Γ. Ζερβός στο ΔΣ προς ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Κω: Η αριστερά δεν έχει μάθει να κρύβεται, η αριστερά δεν έχει μάθει να διχάζει… Θα ηττηθούν αυτές οι τακτικές, να εξαλειφθεί ο πολιτικός δεινοσαυρισμός

63
1408

Το Σαββατοκύριακο συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία της Δίεσης και αποφασίζει πως θα πορευθεί μετά την απόσυρση της στήριξης -όπως τόνισε ο Γ. Ζερβός- από την ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Κω.

Τη Δευτέρα οι επίσημη ανακοίνωση της ΔΙΕΣΗΣ

Η Δήλωση του Επικεφαλής της Δήλωσης Γιάννη Ζερβού στο Δημοτικό συμβούλιο για τις τελευταίες εξελίξεις στα δημοτικά μας πράγματα:

Πρώτα, πρώτα να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά. Μια χρονιά που θα σηματοδοτήσει -θέλω να πιστεύω- κάτι καινούριο, αρχής γενομένης από την επομένη των εκλογών.

Ίσως ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ακόμα τι ακριβώς είναι ο «Κλεισθένης» και τι ακριβώς επιβάλλει και τι είδους πολιτικές και αντιλήψεις προϋποθέτει όσον αφορά την επόμενη μέρα.

Δεν θα έπαιρνα το λόγο κύριε Πρόεδρε για να πω μόνο τις ευχές, αν τις τελευταίες μέρες δεν παρακολουθούσαμε όλοι, ένα όργιο φημολογίας, αλλά ταυτόχρονα και δημοσιεύματα από έγκυρες τοπικές εφημερίδες οι οποίες ανακατεύουνε την παράταξη που εκπροσωπώ και αναρωτιούνται για το μέλλον της.

Νομίζω ότι δεν είμαι εκτός θέματος. Είμαι εντός θέματος γιατί η πορεία μιας παράταξης η οποία έχει πέντε χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο και αρθρώνει πολιτικό λόγο, αφορά τόσο το ίδιο το συμβούλιο όσο και τους δημότες της Κω.

Πολύ λακωνικά, χωρίς να θέλω να απαντήσω σε «φαντάσματα» και σε «αόρατους εχθρούς», εμείς πορευθήκαμε από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα και μέχρι το τέλος της θητείας θα το κάνουμε, με αξιοπρέπεια και ένα πράγμα κάναμε πάντοτε. Τα πάντα και ότι κάναμε τα κάναμε στο φως.

Ποτέ δεν ραδιουργήσαμε, ποτέ δεν βυσσοδομήσαμε, ποτέ δεν σκεφτήκαμε να τραβήξουμε την καρέκλα από αυτόν που κάθεται.

Βέβαια, η επιδίωξη της παράταξης δεν είναι η καρέκλα. Σε παλαιότερη φάση και με σας αγαπητέ Πρόεδρε, έχουμε ανταλλάξει δελτία τύπου συγκρουόμενοι για την απλή αναλογική αν θυμάστε. Και τότε – δεν σας κρύβω- ότι το έκανα με μια σιγουριά, με τη σιγουριά ότι η παράταξη θα βρίσκεται στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και θα είναι εδώ μέσα ως εγγυητής της ενότητας.

Εγώ, το μήνυμα που θέλω να στείλω στους δημότες της Κω είναι ότι η παράταξη, ότι και να της κάνουνε, όσο και να βυσσοδομήσουνε, θα συνεχίσει να υφίσταται και να υπάρχει, είτε κατέβει στις εκλογές, είτε δεν κατέβει. Είναι ξεκάθαρο αυτό το οποίο λέω.

Επίσης, ξεκάθαρο είναι το γεγονός ότι κάποιοι αποφάσισαν να αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους ως προς το πρόσωπο το δικό μου και κατ’ επέκταση της παράταξης. Προς αυτούς στέλνω ένα και μόνο μήνυμα το ότι η αριστερά -γιατί αυτοί οι κάποιοι έχουν όνομα:

Τοπική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ της Κω. Η αριστερά δεν έχει μάθει να κρύβεται, η αριστερά δεν έχει μάθει να διχάζει, η αριστερά έχει μάθε μόνο να ενώνει. Εν προκειμένω τον Κωακό λαό, αλλά γενικότερα τους Έλληνες.

