Νέα βίντεο Καμμένου από Λέρο: Ένα χιλιοστό κίνηση αν κάνουν, θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε

27
948

Προειδοποιήσεις προς την Άγκυρα από τον Πάνο Καμμένο μετά τις 10 υπερπτήσεις νησιών από τουρκικά F-16 – Και επίθεση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στους δανειστές: «Δημιούργησαν την κρίση για να κατασχέσουν τον υποθαλάσσιο πλούτο μας, μας χτύπησαν για να δώσουμε εγγύηση το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο της Ελλάδας»

Σε νέες σκληρές προειδοποιήσεις προς την τουρκική πλευρά, προέβη σήμερα από τη Λέρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, λίγη ώρα αφού τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έκαναν «σουρωτήρι» τον εθνικό εναέριο χώρο κάνοντας τουλάχιστον 10 υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά.

«Να ξέρουνε πολύ καλά όλοι αυτοί οι οποίοι προκαλούν ότι καλό θα ήταν γι’αυτούς να παραμείνουν μόνο στις λεκτικές προκλήσεις» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες που υπηρετούν στο 588 Τάγμα Εθνοφυλακής στη Λέρο.

«Από κει και πέρα, ένα χιλιοστό κίνησης αν κάνουνε, θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε!« επισήμανε ο Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε: «Εμείς θέλουμε την ειρήνη, θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά και αγαπημένοι αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό».

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στη Λέρο, εκ δεξιών του Πάνου Καμμένου βρισκόταν ο αρχηγός του ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ενώ εξ ευωνύμων του υπουργού Εθνικής Άμυνας στέκονταν ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλλιας και ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης.

Καμμένος: Οι δανειστές μας χτυπήσανε για να κατασχέσουν το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο της Ελλάδας

Στην ίδια ομιλία του ενώπιον των στελεχών του 588 Τάγματος Εθνοφυλακής, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση.

«Η κρίση που δημιουργήθηκε και δημιούργησαν οι δανειστές είχε σκοπό ακριβώς να κατασχέσει τον υποθαλάσσιο πλούτο μας» ήταν η θεωρία που ανέπτυξε ο Πάνος Καμμένος.

«Μας χτυπήσανε και μας παλέψανε για να δώσουμε εγγύηση το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο της Ελλάδας. Δεν ξεκίνησε η κρίση τυχαία, μας βάλανε στόχο για να παραδώσουμε τον πλούτο μας».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στη Λέρο που πήρε αποκλειστικά για το protothema.gr ο Νίκος Ιγνατίδης, συνεργάτης του aigaiotv.gr:

kam02
kam03
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ένας έντιμος πολιτικός που κρατά τις απόψεις του αλλά και ξέρει να συνεργάζεται και να κρατά τις συμφωνίες. Και μην μου πείτε ότι το κάνει για την καρέκλα γιατί θα σας πω ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ κάτσατε στις καρέκλες πάνω από σαράντα χρόνια και στο τέλος από το πολύ καθισιό ριμάξατε την χώρα με τις μίζες και τις ρεμούλες σας.

    • Πω, πω, πω, πανικός στην Τουρκία από τις δηλώσεις του ψευτοπαλικαρά, του συγΚΑΜΜΕΝΟΥ Μπούλη, την Κω την φοβάται...

      Ας ερχόταν στην Κω ξανά να κάνει έντρομος μερικές δηλώσεις υπό βροχή αυγών αλανιάρας πούλας … Πουλά νταϊλίκι και πατριδοκαπηλεία μπας και μαζέψει μερικά ψηφουλάκια. Είναι προβοκάτορας και επικίνδυνος ο φασίστας συνέταιρος του ΤΣΙΠρΑ.

    • Ακόμα τρέχει ο φούσκας παλικαράς με την προσγείωση σε χωράφι με αγελάδες στην Κω ...

      Ακόμα τάζει ότι θα παραιτηθεί εάν κόψει η φασιστοαριστερή κυβέρνηση τον μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά της παραμεθορίου και της άγονης γραμμής… ΨΕΥΤΗΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ ο ιδικός σε πόλεμο χρηματιστών και χρηματιστηρίου… Αλήθεια ποια σχέση έχει με τους ΑΝΕΛ η εταιρεία που ταΐζει τους λαθρομετανάστες στην Κω και στα άλλα νησιά του προσφυγικού;;;;; Όποιος το βρει θα κερδίσει μια αυγοθήκη γεμάτη αυγά ΑΛΑΝΙΑΡΑΣ ΠΟΥΛΑΣ…

  2. Ο Καμένος με τον Τσίπρα είναι ένα καλό παράσειγμα συνεργασίας και μάλιστα με μεγάλες ιδιεολογικές διαφορές. Η απλή αναλογική και ειδικά στην Κω είναι το κλειδί των συνεργασιών και όπως αυτοί οι δύο συμφώνησαν σε δύο πράγματα έτσι και στην Κω οι υποψήφιες παρατάξεις του Δήμου θα πρέπει να συμφωνήσουν σε ένα μόνο πράγμα. Να φύγει από την Δημαρχία η παράταξη της διαφθοράς και του μίσους που έστειλε στα δικαστήρια έντιμους ανθρώπους, που απέλυσε οικογενειάρχες και που καταδικάστηκε για δολιότητα στερώντας την εργασία από πολίτες της Κω. Η παράταξη που θα ξεκινήσει πόλεμο σε έλλες παρατάξεις πλην της δύναμης αρπαγής να είναι από όλους καταδικαστέα.

    • Αχ βρε Γιώργο η κατάντια σου, συνεργασία φασιστοαριστερών με έναν βέρο φασίστα...

      Κάτσα… και κούλαρε που ζητάς και …βάρος φτάνει το κειμενάκι σου να ρίχνει λάσπη εκεί που σε πονά. Η δίαιτα Γιώργο κάνει καλό, ρίχνει τα περιττά κιλά.

  3. ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΑΓΑΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΟΜΕ ΦΑΕΙ ΦΑΣΟΥΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  4. ποιος κανει εξωτερικη πολιτικη τελικα ο ανιδεος και μειοδοτης τσι πας η το θωρικτο ποτεμκιν με τις αναρθρες κραυγες

  5. ΚΑΛΑ ΝΕ ΣΕ ΠΙΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΔΕ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΣΤΗ ΛΕΡΟ

  6. ανοησιες ανοητων ανθρωπων ξεπουλησε τη μακεδονια και τωρα το παιζει τουρκοφαγος να χαμε να λεγαμε

  7. μπουχ…… λυπαμαι που σε ψηφησα , μας προδωσες ολους και θα φας μαυρο που θα το θυμασαι

  8. Α ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΔΑΒΡΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