναι γνωστή και δεν έχει καμία αγωνία να κάνει δημοσκόπηση για την παρούσα εκλογική αναμέτρηση.

Επίσης, έκανε για άλλη μια φορά κάλεσμα (δικαιολογώντας και την άρνηση της επικ. της παράταξης Όραμα & Δράση για οποιαδήποτε συνεργασία μαζί του) προς όλες τις παρατάξεις να αξιοποιήσει στελέχη τους και να συνεργαστεί μαζί τους για την Κω του 2023. Ειδικά για την απάντηση της Ι. Ρούφα σχολίασε ότι την κατανοεί, στο πλαίσιο της προεκλογικής τακτικής να συσπειρώσει τον κόσμο της παράταξής της, προσθέτοντας ότι «ήταν ανήθικο και καθόλου τίμιο», αυτό που της έκαναν.

Σε ερώτημά μας αν η πρόσκληση συνεργασίας απευθύνεται και προς τη νέα παράταξη Ισχυρή Κω, απάντησε ότι «φυσικά και περιλαμβάνει και όσους εσχάτως εμφανίστηκαν…»

Ιδιαίτερος λόγος έγινε τέλος όταν ρωτήσαμε για το αν έχει μετανιώσει για τις δικαστικές διαμάχες αυτής της δημοτικής περιόδου», απαντώντας χαρακτηριστικά με αναδρομή «Δεν πήγαμε κανέναν στα δικαστήρια – Άλλοι προσέφυγαν, εμείς προστατεύσαμε τα συμφέροντα του Δήμου». Ξεκινώντας από την παραχώρηση ακινήτων στις συνεργατικές όπου έγινε αναφορά στην δικαιοσύνη η οποία και προχώρησε την ποινική διαδικασία, το ίδιο και με τη ΒΙΜΕΛ. «Έπρεπε να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του δήμου. Αυτή ήταν η εντολή των πολιτών». Ενώ για την υπόθεση του ΔΗΡΑΣ απάντησε ότι ο δήμος αμύνθηκε στην προσφυγή των εργαζομένων και στο «μαύρο» που ήθελαν κάποιοι («άλλοι έβαζαν και τους ίδιους τους εργαζόμενους…» προκειμένου να χαθεί η συχνότητα.

Έφερε, μάλιστα ως παράδειγμα την υπόθεση της εγγυητικής για το πρώην λατομείο που του έφερε δικηγόρος και νυν υποψήφιος το 2014 μόλις εξελέγη Δήμαρχος και ο ίδιος ζήτησε να μην έχει συνέπειες ο πρώην αυτοδιοικητικός για ανθρώπινους λόγους (να μην του πάρουν το σπίτι κλπ).

Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΟΙ 5 ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Κως, 22 Φεβρουαρίου 2019

Θέλω να ευχαριστήσω, εσάς, τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που για μία ακόμα φορά, είστε εδώ σε μια παρουσίαση υποψηφίων της Δύναμης Αλλαγής.

Σήμερα και πάλι η παρουσίαση έχει άρωμα γυναίκας, όπως και εσείς βλέπω να γράφετε και να σχολιάζετε.

Σήμερα έχουμε ένα σχήμα 2+1+3.

Δύο νέες γυναίκες υποψήφιες:

-Την Φωτεινή Τσιτσιμπίκου σύζυγο του Χρήστου Καλσάτη, έναν ακόμα νέο άνθρωπο, που ενώνει τις δυνάμεις του μαζί μας. Η Φωτεινή είναι απόφοιτη του Τμήματος Γεωλογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πολίτης του κόσμου και το πιο πολύγλωσσο στέλεχος μας, αφού μιλάει 4 γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ρωσικά).

-Η δεύτερη νέα υποψήφια είναι η Ευτυχία Κορμανού, ιδιωτική υπάλληλος, ένας αγωνιστής της ζωής, ένας άνθρωπος της εργασίας που είναι τιμή για μας που θα συμμετέχει στη νέα μας προσπάθεια.

-Ο τρίτος νέος υποψήφιος είναι Γιάννης Τσαγγάρης, ένα νέο παιδί, πτυχιούχος Μαθηματικός του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ελεύθερος επαγγελματίας.

Μαζί μας είναι και τρεις άντρες υποψήφιοι που θα συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη για την Κω του 2023 με τη Δύναμη Αλλαγής.

