ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Θερμή υποδοχή της Φώφης Γεννηματά στην Κω «Είναι ώρα για μια γνήσια πατριωτική πολιτική, που θα ενώσει τους Έλληνες, που θα υπερασπίσει τα Εθνικά μας δίκαια»

76
5578
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΩ: ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ «ΤΑΓΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ» ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ

Άνετη και επικοινωνιακή η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά έφτασε γύρω στις 12 το μεσημέρι από το Kos Aktis όπου διανυκτέρευσε με αυτοκίνητο επί της Β. Παύλου στο κέντρο της Κω. Εκεί την υποδέχτηκαν ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Δ. Κρεμαστινός, ο Γραμματέας του Κινήματος Μ. Χριστοδουλάκης και ο εκπρόσωπος τύπου Π. Χρηστίδης.

Περπατώντας στην πλατεία Ελευθερίας χαιρέτησε τον κόσμο στα γύρω καφέ και στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο κέντρο της πλατείας όπου γίνονταν παιδικοί ποδηλατικοί αγώνες συνομιλώντας με παιδιά, γονείς και διοργανωτές.

Έξω από τον Ορφέα, όπου έγινε η ομιλία την περίμεναν στελέχη και φίλοι του Κινήματος Αλλαγής οι οποίοι και την υποδέχτηκαν θερμά, καθώς και όλοι οι παρευρισκόμενοι εντός του κινηματοθεάτρου, με ένα παρατεταμένο, θερμό χειροκρότημα.

Στην αίθουσα βρίσκονταν μεταξύ άλλων: ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, οι πρώην Δήμαρχοι Μ. Φάκκος, Β. Χατζηγιακουμής, Ντ. Παπανικολάου, και Στ. Μπίλης, ο Υπ. Βουλευτής του Κινήματος Β. Καλοπήτας, ο Πρόεδρος του Δημ. συμβουλίου Κω Α. Κρητικός, ο Αντιδήμαρχος Δ. Γερασκλής, οι δημ. σύμβουλοι Ν. Κανταρζής και Β. Παντελίκιζη, ο Αν. Επικ. του Οράματος Γ. Φραγκούλης με το στέλεχος της παράταξης Γ. Θεοφιλίδη, η Περιφ. σύμβουλος Ελ. Φτακλάκη, η Τοπική σύμβουλος Χρ. Τσέλιου και πολλά στελέχη και φίλοι του Κινήματος.

Αμέσως μετά ανέβηκε στο βήμα η Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΒΣΔ του ΚΙΝ.ΑΛ. Κατερίνα Γαβαλά η οποία και προλόγισε την κ. Γεννηματά.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της η Φώφη Γεννηματά διακοπτόταν συχνά από τα χειροκροτήματα των παρισταμένων (φωτο-βίντεο).

Μετά το τέλος της ομιλίας δέχτηκε τα χειροκροτήματα του κόσμου και συνομίλησε με αρκετούς από τους παριστάμενους. Στην συνέχεια αναχώρησε για την Ταξιαρχία, όπου είχε συνάντηση με τον Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχο Λ. Ναζίφη και αμέσως μετά στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Κω Γ. Κυρίτση, λίγο πριν αναχωρήσει από Κω για Αθήνα.

Δήλωση Φώφης Γεννηματά στη Μαρία Παπαζαχαρίου:

ΟΜΙΛΙΑ

ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΣΤΗΝ ΚΩ

 

Βρίσκομαι σήμερα εδώ με βαθύ αίσθημα ευθύνης και συναίσθηση της κρισιμότητας των καιρών.  Για  το Αιγαίο, για την Ελλάδα, για ολόκληρη την Ευρώπη.

Μια Ευρώπη διχασμένη που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί με επάρκεια τη μεγάλη ανθρωπιστική προσφυγική κρίση.

Δεν θέλουμε Ευρώπη φρούριο θέλουμε προστασία των συνόρων

Εδώ στην Κω, με τις ακτές της Μικράς Ασίας ορατές με γυμνό μάτι, εδώ που τα εθνικά μας σύνορα ταυτίζονται με τα ευρωπαϊκά θέλω να επαναλάβω ότι δεν θέλουμε “Ευρώπη Φρούριο”. Αλλά, ναι, χρειαζόμαστε καλύτερη προστασία και διαχείριση των συνόρων μας.

Η ανθρωπιστική τραγωδία της Συρίας, οι χιλιάδες συνάνθρωποι που πέρασαν το Αιγαίο με τα παιδιά στην αγκαλιά για ασφάλεια και ζωή, επιδείνωσε τα χρόνια προβλήματα της περιοχής και δυναμίτισε το κοινωνικό και οικονομικό κλίμα.

Τα νησιά μας έχουν πληρώσει βαρύ οικονομικό και κοινωνικό τίμημα.

Είχαμε προειδοποιήσει για το αδιέξοδο που διαφαινόταν στον ορίζοντα. Η κατάσταση από τα Δωδεκάνησα έως  και τη Λέσβο είναι πλέον στο απροχώρητο. Τα νησιά του Αν. Αιγαίου πρέπει να αποσυμφορηθούν τώρα.

Οι εγκλωβισμένοι στα νησιά ξεπερνούν πλέον τις 20.000, παρά τις υποσχέσεις της Κυβέρνησης ότι θα ήταν οι μισοί.

Οι ευθύνες τους είναι τεράστιες για την επιβάρυνση των νησιών και για τις απάνθρωπες συνθήκες στα στρατόπεδα υποδοχής των μεταναστών παρά την οικονομική βοήθεια που έχει δεχθεί η χώρα.

Έχω προτείνει στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές τη σύσταση ενός “Οργανισμού για την Προώθηση της Συνεργασίας ανάμεσα στα Νησιά και τις Συνοριακές Περιοχές της ΕΕ” .

Εμείς θα επιμείνουμε, μακριά από συνωμοσίες και σενάρια, να ζητάμε, θεσμικά, να διαλυθεί η αδιαφάνεια: Για κάθε ευρώ που δαπανάται, είτε από την κυβέρνηση είτε από διεθνείς οργανισμούς και ΜΚΟ θα πρέπει να υπάρχει λογοδοσία και διαφάνεια.

Είναι σαφής και ολέθρια η επιλογή της Κυβέρνησης να εκμεταλλευτεί την προσφυγική κρίση για δικό της όφελος.

Θυσιάζουν τα νησιά για πολιτικές σκοπιμότητες.

Οφείλουμε να τους σταματήσουμε.

Για εμάς, αντίθετα, στη Δημοκρατική Παράταξη, τα νησιά δεν βρίσκονται στο περιθώριο.

Για εμάς, η Νησιωτικότητα δεν είναι ευχολόγιο. Αλλά βασικό πολιτικό πρόταγμα.

Η ρήτρα νησιωτικότητας, οι διακριτές πολιτικές για τα νησιά μας, είναι αναπόσπαστο στοιχείο κάθε σχεδιασμού μας.

Εμείς επί Ανδρέα Παπανδρέου νομοθετήσαμε το ειδικό καθεστώς του ΦΠΑ των νησιών. Αρνηθήκαμε την κατάργησή του. Δυστυχώς η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και εδώ εξαπάτησε τους νησιώτες.

