ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΚΩΣ: Καμία εμπλοκή Συμβούλου του Πρωθυπουργού (ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ο Σ. Ευσταθόπουλος)

37
1783

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Είναι γεγονός ότι η πώληση του παραθαλάσσιου φιλέτου της Τράπεζας Πειραιώς με 151.000 ευρώ ενώ υπήρχε προσφορά με 1.500.000 ευρώ, έχει σκανδαλίσει την τοπική κοινωνία της Κω και όχι μόνο.

Το θέμα αναδείχτηκε μέσω τη Εκπομπής του Νίκου Νικολόπουλου »Το Μαξίμου Ακούει;» και παρουσιάστηκε και από το Piraeus Press εκτενώς.

Στην αγωνία του ρεπορτάζ όμως υποπέσαμε σε ένα σημαντικό σφάλμα για το οποίο και οφείλουμε να απολογηθούμε δημοσίως.

Κατά την παρουσίαση του ρεπορτάζ για την κατάθεση αγωγής του κ. Νεαμονίτη προς την Τράπεζα Πειραιώς, αναφέρθηκε εσφαλμένα, ότι ο νέος ιδιοκτήτης του ακινήτου διετέλεσε Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το 2016.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για αυτό και επανερχόμαστε απολογούμενοι, καθώς μια συνωνυμία μας οδήγησε σε αυτό το σοβαρό λάθος.

Το ίδιο θα πράξουμε και από την προσεχή εκπομπή »Το Μαξίμου Ακούει;» ώστε να μη μείνει η παραμικρή σκιά.

Συνεχίζουμε το ρεπορτάζ σχετικά με την περίεργη πώληση της Τράπεζας Πειραιώς και ζητούμε και την έμπρακτη στήριξη της Κυβέρνησης τώρα που έλαβε γνώση της υπόθεσης.

Πηγή: https://piraeuspress.gr

37 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Όλη αυτή η ιστορία είναι μια παραπληροφόρηση. Έλεος. Η νέα Αβικώ δεν πουλήθηκε 150.000€ όπως αφήνουν να εννοηθεί. Τόσο πουλήθηκε προφανως το κατάστημα του κυρίου. Τώρα αφού μας έλεγαν ότι αγοραστής είναι συμβουλος του πρωθυπουργού τώρα λένε λάθος . Μου φαίνεται ότι όλα είναι fake news

  • ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΨΟΜΟΚΟΜΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΥΣ.ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΧΡΕΩΝΟΝΤΕ ΜΕ ΦΙΛΕΤΑ,ΤΡΑΙΝΑΚΙΑ,ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ,ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ.ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ.

   • Ειδήσεις της μιας μέρας. Ο ορισμός του fake news. Τρίτη Εμπλοκή σύμβουλου του Τσίπρα. Τετάρτη Καμία εμπλοκή του σύμβουλου του Τσίπρα.

  • Πάπαλα η ηθική ανωτερότητα της αριστεράς, την ξέσκισαν σαν μνημόνια οι λιμασμένοι φασιστοαριστεροί του ΣφΥΡΙΖΑ...

   Ότι και να λέτε τα γεγονότα λένε ότι οι φασιστοαριστεροί ξεπούλησαν την νέα ΑΒΙΚΩ μπιρ παρά σε στημένη δημοπρασία σε κολλητούς του ΤΣΙΠρΑ και τους χάρισαν με 151.000 για επιδόρπιο το παραθαλάσσιο οικόπεδο με το εστιατόριο που η αξία του ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια… Τώρα εάν είναι σύμβουλοι ή φιλαράκια του Αλέξη δεν αλλάζει τίποτα, η κομπινούλα έγινε ζωντανά της Ομάδας λ@λ@κίας του τοπικού ΣφΥΡΙΖΑ.

  • Η Πειραιώς ξεπούλησε χωρίς να πάρει χαμπάρι κανένας, εκτός από τον Κυρίτση, το ακίνητο δίπλα στη ΑΒΙΚΩ 115.000 Ε αντί 3 εκατομμύρια...

   Όπως ξεπούλησε στα σκοτεινά Μπιρ Παρά την ΝΕΑ ΑΒΙΚΩ 15 στρέμματα μέσα σε οικισμό, με κάλυψη του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙπΡΑ (υπάρχουν φωτογραφίες), το ίδιο έκανε η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και για το διπλανό ακίνητο 750 μ2 οικόπεδο στον οικισμό της Λάμπης με το εστιατόριο πάνω στο κύμα στους ίδιους ιδιοκτήτες, φιλαράκια του χωρίς τσίπα Αλέξη…. Άραγε θα συγκινηθεί κανένας εισαγγελέας για την κατάντια της φασιστοαριστερής κυβέρνησης του ΣφΥΡΙΖΑ που όλα τα ξεπουλά σε γνωστούς, συνέταιρους;;;;;;;;;;;;;; Πράγματι πρέπει να ερευνηθεί η ύπαρξη ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟΥ μέσα στην τράπεζα Πειραιώς που πουλάει με τεράστια κέρδη την πρώην περιουσία της Αγροτικής. Την κοινωνία της Κω όμως πρέπει να απασχολήσει και το ποιο τεχνικό γραφείο του νησιού ανέλαβε τη δουλειά κατεδάφισης και των μελετών που θα έρθουν, και τι σκοπό είχαν κάτι τραπεζώματα της Δημοτικής αρχής και συμβούλων του Δήμου με τον επιχειρηματία που αγόρασε την Νέα ΑΒΙΚΩ….