Ο Δημήτρης Μουσελίμης ιδιωτικός υπάλληλος, επαγγελματίας στο χώρο των τουριστικών λεωφορείων.

Ο Μιχάλης Πιστικάκης τουριστικός πράκτορας και μέλος του Δ.Σ της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ.

Ο Γιώργος Κοκαλάκης πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών και Αντιπρόεδρος του Λ.Τ.

Η Δύναμη Αλλαγής και η Κως του 2023 ταυτίζονται.

Η δύναμη αυτής της παράταξης είναι ότι ανανεώνεται διαρκώς.

Το 2014 ήταν η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή. Αποτύπωνε το καθολικό αίτημα για μια επανεκκίνηση του Δήμου Κω σε όλα τα επίπεδα.

Η ΝΕΑ ΑΡΧΗ, σήμερα πέντε χρόνια μετά, έγινε πραγματικότητα.

Το 2019 η παράταξη μας θα είναι ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ­ ΚΩΣ 2023. Το νέο λογότυπο που θα παρουσιαστεί σύντομα, αποτυπώνει τη νέα μεγάλη ιδέα, την Κω του 2023.

Το πρόγραμμα μας για την Κω του 2023, που συνδέεται με μεγάλες αλλαγές και ανατροπές.

Η παρουσίαση αυτού του προγράμματος ξεκινά άμεσα.

Το πρώτο μέρος του θα παρουσιαστεί στις 8 Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή.

Είναι η ενότητα για τη γυναίκα, την οικογένεια, την κοινωνική πολιτική του Δήμου. Με νέες δομές, μεγάλες αλλαγές, νέες υπηρεσίες του Δήμου Κω στην εργαζόμενη μητέρα, στη γυναίκα, στην ηλικιωμένη, σε όσους έχουν ανάγκη.

Στις 8 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Blue Lagoon στην πόλη της Κω, οι γυναίκες της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 πλέον, γιατί αυτό θα είναι το όνομα της παράταξης μας, διοργανώνουν ανοιχτή συγκέντρωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Με κεντρικό μήνυμα και σύνθημα “Η πιο όμορφη γυναίκα είναι η Κως” δεν θα παρουσιάσουμε μόνο ένα μέρος του προγράμματος μας ΚΩΣ 2023 για τη γυναίκα και την οικογένεια.

Σε αυτή την ανοιχτή εκδήλωση θα τιμήσουμε και τη γυναίκα της Κω, στο πρόσωπο γυναικών του νησιού μας.

Θα ακολουθήσει και η τμηματική παρουσίαση και των άλλων ενοτήτων του προγράμματος μας ΚΩΣ 2023.

Γιατί τα καλύτερα ακολουθούν, έρχονται.

Θέλω όμως να σας δίνω πολλές ειδήσεις και δεν θα σταματήσω εδώ.

Η επόμενη και πιο σημαντική είδηση τώρα: Τη Δευτέρα το πρωί θα στείλω επιστολή στους υποψηφίους και στις υποψήφιες δημάρχους στην οποία θα τους καλώ σε ανοιχτό διάλογο μπροστά στους πολίτες.

Είναι η πρόταση που είχα καταθέσει από τις αρχές του χρόνου.

Όταν εννοώ μπροστά στους πολίτες, κυριολεκτώ.

Εννοώ ότι θα πάμε στο Πυλί, στην Αντιμάχεια, στην Καρδάμαινα, στο Ασφενδιού, στην Κέφαλο αλλά και στην πόλη της Κω σε 6 εκδηλώσεις ανοιχτού διαλόγου για να παρουσιάσουμε τις προγραμματικές μας προτάσεις για την Κω του 2023 και κυρίως να κάνουμε διάλογο με τους πολίτες, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις των πολιτών.

Οι πολίτες της Κω έχουν αποδείξει ότι θέλουν να συμμετέχουν σε αυτές τις ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες διαλόγου.

Το απέδειξαν με τη συμμετοχή τους στις λαϊκές συνελεύσεις, με την συμμετοχή τους στον απολογισμό της δημοτικής αρχής πριν από 10 μέρες, γεμίζοντας ασφυκτικά τον “Ορφέα”.

Τη Δευτέρα το πρωί θα σταλεί επισήμως και εγγράφως η πρόταση μου σε όλους τους υποψηφίους. Το λέω από τώρα για να έχουν κάποιοι περισσότερο χρόνο για να το σκεφθούν.

