ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ: Η Αλλαγή στα Δημοτικά πράγματα του τόπου μας αποτελεί πλέον ώριμο και επιτακτικό αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των Δημοτών, πέρα και πάνω από κόμματα

139
3070

Εντείνονται οι διεργασίες για νέα δημοτική παράταξη στην Κω

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Σ», όλα δείχνουν ότι, πρόκειται να είναι ραγδαίες οι τοπικές πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες εάν τελικά οριστικοποιηθούν (πάντα υπάρχουν τα απρόβλεπτα), αναμένεται να δημιουργήσουν αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό. Η δημιουργία νέου «πόλου» (νέα δημοτική παράταξη) για τον οποίο πολλά λέγονται και άλλα τόσα έχουν γραφεί, βρίσκεται προ των πυλών. Όλα δείχνουν να είναι έτοιμα για την «επίσημη πρώτη», η οποία τοποθετείται χρονικά εντός του τρέχοντος μηνός. Επικεφαλής της νέας παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Κω φέρεται ο Θεοδόσης Νικηταράς. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ (και όχι μόνο…) να στηρίζει μια τέτοια υποψηφιότητα.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα “ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ” που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτή την εβδομάδα την Παρασκευή 4/1/19

Πηγή: stathmosnet.gr

Η απάντηση του Θεοδόση Νικηταρά:

Με ιδιαίτερη έκπληξη ενημερώθηκα ότι στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Σταθμός» έχει αναρτηθεί ρεπορτάζ όπου εμφανίζομαι ως επικεφαλής Νέας Δημοτικής Παράταξης με την στήριξη συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος.

Καταρχήν, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον της εφημερίδας. Σε ότι αφορά τη Νέα Παράταξη και το πρόσωπό μου, προς αποφυγή παρερμηνειών και λανθασμένων εντυπώσεων θα ήθελα να ενημερώσω τη σύνταξη ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η αλλαγή στα Δημοτικά πράγματα του τόπου μας αποτελεί πλέον ώριμο και επιτακτικό αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των Δημοτών.

Διαπερνά έτσι τα στενά κομματικά πλαίσια των πολιτικών σχηματισμών και διαχέεται σε ολόκληρο το εύρος της κοινωνίας μας.

Το ενδεχόμενο μιας δικής μου υποψηφιότητας το στόχο αυτό και μόνο θα μπορούσε να υπηρετήσει.

Με εκτίμηση

Θεοδόσης Νικηταράς

 

 

139 ΣΧΟΛΙΑ

  • ΟΎΤΕ «ΣΟύΡΑΜΑ παράταξη ΡΟΥΦιΑνιάς και καταγγελίας» ΟΥΤΕ Τριώροφη,... Η νέα παράταξη θα κελαηδάει TUI, TUI, TUI...

   Μην περιμένετε να δείτε υποψήφιο τον 3Π ΤΕΟ, φοβάται να δώσει υποψηφιότητα, τρέμει τις ευθύνες και την πολιτική αντιπαράθεση του με την Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης… Ακόμα τρέχει όταν ο Καΐσερλης του πρόσφερε το δαχτυλίδι του σΟυΡΑΜΑτος. ΌΜΩΣ ο Κωστούκος, δεν ησυχάζει, σε καθημερινή ευθυμία μέσα σε βαριά…. ατμόσφαιρα ετοιμάζει την νέα παράταξη του Τουρισμού με νέα πρόσωπα και όχι καμένους και σαλεμένες… Λίγη υπομονή ακόμα, αλλαγή σκηνικού θα υπάρξει σύντομα και ο Κυρίτσης θα χάσει τα πασχάλια του .. – Νυχτοκαβαλάρης –

   • Περιμένω με αγωνία να δω να σφάζονται, την ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ της ΡΟΥΦιΑνιάς και της μιζέριας με τον ΔΕΙΛΌ 3 floor TEO...