  • Πάπαλα η ηθική ανωτερότητα της αριστεράς, την ξέσκισαν σαν μνημόνια οι λιμασμένοι φασιστοαριστεροί του ΣφΥΡΙΖΑ...

   Ότι και να λένε και να πουν το γεγονός είναι ότι ενώ υπήρχε οικονομική προσφορά με ενάμιση εκατομμύριο η κρατική τράπεζα το πούλησε με 151.000 πάνω από το τραπέζι σε γνωστό του χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑ. Κάτω όμως από το τραπέζι πόσα άρπαξαν τα κομματόσκυλα στην τράπεζα και οι Καρανίκες ;;; Οι φασιστοαριστεροί ξεπούλησαν την νέα ΑΒΙΚΩ μπιρ παρά σε στημένη δημοπρασία σε κολλητούς του ΤΣΙΠρΑ και τους χάρισαν με 151.000 για επιδόρπιο το παραθαλάσσιο οικόπεδο με το εστιατόριο που η αξία του ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια… Τώρα εάν είναι σύμβουλοι ή φιλαράκια του Αλέξη δεν αλλάζει τίποτα, η κομπινούλα έγινε ζωντανά της Ομάδας λ@λ@κίας του τοπικού ΣφΥΡΙΖΑ.

  • …..ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ!!!
   ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!
   ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ Η ΟΧΙ?

 2. Μπορεί να έγινε ένα λάθος αλλά με όλα τα υπόλοιπα τι γίνεται. Γιατί μην μου πείτε ότι δεν είναι συνεργάτης της ΣΙΑ και των Αμερικάνων. Μην μου πείτε ότι δεν χρηματοδοτεί τον Μαδούρο και θέλει να κάμει την Ελλάδα Κούβα. Νημ μου πείτε ότι τάφτιαξε με την Μέρκελ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΌ ΔΕΝ ΜΕΙΏΝΕΙ ΤΙς ΣΥΝΤΆΞΕΙΣ.

  • Ειδήσεις της μιας μέρας. Ο ορισμός του fake news. Τρίτη Εμπλοκή σύμβουλου του Τσίπρα. Τετάρτη Καμία εμπλοκή του σύμβουλου του Τσίπρα.

 3. Τελείωσε το πανηγύρη και ψάχνουν να βρουνε άλλα. Ούτε τρεις μέρες δεν κράτησε το θαύμα. ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΔΕΣ

 4. Ο κύριος αυτός δεν είναι σωστός δημοσιογράφος. Θα έπρεπε πριν αναφέρει την καταγγελία και μάλιστα δημόσια να ερευνήσει την εγκυρότητα της. Ευτυχώς διαψεύδει αλλά κανένας δεν μου λεει ότι διαψεύδει αφού ενημερώθηκε ότι θα ακολουθήσουν δικαστικές απαιτήσεις.

 5. Εμείς ξεπλένουμε βλέπουμε τα χρυσά σας,σαν κοσμήματα.Πόσα εκατομμύρια κοσμήματα πουλήθηκαν σ ένα τομάρι,που χρόνια φώναζαν όλοι ,ότι κρύβει παρανομία,πόσους χιλιάδες καταχρεωμένους δάγκωσε.Και δω στα καθ ημάς πολλά συμβαίνουν και πολύ τρώνε εις βάρος του κοσμάκη.

 6. Κατασκευάζουν οι κερατάδες απίστευτα fake news μόνο και μόνο για να χτυπήσουν τον Αλέξη. Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδαρια και η φυλακή στενά κελιά

  • Ειδήσεις της μιας μέρας. Ο ορισμός του fake news. Τρίτη Εμπλοκή σύμβουλου του Τσίπρα. Τετάρτη Καμία εμπλοκή του σύμβουλου του Τσίπρα.

 7. Ας αφησουμε τα παιδιά να χωσουνε κανένα λαμόγιο μεσα. Σκουζουν οι μεγαλοσχημοι του ΠΑΣΟΚ που τα φαγανε χοντρα μεσα απο τα καγκελα και ακολουθουν κι αλλοι. Οσο για την ΝΔ θα είμαστε αξιοι της μοιρας μας αν τους δωσουμε ψηφο.

