ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Τα πάντα Όλα» για το hot spot στη Λαϊκή συνέλευση στο Πυλί | Τα 5 σημεία ως «πίεση» προς τα πάνω…

84
5431
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ.  Γιάννης Κιάρης -Κατερίνα Χατζημανώλη -Χαρίκλεια Χριστοφή

Η αποψινή Λαϊκή συνέλευση στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου στο Πυλί με Δημοτική αρχή, μείζονα μειοψηφία, Διοικητή Hot spot, Αστυνομικό Διευθυντή και πολίτες για όλα τα προβλήματα από τη λειτουργία του hot spot στην περιοχή (και το μεταναστευτικό, συνολικά).

Όπως τόνισαν ο Δήμαρχος Κω, αλλά και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μηνάς Κιάρης που ήταν στο πάνελ και είχαν τον συντονισμό της συζήτησης (μαζί με τον Υπ. Πολιτικής Προστασίας Σεβ. Μαραγκό), ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πυλίου απουσιάζει εκτάκτως στην Αθήνα για σοβαρούς λόγους υγείας συγγενικού του προσώπου.

Από τους προσκεκλημένους εκπροσώπους της Κυβέρνησης, της Περιφέρειας και τους Βουλευτές, όπως τόνισε ο Δήμαρχος χαιρετισμό έστειλαν μόνο (δικαιολογώντας την απουσία τους) ο Υφυπουργός Ν. Σαντορινιός και ο Βουλευτής Μ. Κόνσολας.

Η τοποθέτηση του Δημάρχου που πήγε να «ανάψει τα αίματα» στην αρχή της συνέλευσης ήταν όταν έκανε λόγο για «απόντες» και για «πεμπτοφαλαγγίτες» από την μειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου υπέρ του hot spot (η αντίδραση όμως από τη μειοψηφία ήρθε στις τοποθετήσεις της Επικ. του Οράματος και του Δημ. συμβούλου Σ. Πη).

Η Διοικητής του Hot Spot Μαρία Κρητικού γνωρίζοντας πολύ καλά το νησί και τους ανθρώπους του μιας και μεγάλωσε στην Αντιμάχεια, δήλωσε ανοιχτή σε όλους τους κατοίκους της περιοχής σε όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζουν. Παράλληλα αναφέρθηκε στην λειτουργία του Hot spot (το οποίο κάλεσε επίσης όποιον ενδιαφέρεται να το επισκεφτεί) όπου αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται 1114 άνθρωποι (όλοι σε κοντέινερ παρότι υπήρχαν δυσκολίες την περίοδο αιχμής με σκηνές κλπ). Γενικά η κ. Κρητικού ήταν καθησυχαστική τονίζοντας ότι τα προβλήματα έχουν ελαχιστοποιηθεί και ζήτησε την κατανόηση για κάποιες μέρες όταν προκύπτουν προβλήματα όπως με τη διαρροή στο βιολογικό. Αν και από τον Λ. Καρπούζη υπήρξε αντίδραση λέγοντας ότι έχει φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι το πρόβλημα υφίσταται εδώ και δύο χρόνια, ίσως από τον βιολογικό του ΠΡΟΚΕΚΑ που δεν είναι στην αρμοδιότητα της κ. Κρητικού). Διέψευσε επίσης αυτό που είπε προηγουμένως ο Δήμαρχος ότι το επίδομα των μεταναστών είναι 400 ευρώ, λέγοντας ότι ανέρχεται σε 90 ευρώ.

Ακολούθησαν ερωτήσεις-τοποθετήσεις από τους παριστάμενους κατοίκους για μικροκλοπές από τις αυλές (κυρίως φρούτα από τα δέντρα ή λαχανικά, ενώ κάποιοι κάτοικοι έκαναν λόγο και για ζώα που τους έχουν κλαπεί).

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Κ. Κοκορόσκος τόνισε ωστόσο ότι για όλο το 2018 έχει καταγγελθεί μόνο μια κλοπή στην περιοχή, καλώντας τους κατοίκους οτιδήποτε πέφτει στην αντίληψή τους να καλούν την αστυνομία. Παρομοίασε μάλιστα τη λειτουργία του hot spot με «εκκλησία» δίνοντας τα εύσημα στην κ. Κρητικού για το γεγονός ότι έχουν ελαχιστοποιηθεί τα προβλήματα, υπενθυμίζοντας τις φωτιές και τις εξεγέρσεις που υπήρχαν στην αρχή.

