Στο 1ο Γυμνάσιο Κω χτύπησε και πάλι το κουδούνι | Πλήρως ανακατασκευασμένο κτίριο – Εντυπωσιακή αλλαγή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ) ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ: Σήμερα η Κως έκλεισε άλλη μια ανοιχτή πληγή

29
3628

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ : “Σήμερα η Κως έκλεισε άλλη μια ανοιχτή πληγή”

Στο 1ο Γυμνάσιο Κω χτύπησε και πάλι το κουδούνι.

Στο πλήρως ανακατασκευασμένο κτίριο, ακούστηκαν και πάλι παιδικές φωνές, γέμισε χαμόγελο και όμορφα πρόσωπα η αυλή του σχολείου.

Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με την παρουσία του Δημάρχου Κω κ. Γιώργου Κυρίτση, εκπαιδευτικών και γονέων.

Το κτίριο είχε υποστεί σοβαρές ζημιές από το σεισμό και είχε κριθεί ακατάλληλο.

Ο Δήμος ανέλαβε να χρηματοδοτήσει το μεγαλύτερο μέρος του κόστους ανακατασκευής των τριών σχολείων, τα δύο ήδη παραδόθηκαν στους μαθητές και στην εκπαιδευτική κοινότητα ενώ το 1ο Λύκειο Κω θα είναι έτοιμο σε ένα μήνα.

Το κτίριο του 1ου Γυμνασίου που παραδόθηκε σήμερα, είναι ένα νέο και ασφαλές κτίριο.

Έγιναν εκτεταμένες εργασίες ενίσχυσης του φέροντος οργανισμού ενώ εγκαταστάθηκαν νέα Ηλεκτρολογικά και Μηχανολογικά δίκτυα.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Κυρίτσης, αναφερόμενος στο έργο, τόνισε:

Αποδεικνύεται ότι τα μοναδικά έργα αποκατάστασης των ζημιών από τους σεισμούς στις υποδομές μας, είναι τα έργα που ανέλαβε ο Δήμος. Όσο ενοχλητικό και αν είναι για κάποιους αυτό, αυτή είναι η αλήθεια.

Έργα που χρηματοδοτήθηκαν από ίδιους πόρους γιατί ο Δήμος Κω είναι ένας Ισχυρός και Οικονομικά Αυτοδύναμος Δήμος, στην πράξη και όχι στα λόγια.

Ισχυρός Δήμος σημαίνει αποφασιστικότητα, σχέδιο, αποτέλεσμα.

Σήμερα η Κως έκλεισε άλλη μία ανοιχτή πληγή. Συνεχίζουμε για να παραδώσουμε και το τρίτο σχολείο. Η Κως κοιτάζει και προχωρά μπροστά με έργα.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική τηλεόραση/dhras.gr

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Δήμος οφείλει να φτιάχνει τα σχολικά κτίρια. Είναι δική του αρμοδιότητα. Γι αυτό η κυβέρνηση και η Περιφέρεια του δοσαν ενα σωρό λεφτά. Το ερώτημα βέβαια που δεν έχει απαντηθεί είναι ποιο ποσοστό πήγε σε τσέπες αφού λόγω έκτακτης ανάγκης όλα έγιναν με απευθείας αναθέσεις

    • Απευθείας αναθέσεις λόγω εκτάκτου γεγονότος.... Το κόλπο για την δημοτική αρχή που είναι μηχανικοί και από τους κοψιμιούς που δίδαξαν.

      Λέγετε στην πιάτσα των εργολάβων ότι το καθιερωμένο μέλι είναι 1@5@$Ε$%… Τώρα καταλαβαίνει ένας φιλύποπτος πολίτης γιατί ξαφνικά θυμήθηκε την καρέκλα του Δημάρχου και ο Θεοδόσης που και αυτός ξέρει το παιχνίδι με τα δημοτικές εργολαβίες και αναθέσεις επιλεκτικά δημοτικών έργων… Καλή μάσα αγαπητοί μας υποψήφιοι, σε καιρό κρίσης στο επάγγελμα του μηχανικού χρυσή ευκαιρία η καρέκλα της Δημαρχίας και το παραφουσκωμένο ταμείο του Δήμου μας… ®Νυχτοκαβαλάρης©

    • Ο καυγάς είναι για τα λιλιά των δικών τους εργολάβων με τα κέρδη από την απευθείας ανάθεση, ο ΕΝΑΣ βολεύει τον ΆΛΛΟ….

      Το καθιερωμένη βάζο με το ΜΑΥΡΟ μέλι πάει σύννεφο… Έτσι οι εργολάβοι, του Αιγιαλού, ο Καλύμνιος του ΤΕΟ που τον κληρονόμησε ο Γιώργος και ο Δαυίδ και οι άλλοι που φυτρώνουν εδώ και εκεί είναι χουβαρδάδες, μοιράζουν απλόχερα τα λιλιά στην εξουσία… Και εσύ δημότη κοιμισμένε τρως κουτόχορτο από τα Ποσειδώνια λιβάδια….

    • χαχαχαχαχαχαχα αρχισε παλι να κλαιει.........ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ,για τους κωους εχεις τελειωσει.

      Το μισος που υπαρχει από τους κωους προς το προσωπο σου,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ ότι εισαι χαμενος.Θα σου κοψουν και αλοι.Ο πολεμος που σου κανω σε ολο το νησι είναι ΧΩΡΙΣ ΓΥΡΙΣΜΟ.ΟΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ χειροτερο από τους κροκοδειλους.

