Η Νίλουφερ Τλε, o Αλέξανδρος Κυριάκης & o Δημήτρης Κατσαντώνης οι πρώτοι 3 νέοι υποψήφιοι με ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

62
2625

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: “Η Κως του 2023 κοιτάζει μπροστά. Τρεις νέοι άνθρωποι από διαφορετικές αφετηρίες θα είναι υποψήφιοι με τη Δύναμη Αλλαγής για την Κω του μέλλοντος μας”

Με την παρουσίαση των τριών πρώτων νέων υποψηφίων, ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης σηματοδοτεί την Κω της ενότητας και της υπέρβασης των διαχωριστικών γραμμών.

Τρεις νέοι άνθρωποι της Κω ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας.

Είναι:

Η Νίλουφερ Τλε, εκπαιδευτικός και ιδιοκτήτρια βρεφονηπιακού σταθμού, με έντονη παρουσία και δράση στα πολιτιστικά, κοινωνικά όσο και πολιτικά δρώμενα του νησιού μας.

Ο Αλέξανδρος Κυριάκης, καθηγητής φυσικής αγωγής, μέλος του τοπικού συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Κω και με έντονη δραστηριότητα στα αθλητικά πράγματα του νησιού μας.

Ο Δημήτρης Κατσαντώνης, ιδιωτικός υπάλληλος, ένας νέος άνθρωπος που ασχολείται για πρώτη φορά με τα κοινά, με παρουσία όμως στη ζωή του σχολείου που άρχισαν να φοιτούν τα παιδιά του.

Στις εκλογές του 2014 η Νίλουφερ και ο Αλέξανδρος είχαν κάνει άλλες επιλογές, αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας για να υλοποιήσουμε όλοι μαζί τη νέα μεγάλη ιδέα για την Κω: το σχέδιο ΚΩΣ 2023.

Οι τρεις νέοι άνθρωποι που ήρθαν σήμερα κοντά μας είναι μόνο η αρχή.

Θα ακολουθήσουν και άλλες παρουσιάσεις υποψηφίων.

Η Κως κοιτάζει μπροστά.

Η Κως του 2023 δεν θα είναι η Κως των ανθρώπων της συμμαχίας του χθες, με τα “αντικυριτσικά” σύνδρομα και τις εμπάθειες.

Η Κως του 2023 θα είναι η Κως του μέλλοντος μας.

Εισήγηση Δημάρχου Κω από τη σημερινή παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων της Δύναμης Αλλαγής στις δημοτικές εκλογές

του Μαΐου.