Καθησύχασε τέλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής όλους όσοι εξέφρασαν την ανησυχία τους επειδή δεν αισθάνονται άνετα να κυκλοφορήσουν ή να πάνε τα παιδιά τους στην παιδική χαρά λέγοντας ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις βιαιοπραγίας καθώς οι περισσότεροι φιλοξενούμενοι στο hot spot είναι οικογενειάρχες.

Πάντως με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό διακίνησης ναρκωτικών από Ιρακινούς που ανέφερε ο Δήμαρχος ο Λ. Καρπούζης επέστησε την προσοχή να ελέγχονται όσοι μπαίνουν και βγαίνουν από το hot spot για τυχόν διακίνηση ναρκωτικών (σε διαφορετική περίπτωση όπως τόνισε χαρακτηριστικά προκαλώντας ευθυμία στην αίθουσα «κινδυνεύουμε να γίνουμε εδώ πέρα ‘φύσα, ρούφα, τραβατόνε…'» Ενώ και ο κ. Μ. Γιαλλίζης περιέγραψε ύποπτες κινήσεις διακίνησης από αλλοδαπούς με αυτοκίνητα που δίνουν το «σύνθημα» με το ανέβασμα της μουσικής).

Παράλληλα άλλοι κάτοικοι αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι κάποιοι μετανάστες δεν σέβονται τίποτα ή έχουν γκετοποιήσει την περιοχή στην Πηγή, ενώ ο Αστυνομικός Διευθυντής δεσμεύθηκε να αυξήσει τις περιπολίες.

Επίσης, εκφράστηκε η άλλη άποψη που εξέφρασαν ο Β. Ζωίδης και η Ε. Τσιγαρίδα τονίζοντας ότι το πρόβλημα δεν είναι αυτοί οι συνάνθρωποί μας αλλά οι ισχυροί της γης και η ΕΕ που δημιούργησαν το μεταναστευτικό, ενώ με την στάση της η Δημ. αρχή ενισχύει την ξενοφοβία και στην συνέχεια τον φασισμό. Μάλιστα, ο Β. Ζωίδης ήταν κατηγορηματικός στο ότι αν τα παιδιά των προσφύγων-μεταναστών φοιτήσουν στα δημόσια σχολεία τα παιδιά μας θα είναι πρωτίστως πολλαπλά κερδισμένα από τη συναναστροφή μαζί τους.

Εκ μέρους του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Κω, ο Γραμματέας Μ. Γιωργαλλής τόνισε ότι δυστυχώς δικαιώθηκαν για όσα είχαν αντισταθεί και πάλεψαν έχοντας διαβλέψει έγκαιρα τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Αναφέρθηκε ακόμα στις χώρες τις ΕΕ που κράτησαν σκληρή γραμμή στο μεταναστευτικό «ξαφνικά δεν έγιναν  ρατσιστές, είπαν το αυτονόητο ‘ως εδώ, δεν μπορούμε παραπάνω’, σε αντίθεση με την Ελληνική κυβέρνηση που δεν προστάτευσε τη χώρα μας. Με αφορμή τις κατηγορίες που δέχτηκαν από την κυβέρνηση, τόνισε ότι η παράταξη που εκπροσωπεί η κ. Ρούφα ήταν υπέρ του hot spot και ζήτησε να απαντήσει αν είναι έτσι.