Θα είναι μια πρωτοποριακή δημοκρατική διαδικασία για την Κω, που μόνο θετικό αντίκτυπο και πρόσημο θα έχει για τους πολίτες και το Δήμο μας.

Οι πρωτοβουλίες μας όμως δεν τελειώνουν εδώ. Την επόμενη φορά θα σας ανακοινώσω και μια σειρά άλλων πρωτοβουλιών που στοχεύουν στο να διαμορφώσουν ένα κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας για την επόμενη μέρα.

Σας ευχαριστώ.

86 ΣΧΟΛΙΑ

   • Ανακύκλωση υλικών 4Χ4 σφ......οι και ολίγα φρούτα εποχής η Δύναμη Απαλλαγής...

    Που πας βρε Κυρίτση με υλικά από κατεδάφιση;;; Είπαμε να βρούμε μερικούς από τον σωρό για συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο αλλά ψάχνουμε υποψήφιους που να έχουν μεγάλο σόι και να τους ξέρει και η γειτόνισσα τους… Τελικά η ΡΟΥΦΑ με την απλή αναλογική θα σας κάνει να φυλάτε κατουρημένες ποδιές…. ®Νυχτοκαβαλάρης©

    • Ω ρε γλέντια που θα κάνουμε με τον περιφερόμενο θίασο των υποψηφίων Δημάρχων. Παρέλαση καρναβαλιστών...

     Όταν οι άλλοι θα ψάχνουν υποψήφιους συμβούλους για να συμπληρώσουν ψηφοδέλτιο η Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης με ένα καράβι φράγκα που υπάρχουν στο παραφουσκωμένο ταμείο του Δήμου θα αρχίσει τα έργα – Ρουσφέτια από ένα τετράδιο που κρατάει ο Δαυίδ… Έχει επισκευάσει το μηχάνημα ασφαλτόστρωσης και θα ρίξει άσφαλτο κλείνοντας τρύπες και ρουσφέτια… Θα ασφαλτοστρώσει ακόμα και την αυλή της ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ… Φράγκα έχει μπόλικα, ρουσφέτια καταγραμμένα και θα μαζεύει ψηφουλάκια όταν ο Τριώφλορος 3flor ΤΕΟ και η ξεσαλωμένη Τζιοβάνα θα ψάχνουν υποψήφιους για να συμπληρώσουν ψηφοδέλτιο… Μια βδομάδα πριν από κάθε επίσκεψη υποψηφίων Δημάρχων σε κάθε χωριό θα στρώσουν άσφαλτο για να κάνει περίπατο ο Γιώργος… -Αλεξίκακος –

   • …….ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΟΥ ΚΑΝΩ.ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΗ ΓΙΩΡΓΑΚΙ,ΚΑΚΟΨΥΧΕ ΑΝΘΡΩΠΕ.ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.ΤΑ ΞΕΓΚΡΕΜΙΔΙΑ.ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΠΑΡΙ.ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.

  • ο Κυρίτσης τελείωσε. Το καταλαβαίνουν και όσοι προσεγγίζει για αυτό και βγάζει υποψηφιότητες σαν τις σημερινές και εμφανίζει πάλι αυτούς που ήταν υποψήφιοι μαζί του το 2014 και δεν εκλέχτηκαν. Η ουσία είναι πως ότι και να πει δεν πείθει κανέναν. Ειδικά μετά τα τελευταία νέα που συζητούνται σε όλο το νησί δεν υπάρχει άνθρωπος να τον υποστηρίξει και όλοι ζητούν να φύγει

   • Κυριτση ξερεις πως σε βλεπει ο νηκηταρας,σαν τους λουκομαδες που φτιαχνει το καμελια,του τακη.Δεν σε σωζει τιποτα.

 1. Κυρίτση 15% και πολύ είναι,σε δοκιμασαμε και μας εκδικήθηκες ,σε πιστεψαμε ότι αλλαξες και εγινες χειρότερος,ποτε ξανα το ίδιο λάθος.Καλα σου είναι!!! εσυ έλεγες πως δεν θα ξανακατέβεις

  • Κυριτση ο θεοδοσης κατεβαζει συμβουλους που μπορουν να σε κερδισουν και χωρις τον ιδιο.Εσυ τι κατεβάζεις βρε ανθρωπε.Οσους κατεβασες εως τωρα,ειναι 25 περιπου,δεν κανουν εναν αβριθη.Και που να κατεβασει και τους υπολοιπους.Αστο κυριτση εχουν δικιο που λενε στο νησι ότι εισαι χαμενος.Κυριτση δεν τραβαει η ομαδα.Κριμα για μερικους που θα καψεις.Αλα ας προσεχαν.