Κως, 17 Ιανουαρίου 2019

Κυρίες και Κύριοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας .
Σήμερα παρουσιάζουμε τους πρώτους νέους υποψηφίους μας στις δημοτικές εκλογές, νέα πρόσωπα που σηματοδοτούν την Κω της συνεργασίας και της συνεννόησης.
Την Κω της υπέρβασης των διαχωριστικών γραμμών και της ενότητας.
Η Νίλουφερ Τλε, εκπαιδευτικός και ιδιοκτήτρια βρεφονηπιακού σταθμού, με έντονη παρουσία και δράση στα πολιτιστικά, κοινωνικά όσο και πολιτικά δρώμενα του νησιού μας.
Ο Αλέξανδρος Κυριάκης, καθηγητής φυσικής αγωγής, μέλος του τοπικού συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Κω και με έντονη δραστηριότητα στα αθλητικά πράγματα του νησιού μας.
Ο Δημήτρης Κατσαντώνης, ιδιωτικός υπάλληλος, ένας νέος άνθρωπος που ασχολείται για πρώτη φορά με τα κοινά, με παρουσία όμως στη ζωή του σχολείου που άρχισαν να φοιτούν τα παιδιά του.
Θέλω να τους ευχαριστήσω και να τους καλωσορίσω στη Δύναμη Αλλαγής, την παράταξη που έχει την ικανότητα να ανανεώνεται διαρκώς.
Και οι τρεις τους είναι νέοι άνθρωποι.
Και οι τρεις τους όπως είπα σηματοδοτούν την υπέρβαση των διαχωριστικών γραμμών, της πόλωσης και των διχαστικών λογικών.
Στις εκλογές του 2014 η Νίλουφερ και ο Αλέξανδρος είχαν κάνει άλλες επιλογές, αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας για να υλοποιήσουμε όλοι μαζί τη νέα μεγάλη ιδέα για την Κω: το σχέδιο ΚΩΣ 2023.
Όχι βέβαια στη λογική των συναλλαγών αλλά στη βάση μιας συμφωνίας σε κοινές αρχές και στόχους για το νησί μας. Και το πλαίσιο αυτής της συμφωνίας είναι το σχέδιο ΚΩΣ 2023.
Το σχέδιο ΚΩΣ 2023 είναι η Κως του μέλλοντος μας. Ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει την ολική ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Κω με πεζοδρομήσεις, ανοικτό κέντρο εμπορίου και νέες υποδομές θα αλλάξει την εικόνα της πόλης, θα την μετατρέψει σε πόλο έλξης και ζωής.
Περιλαμβάνει νέες εγκαταστάσεις για την κρουαζιέρα και την επιλογή της Κω να επενδύσει στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας με νέες υποδομές, υπηρεσίες αλλά και με συνεργασίες με εταιρείες διαχείρισης κρουαζιέρας στις οποίες θα παραχωρηθούν λιμενικές εγκαταστάσεις για να επενδύσουν.
Περιλαμβάνει τη στροφή σε έναν τουρισμό που θα αποφέρει περισσότερο έσοδα στο νησί μας, με την επένδυση στον τουρισμό υγείας αλλά και σε μια νέα μεγάλη ιδέα για το νησί μας: να γίνει η Κως νησί-πρότυπο και τουριστικός προορισμός για τα άτομα με αναπηρίες και κινητικές δυσκολίες, μια ιδέα που περιλαμβάνει εκτεταμένες παρεμβάσεις για την προσβασιμότητα αλλά και καμπάνια προβολής.
Περιλαμβάνει επίσης και βαθιές τομές στη διοίκηση του Δήμου. Όπως γνωρίζετε, ήδη έχω δεσμευτεί να προχωρήσω ακόμα περισσότερο και με πιο τολμηρά βήματα σε μια νέα εποχή συνεργασιών στο Δήμο.
Με μια νέα αντίληψη.
Ακόμα και αν έχουμε αυτοδύναμη πλειοψηφία, θα προτείνω θέσεις Αντιδημάρχων και στην αντιπολίτευση σε πεδία στα οποία θα διαμορφώσουμε από κοινού ένα πρόγραμμα ενιαίων στόχων, με σεβασμό βέβαια στην εντολή των πολιτών.
Όπως είπα , στο γήπεδο πρέπει να βγει η Εθνική Ομάδα της Κω, στο Δήμο πρέπει να υπάρχουν συγκλίσεις και συνεργασίες.
Αυτό είναι το δικό μας μήνυμα.
Όταν άλλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν παρατάξεις με μοναδικό συνεκτικό στοιχείο το ‘’αντικυριτσικό’’ μένος, εμείς απαντάμε με επιλογές ενότητας και συνεργασίας.
Απαντάμε με το έργο μας, γιατί έχουμε να παρουσιάσουμε έργο συγκρίσιμο σε σχέση με τους ανθρώπους του χθες και έχουμε και το σχέδιο ΚΩΣ 2023, το πρόγραμμα για την επόμενη μέρα.
Στις προηγούμενες εκλογές, οι πολίτες της Κω έκλεισαν τους λογαριασμούς τους με το παρελθόν.
Αυτό είναι σαφές, όσο και αν η αντίληψη και οι πρακτικές ορισμένων δεν τους αφήνουν να υπερβούν μια αντίθεση που ανήκει στο παρελθόν, θέλουν να την επαναφέρουν στο παρόν και στο μέλλον.
Η Κως όμως κοιτάζει μπροστά.
Η Κως του 2023 δεν θα είναι η Κως των ανθρώπων της συμμαχίας του χθες, με τα ‘’αντικυριτσικά’’ σύνδρομα και τις εμπάθειες.
Η Κως του 2023 θα είναι η Κως του μέλλοντος μας.
Η Κως έχει ανάγκη από ανοιχτό και δημοκρατικό διάλογο με όρους μέλλοντος και όχι από μια λογική άσπρο-μαύρο που επιφυλάσσει στο νησί μας το απόλυτο γκρίζο.
Οι τρεις νέοι άνθρωποι που ήρθαν σήμερα κοντά μας είναι μόνο η αρχή.
Θα ακολουθήσουν και άλλες παρουσιάσεις υποψηφίων.
Το πιο σημαντικό είναι η επιλογή μας να υπάρξει ανοιχτός και δημοκρατικός διάλογος ανάμεσα σε όσες παρατάξεις φτάσουν ως τις εκλογές.
Όπως γνωρίζετε πρότεινα δημόσια να οργανωθούν, από κοινού με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις, ανοιχτές συζητήσεις διαλόγου με τους πολίτες σε όλες τις δημοτικές ενότητες και τις κοινότητες της Κω. Οι πολίτες της Κω πρέπει να ξέρουν τι θα κάνουμε την επόμενη μέρα όσοι διεκδικούμε την ψήφο τους.
Πρέπει να παρουσιάσουμε τις προγραμματικές μας προτάσεις στους πολίτες και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις τους, να ακούσουμε και αυτά που έχουν να μας πουν οι πολίτες.
Αυτός είναι ο δρόμος της συνεννόησης και του διαλόγου, το διάλογο δεν τον θέλουν μόνο αυτοί που δεν έχουν προτάσεις.
Και η πρόταση μου αυτή αποτελεί ένα βήμα μπροστά για την Κω.
Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω ότι τις επόμενες μέρες, ανοιχτά και δημόσια, σε μαζική εκδήλωση με τη συμμετοχή των πολιτών, θα παρουσιάσουμε τον απολογισμό μας.
Ανοιχτά και δημόσια, θα παρουσιάσουμε και το Σχέδιο ΚΩΣ 2023. Θα ζητήσουμε από φορείς και πολίτες τις δικές τους προτάσεις και παρατηρήσεις πάνω σε αυτό το σχέδιο για την επόμενη μέρα. Και θα εντάξουμε στο σχέδιο αυτό κάθε αξιόλογη και ρεαλιστική πρόταση που θα προέρχεται είτε από τους φορείς είτε από την κοινωνία των πολιτών.
Είμαι έτοιμος να απαντήσω στις ερωτήσεις σας και είναι βέβαιο ότι θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να τα πούμε τις επόμενες μέρες αφού θα υπάρχουν διαδοχικές παρουσιάσεις νέων υποψηφίων.