Εμείς θα επαναφέρουμε την πρόταση νόμου που είχαμε καταθέσει στη Βουλή για το μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά. Το μεταφορικό ισοδύναμο δεν καλύπτει το αυξημένο κόστος διαβίωσης που θα προκαλέσει η αύξηση του ΦΠΑ.

Οφείλουμε να διορθώσουμε άμεσα αυτήν την ιστορική αδικία, να ακυρώσουμε μια πολιτική επιλογή που αγνοεί προκλητικά την κοινωνική και οικονομική ιδιαιτερότητα των νησιών μας.

Κι ενώ τα νησιά μας στενάζουν την ίδια ώρα στο Υπουργικό Συμβούλιο, κάποιοι απίθανοι τύποι που υποδύονται τους Υπουργούς κονταροχτυπιούνται για μυστικά κονδύλια και αδιαφανείς πηγές χρηματοδότησης στην άσκηση της εξωτερικής πολιτικής.

Οι Έλληνες θα παραμείνουμε ενωμένοι και δυνατοί απέναντι στις προκλήσεις της Τουρκίας

Την ίδια στιγμή, λίγο πιο ανατολικά από εδώ, η Τουρκία εντείνει τις προκλήσεις απέναντι στη χώρα μας.  Στο Αιγαίο, η επιθετική ρητορική αλλά και πρακτική της γειτονικής μας χώρας έχει κλιμακωθεί.

Η Ελλάδα παραμένει  δύναμη ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή. Οφείλει να στείλει σαφές μήνυμα αποφασιστικότητας και ισχύος για την προάσπιση των Εθνικών μας συμφερόντων. Σε αυτό οι Έλληνες θα παραμείνουμε ενωμένοι και δυνατοί.

Θα μου πείτε βέβαια εδώ δεν έχουμε ούτε καν Υπουργό Εξωτερικών.

 • Η Εξωτερική μας πολιτική εργαλειοποιείται με βάση τα κομματικά συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ.
 • Η χώρα μας εκτίθεται διεθνώς με τις συνεχείς «δήθεν διαφωνίες» του κ. Καμμένου, εμφανίζοντας μια πολιτική «κουρελού».
 • Και ο κ. Τσίπρας αδιαφορεί παντελώς για αυτή την εικόνα, θυσιάζει τους Υπουργούς του υποχωρώντας στους εκβιασμούς των ακροδεξιών συνεταίρων του, προκειμένου να διατηρήσει για λίγο ακόμη την καρέκλα της εξουσίας.

Είναι ώρα για μια γνήσια πατριωτική πολιτική, που θα ενώσει τους Έλληνες, που θα υπερασπίσει τα Εθνικά μας δίκαια, θα επιβάλλει τον σεβασμό των διεθνών συνθηκών, θα δημιουργήσει συμμαχίες αξιοποιώντας την γεωπολιτική μας θέση στην Ευρώπη και τον Κόσμο.

Γνήσιο πατριωτισμό, μακριά από άγονους εθνικισμούς και πατριδοκαπηλίες, μακριά από ακροδεξιές λογικές όπως αυτές που όλο πιο πολύ κυριαρχούν στην Νέα Δημοκρατία.

Κάναμε πράξη τον γνήσιο πατριωτισμό –  Ενώσαμε τους Έλληνες

Είμαστε η παράταξη που διαχρονικά έκανε πράξη τον γνήσιο Πατριωτισμό ενώνοντας τους Έλληνες.

Ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου που χάραξε την πολυδιάστατη Εθνική Στρατηγική, δημιούργησε και αξιοποίησε διεθνείς συμμαχίες, αναβάθμισε την θέση της χώρας στην Ευρώπη, στάθηκε εμπόδιο απέναντι στις Τούρκικες προκλήσεις υπερασπίζοντας τα δικαιώματά μας.

Ήταν ο Κώστας Σημίτης που αξιοποίησε την θέση μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση συνδέοντας την Ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας με τον σεβασμό των διεθνών συνθηκών και των σχέσεων καλής γειτονίας και πέτυχε την ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε.

Σε αυτή την στρατηγική συνεχίζουμε…. Και θέλω από εδώ από τα ακριτικά νησιά μας, να διακηρύξω ότι ο γνήσιος πατριωτισμός ήταν , είναι και θα είναι κεντρικό συστατικό στοιχείο της πολιτικής μας πορείας.

Φίλες και Φίλοι,

Πήγαμε σε όλα πίσω με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ

Είναι η ώρα να κοιτάξουμε κατάματα την πραγματικότητα.

Η χρονική διάρκεια του αχρείαστου τρίτου Μνημονίου των Τσίπρα/Καμμένου έληξε, η σκληρή επιτροπεία όμως παραμένει και το χειρότερο η κρίση και τα προβλήματα είναι εδώ. Σε κανέναν τομέα η χώρα δεν πήγε μπροστά. Σε όλα πήγαμε πίσω.

 • Οι ρυθμοί ανάπτυξης παραμένουν αναιμικοί, οι επενδύσεις δεν έρχονται, τα επιτόκια για την έξοδο στις αγορές παραμένουν απαγορευτικά, οι Τράπεζες αδυνατούν να χρηματοδοτήσουν την Οικονομία.
 • Η υπερφορολόγηση εξοντώνει νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
 • Η δημόσια υγεία και η παιδεία, συνεχώς υποβαθμίζονται.
 • Η ανεργία δήθεν αντιμετωπίζεται με το να κόβεται μια θέση εργασίας στα δύο.
 • Οι πλειστηριασμοί των κατοικιών πολλαπλασιάζονται και η επικείμενη «λήξη» με ευθύνη της Κυβέρνησης της προστασίας του Ν. 3869/2010 του ΠΑΣΟΚ, απειλεί την πρώτη κατοικία και των πιο αδύναμων νοικοκυριών.
 • Η κρίση του δημογραφικού απειλεί το μέλλον του Ελληνισμού.

Μετά από 8 χρόνια κρίσης, εκατοντάδες χιλιάδες, κυρίως νέοι, μετανάστευσαν, το ΑΕΠ υποχώρησε σχεδόν κατά 25%, η φτωχοποίηση του πληθυσμού είναι δραματική, η αποδυνάμωση της μεσαίας τάξης είναι γεγονός.

Η όποια δημοσιονομική προσαρμογή δεν αρκεί για να καλύψει τις πραγματικές ανάγκες ενός λαού που μέσα στην κρίση έχασε κάτι πολύ παραπάνω από την περιουσία του: έχασε την αξιοπρέπειά του!

Καταθέτουμε Πρόταση Νόμου για τη διασφάλιση της αξιοπρέπειας του Έλληνα  πολίτη,

Γι’ αυτό κι εμείς τις αμέσως επόμενες ημέρες καταθέτουμε Πρόταση Νόμου για τη διασφάλιση της αξιοπρέπειας στη ζωή του κάθε πολίτη, της κάθε οικογένειας.