    Υπάρχει περίπτωση να μην γίνουν μαλιά κουβάρια όταν με την απλή αναλογική χρειάζονται συναινέσεις;;; Από όπου πέρασε η ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ, Χατζηγιακουμή, Χατζηκαλύμιου, σΟυΡΑΜΑ ή την κοπάνησε, ή έκανε ακόμα και ήρεμους και ευγενικούς σαν αυτούς που κληρονόμησε από τον Καΐσερλη να φεύγουν και να πηδάνε από τα παράθυρα… Ο υποτονικός και δειλός ΤΕΟ θα αντέξει την μεγαλομανία μιας σαλεμένης που μόνο για ΡΟΥΦιΑνιές και καταγγελίες κάνει;;; Και όταν σκάσει η μπόχα για το χαμένο παραδάκι της ΒΙΜΕΛ, τα δημοτικά μαγαζιά στην κουμπάρες και κάτσουν στο σκαμνί οι υπεύθυνοι τι θα κάνει ο ανεύθυνος;;;

   • Είναι πια προφανές ότι υπάρχει ανάγκη αλλαγής στην κοινωνία του νησιού μας. Τα λάθη του Δημάρχου και η διάσπαση της κοινωνίας απαιτούν μια λύση που θα ενώσει τους Κώους. Μια λύση ανεξάρτητα από πολιτικές η ιδεολογικές τοποθετήσεις. Θεωρώ ότι η κάθοδος του κυρίου Νικηταρά μπορεί πάλι να ενώσει τους Κώους και να σπάσει τη μονοκρατορία του Δημάρχου.

  • ΝΑ ΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ή ΟΧΙ. ΠΩΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ? ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟ? ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?

   • Είναι πια προφανές ότι υπάρχει ανάγκη αλλαγής στην κοινωνία του νησιού μας. Τα λάθη του Δημάρχου και η διάσπαση της κοινωνίας απαιτούν μια λύση που θα ενώσει τους Κώους. Μια λύση ανεξάρτητα από πολιτικές η ιδεολογικές τοποθετήσεις. Θεωρώ ότι η κάθοδος του κυρίου Νικηταρά μπορεί πάλι να ενώσει τους Κώους και να σπάσει τη μονοκρατορία του Δημάρχου.

    • Θέλω να δω πόσοι και ποίοι θα στηρίξουν αυτό και με τι σκοπούς σε βάθος χρόνου…

  • αν νομίζεις ότι θα ξεφορτωθούμε τον Κυρίτση για να μας φέρεις τους τοπικούς ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ που έφεραν τα ΜΑΤ να μας δέρνουν είσαι πολύ γελασμένος.

  • αδειασαν διχως κανενα λογο τον συριζαιο ζερβο για τον παλαιοπασοκο νικηταρα και τωρα ο νικηταρας κανει ναζακια και επιστρεφει την στηριξη πισω . τρελα, πολιτικη στρατηγικη του κωλου

 1. ΑΡΧΙΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΧΡΟΝΙΑ Η ΡΟΥΦΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ, ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ…….

 2. Η καλύτερη απάντηση σε όσους θέλουν να βάλλουν τους αντιπάλους του Κυρίτση σε ένα κομματικό κουτί. Ορθά ο κύριος Νικηταράς αναφέρει ότι η κοινωνία απαιτεί αλλαγή στα δημοτικά πράγματα και ότι αυτή η απαίτηση είναι πάγκοινη και πέρα από τα κόμματα. Η ετοιμότητα του να προσφέρει προς αυτή την κατεύθυνση φανερώνει πολιτική ωριμότητα και θεωρώ ότι έτσι θα πρέπει να το ζυγίσει και η κυρία Ρούφα. Ο κύριος Νικηταράς έχει αποδείξει από την εποχή της Κοινότητας Ασφενδιού ότι μπορεί να ηγηθεί και να ενώσει και νομίζω ότι αυτή θα είναι η καλύτερη λύση ώστε η κοινωνία μας να βρει τον σύγχρονο βηματισμός της και αυτό που της αξίζει.

  • Δήμαρχος, έστω τριμήνου, ήταν και λιποτάκτησε… άντε τώρα να εμπιστευτείς αυτόν τον άνθρωπο

    • ΟΦΕΙΛΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΚΑΙ ΤΟ 2014 ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ . ΣΩΣΤΑ; ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ. ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ;

    • γιατί φοβάται να πει ότι θα είναι υποψήφιος? Μήπως σας λείπει το 7 από το 75????