62 ΣΧΟΛΙΑ

  • αλα πραγματικα είναι για γελια.Τι ειναι αυτά που βλεπω.Μπρε γιωργην ετσι θα πας να κερδισεις τον νικηταρα.Τελος η δημαρχεια γιωργην.

  • Εξαγγέλλει ο σε ευθυμία Κωστούκος την 3flor ΤΕΟ-παράταξη; του βάζεις παγάκια με την ΤΛΕ ο κακιασμένος ΚΥΡΙΤΣΗΣ...

   Και εσείς ΒΡΕ ΑΧΆΡΙΣΤΟΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ, με πόση ευκολία παρατάτε το σΟύΡΑΜΑ της ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ και την Αγαπούλα του ΤΈΛΗ για τα μάτια του ΚΥΡΙΤΣΗ ;;;; Βάζουν τα γέλια στην ταβέρνα οι σΟυΡΑΜΑτιστές και κατεβάζοντας κολιοαρούδια με σπίρτο, θυμούνται πόσους σταυρούς πήραν τα λάφυρα παρά το σπρώξιμο και βάζουν στοιχήματα για πόσους θα πάρουν τώρα τα ζαρζαβατικά που προμάζεψε η Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης… -Νυχτοκαβαλάρης-

 1. Ωραίοι οι νέοι υποψήφιοι.
  Πρώτα βρίζονται στο social media και μετά γλέιφουν εκεί που φτύνουν.
  Φυσικά έτσι αρμόζει στην πολιτική πρέπει να είσαι κωλοτούμπας.

  • ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ.ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕ -ΒΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΑΞΕΧΑΣΤΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛE…………ΜΠΡΕΕΕΕΕΕ ΚΥΡΙΤΣΗΝ ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΠΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

 2. Τελικα οι διαφημισεις μεσα από την μαρινα στα αθλητικα σωματεια πιανουν τοπο.Και από κοντα και ο δοπαβς,χριστουγεννιατικες εκδηλώσεις στην πλατεια ανταγορα με εκπροσωπο έναν στρατιωτικο….

  • ο κυριτσης κατεβαζει αγνωστους για το νησι,ενω ιωαννα και θεοδοσης εχουν από πισω τους βαρβατα ονόματα.Κυριτση τριτος και κατα-ι-δρωμενος γιατι δεν υπαρχει τεταρτος.Κυριτση δεν γλυτώνεις την ξευτιλα.

 3. Η Ρουφά τα χώνει στον Τεο! Οι Νικηταροφαν στην Ρουφά! Ο Κυριτσης τις μεταγραφές !! Ξυπνάτε ρεεεε

 4. ενταξει μετα θα ερθουν οι γνωστοι υποψήφιοι,ενας ψυχτικος ,ενας εμπορος ηλεκτρολόγος,ενας χρωματοπόλης,και ενας σκαφατος…
  Ρε μ τα λεφτα της μαρινας κανεται εκλογες? Διαφημισεις σε σωματεια με 5χιλιαρα με αυτοκολητα στο παρκε που ποτε δεν μπηκαν και κλεινετε υποψηφιους? μαυρο από εδώ μεχρι το μαυρο της σεληνης

 5. Μεταγραφες? οιχ και μεταγραφες….στη Κω ζουμε αδελφε. Διαυγεια-αναθεσεις……Με τα λεφτα σου χαιβανι ε χαιβανι….θελουν να συνεχισουν να διοικουν για να τοποθετουν κλιματιστικα,κουφωματα,φωτιστικα,και εργολαβιες πολλες εργολαβιες.

 6. H πενταετία διοίκησης Κυρίτση ήταν καταστροφική για την Κω. Τι να πρωτοθυμηθούμε: την τραγική διαχείριση στο μεταναστευτικό που για ένα ολόκληρο καλοκαίρι είχε αφήσει το λιμάνι και την Β. Γεωργίου να μετατραπούν σε χοτ σποτ και μας βούλιαξε τουριστικά.

  Τι να πούμε για την αδυναμία του να συνεργαστεί με την κυβέρνηση, την περιφέρεια και το επιμελητήριο; Με όλους εχθρός!

  Η δε πολιτική του αντιπαράθεση με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις πραγματικός βούρκος: βρισιές, προσβολές και ειρωνείες.

  Για τις υποσχέσεις του σχετικά με την Ryan air. Όχι μόνο θα αύξανε τις πτήσεις αλλά θα μας έκανε και βάση στην Κω! Αποτέλεσμα μηδέν πτήσεις όλο αυτό το διάστημα.

  Να μιλήσουμε για τις απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς και προσκείμενους στην παράταξη του. Δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα!

  Έτσι πέρασαν 5 χρόνια και το νησί βρίσκεται στο χάλι που όλοι βλέπουμε. Καμιά σοβαρή υποδομή όλο αυτό το διάστημα και ότι έγινε τα προηγούμενα χρόνια να καταρρέει (π.χ. βιολογικός στο Ψαλίδι, ΧΥΤΑ κλπ.).