Με μέτρα άμεσα εφαρμόσιμα, υπέρ του εργαζομένου, του αγρότη, του ανέργου, του μικρομεσαίου, του κοινωνικά αποκλεισμένου. Βγαίνουμε ξανά μπροστά, όπως έχουμε κάνει τόσες φορές στο παρελθόν.

Και κοιτάζουμε προς το αύριο, αφήνοντας τους άλλους να ξιφουλκούν στις σκιές του χθες.

Ό,τι κι αν λέει η Κυβέρνηση, δεν μπορεί να κρύψει κάτω από το χαλί τις συνέπειες της δικής της πολιτικής.

Όμως αυτή είναι η τελευταία κυβερνητική θητεία μιας ομάδας που καταπάτησε αρχές και αξίες. Μιας καιροσκοπικής ομάδας, χωρίς ιδεολογική ταυτότητα.

Που δεν θυμίζουν τίποτε το Αριστερό, τίποτα το προοδευτικό. Που, αντιθέτως, εξέθεσαν στα μάτια των πολιτών την Αριστερά και τους αγώνες της.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια δεξιά νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση. Έχει εφαρμόσει τα τελευταία χρόνια πολύ σκληρές αντιλαϊκές πολιτικές. Έχει υποταχθεί στις εντολές των πιο συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης. Όταν έγιναν οι περικοπές τα προηγούμενα χρόνια είχαμε ένα δυσθεώρητο έλλειμμα που έπρεπε να καλυφθεί, ένα έλλειμμα που είχε κληρονομήσει στη χώρα η κυβέρνηση του 2004-2009 και γι αυτό δεν μιλά κανείς.

Για το έλλειμμα αυτό χέρι-χέρι ο κ. Τσίπρας και η ΝΔ σιωπούν. Η Ν.Δ δεν αναλαµβάνει τις ευθύνες της για την περίοδο  2004-2009 του κ. Καραµανλή, που οδήγησε στην κρίση και ο ΣΥΡΙΖΑ σιωπά. Ο ένας παθαίνει αμνησία και ο άλλος αφωνία όταν τους λέω ελάτε να κάνουμε εξεταστική όχι για να ποινικοποιήσουμε την πολιτική ζωή του τόπου αλλά για να δούμε τι έφταιξε, τι πήγε στραβά, τι δεν πρέπει να ξαναγίνει. Τόσο δύσκολο είναι να συμφωνήσουμε για τα αυτονόητα;

Τσίπρας και Μητσοτάκης τσακώνονται ποιος είναι ο πιο καλός ο μαθητής στη Σχολή Λιτότητας του Βερολίνου και των Βρυξελλών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει οδηγήσει στην οριστική αποδόμηση του Κοινωνικού Κράτους. Μέσα από τη φτωχοποίηση που έχει επιφέρει, προσβλέπει σε εκλογική πελατεία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μετατρέψει την κοινωνική πολιτική σε ελεημοσύνη με ψίχουλα.

Ο κ. Τσίπρας αποδείχθηκε ο πιο συνεπής και αποτελεσματικός Χορηγός της ΝΔ. Ανοίγει το δρόμο του κ. Μητσοτάκη για να εφαρμόσει και αυτός με τη σειρά  του με συνέπεια και αφοσίωση τα αδιέξοδα μέτρα λιτότητας που μας οδηγούν στον βυθό.

Την ώρα που οι πολίτες αγωνιούν, Τσίπρας και Μητσοτάκης τσακώνονται ποιος είναι ο πιο καλός ο  μαθητής στη Σχολή Λιτότητας του Βερολίνου και των Βρυξελλών.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να παίζουν με τις τύχες του τόπου μας.

Αρκετά με αυτό το «τανγκό ανευθυνότητας»!

Αρκετά με αυτό το σικέ δικομματικό παιχνίδι, που εντείνει  την πόλωση και το διχασμό για μικροκομματικούς λόγους.

Στοχοποιούν το Κίνημα Αλλαγής γιατί βλέπουν την δυναμική του

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην αγωνιώδη προσπάθεια του να περιορίσει την πολιτική του συντριβή στα όρια μιας διαχειρίσιμης εκλογικής ήττας σκηνοθετεί το δήθεν «αντιδεξιό – προοδευτικό μέτωπο» την ώρα που συγκυβερνώντας με την ακροδεξιά ασκεί μια σκληρή δεξιά πολιτική.

Η ΝΔ καμουφλάρει την επιδίωξη της αυτοδυναμίας με δήθεν εκκλήσεις για συγκρότηση του «ευρωπαϊκού μετώπου»  ενώ είναι φανερό ότι σχεδιάζει μια παλινόρθωση παλαιοκομματικών συντηρητικών πολιτικών.  Με όρους ασύδοτης αγοράς ,που αφορούν τους λίγους και ισχυρούς χωρίς δίχτυ ασφαλείας για τους πολλούς και τους πιο αδύναμους.

Και οι δύο, ενώ συμπεριλαμβάνουν το Κίνημα Αλλαγής στα ψευδεπίγραφα μέτωπα τους, λυσσαλέα το στοχοποιούν γιατί η επιτυχία του πολιτικού τους σχεδίου έχει ως απαράβατο όρο ότι θα έχει δευτερεύοντα συμπληρωματικό ρόλο.

Η πλειοψηφία όμως  των Ελλήνων επιθυμεί τη  στρατηγική ήττα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και την μη επιστροφή της δεξιάς. Αυτό το ρεύμα μπορεί και πρέπει να συναντηθεί στο Κίνημα Αλλαγής.

Γιατί ούτε στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ούτε πολιτικό αντίβαρο και εκλογικό ανάχωμα στον κίνδυνο δεξιάς παλινόρθωσης μπορεί να υπάρξει  χωρίς ισχυρό Κίνημα Αλλαγής.

Ναι, πρέπει να «φύγουν αυτοί». «Να φύγουν τώρα», όχι όμως για να «έρθουν οι άλλοι».

Λύση για τη χώρα δεν αποτελεί η επιστροφή της Δεξιάς.

Η χώρα χρειάζεται Πολιτική Αλλαγή με Αλλαγή Πολιτικής πριν να είναι οριστικά αργά.

Χρειάζεται ξανά δημοκρατική και προοδευτική αλλαγή με σαφή στρατηγική και νέους εθνικούς στόχους.

Χρειάζεται γι’ αυτό μια νέα διακυβέρνηση που ενώνει αντί να διχάζει. Για αυτό  χτυπάμε την καμπάνα της εθνικής αφύπνισης για να πάρει ο λαός την κατάσταση στα χέρια του.

Ο τόπος χρειάζεται ισχυρή Κυβέρνηση (ευρείας πλειοψηφίας)  με προοδευτική ατζέντα που θα κερδίσει τη χαμένη αξιοπιστία και εμπιστοσύνη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Που θα έχει ως πρώτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την αλλαγή των όρων της συμφωνίας Τσίπρα, ιδιαίτερα όσο αφορά το στόχο για πρωτογενή πλεονάσματα ( από 3,5% στο 2%)και να εξασφαλιστούν πόροι για κίνητρα ανάπτυξης αλλά και  εξασφάλιση της κοινωνικής συνοχής.