 2. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΑ ΩΡΑΙΑ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ. ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ. ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. O,TI KAI NA AKOYΜE, O,TI KAI NA ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ, Η ΘΗΤΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ `ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ – ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗ `ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ`.

   • Σωστα εβαλε σε ταξη τα μαγαζια των υποψηφιων του τι κλιματιστικα θες,εχουμε,τι μπογιες θες? εχουμε,τι χαρτικά θες? εχουμε,τι θες μελάνια?εχουμε,και εργολάβους εχουμε και τζαμάδες και τα παντα.οι υπόλοιποι επαγγελματιες τον …λο

  • Αν ο Κυρίτσης κουράζει Α, εσείς όλοι που επαναλαμβάνεται το ίδιο κατεβατό ξανά και ξανά κουράζετε Α^2.
   Δεν είναι όλος ο κόσμος στρατευμένος για να ασχολείται με τα παραπολιτικά και τα μικροπολιτικά και τις προσωπικές σας κόντρες. Θέλει να δει τι μπορεί να γίνει την επόμενη μέρα και δυστυχώς ο μόνος που έχει ένα Χ πρόγραμμα είναι ο Κυρίτσης. Ξέρει πως παίζει μπάλα αυτός με αυτόν τον τρόπο που κάνει προεκλογική εκστρατεία, σου λέει τους στρατευμένους τους έχω χάσει έτσι και αλλιώς και πάει για όλους τους υπόλοιπους και μάλλον σας κερδίζει! Η Ισχυρή Κως το μόνο που λέει είναι «Μπου στον κακο Κυρίτση». Εμένα όμως δεν με νοιάζει προσωπικά ο κακός Κυρίτσης με νοιάζει τι θα γίνει μετά. Συγκεκριμένα και όχι αγκαλίτσες και αγάπες και κατανοήσεις. Αν είναι να βασιστώ σε αυτά και να περιμένω να βγουν πρώτα και μετά να σχεδιάσουν ζήτω που καήκαμε. Καλύτερα ο Κυρίτσης και ας κάνει μόνο το 15% από αυτά που λέει. Αυτός λέει κάτι τουλάχιστον.

 3. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΔΙΑΘΕΤΩ ΧΡΗΜΑ, ΓΛΥΨΙΜΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ… ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΑΒΕΒΑΙΟ ΑΠΕΙΡΟ … ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ…

 4. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΔΙΧΑΣΕ ΚΑΙ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ, Ο Κ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΑΠΛΑ, ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ (ΣΗΜ.: ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ… ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ).

 5. ΚΥΡΙΤΣΗΣ-ΤΕΛΟΣ
  Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ «ΔΕΝ ΘΕΛΩ>> ΤΟΥ <>, ΤΗΣ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΧΛΕΥΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ, ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΑΣ, ΤΟΥ `ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ`, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ…
  ΣΙΓΟΥΡΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠ`ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ, Ο ΑΣΕΒΗΣ, Ο ΜΕΤΑ ΤΟΝ `ΘΕΟ`).
  ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΚΕΝΤΡΙΚΟ.
  ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!
  ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ.
  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ, ΑΠΛΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΝ!
  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΥΧΝΑ-ΠΥΚΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ!
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΠΑΛΛΑΓΗ…

 6. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ! ΑΠΟΡΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ «ΕΡΓΟ ΤΟΥ«! ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΔΙΧΟΝΟΙΑ, ΨΕΜΑΤΑ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ. ΑΠΛΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΝ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΠΑΛΛΑΓΗ…

 7. Ο,ΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Μ`ΑΓΓΙΖΕΙ. ΕΓΩ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΩ ΓΙΑ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗΣ. ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΥΠΟΓΡΑΦΗ (ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ): Ο ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ ΚΑΙ «ΤΣΑΚΑΣ« ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

 8. Το εργαλείο που κόβουν τα ξύλα λέγεται μπήχτης. Όταν είναι μεγάλο το ξύλο αλλά σάπιο ο μπήχτης τα σκίζει αμέσως. όταν όμως τα ξύλα είναι σκληρά και φρέσκα τότε ο μπήχτης πετάγεται έξω. Στην Καρδάμαινα ο μπήχτης δεν χρησιμοποιείται. Στο Ασφενδιού τον έχουν εγκαταλείψει, το ίδιο και στην Κέφαλο γιατί δεν υπάρχουν ξύλα. Στην Αντιμάχεια όμως είναι σε καθημερινή χρήση.