 7. H πενταετία διοίκησης Κυρίτση ήταν καταστροφική για την Κω. Τι να πρωτοθυμηθούμε: την τραγική διαχείριση στο μεταναστευτικό που για ένα ολόκληρο καλοκαίρι είχε αφήσει το λιμάνι και την Β. Γεωργίου να μετατραπούν σε χοτ σποτ και μας βούλιαξε τουριστικά.

  Να πούμε για την αδυναμία του να συνεργαστεί με την κυβέρνηση, την περιφέρεια και το επιμελητήριο; Με όλους εχθρός!

  Η δε πολιτική του αντιπαράθεση με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις πραγματικός βούρκος: βρισιές, προσβολές και ειρωνείες.

  Για τις υποσχέσεις του σχετικά με την Ryan air. Όχι μόνο θα αύξανε τις πτήσεις αλλά θα μας έκανε και βάση στην Κω! Αποτέλεσμα μηδέν πτήσεις όλο αυτό το διάστημα.

  Να μιλήσουμε για τις απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς και προσκείμενους στην παράταξη του. Δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα!

  Έτσι πέρασαν 5 χρόνια και το νησί βρίσκεται στο χάλι που όλοι βλέπουμε. Καμιά σοβαρή υποδομή όλο αυτό το διάστημα και ότι έγινε τα προηγούμενα χρόνια να καταρρέει (π.χ. βιολογικός στο Ψαλίδι, ΧΥΤΑ κλπ.).

 8. Αγαπητε κυριε Δημαρχε , επειδη πολλες φορες μιλατε για ηθικη και εχοντας απολυτη γνωση θα σας θυμησω τους υβριστικους και απαξιωτικους χαρακτηρισμους σας στο στενο και φιλικο σας περιβαλλον για εναν απο τους τρεις υποψηφιους που παρουσιασατε σημερα μεχρι και δυο χρονια μετα την εκλογη σας. Τωρα ξαφνικα τι εγινε ; Δεν σας βγαινουν μαλλον τα κουκια …… Και για να ειμαι στο πνευμα των ημερων με οσα γινονται στη βουλη , θα σας υπενθυμισω οτι οι καθε λογης πολιτικοι γυρολογοι ποτε δεν θα ειναι χρησιμοι για κανεναν αλλον περα απο τον εαυτο τους για τα ανταλλαγματα που προσμενουν. Το 2014 οντες σιγουροι για τη νικη του αιωνιου δημαρχου , κολλησαν επανω του και αντι να μεινουν και να παλεψουν , σιωπησαν περιμενοντας την ανταμοιβη τους που μολις σημερα πηραν πονταροντας στη δικη σας νικη. Τετοιους νεους ανθρωπους δεν τους εχει αναγκη το νησι μας και η καλυτερη προσφορα τους θα ειναι να απεχουν απο τα κοινα. Ντροπη.

 9. Θα σας πάρει τα σώβρακα ο Κυριτσης αγόρια και κορίτσια . Θα παρακαλάτε να πάτε στην δύναμη αλλαγής εσείς που τώρα ρουφιανεύετε . Για να ρίξετε τον κυριτση Μαζευτείτε καμμία 50 υποψήφιοι μπας και καταφέρετε να του κόψετε 2%
  Ρεμάλια

 10. ΔΡΑΜΑ. ΚΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΤΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ; ΝΕΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ; ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ! ΚΡΙΜΑ

 11. Έμαθε ο Κυριιτσης ότι θα είναι στον. ΕΚΦΡΑΣΗ ο Μπάμπης με την Ιωάννα και βγάζει τρεις .Που πας ρε με τα γατάκια Γεια σου Μπάμπη Άρχόντησα μετα τα δέκα γατάκια κατέβασε τον επόμενο Μπάμπη.

 12. Διάβασε Καλύτερα να καταλάβεις τι εννοώ! Στην Ιωάννα και στον Θεοδόση αναφέρομαι οτι πρεπει να πάνε ενωμένοι! Οσο για το χα ιβανι; δεν πέφτω στο επίπεδο σου!