  2. Κύριε Κυρίτση οίκο έκλεισε άλλη μία πληγή σήμερα Καλά έκανε και την έκλεισε αλλά καλά είναι να παίρνετε και συνεργεία από την Κω όχι να παίρνετε συνέχεια τους ξένους όταν Θέλετε ψήφους να πάτε στους εργολάβους που τους Φέρνετε απέξω

  3. Δεν είναι βόας δεν είναι κροταλίας ούτε είναι το μικρό φιδάκι ο διαμαντής. Ο μάσας ο μοναχοφάης είναι που με μια χαψιά καταπίνει αμιάντους και τρία εκατομμύρια απευθείας αναθέσεις στους εργολάβους για τα σχολεία.

  4. ……ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ!!!

    • ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Τ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
      ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ…
      ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΣΟΥΠΕ;
      ΚΑΙ ΣΥ ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ;
      ΚΑΛΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ;

  5. Μπράβο στον Δήμαρχο μας ,το προχώρησε,το έφτιαξε και είναι ΜΑΓΚΑΣ γιατί θα είναι και πάλι Δήμαρχος.Κι αφήστε τα γατάκια να κλαίνε…….Νιάου!!!

    • Όνειρα. ..χειμωνιατικης νύχτας που σε λίγο θα κάνουν την. ..στριγγλα. ..αρνάκι. Δουλειά σας είναι, υποχρέωση που έπρεπε να έρθει σε πέρας, όποιος και να ήταν στη θέση σας το ίδιο θα έκανε, ίσως καλύτερα και γρηγορότερα και προπαντως με πλήρη διαφάνεια κάτι που σας είναι άγνωστο. Θέλετε και ζήτω! Το χειροκρότημα έχει παρελθει, η αυλαία έκλεισε.

      • Κανεις μεγάλο λάθος φίλε! Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ήταν ικανός και το έβγαλε εις πέρας γι’αυτό τσιμουδιά, τουλάχιστον σ’αυτό το θέμα απαγορεύεται να μιλάτε και ανεξάρτητα απ το γεγονός ότι υποστηρίζετε άλλη παράταξη πρέπει να το αναγνωρίσετε!Αν ήταν άλλος Δήμαρχος ακόμα θα ταλαιπωρουνταν τα παιδιά και αποκλείεται να φτιαχνοταν ποτέ το σχολείο.Οσο για την αυλαία μην βιάζεσαι και θα δεις για ποιον θα κλείσει σε λίγους μήνες!!!

  6. Κυριτση τα σχολεία έπρεπε να ήταν έτοιμα εδώ και ένα χρονο. Η αδιαφορία σου η ανικανοτητα και οι συγκρούσεις με τους πάντες ήταν αιτία της μεγάλης καθυστερησης. Μη μας πουλάς τώρα διαφορα. Δε μασαμε.

  7. Επιτέλους τελείωσε.Αλλά τόσα έξοδα έκαναν τα κάγκελα σωλήνες εξω απο τα παράθυρα που είναι πρώτη μούρη στην κεντρική φωτογραφία των εγκαινίων δεν μπορούσαν να τα βάψουν???? Η τα άφησαν για το μάτι???

  8. ΠΟΛΥ ΣΙΔΕΡΟ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΜΑΝ ΤΟ 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

  9. ΓΟΝΕΑΣ
    Συγχαρητήρια στο πρωτο γυμνασιο. Στο διευθυντή και στυους καθηγητές. Να σημειωθεί οτι ειναι το μονο σχολειο που φροντιζει για τους μαθητεσ του και κανει ενισχητικη διδασκαλια

    • EΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΩ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΖΙΠΑΡΙΟΥ ΚΩ. ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ.

  10. Στη μαρίνα το κλίμα ήταν χαρούμενο. Υπήρχε αισιοδοξία ότι θα επιτυγχάνετε κάτι πολύ μεγάλο. Μέχρι και η καθαρίστρια ήταν επί ποδός για να καθαρίζει τις υποδοχές τις σκάλες και το δεύτερο όροφομετα διαμερίσματα. Τα χαμόγελα, έστω και τα ψεύτικα, ήταν γνώριμο φαινόμενο Και ο Στρατηγός κρατούσε το φανάρι της αισιοδοξίας και της ικανοποίησης για το αποτέλεσμα της αήττητης δημαρχίας. . .

  11. Ο Στρατηγός αγόρασε στη Μαρίνα εκατό φαναράκια να φωτίζουν τον δρόμο που χάραξε ο Κυρίτσης

  12. Ο ενας υποψήφιος (Κυριτσης)παρουσιαζει εργα ,κανει προτασεις…εχει εργο και οι αλλοι απλα βριζουν.Ποιος λετε να κερδισει;

  13. Αυτό, το ότι πανηγυρίζουμε που φτιάχτηκε το σχολείο μας μετά από σχεδόν δυο χρόνια, με ξεπερνάει! Γνώμη μου; Και πολύ άργησε! Και ήταν υποχρέωση κάποιων να φτιαχτούν τα σχολεία, συγνώμη κιόλας!

  14. Και να σε ξεπερνάει και να μην σε ξεπερνάει το ίδιο μας κάνει!Φυσικά και ήταν υποχρέωση κάποιων να φτιαχτούν τα σχολεία αλλά μόνο ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ήταν ικανός να το βγάλει εις πέρας και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!Αν ήταν άλλος Δήμαρχος θα φτιαχνοταν του Αγίου ποτέ! Όσο για σένα πιες λίγο ξυδακι να στανιαρεις που ανοίγεις και στόμα κιόλας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