ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Άναμμα δέντρου Μαστιχάρι: Με ξυλοπόδαρους, ξωτικά, παιχνίδια & το μαγικό κόσμο των παιδιών…

7
1768
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Σε Χριστουγεννιάτικη εορταστική ατμόσφαιρα  πραγματοποιήθηκε απόψε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μαστιχάρι με πολλά παιδιά τα οποία μέτρησαν αντίστροφα μόλις ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης έδωσε το σύνθημα.

Τη λαμπερή, Χριστουγγεννιάτικη ατμόσφαιρα συμπλήρωναν επίσης ξυλοπόδαροι, ξωτικά, τα βεγγαλικά και η Φιλαρμονική Ηρακλειδών η οποία γέμισε από νωρίς την περιοχή με Χριστουγεννιάτικους ήχους και μελωδίες.

Η Πρόεδρος Αντιμάχειας Μ. Σκουφεζή μαζί με τις ευχές της ευχαρίστησε τον ΔΟΠΑΒΣ και την Φιλαρμονική καθώς και όλους τους υπαλλήλους του δήμου για το στήσιμο της εκδήλωσης, τέλος τις ευχές του έδωσαν ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Μ. Ζερβός ο οποίος χαριτολογώντας για την προσέλευση τόσων παιδιών αναφέρθηκε στην επίλυση του δημογραφικού και ο Δήμαρχος Κω ο οποίος τόνισε με συγκίνηση από τη μια την παρουσία τόσων παιδιών, όπως και τα νέα παιδιά που πλαισιώνουν τη Φιλαρμονική Ηρακλειδών αλλά και για τη συγκινητική προσφορά από την Πρόεδρο Αντιμάχειας Μ. Σκουφεζή η οποία διέθεσε την μικρή ετήσια αποζημίωσή της για την αγορά των παιχνιδιών των παιδιών τα οποία μοίρασαν τα ξωτικά στο τέλος της εκδήλωσης…

Παρόντες ήταν ακόμη ο Πρόεδρος της Μαρίνας Σεβ. Μαραγκός, ο Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Η. Σαράγιας και το μέλος του τοπικού Κ. Πέτρου.

BINTEO από Δημοτική Τηλεόραση dhras.gr

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έσβησαν τα φώτα όλων των δρόμων ,λες και θα έβγαινε ο …Εσταυρωμένος,μετά το 5ο Ευαγγέλιο της Μ.Παρασκευής.

  2. ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

  3. το ότι έκαναν όλη αυτή την ΄γιορτή’ για να ανάψουν ένα δέντρο το οποίο όχι μόνο γέρνει όπως φαίνεται στις φωτογραφίες αλλά είναι και καμένα τα μισά λαμπάκια του δέντρου, χαχαχαχα για γέλια είναι όλο αυτό το σκηνικό!!!

    • Αν νομίζεις Κύριε φοιτητα ότι υπαρχουν τόσα πολλά χρήματα στην κάθε κοινότητα για να αγοράζει κάθε χρόνο καινούργια δέντρα και λαμπάκια τότε μάλλον ζεις σε άλλο σύμπαν..
      Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι τα παιδιά μας το χάρηκαν με την ψυχή τους και διασκέδασαν.. τώρα όλα τα άλλα είναι απλά λόγια για να πεις την κακία σου και να κάνεις αντιπολίτευση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