Η Επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα στην τοποθέτησή της (με τον Γ. Κυρίτση να κάθεται επιδεικτικά δίπλα της και να την κοιτά κι εκείνη να τον καλωσορίζει… Ενώ στο τέλος τη χειροκρότησε κιόλας! βίντεο) τόνισε για άλλη μια φορά -επικαλούμενη σχετικά βίντεο και στοιχεία που έχει- ότι το hot spot στο Πυλί το έφερε ο κ. Κυρίτσης. Το γνώριζε -όπως είπε- από το 2015 ότι επρόκειτο να γίνει στο Πυλί και τωρα μετά από δύο χρόνια ενδιαφέρθηκε να δει τα προβλήματα της περιοχής. Σε ότι αφορά τη θέση του Οράματος (για την οποία την προκάλεσαν τόσο ο κ. Κυρίτσης, όσο και ο κ. Γιωργαλλής με τον οποίο επίσης αντιπαρατέθηκε για το τι υποστήριζε για το δημοψήφισμα του κ. Κυρίτση όσο ήταν στο Όραμα) τόνισε ότι θέση της παράταξης ήταν ένας χωρος ταυτοποίησης και ολιγοήμερη διαμονής εκτός οικιστικής και τουριστικής περιοχής, που θα όριζε το Δημοτικό συμβούλιο Κω και όχι η κυβέρνηση.

Ο Σ. Πης μάλιστα τόνισε ότι από το 2015 είχε προτείνει χώρο στον Αχτενιά (παλαιός σκουπιδότοπος Κω στη Βορίνα) τον οποίο ο δήμαρχος δεν δέχτηκε. Και ότι ήταν λάθος που δεν έγιναν συνδυασμένες κινήσεις να μην γίνει αυτή η δομή λέγοντας ότι αν ο δήμαρχος αποφάσιζε να κλείσει το λιμάνι θα κατέβαζε ο ίδιος τις νταλίκες του, όπως και όλοι οι συνάδελφοί του.

Ακόμη η Τοπική σύμβουλος Κ. Κάννη αναφέρθηκε στις ευθύνες του Δημάρχου Κω για τη δημιουργία του hot spot στο Πυλί μιας και δεν έφερε ποτέ στο ΔΣ την απόφαση του Τοπικού συμβουλίου Πυλίου από 25/5/2015 που ήταν όχι σε δομή στην περιοχή και ρώτησε για άλλη μια φορά αν το παλαιό λατομείο λειτουργεί ως χώρος αποβλήτων.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μ. Κιάρης απάντησε ότι στο παλαιό λατομείο (για το οποίο έριχνε η προηγούμενη δημ. αρχή τη λυματολάσπη όπως είπε) γίνεται απλώς η φύλαξη σωσιβίων από τις μεταναστευτικές ροές. Αναφέρθηκε επίσης στο μεταναστευτικό με βάση τα τελευταία δεδομένα από την ΕΕ εκφράζοντας την απαισιοδοξία του για το γεγονός ότι θέλουν να κρατήσουν αυτούς τους ανθρώπους στα νησιά (γιατί από τα αστικά κέντρα είναι πιο εύκολο να περάσουν στην ΕΕ, ενώ εδώ μεσολαβεί θάλασσα).

Τέλος, ο π. Γιάννης Κουτάντος ως υπεύθυνος της Μητρόπολης για τη στήριξη  προσφύγων-μεταναστών, συνεχάρη την κυρία που μίλησε για την αγάπη προς τους συνανθρώπους μας, τονίζοντας ότι οι εντολές που έχουν πάρει οι ιερείς από τον Μητροπολίτη μας είναι να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Παράλληλα δεν απέφυγε να επιρρίψει ευθύνες σε αυτό που ζούμε τώρα αφενός στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δημιούργησε το hot spot στο Πυλί αλλά και στον… Μουζάλα.

 

Τα 5 σημεία τα οποία αποφασίστηκαν ως «πίεση» προς την κυβέρνηση και τους καθ’ ύλην αρμόδιους φορείς (και τα οποία απαρίθμησε στο κλείσιμο του ο Δήμαρχος υπεραμυνόμενος της μέχρι σήμερα σκληρής στάσης του, αλλά και όλους όσοι κατηγορούν τους κατοίκους αυτού του νησιού που βοήθησαν τους πρόσφυγες για «ξενοφοβία») είναι:

 1. Να φύγει άμεσα η εγκατάσταση αυτή και να δημιουργηθεί χώρος ολιγοήμερης παραμονής τους στο νησί
 2. Να μην έρχονται από άλλα νησιά (ο Δήμαρχος Κω ανέφερε συγκεκριμένα παραδείγματα 400 αφιχθέντων από Κρήτη και από άλλα μέρη)
 3. Να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η Αστυνομική Διεύθυνση για να μπορεί να αστυνομεύει-Ίδρυση και λειτουργία Αστυνομικού τμήματος στο Πυλί
 4. Μηνυτήριες αναφορές από το Δήμο για περιβαλλοντικούς λόγους (μόλυνση για τη διαρροή λυμάτων από τις δύο εγκαταστάσεις).
 5. Ανάκληση ΦΕΚ για Λινοπότι (για το οποίο  -όπως τόνισε ο Δήμαρχος – ο νυν Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Βίτσας και ο κ. Καματερός που τον συνόδευε στην πρώτη επίσκεψή τους στο νησί δεσμεύτηκαν ότι θα ανακληθεί άμεσα και ακόμα δεν το έχουν κάνει γιατί ίσως να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, όπως πρόσθεσε ο Δήμαρχος Κω, τη δημιουργία ενός ακόμη hot spot). (ΒΙΝΤΕΟ)
Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ

Φίλες και Φίλοι

Όσοι ανακάλυψαν όψιμα το Πυλί και τα προβλήματα του, δεν ήταν απλά απόντες όταν εμείς δύναμε τη μάχη για να μην γίνει hot spot αλλά ήταν υπέρ του hot spot και έπαιζαν το ρόλο της πέμπτης φάλαγγας.

Τους είχατε δει πουθενά όταν ήρθαν εδώ τα ΜΑΤ και επέβαλαν με τη βία τη δημιουργία του hot spot;

Τους είχατε δει πουθενά όταν οι πολίτες στο Λινοπότι έδιναν τη δική τους μάχη για να μη δημιουργηθεί και εκεί ένα ακόμα hot spot;

Τους είδατε πουθενά όταν ο Δήμαρχος, κόντρα σε όλους και σε όλα, έδινε τη μάχη για να μη δημιουργηθούν τέτοιες δομές στην Κω, προειδοποιώντας ότι θα μετατρέπονταν σε μόνιμες δομές και υπήρχε περίπτωση 24ωρης ή 48ωρης παραμονής αυτών των ανθρώπων στο συγκεκριμένο χώρο;

Όχι.

Όλοι αυτοί, μετρημένοι και δακτυλοδεικτούμενοι, δεν ήταν με την Κω και τους πολίτες της. Ήταν απέναντι τους, μόνο και μόνο για να μη δικαιωθεί ο Δήμαρχος.

Ότι είπα όμως δικαιώθηκε στο 100%.

Όποιες προειδοποιήσεις έκανα, από τη μετατροπή του hot spot σε χώρο εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών και προσφύγων έως το κλείσιμο των συνόρων, επαληθεύτηκαν όλες.

Αυτή η δημοτική αρχή αλλά και η πλειοψηφία των πολιτών της Κω δεν πρόκειται ποτέ να νομιμοποιήσουν και να αποδεχθούν τη λειτουργία του hot spot.

Ο στόχος μας είναι ένας: να κλείσει.

Γιατί αποτελεί όνειδος για το νησί μας και ταυτόχρονα συντηρεί μια αδιέξοδη κατάσταση.

Γιατί επέλεξαν την Κω και όχι ένα άλλο νησί;

Γιατί αυτό τους βόλευε…γιατί με αυτό τον τρόπο μας κατέστησαν στόχο για τους δουλέμπορους και τους διακινητές…γιατί με αυτό τον τρόπο μας φόρτωσαν το πρόβλημα για να έχουν κάποιοι άλλοι την ησυχία τους.

Για αυτό και ήθελαν 40 και 60 στρέμματα και δεν τους αρκούσαν οι χώροι που προτείναμε εμείς, γιατί οι χώροι αυτοί ήταν μικροί, έξω από κατοικημένες περιοχές και επέβαλαν μόνο την καταγραφή και την 24ωρη παραμονή όσων έρχονταν, οι οποίοι μετά θα έπρεπε να μεταφερθούν στην ηπειρωτική χώρα οι πρόσφυγες ή σε κλειστά κέντρα όσοι δεν ήταν παράνομοι μετανάστες για να απελαθούν.