 13. τώρα καταλαβαίνω γιατί η κα Νίλουφερ έγραφε συνέχεια ανακοινώσεις κατά του βουλευτή μας του Ηλία Καματερού. Έκανε προπόνηση για να πάει στην παρέα του Κυρίτση ή την έβαζε ο Κυρίτσης να το κάνει. Έτσι εξηγούνται τα πράγματα

 14. Κυριτση για κάθε άτομο υπάρχει παρελθόν… και δικές σου πρακτικές που δικαιολογούν την στάση σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με κάθε υποψηφιότητα…!!μικρη η κως…βλέπε κακό πριναρι

 15. Έτσι να συμμαχήσει το κεφάλαιο μείναι το κεφάλι της ευρώπης.

 16. Τέτοιο πανικό πρώτη φορά τον βλέπω. Ακούσανε για τον Νικηταρά και ο ένας βγάζει τρεις υποψήφιους από το πουθενά και η άλλη δύο υποψήφιους γνωστούς εδώ και τρεις μήνες. Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτε.

 17. Γιατί δεν ανακοινώνει επίσημα ο Κυριτσης και τον νικηταρα αφού δεκανίκι του είναι. Καμιά παρουσία καμιά αντιπολιτευση. Επιτηδες για να συνεργαστούν. Ρε ουστ Ιωάννα Ρουφα. Δήμαρχος.

 18. Νέα λάθος επιλογή μετά την λάθος επιλογή στις προηγούμενες εκλογές. Πάλι με τους χαμένους θα στε

 19. ΑΥΤΟΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ!!ΔΚ ΝΕΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΩΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ!

 20. Υπάρχει διάχυτο στην κοινωνία το αίτημα για αλλαγή στα δημοτικά πράγματα. Δυστυχώς η παράταξη Κυρίτση πήγε το νησί πολύ πίσω. Η κ. Ρούφα ήταν η μόνη το προηγούμενο διάστημα που σήκωσε το κύριο βάρος της αντιπολίτευσης. Το έκανε με θάρρος, γνώση και εντιμότητα. Παρ΄ όλα αυτά δεν κατόρθωσε να συσπειρώσει την κοινωνία μαζί της. Οι λόγοι είναι πολλοί και δεν φταίει και η ίδια σε μεγάλο βαθμό γι αυτήν την αδυναμία. Το πολιτικό αυτό κενό έπρεπε όμως να καλυφθεί. Δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι από διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους, απ’ όλο το κοινωνικό και επαγγελματικό φάσμα, με το άκουσμα της υποψηφιότητας του Θ.Νικηταρά αμέσως συντάχτηκαν μαζί του. Η κοινωνία ολόκληρη στο πρόσωπό του βρήκε την απάντηση στην κακή διοίκηση Κυρίτση. Ο τόπος μας δεν σηκώνει άλλη χαμένη τετραετία.

 21. Κοιτα να δεις τι θυμηθηκα!!! Καποτε υπηρχε ενας και μοναδικος αστυνομικος με την μηχανή που σε εγραφε ετσι για την πλακα του,εψαχνε με το παραμικρο να σου βρει κατι για να σε γραψει και αυτά πριν 25 χρονια…

 22. δεκα σαν κι αυτους τους υποψηφιους θελει καθενας από την πρωτη δεκαδα που κατεβαζει ο θεοδοσης. ο νοων νοειτο.