    • ποιός το μέτρησε αυτό το ποσοστό, είστε βαθιά νυχτωμένοι!!!!!!!!
     Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

 3. Τα ΜΜΕ των απευθείας αναθέσεων τα μαθαμε….με τα στημενα πρωτοσέλιδα.
  Κυριτση πονας;

  • Είναι πια προφανές ότι υπάρχει ανάγκη αλλαγής στην κοινωνία του νησιού μας. Τα λάθη του Δημάρχου και η διάσπαση της κοινωνίας απαιτούν μια λύση που θα ενώσει τους Κώους. Μια λύση ανεξάρτητα από πολιτικές η ιδεολογικές τοποθετήσεις. Θεωρώ ότι η κάθοδος του κυρίου Νικηταρά μπορεί πάλι να ενώσει τους Κώους και να σπάσει τη μονοκρατορία του Δημάρχου.

 4. Τον Θεοδόση τον θέλει όλη η κοινωνία άλλοι έκαναν μετάνοιες στο χρίσμα του ΠΑΣΟΚ.
  Θεοδόση προχωρά το Ζηπαρι είναι μαζί σου.

 5. Στο γραφείο του Κυρίτση γίνεται ο χαμός. Ποιά πλυμήρα και ποιοι χείμαροι όλα τα περίμενε αλλά να την στήσει έτσι η Ρούφα, να τον κοιμίζει και στο τέλος να κατεβάζει τον Θεοδόση του ήρθε σαν κεραυνός.

  • Ρε φίλες αυτά που λες τα πιστεύεις χαχαχα , η εκεί στο σουραμα τρέμετε που θα κατέβει ο Τεο εεεεε ???? Ο Τεο δεν εξαρτιέται από την Ρουφα εσείς εκεί όλη εξαρτιεστε από τον θεοδοση που τους μίσους που έχετε έκανε αγώνα για τον κορίτσι στις προηγούμενες τόσο εύκολα ξεχνάτε εεεεε ???? Μύρισαν καρέκλα όλη μαζί , εεε

 6. Σας το είπα και δεν με πιστέψατε. Η Καρδάμαινα είναι με τον Θεοδόση. Προχθές του το είπανε κατάμουτρα του Γεωργίου

 7. Επιτέλους Θεοδόση πάμε να πάρουμε το Δήμο να φύγει αυτός να φύγει ο Κυρίτσης και η …… του.Παμε δυνατά .
  Ερχόμαστε !!!!!!!

 8. Επιτέλους Θεοδόση πάμε να πάρουμε το Δήμο να φύγει αυτός να φύγει ο Κυρίτσης και η σ….α του.Παμε δυνατά .
  Ερχόμαστε !!!!!!!

 9. Αν Κατευει ο Θεωδοσης κ η Ρουφα η δύναμη αλλαγής θα βγει με την πρώτη Κυριακή ξυπνάτε εεεε!

  • ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΑΡΚΕΣ ΜΕΣΙΑ ΘΕΟΔΟΣΗ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ

 10. Δόξασι ο θεός. Θεοδόση εσύ μπροστά και η Ρούφα μαζί σου θα ξεσκίσετε τα κατεβασμένα παντελόνια.

 11. Μάλλον δεν άκουσε ένα δικηγόρο που έλεγε εδώ και ένα χρόνο ότι και ένα κούτσουρο να κατέβει θα κερδίσει τον Κυρίτση. Ο απερχόμενος είναι τελειωμένος προ πολλού στην συνείδηση του κόσμου.

 12. Κύριε από την Καρδάμαινα όποιος και αν είσαι σου λέω ότι και η Αντιμάχεια ψηφίζει Θεοδόση. Τέτοιο ρεζιλίκι δεν το αντέχουμε πέντε ολόκληρα χρόνια.

 13. Τρεις σύμβουλοι του Κυρίτση του κόψανε και δύο πάνε στον Θεοδόση. Τον άλλο που πάει φυλακή τον ξέρετε.

  • Θεοδόση που ήσουν όταν μας έδερναν τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ. Διάβασα τη δήλωσή σου αλλά δεν λες πουθενά ότι δεν σε στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε τη λέξη δεν έγραψες για πόσο μακ@κες μας περνάς?