Αυτού του είδους οι τακτικές να είναι σίγουροι ότι θα ηττηθούν. Και εμείς θα παίξουμε ουσιαστικό ρόλο να είναι σίγουροι γι’ αυτό.

Όχι μόνο να ηττηθούν, να εξαλειφθεί κάθε είδους πολιτικός δεινοσαυρισμός. Γιατί το νησί νοσεί από αυτό το πράγμα τα τελευταία έτη. Να εξαλειφθεί κάθε είδους διχασμός. Να πορευθούμε στη νέα Κω -γιατί θα αλλάξει και η δεκαετία σε λίγο, σε ένα χρόνο αλλάζει- οι προκλήσεις θα είναι τεράστιες.

Η νέα εποχή επιβάλλει ένα μόνο πράγμα. Έχουμε τις ζημιές οι οποίες θα πάρει τουλάχιστον 2-3 χρόνια ακόμα μέχρι να αποκατασταθούν. Και δεν μπορώ να διανοηθώ πως μπορεί να γίνει αυτό, αν δεν ομονοήσουμε και συμφωνήσουμε σε πέντε πράγματα τα οποία προϋποθέτει ο ίδιος ο νόμος.

Η παράταξη μέσα στο Σαββατοκύριακο θα συνεδριάσει, όσον αφορά την Πολιτική της Γραμματεία και τη Δευτέρα θα ενημερώσουμε άπαντες.

Επαναλαμβάνω: Όλα στο φως, τίποτα κάτω από το τραπέζι και τίποτα ασκήσεις επί χάρτου, για το πως θα πορευθούμε. Και να είναι βέβαιοι ότι θα είμαστε εδώ πέρα και την επόμενη τετραετία, νικώντας -και η νίκη δεν διασφαλίζεται μόνο με τα ποσοστά- νίκη είναι η προσφορά στον τόπο.

Εμείς, έτσι αντιλαμβανόμαστε, η νέα γενιά της Κω, γιατί αυτοί που απέμειναν από την παράταξη εκφράζουν τη νέα γενιά της Κω. Βεβαίως, την εκφράζουν και οι άλλες παρατάξεις.

Εμείς θα δώσουμε τον αγώνα για τις γενιές που έρχονται, όχι αγώνα για να εξαλείψουμε δυνάμεις. Όχι αγώνα για να διχάσουμε. Όχι αγώνα απολίτικο.

Θα μιλήσουμε με προγράμματα, θα τα κάνουμε όλα στο φως.

63 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ούτε ο Σύριζα δεν τον θέλει. Το αστείο όμως είναι ότι και κανένας δεν θέλει τον Σύριζα για υποστηρικτή.

  • Silver Alert, την κοπάνησε και η ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ από το Δημοτικό συμβούλιο, έφτασε το πρώτο πρόστιμο για τις συνεργατικές.

   Έκαναν μαϊμού επιμόρφωση σε συγγενείς, κουμπάρες και κομματικά κοπρόσκυλα με την συμπαιγνία τοπικών Κ.., έφαγε 87.000 ευρώ η σουρωμένη παρεούλα και το Δημόσιο με καταλογισμό του ποσού στην πρόεδρο της αναπτυξιακής εταιρείας, ξαδέρφη πρώην Δημάρχου, που για να γλιτώσει την κατάσχεση αναγκάστηκε να πληρώσει. Καΐσερλης, Νικηταράς, Ρούφα σφυρίζουν κλέφτικα… -Νυχτοκαβαλάρης –

   • Είσαι ένας ευφυής άνθρωπος. Αυτό φαίνεται απ το χιούμορ σου, ιδιαίτερα όταν αναφέρεσαι στον εαυτό σου ως ΠΑΡΑΤΑΞΗ. Σκάω στα γέλια κάθε φορά.

