ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Η παράδοση της ανακατασκευασμένης – ανακαινισμένης Μαιευτικής – Γυναικολογικής κλινικής στο Νοσοκομείο Κω | Ευχαριστήρια ΑΝΑΞΙΚΛΕΙΑ – ΓΝ-ΚΥ Κω |ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»

27
8678
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Την χρονιά που μας πέρασε σας ζητήσαμε να μας στηρίξετε με την παρουσία σας και την οικονομική σας ενίσχυση στις εκδηλώσεις μας προκειμένου τα έσοδα των εκδηλώσεων να διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σήμερα Τρίτη 18 Δεκεμβρίου ο σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να παραδώσει επίσημα πλέον την ανακατασκευασμένη – ανακαινισμένη Μαιευτική – Γυναικολογική κλινική του Νοσοκομείου μας, ένα έργο που βοήθησε στην αλλαγή και την βελτίωση της κλινικής και για το οποίο αισθανόμαστε υπερήφανοι.

Το κόστος του έργου ανέρχεται στο ποσό των 4.874 ευρώ , εδώ οφείλουμε να τονίσουμε ότι χωρίς τις δωρεές το ποσό θα ήταν πολύ μεγαλύτερο. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν με κάθε τρόπο είτε με δωρεάν εργασία είτε με δωρεάν υλικά, ευχαριστούμε λοιπόν από καρδιάς:

 • Χρύσης Σταμάτης – Ηλεκτρολόγος
 • Τάλλαρος Δημήτρης – Ψυκτικός
 • Τρουμούλης Αντώνης του Μιχαήλ – Γυψοσανίδες
 • Κατσιάνης Μανώλης – Πλακατζής
 • Πετρής Πέτρος – Μάρμαρα
 • Σπύρου Γεώργιος – Ειδή Υγιεινής
 • Κούμπα Μαρία Ειδή Υγιεινής
 • Θεοδωρέλη Στεργία – Δωρεά Χρημάτων για αγορά υλικών
 • Θεοδωρέλης Στέφανος – Δωρεά Χρωμάτων
 • Τσιούρη Χρυσή Καθηγήτρια – Αγιογράφος ζωγράφισε τον πίνακα με θέμα μητέρα και παιδί που διακοσμεί τον εσωτερικό διάδρομο της κλινικής.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή του Νοσοκομείου μας, κ Γεωργαντή για την συνεργασία του καθώς και την κ .Ευδοκία Πολίτου προϊσταμένη της μαιευτικής κλινικής και όλες τις μαίες για την φιλοξενία, την υπομονή και την βοήθεια τους και πάνω από όλα για την συνεργασία τους μαζί μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίζεται οικονομικά και ηθικά ούτω σώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας την βοήθεια μας και κατά επέκταση στην κοινωνία.

Σας ευχαριστούμε σας ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία αγάπη και πολλά χαμογέλα.

Το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Πυλίου

Με τιμή η πρόεδρος

Κάννη Καλλιόπη

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΥΛΙΟΥ

Η ΑΝΑΞΙΚΛΕΙΑ

Κως 18 Δεκεμβρίου 2018

ΓΝ-ΚΥ Κω |ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ στον Σύλλογο Γυναικών Πυλίου «ΑΝΑΞΙΚΛΕΙΑ»

Θέμα: «Ολοκλήρωση βελτιωτικών παρεμβάσεων και ανακαίνισης της Μαιευτικής-Γυναικολογικής κλινικής του ΓΝ-ΚΥ Κω |ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» από τον Σύλλογο Γυναικών Πυλίου ΑΝΑΞΙΚΛΕΙΑ»

Το ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» σας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που αφορούσαν σε βελτιωτικές παρεμβάσεις και ανακαίνιση της Γυναικολογικής-Μαιευτικής κλινικής που υλοποιήθηκαν από τον Σύλλογο Γυναικών Πυλίου «ΑΝΑΞΙΚΛΕΙΑ». Ο ανακαινισμένος χώρος παραδόθηκε σήμερα Τρίτη 18 Δεκεμβρίου από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Πυλίου «ΑΝΑΞΙΚΛΕΙΑ». Η παραλαβή των εργασιών έγινε από τον Αν. Διοικητή κ. Νεκτάριο Γεωργαντή ενώ ακολούθησε σεμνή τελετή στην οποία συμμετείχαν το σύνολο του Ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της κλινικής, ο Συντονιστής Διευθυντής της κλινικής κ. Ιωάννης Κοτσίδας, η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας κα. Διονυσία Διονυσοπούλου, η Τομεάρχης του Χειρουργικού Τομέα κα. Έλλη Καρανίκα και η Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα. Όλγα Ιωαννίδου. Πιο συγκεκριμένα υλοποιήθηκαν οι εξής βελτιωτικές παρεμβάσεις:

 • Μεταφορά του γραφείου Μαιών εντός της κλινικής.