 9. Μόλις γύρισα από την Αθήνα. Όλα καλά. Μάλιστα με την ευκαιρία πήγα στην ταβέρνα που θα θυμάστε ότι ανάλαβε με ανάθεση την φιλοξενία των φιλαρμονικών με δεκάδες χιλιάρικα. Είπα να πάω να δω αυτή την ταβέρνα του συνεργάτη του Γραμματέα του Δήμου μας αν είχε και ασχολίες με πολιτιστικά. Ξέρετε τον Γραμματέα που διόρισε ο κύριος Κυρίτσης και στο τέλος τα χαλάσανε. Και τι έμαθα. Σας μεταφέρω την είδηση που είναι συνταρακτική. Ο κύριος Κυρίτσης στις προηγούμενες εκλογές υποσχέθηκε σε πέντε νέους ανθρώπους με πτυχία πανεπιστημίων ότι θα τους προσλάβει στη θέση του Γραμματέα του Δήμου. Τελικά προσέλαβε τον γνωστό κύριο ο ποίος παραιτήθηκε μετά τον θόρυβο για την ανάθεση δημοτικού έργου σε μια ταβέρνα των Αθηνών. Το θέμα δεν είναι η επιλογή τους ενός από τους πέντε. Το θέμα είναι ότι κορόιδευε πέντε νέους ανθρώπους που ήθελαν να προσφέρουν και που είχαν όνειρα για την ζωή τους. Έχω τα ονόματα τους και λυπάμαι γιατί αυτά τα παιδιά ήταν αξιόλογα. ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Η ΚΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.

 10. ΔΥΟ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΟΙ … ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ ΜΗΔΕΝ. ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ. ΕΔΩ ΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΤΕ. ΜΙΑ ΜΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ; ΕΣΥ ΞΕΡΟΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ.. Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΘΑΡΘΕΙ Η ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ.

 11. ΓΕΙΑ ΣΟΥ……, ΜΕΓΑΛΕ… ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΦΩΝΑΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ <> ΕΚΑΝΕΣ ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ. ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ… ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΟΒΕΡ!

 12. Σαν το καζινο εγιναν οι εκλογες Γ.Κυριτση.Ταίζεις με απευθείας αναθέσεις,ξέρεις για ποια-ον μιλάω και σε αντάλλαγμα παιρνεις από την οικογένεια μια υποψηφιότητα.Οπότε μετα την μελανη υποψηφιότητα,ερχονται οι κουρτίνες…οι λάμπες , και τα χρώματα.

 13. ………. με το 4χ4 και το μαζεμα των ελιων.Κωοι αυτους θελετε που σας χρεωσαν με ανταλλακτικα και καυσιμα? που παιρνουν μισθο και δημοτικο οχημα 5 χρονια τώρα? Χρυσαφι σας πληρωσαμε μαυρο θα σας πετάξουμε.

 14. Καλή επιτυχία σε όλους !!! Άντε να πάρει ο δήμαρχος το 51% από την πρώτη Κυριακή για να μην υπάρξει ακυβερνησία στο Νιση μας !!!!!!!!!

 15. Όλοι ψηφίζουμε Ιωάννα Ρούφα για δήμαρχο της Κω, μόνο αυτή αξίζει γιατί τόσα χρόνια έχει δείξει ότι είναι η μόνη που θέλει πραγματικά να βοηθήσει το νησί μας και τον Κωακό λαό. Κυρίτση εσύ τόσα χρόνια το μόνο που κατάφερες είναι να διαλύσεις και το Νησί αλλά και ολόκληρο τον Δήμο, και μόνο ότι ξανά δίνεις για δήμαρχος θα έπρεπε να ντρέπεσαι.

 16. κυκλοφορουν και κανουν τα ψωνια τους με δικα τους δημοτικα οχηματα,μαζευουν τις ελιες, τους αλλαζουμε κινητηρα καυσιμα,ανταλλακτικα …. για να συνεχίσουννα κυκλοφορουν εις βαρος μας τα 4Χ4 της υπηρεσίας .Βρε ο κόσμος πειναει και ο κυριτσης και το παρεακι του κανουν βολτες με δημοτικα οχήματα και αλλαξο…. στις αναθεσεις.Βρε το νησι είναι μια σταλια.Κυριτση ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ είναι δήμαρχος.