  • ΓΙΆΝΝΗ ΖΕΡΒΕ, τώρα που ξέφυγες από τον σε ευθυμία Κωστούκο, τον Ηλία τον ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρο, τον ΣφΥΡΙΖΑ θα πάει καλύτερα η #Δίεση#

   Με αυτό το ΚαραΘέατρΣκιών να σου σκάβουν τον λάκκο προ πολλού και να ξεπουλάνε χωρίς τσίπα την προσπάθεια των νέων ανθρώπων για να πλασάρουν σαν υποψήφιο δήμαρχο τους τον δειλό καταστροφέα του περιβάλλοντος 3flor TEO μόνο καλό σου κάνουν. Αδέσμευτος τώρα πρίγκιπα του αραχτού φραπέ όπως κακώς σε βάφτισαν μας δίνεις την δυνατότητα να ψηφίσουμε κάτι διαφορετικό και φρέσκο. ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ στους λαϊκιστές ΚΥΡΙΤΣΗ, ΡΟΎΦΑ, ΝΙΚΗΤΑΡΑ… ΤΌΠΟ ΣΤΑ ΝΙΆΤΑ… -ΑΛΕΞΊΚΑΚΟΣ –

  • Βρε Καματερό!!!του βρήκες υποψηφίους τους πλήρωσες το παράβολο μπηεκες και συ υποψήφιος κάτω απ’ τη φραπεδια,τον έκανες αρχηγό ,παναθεμα σε.!!!!!!!Ε!!!δεν ήξερες δεν ρωταγες?

 2. τοποθετηση εκτος θεματος! με την ΑΝΟΧΗ του προεδρου…
  Χρυσος Ολυμπιονίκης ο Ιωαννης Μελισσανιδης θα τον ξεπερασει ο Γ.Ζερβός?

 3. Φτιάξτε πρώτα τις λακούβες στους δρόμους της Κεφάλου… Πρίν θρηνήσουμε θύματα… Απαράδεκτη κατάσταση…

 4. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ-ΚΑΙΣΑΡΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ

 5. Mαθημα .1ον Οταν ενας αυτοαποκαλουμενος «αριστερος» βριζει την Αριστερα γιατι τον…… Προδωσε σημαινει οτι τα εχει «βρει» με την Δεξια……Κοινως ,ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ επομενως τα λογια ειναι περιττα…ο καθενας στον δρομο του!!!! η ζωη συνεχιζεται και η ΑΡΙΣΤΕΡΑ επισης. Μαθημα 2ον. Το τελος αυτων των ανθρωπων ειναι δοσμενο. Τους δινουν να «φανε» λιγο και μετα τους πετανε στα αζητητα. και μαθημα 3ον Η Αριστερα και η ατομικη σχεση του καθενος με την αριστερα ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ…..Δεν ειναι ενα παρτυ αλλα μια συνεχης παλη για να ισορροπησεις το προσωπικο με το γενικο …. Οι πιο πολλοι δυσκολευονται, αλλοι συνεχιζουν σταθερα, και πολλοι χανονται στον δρομο…Μην αγχωνεσαι Γιαννακη δεν εισαι ο μονος…θυμισου τον «προηγουμενο» προδωμενο…….

 6. Βγαίνει ο καθένας και λέει ότι είναι αριστερός και αντιστασιακός. Φιλάρα μάλλον δεν πήρες πρέφα ότι αριστερά είναι μόνο ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.

 7. Κύριε Ζερβέ. Ο Ηγέτης πρέπει να το αποδεικνύει με τις πράξεις του και όχι με τα λόγια του.

 8. Μας λέει ότι είναι αριστερός και αντί να πει ότι έχει να πει στην οργάνωση τα λέει δημόσια.