Μας θέλουν αποθήκη ανθρώπων, και θα είμαστε αποθήκη όσο δεν γίνονται επαναπροωθήσεις των παράνομων μεταναστών στην Τουρκία.

Όσο κυριαρχεί σε κάποιους η λογική των ανοιχτών συνόρων ενώ σε όλες τις άλλες χώρες κυριαρχεί η λογική φύλαξης των συνόρων.

Όσο δεν αλλάζει η διαδικασία ασύλου, που ευνοεί αυτούς που τη χρησιμοποιούν γνωρίζοντας ότι δεν είναι πρόσφυγες και δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν άσυλο.

Πως μπορεί να είναι πρόσφυγας κάποιος από το Πακιστάν, το Ιράκ, τις χώρες της Βορείου Αφρικής;

Μερικοί έχουν το θράσος να κουνάνε και το δάχτυλο στους κατοίκους του Πυλίου που υφίστανται όλη αυτή την κατάσταση.

Κάποιοι μάλιστα λένε ότι οι κάτοικοι του Πυλίου είναι και ευχαριστημένοι γιατί τους αφήνουν λεφτά όσοι μένουν στο hot spot.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από αυτό.

Εμείς γνωρίζουμε το μέγεθος του προβλήματος, ενός προβλήματος που άλλοι δημιούργησαν στο νησί μας.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση.

Ο πρώτος τρόπος είναι αυτός της δυναμικής αντίδρασης, είναι αυτός που θέλουν για να ξαναφέρουν τα ΜΑΤ. Γιατί αδιαφορούν για το νησί, για τον τουρισμό μας και τους πολίτες της Κω.

Ο δεύτερος τρόπος είναι η συνεχής και συνεπής προσπάθεια για να τερματιστεί η λειτουργία του hot spot.

Να τους ταράξουμε στη νομιμότητα, να κάνουμε τη ζωή δύσκολη σε όλους αυτούς που θέλουν να κάνουν το Πυλί μια μόνιμη αποθήκη ανθρώπων, αλλά κυρίως να υπερασπιστούμε τον τόπο μας.

Τις επόμενες μέρες, έχοντας συγκεντρώσει πλέον όλα τα στοιχεία, ο Δήμος Κω και η ΔΕΥΑΚ θα καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά για τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τη δημόσια υγεία από την ανεπαρκή λειτουργία του βιολογικού του hot spot.

Γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει βιολογικός με τόσα άτομα και για αυτό κάποιοι έχουν ευθύνη και θα πρέπει να λογοδοτήσουν.

Ζήτησα από την Αστυνομική Διεύθυνση την ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στο Πυλί, η οποία θέλω να είναι ακόμα πιο έντονη. Και θέλω να συγχαρώ την Αστυνομία για τη σύλληψη των τριών Ιρακινών που κυκλοφορούσαν οπλισμένοι και διακινούσαν ναρκωτικά στην Κω και εντός του hot spot στον τόπο που διέμεναν βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Και αυτοί οι τρεις είχαν καταθέσει αίτηση ασύλου, τους πιάσανε με ναρκωτικά και ακόμα εκδικάζεται η αίτηση ασύλου. Για να δείτε τι συμβαίνει…Και έπαιρναν και το επίδομα των 400 ευρώ το μήνα…

Ως Δήμαρχος έχω ευθύνη απέναντι σας, έχω ευθύνη απέναντι στο νησί μας.

Απέναντι μας έχουμε ανθρώπους, οι οποίοι δεν διστάζουν να θυσιάσουν την Κω ως τουριστικό προορισμό, επιδιώκοντας επεισόδια και φέρνοντας ξανά τα ΜΑΤ.

Εμείς, θα κινηθούμε με τις δυνατότητες που μας δίνει ο νόμος, κάνοντας την αρχή με τη μηνυτήρια αναφορά για το θέμα των λυμάτων.

Θα κατατεθεί τις επόμενες μέρες, ίσως και εντός της εβδομάδας.

Θα ακολουθήσει και δεύτερη μηνυτήρια αναφορά σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει η αποσυμφόρηση του κέντρου και η μεταφορά τους στην ηπειρωτική χώρα αλλά και στην περίπτωση που επιχειρήσουν να μεταφέρουν εδώ στο Πυλί, παράνομους μετανάστες από άλλες περιοχές της χώρας.