 17. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ. ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.ΠΑΡΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.
  ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΕΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ,ΜΠΟΓΙΕΣ,ΛΑΜΠΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΛΑΜΠΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ.ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ?ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

 18. Ο κακόμοιρος ο Κυρίτσης, αυτός ο άγιος άνθρωπος δεν έστειλε κανέναν στα δικαστήρια και στο Εισαγγελέα. Τρακόσιοι έντιμοι πολίτες τους έπιασε ξαφνικά τρέλλα και πήγανε μόνοι τους στα δικαστήρια και είπανε ότι δεν φταίνε αυτοί. Ρε Κυρίτση εντάξει ξέρει όλη η Κως τι κάνεις αλλά μην νομίζεις ότι θα τρελαθούμε κιόλας και θα πιστέψουμς. ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ Η ΚΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ .

 19. Είναι πολλες οι αναθεσεις τελικά!!!
  Κατάντια Δημαρχε αναθεσακια,οχι πες μας αν εκλεγουν οι αναθεσακηδες θα κοιταξουν το καλο της πολης η της επιχείρησης τους? Απλα απορία.

 20. Στην Μαρίνα μου λένε γίνονται όργια πολιτικής και οικονομίας. Ο Στρατηγός κρατά το φανάρι και φάγγει και ο αρχηγός στέλνει χαιρετίσματα στους μονομάχους. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

 21. Ναι ρε σεις δεν φταίω εγώ αλλά οι άλλοι. Ακούς εκεί να πάνε μόνοι τους στα δικαστήρια και να πουν ότι δεν φταίνε. Αφού δεν τους κάλεσε ο Εισαγγελέας γιατί πήγαν. Επειδή δηλαδή αυτοί τρελάθηκαν θα την πατήσω εγώ που ήμουνα μαζί τους. Μέχρι και το Καίσαρλη αγαπούσα αλλά εκείνος πήγε τριάντα φορές στα δικαστήρια γιατί είχε τρελαθεί από την ήττα του. ΛΥΠΗΘΗΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.

 22. Ναι ρε άχρηστοι εμείς προστατεύουμε τα συμφέροντα του Δήμου. Εμείς πήγαμε και κατεδαφίσαμε τους αμιάντους. Εμείς πήραμε το χωράφι του δικού μας. Εμείς φέραμε επευθείας τους εργολάβους των τριών εκατομμυρίων. Εμείς αναπτύξαμε τα τραινάκια Και εμείς πήγαμε στα πέντε χρόνια στα πέρατα του κόσμουμε 520 ταξίδια να δοξάσουμε την Κω.

 23. Τον Πιστικάκη και τον Κοκκαλάκη. Αυτό μας έλειπε, ολόκληρο αυτοκίνητο πηγαινοέρχεται κάθε ημέρα. Άσε που υπάρχουν δύο χρόνια καταγραμμένες οι διαδρομές και οι στάσεις.

 24. 9.219,60 ευρώ σε φίλο πλακατζή,20 πόρτες ντουζιέρας με μαγνητικό κλείσιμο.20 ΠΟΡΤΕΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ? ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΧΟΥΜΕ?

 25. Και όμως δεν το πιστεύετε. Στην Αντιμάχεια φυτρώνει το δένδρο της αναζωογόνησης. Εκεί γίνεται η ανθοφορία και η φύση χαίρεται. Εδώ και πέντε έξη χρόνια τραβά όλα τα βλέμματα και τους στήμονες της ανάπτυξης. Είναι το θαύμα της φύσης που έκπληκτοι οι Κώοι θαυμάζουν και συζητούν καθημερινώς.

 26. Ας είχε τουλάχιστον την ειλικρίνεια να παραδεχτεί τις ανοησίες του!Τρέχει εργαζόμενους στον Άρειο Πάγο και έχει το θράσος να λέει πως διεκδικεί τα συμφέροντα του δήμου? Τα δικαστικά έξοδα ποιος τα πληρώνει? ο δήμος δηλαδή εμείς κι όχι ο ίδιος. Με το εφετείο τελεσιδικεί μια υπόθεση. Ο Άρειος Πάγος ήταν για να ταλαιπωρήσει τους εργαζόμενους. Πόσο πιο τραγικός??