   • Παντως ταξιδι στην ευρωπη όπως ηταν ο Κυριτσης και ο Σιφακης δεν ηταν…

 14. Την πλάκα την είχε ο στρατηγός που μόλις έμαθε το πρωί για τον Θεοδόση κόντεψε να σπάσει την καρέκλα που καθότανε στη μαρίνα

  • Πούλησες την παράταξη σου; Όχι φίλη μου,έφυγε από την παράταξη του Κώστα η οποία έκανε τον κύκλο της,αυτό είναι πολιτική στάση.
   Όπως πολιτική στάση είναι να μείνεις επικεφαλής να ενώσεις την κοινωνία να βρεις 100 συμβούλους και να πάρεις τις εκλογές.Οταν όμως υπάρχει χώρος για δημιουργία παράταξης κάποιος δεν έκανε καλά την δουλειά του…

 15. Καθαρίζει το τοπίο….,για να γίνει η κίνηση ….με άφθαρτους με άλλον μπροστά….Υπομονη

 16. Τα μισόλογα δεν δείχνουν τον ηγέτη. Ξέρεις ότι σε ακολουθούν πολλοί. Ε λοιπόν προχώρα καθαρά και ζήτησε από όλους τους έντιμους ανθρώπους την στήριξη τους. Να είσαι βέβαιος ότι θα σε ακολουθήσουν. Η κοινωνία μας δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάντια.

 17. Ο Θεοδόσης έβαλε
  το Δήμο εις το μάτι
  και ετοιμάζει μούπανε
  παράταξη βαρβάτη

  Ο Γιώργης οργανώνεται
  τη νίκη για να πάρει
  ειδάλλως για Ευρωβουλή
  σκοπεύει να σαλπάρει

  Η Ρούφα έχει έτοιμες
  σφαίρες στους γεμιστήρες
  μάχη θ’αρχίσει προσεχώς
  μ’επίδοξους μνηστήρες

  Ο Τέλης ο γερόλυκος
  ακάθεκτος οδεύει
  σίγουρα κάτι προσδοκά
  και κάτι “μαγειρεύει”

  Ο Γιαννάκης μας έχασε
  τα αυγά και τα πασχάλια
  και στον Κυρίτση έτρεξε
  τώρα με παρακάλια

  Ανοίξανε όλοι αγκαλιές
  αφού μας έχουν στίψει
  σε λίγο νάστε σίγουροι
  η..βίδα θα μας στρίψει

 18. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ . ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΦΑΚΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ? ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΚΥΡΙΤΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ. ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΚΑΨΑΤΕ ΟΛΑ. ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.

 19. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ, Ο ΚΑΙΣΑΡΛΗΣ, Ο ΤΕΛΗΣ, Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ, Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΕΔΕΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝΕ ΤΙ ΛΕΤΕ; ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΤΟ ΘΕΟΔΟΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ……. ΤΟ ΛΟΛΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΚΙΑ.

  • Η ξεκαθαρη σταση την λες πουλημα?εχασε μια παραταξη και πηγε σπιτι του και τωρα στηνει μια καινουργια δικια του.ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ

 20. ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΡΟΥΦΑ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙΣ; ΝΑ ΧΑΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟ!

 21. Έμαθα ότι καταβαίνει ο Θεοδόσης. Επειδή οι εκλογές θα γίνουν με την απλή αναλογική θα σας πω ότι αυτός που θα κερδίσει είναι ο λαός αφού θα επιλέξει τους καλύτερους συμβούλους και την δεύτερη κυριακή θα διαλέξει τον Δήμαρχο μόνο. Από τώτα την δεύτερη κυριακή είναι χαμένος ο Κυρίτσης γιατί τουλάχιστον το 70% δεν τον πάει Ο Θεοδόσης εαν είναι μόνος του θα κερδίσει τον Κυρίτση. Η ρούφα εαν είναι μόνη της θα χάσει. Για αυτό θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία.