 23. …..με χορηγίες της μαρίνας και υποψηφιος δημοτικος συμβουλος με τηπαραταξη της δημοτικης αρχης.Ενα πραγμα ερχεται στο μυαλο του καθε Κωου πολίτη. Να παραιτηθει απο τη θέση που κατεχει σε αθλητικο ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΌ ΣΩΜΑΤΕΙΟ το οποιο και επιχορηγείται απο την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΜΑΣ. Οι τιμητές της ΗΘΙΚΗΣ ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ

 24. Αλέξανδρε, δεν έπρεπε να μπερδέψεις την πολιτική… με τον αθλητισμό και ειδικά με αυτόν…

  • δεν έπρεπε να μπερδέψεις την πολιτική… με τον αθλητισμό και ειδικά με αυτόν…

 25. πραγματικά απορώ και θα τους ρωτήσω αν τους βρω μπροστά μου αυτούς που μοστράρονται σαν υποψήφιοι πως είναι δυνατόν να βρεθούν δίπλα σε ένα δήμαρχο που έχει καταδικαστεί η παράταξή του από το Δικαστήριο για δολιότητα και σκοπιμότητα σε βάρος εργαζομένων συμπατριωτών μας

  • προς απορια…
   Τα λεφτα κανουν κουμαντο,με τα λεφτα αξιοπρεπεια,ηθος, πηγαινουν στην ακρη,μονο ο αθλητισμος ενωνει και οι χορηγιες της μαρινας.Φαντασου η μαρινα να ηταν επιχειρηση του προεδρου να βλέπαμε αν εδινε ένα ευρω.τωρα μοιραζει αβερτα ζεστο παραδακι.παραδακι και παραμονή στην καρεκλα.

 26. Αν κατέβει ο βάρκας θα ψάχνεται όλοι τους σταυροφόρους Θεοδόσης βάρκας Δημάρχος όλων των κωων

 27. Μας λέει ότι όλοι τον μισούνε. Και ξεχνά ότι έστειλε πάνω από διακόσους έντιμους πολίτες στα δικαστήσρια και στο τέλος καταδικάστηκε μόνο αυτός με φυλακή για δολιότητα. Και οι τρεις που πήγαν μαζί του δεν το πήραν ούτε χαμπάρι.

 28. Ένας άνθρωπος εμφανίστηκε και ο Γιώργαρος έγινε γιωργάκι. Φαντάσου να εμφανιστεί και ο στρατός

  • Γιωργακι τον έκανε η Ιωάννα. Και για αυτό και θα τον φάει. Για το άλλο το παιδάκι που παίζει κρυφτό τι να πει κανείς.

 29. Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ «ΔΕΝ ΘΕΛΩ«, ΤΟΥ «ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ«, ΤΗΣ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΧΛΕΥΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ, ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΑΣ, ΤΟΥ `ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ`… ΣΙΓΟΥΡΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠ`ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ). ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…

 30. Τι κανόνισες αυτή την φορά; Θα κατέβω με κανέναν; – Ναι με τον Γιωργο μας με αυτόν δεν έχουμε κατέβει ούτε τον στηρίξαμε ποτέ. Πάμε κάπου και βλέπουμε

 31. ………………………………………………………………….
  Κρίμα, είχατε μια ευκαιρία να γυρίσετε σελίδα ενάντια στην κυριαρχία της καρικατούρας, αλλά και η παρούσα αρχή, αντί να δώσει το καλό παράδειγμα, σφυράει την έναρξη του κυνηγιού του «έχουν πάρει τα μυαλά μου άερα» υποψηφίου! Και ύστερα αναρωτιόμαστε γιατι κατρακυλούμε καθημερινά ως χώρα στο έλος του σκοταδισμού. Κύριοι και κυρίες, κάντε τις αυτοκριτικές σας πριν αποφασίσετε να το παίξετε σωτήρες μας.

 32. το έχεις χάσει από τώρα το παιχνίδι, ακατανόμαστε, αλλά όταν με θυμηθείς θα είναι αργά γιά σένα!

 33. Ένας ηγέτης, στην ουσία, «υπηρετεί» την ομάδα. Ένας ηγέτης μπαίνει μπροστά και καθοδηγεί τους άλλους με το παράδειγμά του. Δε μένει στους τίτλους, τις στολές και το αξίωμα που αυτές φέρουν. Εξάλλου, πίσω από αυτά, είμαστε όλοι το ίδιο και αναζητάμε όλοι το ίδιο, την έμπνευση, το χέρι βοηθείας. Ζητάμε να ακουστούμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.