ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & BINTEO Η Συνάντηση του Δημάρχου Κω με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης – Πρόσκληση επίσκεψης στην Παλαιστίνη για συνεργασία

27
974

ΘΕΜΑ : “Συνάντηση του Δημάρχου Κω με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης

Με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης κ. Μαρουάν Εμίλ Τουμπάσι, που πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κω, συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Κυρίτσης.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, επιβεβαιώθηκαν οι παραδοσιακοί δεσμοί φιλίας των δύο λαών.

Ο Πρέσβης της Παλαιστίνης κ. Τουμπάσι, προσκάλεσε το Δήμαρχο Κω στην Παλαιστίνη προκειμένου να ανοίξει ένα νέο πεδίο συνεργασίας με τους εκεί αυτοδιοικητικούς φορείς.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του ενημέρωσε τον κ. Πρέσβη για τις δράσεις και τις προτεραιότητες του Δήμου Κω, τη διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος αλλά και για την ιστορία και την ισχυρή τουριστική ταυτότητα του νησιού.

Ο κ. Τουμπάσι ανέφερε στο κ. Κυρίτση ότι έχει αποκομίσει τις πιο όμορφες και θετικές εντυπώσεις από την επίσκεψή του στο νησί μας.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική τηλεόραση Κω / dhras.gr

27 ΣΧΟΛΙΑ

    • Τον εχουν στη μπουκα όχι μονο οι πολιτες αλα και οι πετρες ακομα.Οσο για το ταξιδακι στην παλαιστινη,δεν θα προλάβει γιατι θα τον στειλουμε σπιτι…

    • Την Κυριακή ανοίγει το τριώδιο, του Τελώνου και του Φαρισαίου, όλα τα μωρά στην πίστα, με φρούτα εκ μεταγραφής και κοψιμιούς...

      Θα αρχίσουν να βάζουν στην μόστρα, η Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης και ο ΤΡΙΏΡΟΦΟΣ ΤΕΟ μερικά από τα φρούτα που ελπίζουμε να βγουν νοστιμότερα από αυτά που μέχρι σήμερα ακούγονται… Θα έχουμε και τις αποστασίες από τις υπάρχουσες παρατάξεις και ελπίζουμε να μην διαλυθούν το σΟύΡΑΜΑ και η #Δίεση# όπως κατάφερε ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ με το Ποτάμι και τους ΑΝΕΛ… Θα δούμε έξαλλη την ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ να καταγγέλλει αποστασίες-εκβιασμούς και στο τέλος με την μπόχα που θα βγει θα ψάχνουμε με τα κιάλια για κάποιον νέο στα ψηφοδέλτια … ®Νυχτοκαβαλάρης©

      • Βρε Νυχτοκουρκούβιαλε, εσύ και ο .......κάνατε την νύχτα μέρα.

        Σε φούρνο δουλεύεις, σε ξενοδοχείο ή στο νοσοκομείο; …….Όποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και σ…. πατεί.

  1. Το Βήμα της Κω γράφει τους πρώτους δέκα υποψήφιους του Νικηταρά. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΝΩΡΙΣ

  2. Καλα, μιλαμε οτι ο «ανθρωπος» ειναι μεγαλο «νουμερο»…Ρε κτηματομεσιτη, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, με εκπλησεις…Δεν περιμενα οτι εισαι τετοιου ειδους «νουμερο»… Ποιον μου θυμιζεις, ποιον μου θυμιζεις ;;;;;;;;…..Αντωνη τον λεγανε ,μου φαινεται……ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπουργου Εξωτερικων !!!!!! Δρομο ,διωξτε τον ειναι πια επικινδυνος, ΟΧΙ μονο για γελια…..

  3. ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΝΤΥΘΩ ΦΕΤΟΣ……. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ

  4. Ο άνθρωπος δεν στέκει καλά. Εντάξει να ξευτελίζδει ολόκληρο νησί. Εντάξει να ξευτελίζει τον εαυτό του. Αλλά να ξευτελίζει και τους ταλαίπορους Παλαιστίνιους πάει πολύ. Τι σου φταίνε ρε άνθρωπε μου οι Παλαιστίνιοι και τους λες για την συμμετοχή της Κω στις διεθνείς εξελίξεις;; Τι σου φταίνε να τους εξηγείς το μεταναστευτικό που το είχες μαυρίσει;; Άσε πια το μαντήλι. Ούτε καμουζέλα…..

  5. Παιδικη χαρά ο Κυριτσης και η ομαδα του,ο αντιπρόεδρος στο Καναδα, ο αντιδήμαρχος κολυμπάει με τις καρετα καρετα η άλλη σε ψωνια για το νυφοστολι,οι αλλοι στις απευθειας αναθεσεις…..και ο δήμαρχος μετα την Λιβύη με τους Παλαιστίνιους….
    Η Κως πουθενα-πουθενα κατι σαν το καρετα-καρετα

  6. Μετά τις τουριστικές αγορές του λιβανου και του κουβειτ άνοιξε και αυτή της παλαιστινης. Μιλάμε για ποιότητα όχι μάλ…ιες.

  7. Αν ξαφνικά οι χιλιάδες Εβραίοι τουρίστες μας ρίξουν άκυρο…… Να δούμε τι θα λεει

  8. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΗΣΗ. ΞΑΝΑΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ. ΤΡΕΜΕ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ!

  9. Δήμαρχε είσαι μεγάλη πονήρα.
    μόλις έμαθες ότι θα σε μαυρίζουν οι καρδαμιώτες το παίζεις παλαιστήνιος. πολύ σωστό σε βρίσκω!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