 27. Τελικά έχουμε πάθει όλοι ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ. Κοιμομασταν και βλέπαμε εφιάλτες ότι ο ΜΕΤΆ ΘΕΌΣ έστελνε ανθρώπους στα δικαστήρια, τους εξαθλιωνε οικονομικά από εκδίκηση, τους άφηνε στην εργασιακη αβεβαιότητα, είχε χεσ. .ενες τις οικογενειες τους, έδινε δουλειές στο ατάκα κ επί τόπου μόνο σε όσους θεωρούσε δικούς του, χλευαζε, ειρωνευοταν, απαξιωνε και διχαζε όσους θεωρουσε απέναντι του, εσπειρε τον φόβο ανάμεσα σε υπαλλήλους του Δήμου που ετρεμαν και να μιλήσουν, αλαζονας, ναρκισσος και αριβιστας, που τώρα ζητα να ξυπνησουμε και να ονειρευτουμε έναν υπέροχο κόσμο κάτω από τις φτερουγες του μαυροκορακα! Ξυπνατε ωρε, ο αφεντης σάς καλεί σε νέα δρώμενα ομαδικης παρακρουσης. Για βγες απ το μπαλκόνι σου Γιωργακη, κουνιουνται οι βάρκες στο υπό καθιζηση λιμάνι? Δεν θα μας τρελανεις αγόρι μου!

 28. Την όμορφη την Κω, λιγδιαρα την αφήνεις, άλλοι να ξελιγδιασουνε τη βρώμα που αφήνεις. Πάλι σε μηνες κο ντινους η ομορφιά θε να ρθει, αρκεί η παρουσία σου να μην ξαναταραξει τις μέρες και τις νύχτες μας οσαν την καλιακουδα, που ολημερης ολονυχτης μας εστιβε σαν φλούδα. Όπως τις λεμονοκουπες μας έχεις ξεζουμισει, ας έρθει ο νους στη λογική , να σε καταμαυρισει! Τότε ,θα είναι όμορφη η Κως για μας και πάλι, τότε θα ηρεμησουμε απ τη κακιά σου ζαλη. Μας τα χεις κάνει ..φυστικι. όσο και αν κλαις δεν οφελει! Ορε ντουβαρ!

 29. 1. To 2015 εισβολή μεταναστών
  2. Το 2016 ρεκόρ πτώσης του τουρισμού λόγω της κακής διαχείρισης του μεταναστευτικού από τον Κυρίτση
  3. Αρχή του 2017 παύση της Ryan air μετά από συνεχόμενα χρόνια πτήσεων
  4. Καλοκαίρι του 2017: ο μεγαλύτερος σεισμός στη σύγχρονη ιστορία της Κω
  5. 2018: αρνητικό ρεκόρ όλων των ετών σε αφίξεις κρουαζιεροπλοίων!
  6. 2019: πρωτοφανείς πλημμύρες στο νησί

  Τι άλλο μας περιμένει με τον δήμαρχο της γκαντεμιάς? θεέ μου βοήθα μας με τον xρουσούζη που μπλέξαμε!

  • ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 2015 2016 2017 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ..
   «2018 ΡΕΚΟΡ ΑΦΙΞΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ»
   ΕΕΕΕΕ???
   ΡΟΥΦΑ ΤΑΥΓΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!

   • Γιατί ανόητε η καλή χρονιά του 2018 δεν οφείλεται στον Κυρίτση αλλά σε εξωγενείς παράγοντες (τουριστική πτώση σε Τουρκία-Αίγυπτο κλπ.), ενώ η κακή του 2016 οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην τραγική διαχείριση που έκανε στο προσφυγικό. Τόσο απλά!
    Μόκο λοιπόν μαϊμούνα!

 30. Όλα τα κακά της μοίρας μας εμείς οι μωροπιστευτοι τα δημιουργησαμε. Ξεχάσαμε την παροιμία που λέει ότι έναν αραπη και με χλωρινη να τον πλυνεις, μαύρος και αραχνος παραμένει. (Κανένα ρατσιστικό υπονοουμενο ). Ας δώσει ο Θεός των ανθρώπων φώτιση σε αυτούς που παραπλανησε δυς ο οφις, να μην ξεγελαστουν και τριτωσει το κακό. Πάντως το νησάκι μας είναι δόξα να χει ο Γεώργιος, γεμάτο λακκους για να πέσουμε μέσα αν τα φέρει η κατάρα.