Όλες οι πολιτικές δυνάμεις έχουμε υποχρέωση να καταθέσουμε την πρόταση μας για το σήμερα και το αύριο της χώρας. Εμείς έχουμε παρουσιάσει το Σχέδιο Ελλάδα, μια ολοκληρωμένη πρόταση –  με στόχους, προτεραιότητες , αλλαγές και συγκεκριμένα μέτρα – για την ανάπτυξη, την απασχόληση, την κοινωνική δικαιοσύνη.

Είμαστε έτοιμοι  να αναλάβουμε την δική μας ευθύνη  για  πολιτική σταθερότητα και  εφαρμογή αυτού του σχεδίου, μπορούμε να είμαστε ο καταλύτης της συνεννόησης και των πολιτικών εξελίξεων. Έχουν ήδη νιώσει τη δυναμική μας και γι’ αυτό προσπαθούν να μας χτυπήσουν με κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο.

Σε κάθε περίπτωση εμείς συμπλήρωμα με τη λογική των αριθμών ή τη νομή αξιωμάτων  δεν θα γίνουμε. Γιατί αυτή θα είναι μια αδύναμη Κυβέρνηση που δεν θα προωθήσει αποτελεσματικά τα συμφέροντα της χώρας.

Καθαρές κουβέντες, καθαροί λογαριασμοί!

Μεθοδεύουν  ένα μπαράζ σκανδαλολογίας για να κρύψουν τις δικές τους αμαρτίες και την ανικανότητα τους.

Παίζουν και με τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Ο καθένας για τα δικά του οφέλη και οι δύο μαζί για να συμπιέσουν τον δικό μας ζωτικό πολιτικό χώρο. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι:

Ήμαστε οι πρώτοι που διαμορφώσαμε στέρεες θέσεις για το Σύνταγμα και τις θέσαμε στο δημόσιο διάλογο. Ας τοποθετηθεί ο καθένας πάνω σε αυτές για να δούμε αν θέλουν πραγματικά συγκλίσεις ή παίζουν -ξανά- φθηνό θέατρο!

Για να κρύψουν τις δικές τους αμαρτίες και την ανικανότητα τους, δεν διστάζουν να μεθοδεύσουν ένα μπαράζ σκανδαλολογίας.

Θα το ξαναπώ: Να έρθουν όλα στο φως. Διαφάνεια για τους πάντες και παντού.

Αφήστε όμως την Δικαιοσύνη ανεπηρέαστη να κάνει το έργο της. Αξιοποιώντας τους θεσμούς με τους οποίους εμείς θωρακίσαμε το Κράτος Δικαίου, θεσμούς που παράγουν ήδη αποτελέσματα.

Όχι, δεν θα επιτρέψουμε όμως η πολιτική ζωή του τόπου να μεταβληθεί σε αρένα λάσπης, γιατί αυτό θα πλήξει την Δημοκρατία.

Ο πανικός του κ. Τσίπρα θα τον οδηγήσει να σπιλώσει τους πάντες. Προκειμένου να πλήξει την Δημοκρατική Παράταξη είναι ικανός να φθάσει μέχρι τον… Ελευθέριο Βενιζέλο!

Είμαι αποφασισμένη να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψη των εκατοντάδων χιλιάδων μελών και στελεχών της παράταξης που έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια την ψυχή τους για την Χώρα και την Δημοκρατία με ήθος και εντιμότητα.

Στην παράταξη μας έχουμε ξαναζήσει τη συντονισμένη επίθεση.

Ο Καραμανλής κόβει, ο Τσίπρας ράβει και ο Μητσοτάκης τάχα αμέριμνος προβάρει κουστούμι εξουσίας.

Ο ελληνικός λαός θα ακυρώσει τα σχέδια τους.

Φίλες και φίλοι,

Πηγαίνοντας προς τις κάλπες, γίνεται καθαρό πως το κεντρικό πολιτικό διακύβευμα των εκλογών είναι ένα:

Πως θα ανοίξουμε νέους δρόμους;

Με την πόλωση και τον διχασμό;

Θέλουμε ενωμένους τους Έλληνες πάνω σε μια νέα κοινωνική εθνική συμφωνία;

Πάνω σε ένα νέο ριζοσπαστικό και προοδευτικό πλαίσιο αλλαγών και μεταρρυθμίσεων που θα μας βγάλει με ασφάλεια στο ξέφωτο; Γι’ αυτό ζητάμε ισχυρή εντολή για να έχουμε τη δυνατότητα να εξασφαλίσουμε προοδευτική διακυβέρνηση.

Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής σημαίνει ένα ηχηρό όχι στις πολιτικές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και της ΝΔ. Όχι στο χθες. Όχι στη συντήρηση.

Σημαίνει ένα ισχυρό ΝΑΙ σε προοδευτική αλλαγή.

Δεν είμαστε ο τρίτος πόλος. Είμαστε ο μόνος δρόμος για μια πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση. Με σαφή στρατηγική και νέους εθνικούς στόχους.

Μια νέα διακυβέρνηση που θα ενώνει αντί να διχάζει.

Ναι στο Κίνημα Αλλαγής –  Ναι σε μια Νέα Ελλάδα

Στις ερχόμενες εκλογές, ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής σημαίνει ένα μεγάλο ΝΑΙ, σε ένα καινούργιο όραμα.

Σε μια Άλλη Ελλάδα.

Ζητάμε ισχυρή εντολή ώστε στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής να λειτουργήσουμε ως ο κρίσιμος καταλύτης για τον σχηματισμό μιας κυβέρνησης ευρείας πλειοψηφίας που θα δώσει, επιτέλους, βιώσιμη λύση για τη χώρα.

Μια χώρα Ισχυρή στο κέντρο των ευρωπαϊκών εξελίξεων.

Με ενισχυμένη αξιοπιστία, στην αυγή της νέας εποχής, η Ελλάδα οφείλει να έχει ένα πολιτικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, δικής της ιδιοκτησίας, Ένα πρόγραμμα με τον άνθρωπο στο επίκεντρο.

Είναι τώρα η ώρα:

– Να ξαναχτίσουμε ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος.

Να δημιουργήσουμε ξανά μια Ελλάδα δυνατή, ισχυρό παράγοντα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Να αντιμετωπίσουμε τα θέματα της μεταναστευτικής κρίσης που εντείνεται.

– Να ανασυγκροτήσουμε τη Δημοκρατία μας, με μια Νέα Μεταπολίτευση.

– Να ανασυντάξουμε την Πολιτεία μας, με βάση ένα Αποκεντρωμένο, Σύγχρονο Κράτος.

– Να θέσουμε σε εφαρμογή το «Σχέδιο Ελλάδα», την πρότασή μας για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή.

Να ανοίξουμε ένα δρόμο ασφάλειας, αξιοπρέπειας και ελπίδας.

Μας ρωτούν συχνά με ποιον είστε πιο κοντά και με ποιον πιο μακριά. Απαντώ ευθέως με κανέναν από τους δυο.

 Είμαστε με την Ελλάδα που μπορεί και θέλει να ζήσει διαφορετικά.

Με την Ελλάδα που παράγει και δημιουργεί.