Και θα υπάρξει και συνέχεια.

Η ίδια η τοπική κοινωνία δεν πρέπει να διευκολύνει με κανένα τρόπο τη λειτουργία ή την επέκταση των εγκαταστάσεων του hot spot. Καμία συναλλαγή με αυτό το χώρο, με αυτή τη δομή.

Να αντιληφθούν όλοι ότι αυτή η δομή πρέπει να κλείσει, ότι δεν μπορεί να υπάρχουν 2.000 παράνομοι μετανάστες στην Κω για να έχουν κάποιοι άλλοι την ησυχία τους.

Αν είναι να υπάρχει αναλογική επιβάρυνση σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας, στην Κω αναλογικά με τον πληθυσμό της δεν αναλογούν ούτε 200 και από αυτούς ζήτημα να είναι το 10-15% πρόσφυγες αφού η πλειονότητα όσων έρχονται εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν το προφίλ του πρόσφυγα και είναι εγκληματικό το γεγονός ότι δεν γίνονται επαναπροωθήσεις παράνομων μεταναστών με το ρυθμό που πρέπει.

Αυτοί οι ελάχιστοι πρόσφυγες, που αναλογούν στην Κω, μπορούν να φιλοξενηθούν σε διαμερίσματα και οι παράνομοι μετανάστες να αρχίσουν, επιτέλους, να επαναπροωθούνται. Να αποτελέσει και αυτό ένα μήνυμα για όλους όσους επιχειρούν παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ζήτησα επίσης από τον Αστυνομικό Διευθυντή να ενταθεί η παρουσία της Αστυνομίας με συνεχείς περιπολίες στο Πυλί για να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

84 ΣΧΟΛΙΑ

  • Πυλιωτες συνεχίστε να πιστεύετε τον Κυριτση τον άνθρωπο που έφερε το ΧΟΤ ΣΠΟΤ στο Πυλι. Μπράβο στη Π.Καννη που θύμισε πως δεν υπάρχει απόφαση της κοινότητας για το ΧΟΤ ΣΠΟΤ.Τι έκανε ο δήμαρχος;Μόνος του πρότεινε 10 ακίνητα μόνος του ανακοίνωσε το δημοψήφισμα για το Όχι στο ΧΟΤ ΣΠΟΤ,αλήθεια ποτέ θα γίνει.Γιατι δεν παίρνει απόφαση και για το ΟΧΙ στο Λινοποτι, το ΦΕΚ υπάρχει ακόμη.
   Κύριε Μ.Γιωργαλλη εδώ ζούμε και εμείς και μην λέτε πράγματα που δεν στέκουν και στο φινάλε η σκούπα δεν είναι ντροπή.
   Πυλιωτες ακόμη τον πιστεύετε;

   • ΣΟύΡΑΜΑ, η παράταξη της ΡΟΥΦιΑνιάς, της καταγγελίας, της χολής και της μιζέριας. Ξεσουρώστε βρεεεεεεεεεεεεεεέ..

    Αφού δεν σας τάισαν τις Γουρουνοκεφαλές στα χοιροσφάγια του Πυλιού βουρ όλοι όσοι μείνατε στο σΟύΡΑΜΑ για νοστιμότατο ΠΑΤΣΑ στην ταβέρνα του Αράπη, με το κολλαγόνο που έχει θα ηρεμήσει το στομαχάκι σας και θα ξερνάτε λιγότερο…

    • Βρε ΟΥΣΤ..ΒΡΕ ΟΥΣΤ, ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΌΛΟΥΣ Μαυρογιαλούροι της μ@σας. Δήμαρχος εγωιστής ταξιδιάρης, αντιπολίτευση σαλεμένη 7,7 Ρίχτερ...