 9. Γιαννη είμαι από αυτούς που σε ψηφισαν. Θεωρωντας πως πρεπει να στηριχτουμε σε νεες ιδεεςΤώρα όμως είναι επιτακτική ανάγκη να φύγει αυτή η ατονη άχρηστη δημοτική αρχη. Γιαυτό πρέπει να σκεφτείς καλά τις κινήσεις σου. Βάλε και συ το χέρι σου να φύγουν οι ανύπαρκτοι που βαλτωσαν όλα τα μεγάλα προβλήματα του νησιου

 10. Ο Ζερβος καταγγελει το συριζα της Κω οτι απεσυρε την στηριξη του απο αυτον για να τη δωσει αλλου και ο Θεοδοσης μας το παιζει ανεξαρτητος? Βρε ψις συριζακια μαυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

 11. ο κ. Ζερβός μάλλον βρίσκεται σε τρικυμιώδη κατάσταση εν κρανίω. Το μόνο νέο που μάθαμε από το λογύδριό του είναι ότι έχει παράταξη και μάλιστα συνεδριάζει. Κάτι που δεν είχαμε δει 5 χρόνια ως τα τώρα. Ούτε παράταξη ούτε συνεδρίαση. Ο Μυλωνάς τουλάχιστον είχε μια ομάδα αυτός δεν έχει τίποτα. Θα συσκεφτεί με τον εαυτό του και θα αποφασίσει να αποδεχτεί την πρόσκληση του Κυρίτση με τα σχετικά συνοδευτικά χι χι χι πλάκα έχει ο ποιητής

 12. ΕΛΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΦΑΜΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Η ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ

 13. Τελευταία διαβάζω καταγγελίες εις βάρος του κυρίου Καίσερλη από την παράταξη της κυρίας Ρούφα. Έχω την εντύπωση ότι είναι αβάσιμες. Από πουθενά και από κανέναν δεν προκύπτει ότι ο κύριος Καίσερλης ευθύνεται για την αδυναμία συγκρότησης της παράταξης. Αντίθετα η ευκολία της καταγγελίας και η μεταφορά ευθυνών αποδεικνύει το πολιτικό έλλειμμα αυτογνωσίας που απαιτείται σε έναν επί κεφαλής μιας παράταξης που επιθυμεί να διαχειριστεί τις τύχες ενός νησιού. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον κύριο Ζερβό που μεταφέρει ευθύνες σε ένα κόμμα. Ας κοιτάξουν πρώτα την σακούλα που είναι μπροστά τους και τις αδυναμίες που έχουν οι ίδιοι.

 14. γι αυτο τον φωναζουνε νικολακη, και εσενα γιαννακη. με τα κανονικα σας ονοματα …..ποτε!!!!!

  • Μιλάς συνέχεια σα να εκπροσωπείς και κάποιους άλλους οι οποίοι τελικά δεν υπάρχουν. Είσαι μόνος σου, πάντα μιλούσες απαξιωτικά για τα παιδάκια της ΔΙΕΣΗΣ σα να τα είχες στο τσεπάκι σου. Κατάλαβες γιατί έμεινες μόνος; Η έπαρση είναι κακός σύμβουλος, καταστρέφει ανθρώπους. Στον κατήφορο που παίρνεις προσπάθησε να σταματήσεις, μη βρεθείς να γλύφεις εκεί που έφτυνες.

  • τα ποντικια πηδανε απο το βυθισμένο πλοιο, ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ θα δείχνει σαν πρωτη υποψήφια την κυρια ΤΛΕ; ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΣΑΣΤΕ

 15. ο Γιάννης το παίζει μάγκας αλλά δε το χει το παιδί. Για να είσαι μάγκας πρέπει να στηρίζεσαι στα δικά σου πόδια κι οχι να παρακαλας το ΣΥΡΙΖΑ να σου φτιάξει παράταξη. Πόσο μικρός και λίγος δείχνεις με τη σημερινή ομιλία σου. Ήρθες στο πραγματικό μέγεθός σου

  • Αριστερός του κονου!!! Πολύ καλό!!!!!! Δηλαδή βάζει έναν κονο και κάθεται αριστερά του!!!!
   Ρε τι γέλιο είναι αυτό, αρε Γιαννάκη Μυλωνάς θα καταντήσεις και εσυ ότι και να σου έταξε για τον Κυριτση πάντα στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό και άμα δεν πάει καλά και ο γάμος , κλάφτα Χαράλαμπε που λέει και ο καμένος !!!
   Νομίζω όμως ότι είσαι λουζερ από τώρα!!!