Είμαστε με αυτούς που γνωρίζουν ότι μας αξίζει και μπορούμε, να ζήσουμε καλύτερα.

Για να γυρίσουν τα παιδιά μας πίσω. Για να μη φύγουν άλλα μακριά.

Για μια χώρα με περισσότερο Φως, Αισιοδοξία, Δικαιοσύνη.

Γιατί το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει άλλο!

76 ΣΧΟΛΙΑ

  • Έχουν χάσει τον ύπνο τους οι φασιστοαριστεροί του ΣφΥΡΙΖΑ και τα λαμόγια εξ ΠΑΣΟΚ που συνεχίζουν την μάσα με τον χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑ.. .

   Ο χώρος της ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ καθάρισε από τους λιμασμένους της μίζας και από τους βολεμένους της εξουσίας. Τώρα όλοι αυτοί είναι τα στελέχη της φασιστοαριστερής κυβέρνησης του ΣφΥΡΙΖΑ, απολαύστε μερικά ονόματα : ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ, ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ, ΤΖΑΚΡΗ, ΣΠΡΙΤΖΗΣ, ΚΟΝΤΖΙΑΣ, ΜΑΝΔΡΑΣ, ΜΠΟΛΑΡΗΣ, ΤΟΣΚΑΣ, ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ, ΚΑΤΣΕΛΗ, ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΓΚΕΡΕΚΟΥ, ΣΑΚΟΡΑΦΑ, ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ, ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ, ΚΟΤΣΑΚΑΣ ο εξ απορρήτων του ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, οι περισσότεροι υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που αφού έφαγαν τον περίδρομο με το ΠΑΣΟΚ τώρα όλοι αυτοί οι συνεχίζουν την μάσα στην παράταξη της γιαλατζί αριστεράς, του χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑ και ΤΏΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ πάνε στα αζήτητα, στον ΑΓΥΡΙΣΤΟ…-Αλεξίκακος-

  • Αχάριστοι του Κινήματος Αλλαγής, οι γιαλατζί «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ξεβρόμισαν την κεντροαριστερά με τα λαμόγια εξ ΠΑΣΟΚ που ανακύκλωσαν….

   Να βάλουμε μέσα και μερικά λαμόγια του εξ ΠΑΣΟΚ μπας και κερδίσουμε μερικούς ψήφους βροντοφωνάζει το εξ λαμόγιο-τραμπούκος του ΠΑΣΟΚ, ο ΠΟΛΑΚΗΣ με τα διπλά βιβλία στον Δήμο Ανωγείων… Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ ΠΑΡΆΤΑΞΗ ΚΑΘΆΡΙΣΕ ΑΠΌ ΤΑ ΛΑΜΌΓΙΑ που προχώρησαν στον ΣφΥΡΙΖΑ για να συνεχίσουν την μάσα… Για να θυμηθούμε τα λαμόγια που έπιασαν υπουργεία και αξιώματα στην φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ του ΨΕΥΤΗ ΛΑΪΚΙΣΤΗ Αλέξη ΤΣΙΠρΑ και του συγΚΑΜΕΝΟΥ ΜΠΟΥΛΗ… ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ, ΤΟΣΚΑΣ, ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ, ΤΖΑΚΡΗ, ΣΠΡΙΤΖΗΣ, ΚΟΝΤΖΙΑΣ, ΜΑΝΔΡΑΣ. ΚΑΤΣΕΛΗ, ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΓΚΕΡΕΚΟΥ, ΣΑΚΟΡΑΦΑ, ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ, ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ, ΚΟΤΣΑΚΑΣ ο εξ απορρήτων του ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΠΟΛΑΡΗΣ, ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ και δεκάδες δήθεν αντιμνημονιακοί που ψήφισαν στα τέσσερα το 2ο, το 3ο και 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ φτάνει να γλύφουν το μέλι της εξουσίας… Εκπαίδευσαν τους τεμπέληδες ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ στην μάσα κρατικού χρήματος…

  • ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ,ΠΑΡΑΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΑΣΟΚΟΥΣ,ΤΥΠΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ

   ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΑΡΠΑΧΤΡΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ,ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΓΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΥΝ ΟΙ ΚΩΟΙ ΠΑΣΟΚ.ΚΑΛΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΕΚΕΙ

   • συγχαρητηρια !!!! ολοι οι Ελληνες συμφωνουν μαζι σου απλα φοβουντε να εκφραστουν διοτι ζουμε ενα κατοχικο χουντικο καθεστοσ με αυτην την Εθνοπροδοτικη Αντιχριστη κυβερνηση

  • Δεν σας ακολουθησα για έναν και μονο λογο.Ο λογος αυτος είναι ο κυριτσης.Θα χασετε πολους ψηφους μονο και μονο για αυτόν τον δημαρχο.Εαν δεν σας κανει κοπο ρωτήστε να μαθετε για τι δημαρχο μιλαμε..Σαν και μενα ειναι σχεδόν ολο το νησι.Να γιατι δεν παρευρισκοταν εκει πολοι πρωην πασοκοτζηδες.

   • εχεισ λαθος! εσυ απλα εκφραζεις μονο τον εαυτο σου. ολοι οι πρωιν πασοκσιδες ανοιξαν πλεον τα ματια τουσ και ξυπνησαν και ολοι πια στιριζουν την χρυση αυγη ! επιτελουσ ξυπνησε ο Πατριωτισμοσ των Ελληνων και ολοι πια θελουν μια Ορθοδοξη Ελλαδα μονο για τους Ελληνες. αυτος ειναι ο λογος που πηγαν μονο 100 ατομα! ΧΑ χα χα για γελια ειναι ολοι τους. και αν δειτε ποιοι ειναι αυτοι που πηγαν ειναι μονο τα ορκισμενα κοματοσκυλα. επομενη κυβερνηση ειναι η Χρυση Αυγη ! Τελος !

  • Καθόμουνα πάνω σ ένα λόφο και είδα το Παλιό να πλησιάζει, μα ερχόταν σαν Νέο.
   Σερνόταν πάνω σε καινούρια δεκανίκια που κανένας δεν είχε ξαναδεί και βρομούσε νέες μυρωδιές σαπίλας που κανείς δεν είχε ξαναμυρίσει.

 1. Γιατί όπως είπε και ο μεγάλος Γιάννος Παπαντωνίου : «Συντρόφισσες και σύντροφοι : Για τον Σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι !»ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΧΑΧΑΧΑ

  • Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ ΠΑΡΆΤΑΞΗ ΚΑΘΆΡΙΣΕ ΑΠΌ ΤΑ ΛΑΜΌΓΙΑ που προχώρησαν στον ΣφΥΡΙΖΑ για να συνεχίσουν την μάσα...