  • Δηλαδή το 70% δεν θέλει τον Κυρίτση αλλά αν είναι η Ιωάννα θα τον θέλει και αν είναι ο Θεοδόσης δεν θα τον θέλει… ρε πάτε καλά

 22. εγώ που βλέπω τα πράματα απο μακριά σας λέω ότι η κοινωνία μας έχει ανάγκη μια σοβαρή, ενωτική υποψηφιότητα δημάρχου που να μπορεί να στηριχτεί απο πολλές δυνάμεις, έξω και πέρα από κόμματα. Το ίδιο δεν περηφανευότανε και ο κ. Κυρίτσης; ότι έχει συμβούλους από όλα τα κόμματα; Γιατί να μην έχει και ο κ. Νικηταράς δηλαδή; Ο κ. Νικηταράς έχει πολλά χρόνια πολιτική δράση, ποτέ δεν ήταν αμέτοχος. Τον θυμάμαι πιτσιρικά που στήριξε τον αείμνηστο Κιαπόκα στο Ασφενδιού κόντρα στο κυρίαρχο τότε ΠΑΣΟΚ και πήραν την Κοινότητα. Τον θυμάμαι πάντα να στέκεται κόντρα στις τοπικές διαπλοκές και να το φωνάζει. Βλέπω αυτές τις μέρες ότι ο κόσμος τον αγαπά. Όπου πάω ακούω καλά λόγια γι αυτόν. Πιστεύω θα είναι ένας καλός δήμαρχος. Οχι μόνο γιατί ο κ. Κυρίτσης απογοήτευσε τον κόσμο με όσα κάνει αλλά γιατί ο κ. Νικηταράς το αξίζει

 23. Που εισουν εσύ 5 χρόνια;
  Που εισουν εσύ όταν κάναμε αγώνα στο Λινοπότη;
  Που εισουν εσύ όταν δίναμε μάχη με τα ΜΑΤ;
  Που εισουν εσύ στον Σεισμό;
  Πλάκα μας κάνεις;
  Ξυπνάτε κωοι τι θέλει αυτός

 24. Μόνο ένας μπορεί να πάρει τον δήμο Κω Θεοδόσης Βάρκας ο Τεχνοκράτης ο ποιο καθαρός Δήμαρχος της Ελλάδας δεν χρειάστηκε ποτέ έκανε έργα και παρότι έχει και Ιούδα μαζί του άντεξε

 25. Η δική μου ανάλυση στα λεγόμενα του Νικηταρά είναι ότι. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο μια νέα παράταξη την οποία και θα στηρίξει ο ίδιος, μένει να δούμε ποιος θα ηγηθεί. Ίδωμεν.

 26. Καλημέρα !
  Τους μισούς τους πούλησες,
  Τους άλλους μισούς τους έβαλες να τρέχουν να σου κάνουν παράταξη.
  Και ζητάς από όλη την κοινωνία να σε δεχθεί ως Μεσία;
  Πολύ μάγκας είσαι ρε φίλε. Για ,,,άκες ψάχνεις;

 27. ΠΟΝΗΡΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ!!!! ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΞΕΓΥΜΝΩΣΕΣ ΤΗ ΡΟΥΦΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΣΕΡΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΩΣ ΜΕΣΙΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΝΗΣΙ!!!!!!!!!! ΦΤΥΣΙΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 28. Θεοδοση παράτα την πολιτικη. Εσύ είσαι τίμιο και καθαρό ατομο. Τι ζητάς μέσα στη σαβουρα. Είναι πολύ ψυχοφθορο για τους εντιμους.

 29. ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟ 14 ΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!

 30. ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!ΘΕΟΔΟΣΗΣ 70-80%..ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ!

 31. Όλοι οι κυριτσικοι..και ο ίδιοςεχουν αρχίσει να τρεμουν , έχουν κατουρηθει πάνω τους

  Βασική τακτική του κυριτση να ρίχνει λάσπη από μτο άγχος, το φόβο, τον τρόμο, ,… Τον πανικό του. ..

 32. Βρε δήμαρχε όλη για σένα δουλεύουν χα ΧΑ πιος από όλους θα βρει υποψήφιους ;εσυ έχεις και εκατό τρειαντα άτομα μαζί σου αυτό το ξέρουν ;

 33. ΘΕΟΔΟΣΑΚΗ μην υποτιμάς τον λαό που αποφασίζει. Η υπεροψία βλάπτει σοβαρά την πολιτική! Αν πραγματικά αγαπούσες τον τόπο σου,αν νοιαζόσουν για την κοινωνία δεν θα έφευγες ούτε δευτερόλεπτο από το Δημοτικό Συμβούλιο. Μάλλον προσφέρεις τα μέγιστα παραμένοντας μακρυά και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Κάτσε στη φωλιά σου και κλώσε τα αυγά σου σαν καλή κότα!!!!!