 • Εγκατάσταση αυτόματης πόρτας ασφαλείας για τον έλεγχο της εισόδου και εξόδου στους θαλάμους νοσηλείας συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην μέγιστη δυνατή ασφάλεια και στον καλύτερο δυνατό έλεγχο του επισκεπτηρίου.

 • Εκτεταμένες ξυλουργικές εργασίες που περιλαμβάνουν την κατασκευή αποθηκευτικού χώρου για την τοποθέτηση του υγειονομικού υλικού, ντουλάπες για τα αποδυτήρια των Μαιών, κ.α.

 • Ανακατασκευή του μπάνιου στην αίθουσα τοκετών με αντικατάσταση του νιπτήρα και κατασκευή ντουλαπιών.

 • Ελαιοχρωματισμός του συνόλου των κοινόχρηστων χώρων και της πλειοψηφίας των θαλάμων της κλινικής.

 • Αισθητική αναβάθμιση του χώρου

Οι βελτιωτικές παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν αποτελούσαν αίτημα χρόνων Ιατρών και Μαιών της κλινικής και έχουν σαν αποτέλεσμα την λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του χώρου που φιλοξενεί την Γυναικολογική-Μαιευτική Κλινική.

Το σύνολο των εργαζομένων και η διοίκηση του νοσοκομείου θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο Γυναικών Πυλίου «ΑΝΑΞΙΚΛΕΙΑ» για την εξέχουσα πρωτοβουλία τους να αναλάβουν την υλοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού έργου. Το αποτέλεσμα μας γεμίζει όλους ικανοποίηση και χαρά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στην Πρόεδρο κα. Καλλιόπη Κάννη για την ακούραστη προσφορά της καθόλη την διάρκεια των εργασιών και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που ενδιαφέρθηκαν από την αρχή για την αναγκαιότητα υλοποίησης των βελτιωτικών παρεμβάσεων. Τέλος ευχαριστούμε θερμά το σύνολο των επιχειρηματιών που ενίσχυσαν τον σύλλογο για την υλοποίηση των εργασιών και τους κατοίκους της κοινότητας Πυλίου που στήριξαν τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του συλλόγου που είχαν σκοπό την ενίσχυση του νοσοκομείου.

Ευχαριστίες επίσης αξίζουν στο σύνολο των εφημερευόντων ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού για την υπομονή και συνεργασία που επέδειξαν καθόλη την διάρκεια των εργασιών. Τέλος πρέπει να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους της Τεχνικής Υπηρεσίας και τις καθαρίστριες του νοσοκομείου για την ιδιαίτερη προσπάθεια που κατέβαλλαν.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ

27 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Διαβάζεις τις διπλανές ειδήσεις και τρέμεις με τα εκατομμύρια που μοιράζονται από εδώ και εκεί κλπ κλπ. Και βλέπεις τις δράσεις των πολιτών σε συνεργασία με το νοσοκομείο μας και αισθάνεσαι αμέσως πόσα δισεκατομμύρια γίνονται στο μυαλό σου τε πέντε χιλιάρικα.

 2. Η πρώτη σου είδηση είναι όλα τα λεφτά. Να την αφήσεις τρεις μέρες να την βλέπουν όλοι αυτοί με τα εκατομμύρια που σπαταλιούνται με τις μίζες και τις προμ.ήθειες και κατστρέψανε την χώρα μας. Μπράβο στις γυναίκες και στον νεκτάριο και στους μαιευτήρες μας

 3. Καλά οι ανακαινίσεις καλά τα χαμόγελα αλλά ο σκοπός είναι…………………………να μην ταλαιπωρούνται γυναίκες και νεογνά….

 4. Το προσωπικό, οι γιατροί μας και ο διοικητής κατορθώσανε το ακατόρθωτο. Να ενώσουνε την κοινωνία και οι περισσότεροι σύλλογοι μας να βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του νοσοκομείου μας. Τελικά η διοίκηση και το επιστημονικό προσωπικό ενός δημόσιου φορέα μπορεί να κινητοποιήσει τους πολίτες.