   Για να θυμηθούμε τα λαμόγια που έπιασαν υπουργεία και αξιώματα στην φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ του ΨΕΥΤΗ ΛΑΪΚΙΣΤΗ Αλέξη ΤΣΙΠρΑ και του συγΚΑΜΕΝΟΥ ΜΠΟΥΛΗ… : ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ, ΤΟΣΚΑΣ, ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ, ΤΖΑΚΡΗ, ΣΠΡΙΤΖΗΣ, ΚΟΝΤΖΙΑΣ, ΜΑΝΔΡΑΣ. ΚΑΤΣΕΛΗ, ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΓΚΕΡΕΚΟΥ, ΣΑΚΟΡΑΦΑ, ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ, ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ, ΚΟΤΣΑΚΑΣ ο εξ απορρήτων του ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΠΟΛΑΡΗΣ, ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ και δεκάδες δήθεν αντιμνημονιακοί που ψήφισαν στα τέσσερα το 2ο, το 3ο και 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ φτάνει να γλύφουν το μέλι της εξουσίας… Εκπαίδευσαν τους τεμπέληδες ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ στην μάσα κρατικού χρήματος… -Αλεξίκακος –

 2. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΚΛΠ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΛΠ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

  Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΛΠ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

 3. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : " ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ! " ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ

  Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ! 18/9/1993 ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
  Ντοκουμέντα της Κόκκινης Γραμμής του Ανδρέα Παπανδρέου για την υπεράσπιση της Μακεδονίας μας και του Ονόματος, που θα συγκλονίσουν και θα συγκινήσουν τον αγωνιζόμενο Παγκόσμιο Ελληνισμό, την ώρα που θλιβεροί ηγετίσκοι, προσπαθούν να παραδώσουν τα ιερά και τα όσια του Πολιτισμού και της Ιστορίας μας! Η Εθνική Διαθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου, είναι εντολή και πηγή έμπνευσης, γενναιότητας, ανδρείας και θάρρους! https://www.youtube.com/watch?v=lPEuRw-05hU

 4. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2019 ΠΑΜΕ ΓΙΑ 15% ΜΕ 20% !!!!!!!ΧΑΧΑΧΑ .ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΧΑΧΑΧΑ

  • τα χάπια σου τα παίρνεις? μπας και πέφτει παντόφλα από την κυρά στο σπίτι και θες εκτόνωση?

 5. χαχαχα ερχονται εκλογες ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΧΑΧΑΧΑ

  ΡΙΞΤΕ ΧΟΡΤΟ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΧΑΧΑΧΑ

  • Έρχονται χρόνια δύσκολα, γεμάτα καταιγίδες. Και μείς στου κόσμου την εσχατιά με ατέλειωτα προβλήματα και λιγοστές ελπίδες...

   Ο κόσμος είναι ανάκατος, τα πάντα άνω κάτω και μείς πληγές γεμάτοι… Φονιάδες φορομπήχτες, «αριστεροί» παντού παλούκια χώνουν και φωτιές στις άδειες τσέπες μας ανάβουν, μας καίνε, μας σκοτώνουνε οικονομικά, κοινωνικά μας καταστρέφουν, την ψυχή μας βγάζουν και για την καρέκλα τους χωρίς να το πολυσκέφτονται ζωντανούς μας θάβουν…

 6. Η περίπτωση Γιάννου Παπαντωνίου και ο ατέλειωτος χορός των σκανδάλων

  “Κλέφτες φτωχοὶ καὶ ἄρχοντες μὲ ἅμαξες καὶ ἄτια,
  κλέφτες χωρὶς μία πῆχυ γῆ καὶ κλέφτες μὲ παλάτια,
  ὁ ἕνας κλέβει ὄρνιθες καὶ σκάφες γιὰ ψωμὶ
  ὁ ἄλλος τὸ ἔθνος σύσσωμο γιὰ πλούτη καὶ τιμή.
  Ὅλα σ᾿ αὐτὴ τὴ γῆ μασκαρευτῆκαν
  ὀνείρατα, ἐλπίδες καὶ σκοποί,
  οἱ μοῦρες μας μουτσοῦνες ἐγινῆκαν
  δὲν ξέρομε τί λέγεται ντροπή.”

  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ

  • Για τα υπόλοιπα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ ψάξε σύντροφε στον ΣφΥΡΙΖΑ. Τα μάζεψε όλα ο ΤΣΙΠρΑΣ να μάθει κόλπα...

   Μάζεψε ότι σάπιο και λιμασμένους που έτρεξαν πρόθυμοι να βολευτούν και να διδάξουν τον κολωτούμπα Αλέξη πως η καρέκλα παράγει παραδάκι και ….ς με άφθονα μπαλκόνια σαν της Μποτοπούλου που από υπηρεσία καθαριότητας την έκανε υπουργό…. με τον ιδρώτα του μ… της.

 7. Έφυγε ο λαός του ΠΑΣΟΚ και ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ. Το 30% των ψηφοφόρων. Και έμειναν τα στελέχη του, που τους είδαμε στον Ορφέα. Τα στελέχη είναι άνθρωποι που συμμετείχαν στην διαχείριση της εξουσίας και άνθρωποι που με την κοινωνικότητα τους και την πολιτική τους τοποθέτηση επηρέαζαν την γνώμη των πολιτών. Αυτές οι δύο ομάδες σε καμιά περίπτωση δεν ταυτίζονται. Οι μεν ήταν διαχειριστές με τα καλά και τα κακά τους και οι δε ήταν επώνυμοι πολίτες του δημοκρατικού κέντρου και της κεντροαριστεράς που δεν διαχειρίστηκαν και δεν ωφελήθηκαν ατομικά. Το ερώτημα είναι γιατί συμβαδίζουν όταν ο τεράστιος όγκος των απλών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ μετακινήθηκε. Ερώτημα που θέλει απάντηση.

  • Άγιε μη βάζεις ερωτήματα που έχουν απαντηθεί απο τον ελληνικό λαό που χώρισε την ήρα από το στάρι και έστειλε στα αζήτητα τους λωποδύτες. Όσοι έχουν απομείνει είναι κυρίως σε 3 κατηγορίες. Τους μαζί τ αφάγανε, τους ρομαντικούς και αυτούς ου μισούν το Τσίπρα γιατί τους πήρε την εξουσία και νιώθουν ότι τα έχασαν όλα

   • Ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα. Απο αυτους που πηγανε ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ψηφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογες .ΠΟΤΕ !! Μοναχα ο….Γιαννης. Απλα τωρα βγηκανε παγανια γιατι πιστευουν τα, στημενα, γκαλοπ της ΝΔ και του Ναρκο -εμπορου και ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ να τους δωσει κανενα …..κοκκαλακι ο Αδωνις !! ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ειναι..ΝΕΚΡΟΙ.!!! Ο λαος ΔΕΝ περιμενει ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ απο αυτους. Ο κοσμος ΕΛΠΙΖΕΙ και ΠΙΣΤΕΥΕΙ οτι ΜΟΝΑΧΑ ο Τσιπρας ΜΠΟΡΕΙ να τους ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΑΥΤΟ δεν το αλλαζεις με τα ΣΤΗΜΕΝΑ γκαλοπ.!! και τα Φασιστικα ΜΜΕ.