 8. Το τρικ έπιασε και τραβηξε τα μάτια της κυβέρνησης.Με την τοπικη ομερτα των ΜΜΕ τι γινεται?Με μερικες απευθειας αναθεσεις εξαγοράσεις την σιωπη?Ραδιοφωνα και εφημερίδες κρατουν σιγω ασυρματου

 9. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να περάσει έτσι. Τα ΜΜΕ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά στο τι δημοσιεύουν γιατί υπάρχουν κέντρα που γράφουν επίτηδες ψέματα και δεν πρέπει να τσιμπατε

  • Ετσι μπραβο σου κ.»κεφαλιανε» (απο Κεφαλο; απο Κω ;απο Αθηνα ;; απο που;;;;) εσυ εισαι μαγκας και ξυπνιος !!! Δεν σε δουλευουνε εσενα οι Πολιτικοι σαν τον…ΤΣΙΠΡΑ !! Εσυ βλεπεις ΣΚΑΙ, ΑΝΤΕΝΑ,ΣΤΑΡ , διαβαζεις τις εφημεριδες του ΝΑΡΚΟ ΕΜΠΟΡΟΥ και επισης το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και ξερεις τι γινεται πραγματικα. Ετσι μπραβο, αφου το ειπε η aegean, που το ειπε ενας στο ΚΟΝΤΡΑ ετσι θα ειναι.Τι σε νοιαζει εσενα οτι τους πιασανε στα πρασσα οτι ειπανε ΨΕΜΜΑΤΑ. ..Εσενα οτι γραψει δεν ξεγραφει !!!Ετσι μπραβο μαγκα μου!!! Για κατι μαλ…κες σαν και εσενα γινεται ολη η φασαρια…!!!!

  • ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΗΤΑΝΕ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

 10. ΤΑ ΚΑΝΕΣ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ

 11. η αλήθεια είναι ότι με κάτι τέτοια ψέματα κανένας δεν πιστεύει κανέναν και κυρίως κανένας δεν πιστεύει τα ΜΜΕ. Αυτό είναι κακό αλλά φταίνε πρώτα από όλους οι ίδιοι

 12. Τρέχουνε και δεν φτάνουνε. Ένας ένας πάει στο γεντικουλέ και αυτοί μας λένε για τον καπνό. Αυτοί πήρανε πυρκαγιά μέχρι και τα αυτιά. Τους τσάκωσε η δικαιοσύνη ΄Μπαίνουν στη στενή Και αυτοί ψάχνουν να βρουν καπνό και στην μεγάλη αγωνία τους καταγγέλουν και τον καπνιστή.

 13. ΧΑΧΑΧΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ //////// ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ!!!

  ΑΛΛΑ ……..ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ,ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΕΓΕΡΣΕΙΣ ΚΤΗΡΙΩΝ ΧΑΧΑΧΑ ΜΕΤΑ ΠΑΚΕΤΟ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΧΑΧΑ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΙ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΙΣΤΕ.ΧΑΧΑΧΑ. ΑΙΓΙΑΛΟΣ -ΡΙΒΙΕΡΑ….. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!! ΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ! ΟΙ ΡΟΥΦΗΧΤΡΕΣ! ΧΑΧΑΧΑ
  ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ!
  Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ
  ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΤΗΣ ΡΙΒΙΕΡΑΣ.ΧΑΧΑΧΑ

 14. ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΡΩΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΕΡΤΑ?ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ?Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ.ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.

 15. Οι τράπεζες για να διασωθούν και επειδή δεν υπάρχουν πολλοί Πρεμ Γουάτσα θα αρχίσουν να βγάζουν από την 1η Ιανουαρίου σε μαζικούς πλειστηριασμούς τα σπίτια των οξυδερκών ψηφοφόρων. Ετσι σε περίπτωση που ο Τσίπρας τολμήσει να σκεφθεί την ιδέα να προσφύγει στις κάλπες τον Οκτώβιο ήδη χιλιάδες ψηφοφόροι σεισαχθήτες θα έχουν χάσει τα σπίτια τους και θα βρίζουν τον Τσίπρα.Δείτε τι συνέβη στην Ισπανία με τους πλειστηριασμούς στις φωτογραφίες που ακολουθούν.Αντίστοιχες εικόνες θα εξασφαλίσουν στον Αστραπόγιαννο Μητσοτάκη την αυτοδυναμία και θα ρίξουν τον Τσίπρα κάτω από το 18%!Αυτός είναι και ο λόγος που οι Συριζαίοι έχουν ξαμολυθεί σε βουνά και σε λαγκάδια και δίνουν τα ρέστα τους!https://kourdistoportocali.com/news-desk/apoklistikogiati-o-tsipras-spevdi-agchomenos-se-ekloges-ton-ianouario/

 16. ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΜΠΛΟΚΗ. ΤΩΡΑ Ο ΜΠΟΥΖΙΩΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.