  • Η απουσία του Δήμου Κω σε ότι έχει να κάνει με το Νοσοκομείο είναι χαρακτηριστική. Έστησε το Δημοτικό Ιατρείο και επιχείρησε να το κάνει να λειτουργήσει ανταγωνιστικά στο Νοσοκομείο. Όλοι θυμόμαστε τα καθημερινά δελτία τύπου του Δήμου που μας έλεγαν για τις καίριες παρεμβάσεις του Δήμου στην υγεία του νησιού. Τελικά όλα αυτά αποδείχθηκαν επικοινωνιακή φούσκα. Το Δήμο και το Δήμαρχο μας όλοι πια ξέρουμε ότι τον ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η ουσία ( είναι του ίδιου φυράματος με τον Κυριάκο που του ξέφυγε και μας το είπε κατάμουτρα ).

 5. πρώτη φορά βλέπω τόσους πολλούς συλλόγους μας να βοηθούν το νοσοκομείο. Μπράβο υπάρχει ακόμα ελπίδα σε αυτήν την κοινωνία που έχει γεμίσει αμιάντους.

  • Αυτο που γινεται τα τελευταια χρονια με το Νοσοκομειο μας και τους πολιτες της Κω ειναι πραγματικα αξιολογο…Μεσα σε πολυ δυσκολες συνθηκες για ΟΛΟΥΣ πολλοι συμπολιτες μας ενοιωσαν την αναγκη να βοηθησουν στην βελτιωση της Δημοσιας Υγειας σε αγαστη συνεργασια με την Διοικηση του Νοσοκομειου…μπραβο σε ΟΛΟΥΣ….

 6. απλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα αυτά τα κορίτσια που δείχνουν στην πράξη την αγάπη στον τόπο τους. Πρώτη φορά βλέπω τα τελευταία χρόνια τόσο πολύ κόσμο να βοηθάει το νοσοκομείο μας. Κάτι καλό συμβαίνει εκεί

 7. Μπράβο στις κυρίες για την προσπάθεια τους, Μπράβο και στο Νεκτάριο που με την προσπάθεια του αναβαθμίζει καθημερινά το Νοσοκομείο.

 8. Συγχαρητήρια στον σύλλογο για το φιλανθρωπικό του έργο καθώς και σε όσους βοήθησαν με τον οποιοδήποτε τρόπο προκειμένου να πραγματοποιηθει…ευτυχώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που στηρίζουν και βοηθούν την τοπική κοινωνία και πάλι μπράβο και καλή δύναμη στο έργο σας…

 9. είναι σωστό να περιμένετε από τον κόσμο βοήθεια; το κράτος που είναι;

 10. τους φορους γιατι τους πληρωνουμε για να τους παιρνουν οι μιζαδοροι???????????

 11. μηπως να κανουμε ερανο σε λιγο να πληρωνουμε και τους μισθους των γιατρων? δεν παμε καλα μου φαινεται

 12. με ξένα κόλυβα δεν αγιάζουν όποιοι έχουν θέσεις ευθύνης .η κοινωνική προσφορά πάντα υπήρχε απλώς συμπλήρωνε ενώ τώρα πολύ συχνά υποκαθιστά το κράτος και τις διοικήσεις Υπηρεσιών.

 13. ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΙΔΗΣΗ .ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ Σ’ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

 14. Στην Κω υπάρχουν κοντά στους δέκα παιδιάτρους και κανένας δεν ενδιαφέρεται. Αυτή την κοινωνία έφτιαξαν σαράντα χρόνια τώρα. Όμως στη Σαντορίνη και στην Μύκονο οι Δήμοι προσφέρουν δωρεάν στέγη και φαγητό για να προσελκύσουν νέους γιατρούς. Ο δικός μας ούτε πάτησε στο νοσοκομείο πέντε χρόνια τώρα.

 15. Μου το θύμισες και το γράφω. Ο ένας δήμαρχος έχει να πάει πέντε χρόνια στο νοσοκομείο και ο άλλος δήμαρχος όχι μόνο το έκτισε αλλά και πήγε στα δικαστήρια για το τεράστιο έργο του. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.

  • μα τι λέτε κύριε. Εγώ πήγαινα στο Νοσοκομείο τότε που είχε τη μάσα. Είχα τους φίλους μου εκεί και τον 10% στο γραφείο να το προσέχει. Τώρα γιατί να πάω; με το ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει φαϊ

 16. Συγχαρητήρια σε όλο το Δ.Σ του συλλόγου αλλά ιδαιτερα συγχαρητήρια στις κύριες Πόπη και Ανθουλα!!Καλή συνέχεια στο έργο σας με υπομονή και επιμονή!!!Καλές γιορτές με υγεία!!!

 17. Μια απορια γιατι κλεινανε ραντεβου το απογευμα για υπερυχο με αμοιβη 40 ευρω κ το πρωι δεν λειτουργουσε στο νοσοκομειο….που πηγαιναν τα λεφτα…τελικα τι γινετε…το απογευμα υπηρχε κ το πρωι οχι…

 18. Η ΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