 8. είναι σύμπτωση ότι βλέπω στις φωτογραφίες πολλούς ΠΡΩΗΝ; Είναι αυτοί που ο λαός τους έφτυσε και δεν επηρεάζουν τίποτα πια. Μαζί τους θα βρεθούν σύντομα και ότι υπόλοιπο έχει απομείνει απο το κραταιό πασοκ της κω. Αυτοί και η συνταξιούχα Φωφί-κο από τα 40 της δεν έχουν να μας πουνε τίποτα καλό για τη ζωή μας. Πολλοί είναι από αυτούς που ντρέπεσαι να κάθεσαι δίπλα τους. Εγώ αν ήμουν στη θέση του Μιλτιάδη που είναι ακέραιος άνθρωπος θα ντρεπόμουν να καθίσω δίπλα τους

 9. Υπάρχουν και εγωισμοί. Άσε που αφυψηλου υποτιμούμε τους μικρούς και τους άσημους όπως του ΣΥΡΙΖΑ με το 3%

 10. Μας φτωχεύσανε με τις λαμογιές τους και τώρα έρχονται να μας σώσουνε χωρίς να πούνε ότι βάλανε μυαλό

 11. Και δεν πέρασαν οκτώ χρόνια από τότε που μας φέρανε το ΔΝΤ. Και δεν πέρασαν οκτώ χρόνια που μας έστειλαν στον πάτο. Και πάμε στον Ορφέα. Μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου που έχασε τις δουλειές του, τα σπίτια του και έστειλε τα μορφωμένα παιδιά του στις ρεσεψιόν. Εγώ αν ήμουν θα είχα κρυφτεί μέσα σε σπηλιά για εκατό χρόνια.

 12. Πράγματι είναι να κλαις. Ο Φάκκος με τον Κυρίτση. Βρε μπας και ο Πάγκαλος έχει δίκιο;;

 13. Η οικονομική κρίση ήταν η αιτία αλλά εμείς θα φέρουμε την ευημερία. Την άτιμη την οικονομική κρίση. Ο Θεός την έστειλε.

 14. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΑΡΚΕΣ. Ο ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ. Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ Ο ΤΖΟΥΚΑΤΟΣ. ΥΠΟΥΡΓΑΡΕΣ.

  Κι ενώ τα νησιά μας στενάζουν την ίδια ώρα στο Υπουργικό Συμβούλιο, κάποιοι απίθανοι τύποι που υποδύονται τους Υπουργούς κονταροχτυπιούνται για μυστικά κονδύλια και αδιαφανείς πηγές χρηματοδότησης στην άσκηση της εξωτερικής πολιτικής

 15. ΚΟΥΛΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΗΣ: ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΑΡΙΑ

  Αναφέρομαι στην κυνική ομολογία του Κούλη Νουδούλη, κατά την σημερινή του συνέντευξή στο «Πρώτο Θέμα», πως «και με αυτοδυναμία, θα ζητήσω συνεργασία με άλλα κόμματα». Που, διόλου τυχαία, είναι και ο τίτλος της συνέντευξης…Είναι δε προφανές, ότι τα «άλλα κόμματα» από τα οποία θα ζητήσει συνεργασία ο Κούλης, είναι το εξής… ένα: το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, καθότι στην επόμενη βουλή τα κόμματα θα είναι πέντε και για πολλούς και διαφόρους λόγους δεν μπορεί (τουλάχιστον για την ώρα…) να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ και βέβαια, ποτέ και σε καμμία περίπτωση με την Χρυσή Αυγή.Να την θυμάστε καλά αυτή τη δημόσια ομολογία του Κούλη, για να την… τρίψετε στη μούρη των δήθεν «ακροδεξιών» κομματαρχών – παπαγάλων της Νουδούλας, που προεκλογικά θα ζητούν «ψήφο στην ΝΔ για πρωτιά και αυτοδυναμία, για να φύγει ο Τσίπρας και να μην αναγκαστεί ο Κυριάκος να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ. Και μετά βλέπουμε»!

 16. Περισσοτεροι ΝΔκράτες μεσα πρεπει να ακουμε τις προτασεις ολων και να φιλτραρουμε τι λένε αλλα αυτα που θα φανε αυτοι που ειναι πανω τωρα δεν τα φαγανε ολες οι κυβερνησεις

 17. Oλοι αυτοι που εφαγαν με χρυσα κουταλια, που εκαναν περιουσιες, που εγιναν πλούσιοι, προδωσαν και εξασφαλισαν το μελλον και των τρισεγγονων τους εις βαρος ολων εμας μαζεμένοι σε ένα ωραιο αμφιθεατρο.. Ανοιξτε τα ματια και δειτε ποιους ψηφιζεται τοσα χρονια και που μας εχουν φερει.. Υπαρχει καποιος που να πιστευει ότι αν στην εξοδο του ορφεα υπηρχε ενας σωστος οικονομικος εισαγγελεας να τους κανει ελεγχο επι τοπου θα γυρναγε κανεις από ολους αυτους στο σπιτι του το βραδυ?

 18. Αντικειμενικά άμα εξαιρέσουμε τους πολιτικούς με τα σόγια τους , και τους δημοσιογράφους και δείτε τα κενά μέσα στον Ορφέα θα καταλάβετε ότι το πολύ 20 άτομα να έχουν πάει……..

  • Έτσι ακριβώς είναι. Είναι αρκετοί που έχουν επωφεληθεί από τις καλές χρονιές του ΠΑΣΟΚ και δεν θα μπορούσαν να μην πάνε. Πήραν και αδελφές, θείους και παππούδες για να γεμίσει κάπως η αίθουσα. Ο εξώστης είναι άδειος και όλα τα πλάνα είναι μακρινά.

 19. ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

 20. Οι ευνοημένοι-κονομημένοι ΠΑΣΟΚ, άπαντες παρόντες. Ηχηρές οι απουσίες των Γιάννου, Τσοχατζόπουλου, Μαντέλη, Τσουκάτου. Ευτυχώς τους αναπλήρωσαν επάξια, οι τοπικοί άξιοι συνεχιστές της πάλαι ποτέ λαμπρής πορείας του ένδοξου ΠΑΣΟΚ.
  Τελικώς αυτή η χώρα δεν πρόκειται ποτέ να πάει μπροστά, αφού με τη μνήμη χρυσόψαρου που διαθέτει ο λαός και με τους παρτάκηδες εφήμερους σαλτιμπάγκους-γυρολόγους πολιτικάντηδες να φουλάρουν μηχανές παρουσιάζοντας τα αποτυχημένα πολιτικά κατάλοιπα ως μεσίες, για ιδίων όφελος βεβαίως βεβαίως, καλά να πάθουμε. Τα θέλουν τα οπίσθιά μας όλα τα κακά της μοίρας μας, η νέα γενιά τι μας φταίει?

 21. Η κατάντια της χώρας και του τόπου, αποτυπωμένη σε 50 φωτογραφίες. Πρόβατα ξυπνάτε, η εποχή της λαμογιάς της ατιμωρησίας και της καβάτζας των λίγων πρέπει να τελειώνει. Καλά φάγανε και τρώνε, στοπ, μη σκάσουνε κιόλας……….

 22. ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΟΛΟ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΙΘΙΕ Ε ΗΛΙΘΙΕ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ Ε ?ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

 23. να λιώνουν στο χαμόγελο σαν να λένε: Μα είναι υπέροχη, την αγαπώ! Και μια τούμπα να μου πει να κάνω, εγώ θα την κάνω.