 34. ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝΗΣΙ ΜΑΣ

 35. ΠΟΝΗΡΗ ΑΛΕΠΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΕΡΙΞΕΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΖΥΓΙΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!! ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΥΘΙΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!! ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ?????

 36. κυριτση ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.μεχρι και ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ νικηταρας σε θεωρει τελειωμενο.

  χαχαχαχαχα

 37. Ένα θα σας πω και να το ξέρετε. Σταματείστε τις βρυσιές και τις προδοσίες. Ο κόσμος θέλει να διώξει τον Κυρίτση και θα πάει με αυτόν που νομίζει καλύτερο. Κανένας δεν είπε μέχρι σήμερα ότι θα είναι δήμαρχος η ρούφα ή ο νικηταράς. Αυτό που λέει είναι να φύγει ο κυρίτσης. κανένας δεν σας είπε ότι εσείς αξίζετε. Δείξτε μας το ψηφοδέλτιο σας και εμείς θα αποφασίσουμε. άντε γεια

 38. Η ιστορια έχει γραψει ότι τον πόλεμο δεν τον κερδίζει μόνο ο αρχηγος αλλά και το στράτευμα. Και ο καθένας θα μετρήσει και τους στρατιώτες. Γιατί αλοίμονο με καταδικασμένους για δολιότητα συμβούλους δεν πας για πόλεμο.

 39. Το λεγαμε πολλοι.Η Ρουφα ηταν αναλωσιμη.Την ειχαν μπροστα να κανει τι βρωμικη δουλεια να γινει κακια και μισητη.Τωρα θα παει στην Ακρη μαζι με την περιφρονιση ολων οσους κατηγορουσε.Αληθεια αυτος που εγραφε ο Κυριτσης φευγει η Ρουφα ερχετε τι λεει σημερα;

 40. θα παίξουνε έπαρχοι (κατα φαντασία), πολιτευτές και κομήτες στο τέλος θα ζαλιστούμε

 41. E kala einai pia nikitara des Kai to Pasok to poulisate Kai Siriza psifizete kai me tous gnostous dikigorakous tis Neas dimokratias twra sinergazeste Arketa pia Eleos

 42. Πανικό πολυ διακρινω, που να ανακοινωσει και υποψηφιους, θα παθετε μεγαλο ταρακουλο……………..

 43. Πιασε δουλειά. Παρουσίασε το ψηφοδέλτιο και άστους να λένε. Το στράτευμα είναι πανέτοιμο για την μεγάλη νίκη

 44. Μάλλον δεν ξέρετε όλοι σας ποιος είναι ο Θεοδόσης. Αγωνιστής που ότα το αποδασίσει δεν καταλαβαίνει τίποτα. Και από αυτό που κατάλαβα είναι αποφασισμένος.

 45. Έκανε λέει η Ρούφα την βρώμικη δουλειά. Μάλλον φιλαράκι μου δεν είδες τις αγοραπολησίες των χωραφιών και των οικοπέδων. Μάλλον δεν είδες τους αμιάντους. Μάλλον δεν είδες τους δικηγόρους εξ αθηνών. Μάλλον δεν είδες τα 300 στρέμματα και την ΑΒΙΚΩ. Μάλλον δεν είδες τις απευθείας αναθέσεις Μάλλον δεν είδες την ανηθικότητα Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ.

 46. Δεν πρόλαβε καν να μιλήσει ο Θεοδόσης και ο Κυρίτσης έχασε ύπνο και ψυχραιμία. Όταν αρχίσει για τα καλά ο αγώνας προβλεπω πλημμύρα στην παραλιακή απο το κατρουλιο

 47. Έρχονται οι ελεγκτές εργασίας και η επιθεώρηση για τον ΔΗΡΑΣ. Μάλλον δεν την βγάζουν μέχρι τις εκλογές.

 48. Σύριζα και τεχνοκράτης γινεται; Δεν γινεται, φίλε Α, και κάτι άλλο ακόμα o άλλος Θεοδόσης και γνωστοί δικηγόροι ειναι ενα Το ήξερες ;

 49. 1 Κυριακή 1 Κυρίτσης 2 Νικηταράς 3 όραμα 4 Ζερβός 5 ΚΚΕ…. 2 Κυριακή Κυρίτσης Νικηταράς=????

