ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με εντυπωσιακή προσέλευση & εορταστική ατμόσφαιρα η Βασιλόπιτα της Αγαθοεργού Αδελφότητας Κω στη Λέσχη Αξ/κών

5
1997
Ψαλίδι / Άγ. Γαβριήλ / Εξοχή, Κως
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

από κοινού με Χαρίκλεια Χριστοφή:

Με μεγάλη προσέλευση έγινε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αγαθοεργού Αδελφότητας Κω «Άγιος Ιωάννης ο Ναύκληρος» στην κατάμεστη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών την οποία ευγενικά παραχώρησε ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος κ. Λάμπρος Ναζίφης.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων, εκτός από τον κ. Ταξίαρχο, στελέχη της 80 ΑΔΤΕ και αρκετούς ιερείς: ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Η. Καματερός, ο Έπαρχος Κω Γ. Χαλκιδιός, ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, η Επικ. της παράταξης Όραμα & Δράση Ι. Ρούφα και ο Αν. Επικ. Γ. Φραγκούλης, η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Β. Πη, η Πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ Β. Παντελίκιζη, η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή, ο πρ. Δήμαρχος Θ. Βαρκάς, οι Δημοτικοί σύμβουλοι: Γ. Κρητικός, Σπ. Βασιλειάδης και Σ. Πης, οι Τοπικοί σύμβουλοι Π. Πετρής, Ν. Χατζηδιαμαντής και Κ. Κάννη, στελέχη της παράταξης Όραμα & δράση, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κ. Κοκορόσκος, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πολλά μέλη της Αγαθοεργού από όλους τους ενοριακούς ναούς του νησιού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, συγκινημένος αναφέρθηκε στην αθόρυβη αλλά ουσιαστική δράση της Αγαθοεργού και ευλόγησε τα κομμάτια της βασιλόπιτας.

Ακολούθως, η πρόεδρος της Αγαθοεργού Αδελφότητας κ. Αλεξάνδρα Διακαναστάση αναφέρθηκε στους σκοπούς και στην προσφορά της Αδελφότητας και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατος, τις αρχές καθώς και όλους τους παρισταμένους για την στήριξή τους.

Το φλουρί έπεσε στην νεαρή κ. Ειρήνη Φώτη η οποία παρέλαβε ένα πολύ όμορφο γούρι που αντιστοιχούσε σε αυτό μαζί με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου.

Ακολούθησε λαχειοφόρος με πλούσια δώρα και αρκετούς/ές τυχερούς/ές/

Την ευχάριστη βραδιά πλαισίωσε μουσικά η Δημοτική χορωδία Κω υπό την Διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Γκαναβούρα με κάλαντα αλλά και παλιά αγαπημένα τραγούδια.

Τέλος, ο ταλαντούχος μουσικός και τραγουδιστής κ. Κώστας Μαυρουδής «χρωμάτισε» την βραδιά με μουσική, τραγούδια και χορό από αρκετές/ούς παρευρισκόμενους.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν νόστιμα πιάτα και κρασί.

Καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλο τον κόσμο!

Ξανθίππη Αγρέλλη

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑΤΙ Ο ΟΚΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΜΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ .ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΚΙΑ ΑΛΛΟ ΕΘΙΜΟ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΜΕΙΣΕΔΩ( ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ ROMFEA) ΚΑΛΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΨΑΛΤΙΚΗΣ ΟΧΙ ΨΑΛΤΗΣ………………….ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΕΣΤΙΝ

  2. ΑΗΔΙΑ!!!! ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ (ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ) ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟι !!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ…. ΖΗΤΗΣΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ;;ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ.. Ο ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΔΕΚΑ ΕΥ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ .. ΕχΟΥΝ ΑΦΙΝΙΑΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ.. ΝΤΡΟΠΗ!! »ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ» ‘ΦΙΛΟΥΣΙΝ ΔΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑΣ’ ΚΑΜΙΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ Η ΑΠΛΟΤΗΣ…. ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ;;;

  3. ο κόσμος πήγε να στηρίξει το έργο του συλλόγου αλλά εκνευρίστηκε από τους τζαπατζήδες πολιτικούς και πολιτικάντηδες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