 24. Κύριε Άγιε όπως ξέρεις μόνο εσύ η συγχώρεση δίνεται εν ζωή. Άμα πεθάνεις σε περιμένει η κόλαση. Και δυστυχώς μέσα στον Ορφέα δεν άκουσα κάποιον να ζητά συγχώρεση. Αντίθετα είπανε ότι θα συνεχίσουνε. Και ο μεγάλος κριτής ευτυχώς δεν αστειεύεται.

 25. Ξυνισμένο, ξαναζεσταμένο φαγητό σε καινούριο σερβίτσιο αγορασμένο από τα κλεμμένα ! Πληρώστε αυτά που χρωστάτε και αφήστε τα κόλπα με τις αλλαγές ΑΦΜ και ονομάτων!

 26. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΙΕΥΣΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΡΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΠΟΤΑΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΛΕΝΕ Κ ΟΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ Κ ΕΔΑΦΙΚΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ.ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΣΟΚ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΝΔ(Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΨΗΦΟΥ) Η ΣΥΡΙΖΑ(ΟΣΟΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ)ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Κ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΗ ΧΩΡΑ

 27. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΠΑΛΙΟΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ.
  ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ; ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΆΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ. ΜΠΉΚΑΝ ΔΎΟ ΦΙΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΤΡΈΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ. ΌΛΟΙ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ. ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΠΆΓΚΑΛΟ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ’ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΠΆΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ. . . Η ΜΉΠΩΣ ΝΑ ΜΟΥΤΖΩΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΈΦΤΗ. Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΡΗΜΑΞΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ.ΤΟΥΣ ΕΊΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΊ ΠΟΛΛΟΥ.!ΑΝΆΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΡΊΣΗ ΜΑΣ. ΆΓΓΕΛΟΣ

 28. ΟΛΟ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 35% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ 4% ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ; Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΠΛΆ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ. ΑΝ ΔΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΕΧΕΙ ΚΙΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ.

 29. Ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα. Απο αυτους που πηγανε ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ψηφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογες .ΠΟΤΕ !! Μοναχα ο….Γιαννης. Απλα τωρα βγηκανε παγανια γιατι πιστευουν τα, στημενα, γκαλοπ της ΝΔ και του Ναρκο -εμπορου και ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ να τους δωσει κανενα …..κοκκαλακι ο Αδωνις !! ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ειναι..ΝΕΚΡΟΙ.!!! Ο λαος ΔΕΝ περιμενει ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ απο αυτους. Ο κοσμος ΕΛΠΙΖΕΙ και ΠΙΣΤΕΥΕΙ οτι ΜΟΝΑΧΑ ο Τσιπρας ΜΠΟΡΕΙ να τους ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΑΥΤΟ δεν το αλλαζεις με τα ΣΤΗΜΕΝΑ γκαλοπ.!! και τα Φασιστικα ΜΜΕ.

 30. Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ΄. ΜΟΝΟ ΤΗΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ… ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ.

 31. ΤΗ ΒΡΑΔΥΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ?ΕΣΥ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ Κ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗ ΜΑΣΑ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΜΑΖΙ Κ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ Κ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΛΜΑΤΕ?ΓΑΤΑΚΙΑ Ε ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ..ΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

 32. εσύ και ο Sylvester Stallone έχετε κάτι κοινό. Κάθεστε και χρησιμοποιείτε παλιά κόλπα marketing, όταν η μπογιά σας έχει περάσει προ πολλού! Άντε, κάτσε σπίτι σου! Που συνεχίζεις να είσαι καρεκλοκένταυρος!

 33. Στήν θάλλάσά ΌΛΌΊ ΝΆ ΞΈΒΡΌΜΈΣΌΎΜΈ,Ο ΑΛΛΟΣ… ΠΌΎ ΓΊΆ ΝΆ ΠΆΈΊ ΆΣΘΈΝΈΊς ΣΤΌ ΆΤΤΊΚΌ ΠΡΈΠΈΊ ΝΆ ΓΊΝΌΎΝ ΈΚΛΌΓΈΣ ΠΡΏΤΆ ΜΠΆΣ ΚΆΊ ΒΓΉ ΒΌΎΛΈΎΤΉς ΚΆΊ ΜΈΤΆ ΣΈ ΈΞΎΠΉΡΈΤΌ,ΤΆ ΈΖΉΣΆ,ΠΑΛΙΟ…. ΟΛΟΙΘ

 34. ΤΕΡΜΑ οι πειραματισμοί των λεγόμενων ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!
  Εάν αυτοί που θα ψηφίσουν, στις επόμενες εκλογές,
  κόμματα που έχουν υπογράψει ήδη μνημόνια,
  είναι ΑΠΛΑ προδότες,
  τότε,
  οι πατριώτες που θα ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα
  που δεν θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν Κυβέρνηση,
  είναι ΔΙΠΛΑ προδότες
  και οι πατριώτες που θα ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα που κινδυνεύουν ακόμα και να μπουν στο Κ-υ-νοβούλιο είναι
  Τ Ρ Ι Π Λ Α προδότες!
  Διότι έτσι αποκαλύπτονται,
  ως υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων,
  με σκοπό να πνίξουν πατριωτικούς ψήφους
  υπέρ της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
  Εδώ το Σύριζα με το ΑΝΕΛ μπόρεσε να συνεργαστεί,
  για να ξεπουλήσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ μου.
  Γιατί να μην μπορούν να βρουν τον ΤΡΟΠΟ συνεργασίας,
  οι υποτιθέμενες πατριωτικές παρατάξεις αναμεταξύ τους,
  για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μου
  και να το παίζουν το «μπαλάκι»
  στον Έλληνα ψηφοφόρο;;;;;;

 35. ΤΕΡΜΑ οι πειραματισμοί των λεγόμενων ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!
  Εάν αυτοί που θα ψηφίσουν, στις επόμενες εκλογές,
  κόμματα που έχουν υπογράψει ήδη μνημόνια,
  είναι ΑΠΛΑ προδότες,
  τότε,
  οι πατριώτες που θα ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα
  που δεν θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν Κυβέρνηση,
  είναι ΔΙΠΛΑ προδότες
  και οι πατριώτες που θα ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα που κινδυνεύουν ακόμα και να μην μπουν στο Κ-υ-νοβούλιο
  είναι Τ Ρ Ι Π Λ Α προδότες!
  Διότι έτσι αποκαλύπτονται,
  ως υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων,
  με σκοπό να πνίξουν πατριωτικούς ψήφους
  υπέρ της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
  Εδώ το Σύριζα με το ΑΝΕΛ μπόρεσε να συνεργαστεί,
  για να ξεπουλήσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ μου!
  Γιατί να μην μπορούν να βρουν τον ΤΡΟΠΟ συνεργασίας,
  οι υποτιθέμενες πατριωτικές παρατάξεις αναμεταξύ τους,
  για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μου
  και να το παίζουν το «μπαλάκι»
  στον Έλληνα ψηφοφόρο;;;;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.