ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Λαμπερή και εντυπωσιακή η ετήσια Χοροεσπερίδα των παιδιών του 1ου ΓΕΛ Κω με πολύ κόσμο στη Νέα Φαντασία

2
4308

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, του Προέδρου του Δημ. συμβουλίου Κω Α. Κρητικού, του Προέδρου της Σχ. Επιτροπής Μ. Ζερβού, της Αντιπροέδρου του ΔΟΠΑΒΣ πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ η κοπή της βασιλόπιτας και η ετήσια λαμπερή χοροεσπερίδα των τελειοφοίτων του 1ου ΓΕΛ Κω στην κατάμεστη από κόσμο Νέα Φαντασία.

Την εκδήλωση παρουσίασαν τα ίδια τα παιδιά με πολύ συναίσθημα, αυθορμητισμό και νεανική δροσιά καλώντας για ένα σύντομο χαιρετισμό τον Διευθυντή του σχολείου Γ. Χαρτοφύλη, τον Πρόεδρο του Δημ. συμβουλίου και τον Πρόεδρο της Σχ. Επιτροπής.

Τις ευχές του Δημάρχου (ο οποίος απουσίαζε εκτάκτως εκτός Κω) μετέφερε ο Πρόεδρος της Σχ. Επιτροής Μ. Ζερβός εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι μετά τα δύο πολύ δύσκολα χρόνια -όπως τόνισε και ο Δντής του σχολείου- με τη νέα χρονιά τα παιδιά θα επιστρέψουν στο ανακαινισμένο σχολείο τους.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τη βασιλόπιτα την οποία έκοψε ο Διευθυντής του σχολείου Γ. Χαρτοφύλης.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Ευαγγελία Τσάμπαλα ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους για την στήριξή τους καθώς και όλους τους χορηγούς και όλους τους συντελεστές για την επιτυχή διοργάνωση της αποψινής βραδιάς

Ακόμη, τα παιδιά παρουσίασαν ένα πολύ συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ από τα μαθητικά τους χρόνια  κι έδειξαν ένα μικρό δείγμα των δυνατοτήτων τους και στο χορό (παραδοσιακά και λαϊκά χορευτικά) υπό την καθοδήγηση του Μ. Αυγουλά.

Μετά τα χορευτικά των παιδιών παρουσιάσθηκαν και τα παιδιά – ταλέντα του σχολείου η βραδιά κύλησε με πολύ χορό και διασκέδαση με την δυναμική ορχήστρα των: Αλέκου Κρητικού (βιολόλυρα – τραγούδι), Νίκου Παριανού (λαούτο-τραγούδι), Γιώργου Καλμούτη (μπουζούκι-τραγούδι), Σάκη Πιλάτου (μπάσο) και Λευτέρη Ανδρουλή (ντραμς).

 

Τα βίντεο της βραδιάς είναι από τον φίλο & συνάδελφο Μιχάλη Χατζηθέμελη

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πριν από την μάχη των Γαυγαμήλων το 331 π.Χ., σύμφωνα με την καταγραφή του Πλουτάρχου,
    όταν ο Παρμενίων πρότεινε να επιτεθούν νύχτα,
    αποκρίθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος αρνητικά και έδωσε την ιστορική απάντηση: «НЕ ЈА КРАДАМ ПОБЕДАТА»

  2. μπραβο παιδια καλη επιτυχια στις πανελληνιες !και τσιγαρο με μετρο η δυνατον καθολου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