 31. Γραφετε οτι θελετε. Θελω να σας δω που θα ειστε τον Μάιο. Δεν πιστευω να απομονωθειτε στο Ασφενδιου;

 32. Συμφωνώ και εγώ. Στην Αντιμάχεια να γίνει που έχει ωραίες γυναίκες χι χι χι

 33. Τι μας λέει ο άνθρωπος. Θα κάμει γιορτή για την γυναίκα και την οικογένεια!!! Και πάει και στην εκκλησία και τον βάζει δίπλα του ο δεσπότης!!. Θου κύριε

 34. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι μόνο ο Κυριτσης έχει κλειση σε όλα τα χωριά τοπικό σε αντίθεση με τους άλλους δυο που έχουν από ένα δυο άτομα όποτε τη ψάχνετε κ γράφετε εδώ τέτοια δήμαρχος ξανά θα είναι αυτός που έχει παντού συμβούλους , αυτά για να πέσουν λίγο τα αυτιά άντε πήρατε αέρα κ γράφετε .

 35. Αν έχετε κάτι σοβαρό να γράψετε θα ακούσουμε, αλλιώς βγάλτε τον σκασμό, ειδικά σε θέματα ηθικής, ανήθικοι. Πέντε μέτρα κάτω από τη γη η θέση σας.

 36. Να εχετε ξύδι γιατι αλλιώς δεν θα χωνέψετε την νεα ηττα σας. Πάλι τον Γιώργο θα εχουμε δημαρχο. Σιγά μην ψηφίσει η Κως την διανομέα παντοφλών και μπριζολών ή τον αλλον που γυριζει απο κομμα σε κομμα καξ δεν λεει ποτε οχι και σε κανεναν. Ξυδακι και μαλιστα μηλοξυδο που ειναι και λοποδιαλυτης.

 37. H πενταετία διοίκησης Κυρίτση ήταν καταστροφική για την Κω. Τι να πρωτοθυμηθούμε: την τραγική διαχείριση στο μεταναστευτικό που για ένα ολόκληρο καλοκαίρι είχαν αφήσει το λιμάνι και την Β. Γεωργίου να μετατραπούν σε χοτ σποτ και μας βούλιαξαν τουριστικά.
  Να πούμε για την αδυναμία του να συνεργαστεί με την κυβέρνηση, την περιφέρεια και το επιμελητήριο; Όλους τους έκανε εχθρούς!
  Η δε πολιτική του αντιπαράθεση με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις πραγματικός βούρκος: βρισιές, προσβολές και ειρωνείες.
  Για τις υποσχέσεις του σχετικά με την Ryan air; Όχι μόνο θα αύξανε τις πτήσεις αλλά θα μας έκανε και βάση στην Κω! Αποτέλεσμα μηδέν πτήσεις όλο αυτό το διάστημα.
  Να μιλήσουμε για τις απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς και προσκείμενους στην παράταξη του; Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα!
  Έτσι πέρασαν 5 χρόνια και το νησί βρίσκεται στο χάλι που όλοι βλέπουμε. Καμιά σοβαρή υποδομή όλο αυτό το διάστημα και ότι έγινε τα προηγούμενα χρόνια να καταρρέει (π.χ. βιολογικός στο Ψαλίδι, ΧΥΤΑ κλπ.).
  ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ: ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ

  • Στα καφενεία που λέγονται πολλά ξέχασαν όμως πως έχει κ ποιο πονηρούς από αυτούς που τα λέμε κ ψεύδονται και την.πατησαν χωρίς να το περιμένουν κ τώρα τρέχουν κ δε φτάνουν να τα μαζεψουν

 38. Ο απερχόμενος δεν καταάβαίνει τίποτα. Έφαγε δεκαοκτώ μήνες φυλαηή για δολιότητα στον ΔΗΡΑΣ και μας λέει ότι οι άλλοι τον στέλνουν στα δικαστήρια. Διαλύει οικογένειες και το έχει καμάρι………. ΜΑΥΡΟ ΡΕ ΜΑΥΡΟ

 39. Ναι μ’αυτό το πλευρό να κοιμάσαι και εσύ κι ο Γιωργαλης. Δήμαρχος θα είναι ο Γιώργος και επειδή κι εγώ είμαι κατσουνας θα στο πω Ασφενδιανα ΠΑΕΝΕ ΠΕΣΕ ΒΡΕ!!!

 40. Δυο θα ειναι οι λογοι της ητας .Ο πρωτος διοτι.. ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του και ο δευτερος…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