 16. Να δεις στο τέλος που δεν θα υπάρχει Διεση Γιαννάκη και θα κατέβεις με την γουαου ΔΑ .
  Όποτε καληνύχτα Γιαννάκη …….

  • Είσαι ένας ευφυής άνθρωπος. Αυτό φαίνεται απ το χιούμορ σου, ιδιαίτερα όταν αναφέρεσαι στον εαυτό σου ως ΠΑΡΑΤΑΞΗ. Σκάω στα γέλια κάθε φορά.

 17. Μιλάς συνέχεια σα να εκπροσωπείς και κάποιους άλλους οι οποίοι τελικά δεν υπάρχουν. Είσαι μόνος σου, πάντα μιλούσες απαξιωτικά για τα παιδάκια της ΔΙΕΣΗΣ σα να τα είχες στο τσεπάκι σου. Κατάλαβες γιατί έμεινες μόνος; Η έπαρση είναι κακός σύμβουλος, καταστρέφει ανθρώπους. Στον κατήφορο που παίρνεις προσπάθησε να σταματήσεις, μη βρεθείς να γλύφεις εκεί που έφτυνες.

 18. Ο κυριτσης τελειωσε. Και μαζί του όσοι τον ακολουθούν. Η Κως πρέπει να κάμει βήματα μπροστα. Και θα τα καμει. Ο νικηταρας με την ισχυρή παράταξη του το εγγυαται.

 19. ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΓΟΥΡΓΟΥΛΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.

 20. Γιάννη πάρε μια απόφαση σοβαρή!!Για το καλό του τόπου!! Αν είναι να πας με Κυριτση ρουφά Θεοδόση μην το τρεναρεις. Όμως θα πρέπει να εισαι ξεκάθαρος και αντικειμενικός!! Καλή επιτυχία!!

 21. ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
  Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.
  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ…

 22. Ρουα ματ. Ο ανεξαρτητος και αδεσμευτος Νικηταρας ειναι μια ΦΟΥΣΚΑ που την εσκασες με την εξυπναδα σου.

 23. λαγωνικό (κ. Χ»καλύμνιος): δεν απασχοληθήκαμε με αυτό το ζήτημα! Υπεύθυνη διαχείριση…

 24. Τι έγινε ρε παιδιά ; Όλοι με τον ζερβό ασχολείστέ; Αφού λέτε ότι έσβησε γιατί τόση ανησυχία; Φοβάστε γιατί θα πάει με την Δ.Ά.

 25. Κε Ζερβέ, Ο Πολιτικός δεινοσαυρισμός θα εξαλειφθεί, όταν εξαφανισθούν από το πολιτικό προσκήνιο, όσοι
  θεωρούν τον εαυτό τους κάτι εξαιρετικό, κάτι στο οποίο όχι μόνο πρέπει να υποτάσσονται τα πολιτικά κόμματα
  και οποιοσδήποτε άλλος, αλλά και κάθε συλλογική προσπάθεια της κοινωνίας. Αλλά, σου υπενθυμίζω, ότι,
  στις Δημοκρατίες, υπέρτατος κριτής είναι ο λαός, ο οποίος με το δικό του κριτήριο, όταν έρθει η ώρα της κρίσης. απονέμει τα του Καίσσαρος τω Καίσσαρι, και τα του Θεού τω Θεώ.

 26. διαβαζω συνεχεια την λεξη αριστερα και κοιταω να δω για ποιον μιλανε….
  εγω αυτό που καταλαβα , είναι ότι ο ζερβος τωρα αντιληφθηκε ότι ο συριζα είναι ο ορισμος του φασιστικου αριστερισμου και δεν εχει καμμια σχεση με τους ελληνες και την ελλαδα….
  τοξικα αποβλητα ολων των ακραιων αντιλήψεων …περι αριστερας…
  καταστρεψαν και την τελευταια ελπιδα καποιων ανθρωπων που πιστευαν και περιμεναν κατι …καινουργιο…
  ξεπουλάνε τα παντα ,για προσωπικο συμφέρον και πολιτικη επιβιωση…
  ο ορισμος του ……γερμανοτσολιά.. όπως αποκαλουσαν τους προηγουμενους οι σωτηρες του εθνους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.