 50. Απλός με την υποψηφιότητα τον κ.Νικηταρα δεν θα φανεί η μεγάλη διαφορά που θα έχανε το Όραμα γιατί θα έβγαζε τον Κυρίτση από την πρώτη Κυριακή τώρα θα πάνε για δεύτερη Κυρίτσης Νικηταράς.

 51. Τώρα επίσημα ήρθε το τέλος του οράματος ένα όραμα που έχασε αδικία ο Κώστας καισαρλη ο Δήμαρχος όλων τόν κωον ο δήμαρχος ανθρώπος ο δήμαρχος ηγέτης ο δήμαρχος της καθημερινότητας τώρα ο Κυρίτσης θα πάει δεύτερη Κυριακή με τον αγαπημένο Θεοδόση ένας ικανός δήμαρχος χωρίς εκδίκηση και μίσος σε προσωπικές βεντέτες μακάρι ο λαός της Κω να ψηφίσουν σωστά καλή επιτυχία κ. Νικηταρά και περαστικά στα θέμα τα της οικογένειας σας!!!

 52. Καλή Αρχή για το Νέο έτος η υποψηφιότητα του πρώην Δημάρχου Θεοδόσης Νικηταρά για να υπάρχει ένας αντίπαλος τον Μάιο να μην ξεφεύγουν πολύ η Δύναμη Αλλαγής

 53. Όλοι μαζί με τον Θεοδόσης Βάρκα τον Δήμαρχο που φοβάται το σύστημα να κτυπήσουν και να ταράξει τα νερά τον Δήμαρχο που δεν έχει χρηματιστή ποτέ του να κτυπήση Πόλα μετοπα σάπια

 54. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΟΔΟΣΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ //////////// ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ????????

 55. Είναι γνωστό ότι δεν λέγεται τυχαία μάχη. Στην προεκλογική περίοδο αντιπαρατίθενται ιδέες και απόψεις. Και για να γίνουν πιστευτές επιστρατεύονται πολίτες που συμμετέχουν ως υποψήφιοι. Στις προεκλογικές μάχες όπως και στους πολέμους υπάρχουν κατάσκοποι, υπάρχουν ψυχολογικοί πόλεμοι, υπάρχουν και θήματα. Στην προεκλογική μάχη των δημοτικών εκλογών θα κερδίσει αυτός που έχει υπεροπλία ιδεών και πολιτών. όλα τα λοιπά που λέγονται και ακούγονται είναι οι γνωστές προεκλογικές μπαρούφες μέχρι να δούμε τα ψηφοδέλτια.

 56. Μάλλον άλλος δήμαρχος γκρεμίζει πέργολες και περιουσίες χιλιάδων ευρώ νόμιμες.. ΑΕΙ από δω απερχόμενε επιτέλους με τον μονόδρομο σου και τα συντριβάνια σου.. Και τα αγάλματα σου…μας έχει //////.ολουε τους Κω .λες και πες μόνοπόλη. Στην Κω.. Τραβά παΡε ένα επιτραπέζιο μόνοπόλη να ξεθυμανεις..απο δω και πέρα θα παίζεις σπίτι σου

 57. Ο Θεοδόσης Νικηταράς είναι το μέλλον της Κω είναι ο Δήμαρχος όλων των πολιτών ο δήμαρχος ηγέτης της Κω ο δήμαρχος ανθρώπος ο δήμαρχος της Νέας Κω γιατί προτα ο δημότης

  • εμπρος να βγαλουμε τη νεα παλια να χτισουμε τις αλυκες να τελειωσει το τριοροφο …. , επιτελους και να βρουνε επιτελους ενα προστατη οι συντεχνίες ! α καρφια και μαδερια να παρουμε για να εχει εξοπλισμο να καρφωσει τις πορτες του δημου οπως παλια στο πασοκ για να μην μπουνε οι οχθροί της αγιας οι….. κα τον ι αλλωσουν . μεταταχθέντες ολων αργομισθιων ιδου η ωρα

