ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με πολύ κόσμο, Χριστουγεννιάτικο παζάρι & άναμμα δέντρου με βεγγαλικά και γλυκίσματα στο Πυλί

6
1938
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Η μαγεία των Χριστουγέννων με πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους κατέκλυσε σήμερα από το μεσημέρι την κατάμεστη από κόσμο πλατεία του Αγίου Νικολάου στο Πυλί, όπου πραγματοποιήθηκε από νωρίς το απόγευμα μέχρι το βράδυ,  με επιτυχία το εξ αναβολής (λόγω καιρού) Χριστουγεννιάτικο παζάρι με διάφορα εορταστικά είδη και χειροποίητες κατασκευές από όλους τους συλλόγους της περιοχής (πολιτιστικό, αθλητικό, γυναικείο) τις εκκλησίεςκαι τα σχολεία της περιοχής.

Την ίδια στιγμή τα παιδιά είχαν στήσει ένα δικό τους ζωηρό πάρτι σε απόλυτα Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, με χορό, παιχνίδια και μπαλονοκατασκευές με τον μοναδικό στο είδος του Τζόκερ.

Ακολούθησε ένα πολύ ζεστό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με την υπέροχη παιδική  χορωδία του δημοτικού σχολείου Πυλίου με  Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος Πυλίου Χριστόδουλος Τσαμπουνιάρης καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους κι έδωσε τις ευχές του για τις γιορτές δίνοντας το μικρόφωνο στον Δήμαρχο Κω Γ. Κυρίτση, ο οποίος εξήρε την υπέροχη χορωδία των παιδιών του σχολείου που υπερκάλυψαν την απουσία της Φιλαρμονικής (δεν ήρθε λόγω καιρού).

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Κω έδωσε το σύνθημα και τα παιδιά άρχισαν να μετρούν αντίστροφα από το 10… για να ανάψει το δέντρο  με εντυπωσιακά βεγγαλικά .

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χρ. Τσαμπουνιάρης, ο Δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μ. Κιάρης και ο Τοπ. Σύμβουλος Πυλίου Γ. Κυπραίος, μοίρασαν σοκολάτες και γλυκά σε μικρούς και μεγάλους.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική τηλεόραση Κω dhras.gr

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε ένα καταπράσινο λιβάδι, πολύ έφορο, με πολλά ποτάμια και νερά ζούσανε ειρηνικά οι άνθρωπο με τα ζώα τους. Καλλιεργούσανε την γη τους πρωί απόγευμα και τις βραδινές ώρες ποσπερίζανε. Πολλές φορές είχανε και γιορτές. Τραγουδούσανε και χορεύανε. Πέρασαν τα χρόνια τα νερά λιγοστεύανε, τα ποτάμια στέρευαν και οι άνθρωποι άρχισαν να ζορίζονται. Τότε ήτανε που βρέθηκε ο καλύτερος τραγουδιστής και χορευταράς του Λιβαδιού. Τους μάζευε κάθε βράδυ και τους έλεγε για ποτάμια και νερά που θα έφερνε από τα ψηλά βουνά. Μήνα με μήνα τους έλεγε την μια ιδέα, τους έλεγε την άλλη. Την ξανάλεγε μετά από μερικά χρόνια. Από εδώ θα περάσουν οι ποταμοί. Εκεί θα γίνουν οι λίμνες, χαιρόντουσαν οι άνθρωποι και αρκετές φορές γλεντούσανε κιόλας. Αλλά με τις ιδέες δεν χόρταιναν και επειδή ποτάμια δεν βλέπανε μετά από αρκετά χρόνια τον διώξανε. Όμως η ζημιά είχε γίνει, το λιβάδι ξεράθηκε ΔΙΔΑΓΜΑ: Μην πιστεύεται τις υποσχέσεις αν δεν γνωρίζετε τον άνθρωπο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