 58. Η εκλογική αναμέτρηση είναι Μάιο αφού πέρασαν κοντά 4.5 χρόνια και η ρουφα δεν έχει καταλάβει ότι δεν τραβάει ρε παιδιμου πως το λένε ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι

 59. Καλά ρε παιδιά Η μισή νεα δημοκρατία με το μισό βαθύ ΠΑΣΟΚ- κυριτση και η άλλη μισή δουλεύει τωρα για το άλλο μισό βαθύ ΠΑΣΟΚ- Νικηταρά ; Και τωρα ακούγεται και για τα βουλευτικά οτι θα φέρουν Ροδίτη για υποψήφιο της κω Βρε πως κατάντησε έτσι η νουδου;

 60. ΙΩΑΝΝΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝ

  Υπήρχε το καιρό εκείνο γηραλέος ανήρ της εξαιρετικά φιλόδοξος αλλά πολύ κομπλεξικός και εγωπαθής επονομαζόμενος το γουργουλι, ανίκανος όντας να αρθρώσει σαφή πολιτικό λόγο αλλά αρκετά πονηρός να προσεταιρίζεται άλλους που μπορούν να το κάνουν προσεταιρίστηκε τον παλιό συνέταιρό του Καίσαρλη, σχεδίασαν λοιπόν τον τρόπο ανακατάληψης της εξουσίας του Δήμου, πρώτα τάζοντας στην κακομοίρα την Ιωάννα λαγούς με πετραχίλια, ξεπουλώντας στην ψύχρα και τον ταλαίπωρο Γιαννάκη, και στη συνέχεια όταν έκριναν ότι έπρεπε να πουλήσουν και την Ιωάννα. προχώρησαν στην στήριξη του Θεοδόση, η συνέχεια σε επόμενο

 61. Θεοδόση από τώρα μας λες Ψέματα… Αν βγεις δλδ θα μας πνίξεις με αυτά;;; Κάτσε σπίτι σου όπως λες η βγες και πες το αντρίκια ότι θα κατέβεις.. Ψέματα χορτάσαμε!!!!

 62. Θεοδόση εμείς θέλουμε δήμαρχο με @@ρια και όχι @@ρια δήμαρχο και απ’ότι φαίνεται μόνο η Ιωάννα τα έχει που είναι και γυναίκα. Δεν κάνεις για δήμαρχος είσαι κολωτούμπας..

 63. Ενα δεν καταλαβαινω δηλαδη η Ρουφα δεν θα δωσει για δημαρχος η αλλη παραταξη κανει ο Νικηταράς και αυτοι που ητανε η ουρα της Ιωαννας που θα πανε θα της φυγουν

 64. Θα απυσιαζει ο απερχομενος,λόγω τρεμουλου,κρυαδων,έντονου ανησυχου στρες.και ισως του φευγει κανενα ….. και ισως θα περάσει και απο γιατρο για ν α του πουν πως θα λυσει το προβλημα με τους εφιαλτες του…που του ταχουν στοιχειώσει τις νυχτες .και ονομαζεται Θεοδόσης Νικηταρας..δρακουας,, χραααπ. Θα σε κανει

 65. ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΟΠΩΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ. ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΤΟΤΕ……………

 66. κυριτσης αλλα δεκα χρονακια και βλεπουμε πηρατε φωτια και καηκατε ολα τα ορφανα αντε γειααααααα

 67. Η νέα τάξη πραγμάτων χρειάζεται νέα παράταξη για να αντιμετωπίσει το γενόμενο Κυρίτσης αλλιος κατέβουν έτσι δεν υπάρχει πιθανότητα ούτε στο όραμα ούτε στο Ζερβό ούτε στην Μακρή θα είναι όλοι τους 5%και 95%ο παντοδύναμος Κυρίτσης δεν τραβάτε ρε παιδί μου πως το λέμε ξυπνήστε τώρα η ποτε

 68. ρε πατε καλα ???
  ειστε με τα καλά σας ….
  τελειωσανε τα λεφτα απο τα εργα και παμε παρακατω……

 69. Δήμαρχος μειοψηφίας. Θα το λολανουνε. Θα γελάμε 4χρονια. Αυτοί θα μας κάνουνε το καραγκιόζη. Πλάκα θάχουνε τα ζωντανά. Χαχαχα..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.