     Ο Γεώργιος με την αλαζονική του συμπεριφορά, το υφάκι της εξουσίας, ο χαλουβάς που γιορτάζει του Αγίου Ανδρέα με τους λουκουμάδες, η ΣΟΥΡΩΜΕΝΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ με αντιπολιτευτικό με την ξεσαλωμένη αγρότισσα να ψάχνει δήθεν παρανομίες ξεχνώντας την ρεμούλα στην διαχείριση του Δήμου από τη Σ@ρωμένη δημαρχία και τους εισπράκτορες της,( ΒΙΜΕΛ-ΔΗΡΑΣ-ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ-ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΑΜΥΝΑΣ), ο ΤΕΛΗΣ γραφικός να κάθεται στα περασμένα μεγαλεία του, ο #Γιαννάκης# της ξάπλας και του αραχτού φραπέ , κομματικό φερέφωνο του ΣφΥΡΙΖΑ με παρωπίδες που πουλά γνωριμίες υπουργών και που ζωντανεύει μόνο όταν το παίζει γραφείο τύπου στήριξης ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ-ΣφΥΡΙΖΑ, η Μακρή μια με το Χωροφύλακα και την άλλη με το Αστυφύλακα, ο επανεμφανιστείς ΖΕΡΒΟΣ του λαϊκισμού… και όλοι εμείς άφωνοι θεατές της θεατρικής παράστασης των λιμασμένων για τις «καρέκλες της εξουσίας»… –Αλεξίκακος-

    • Δύναμη αρπαχτής θα έλεγα εγώ η παράταξη των απευθείας αναθέσεων των ταξιδιών και της κατασπατάλησης,δημοτική παράταξη real estate ξεπούλησε την ΑΒΙΚΩ και τώρα πάει φουλ για τα 70 στρέμματα.

   • 250 κιλά χοιρινά καβουρδιστά, τα μισά τα καταβρόχθισαν οι πολιτικοί μας, Δημοτική αρχή, αντιπολίτευση και Περιφερειακοί σύμβουλοι...

    Έκαναν την περατζάδα τους για ψηφουλάκια αλλά του είδαμε όλους να βγάζουν φωτιές τα πιρούνια τους… Συνηθισμένοι στην δωρεάν μάσα οι αχόρταγοι ζήτησαν και περίσσευμα. Έβαλαν τα καλά τους, η κυρά ΓΚΑΓΚΑ ντύθηκε περικοκλάδα ανθισμένη, και με ένα ψεύτικο χαμόγελο μασουλούσαν και χαιρετούσαν τον λαό… Ώρα να τους στείλουμε όλους στην απαξίωση και στο περιθώριο της πολιτικής ζωής. Χρειαζόμαστε νέους σωτήρες που μέχρι να μάθουν να τρώνε να τους αλλάζουμε…

   • ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΩ 2019, Κλειστό λόγω αδυναμίας συνεννόησης, νέου εκλογικού νόμου και ξεσαλωμένων γεμάτους μεγαλομανία.....

    Εάν εμείς που ψηφίζουμε, στείλουμε στο δημοτικό συμβούλιο μερικούς μόνο από τους σημερινούς ΜΙΖΕΡΟΥΣ, ΞΕΣΑΛΩΜΈΝΟΥΣ, ΈΞΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΡΩΝΕΊΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΝΤΙΓΡΑΣ δεν θα ψηφίζετε ούτε ένα θέμα, δεν θα υπάρχει διοίκηση, θα έχουμε δήμαρχο μαριονέτα …

  • ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΡΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

   ΟΧΙ ΤΟ ΠΥΛΙ,ΑΛΑ ΣΤΑ ΑΛΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΒΡΙΣΕΙΜΟ ΤΡΩΕΙ Ο ….ΗΣ ΣΟΥ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ.ΕΣΥ ΑΛΗΤΗ ΑΝΩΝΥΜΕ,ΒΡΩΜΟΚΑΤΑΚΑΘΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΛΙΟΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ…ΣΤΑΡΙΟ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΣ.ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ.ΠΥΛΙΩΤΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

   • ΤΕΤΕΛΕΣΤΕ ΚΥΡΙΤΣΗ, η «Δύναμη Αλλαγής» έπιασε πάτο, σε ΚΡΆΖΕΙ όλη η Κως, παράταξη επίπεδου και IQ Β@ΑΞ ...

    Μυαλό Γιωργάκη έχεις, βλέπεις ότι κάθε μέρα η παράταξη σου φυλλοροεί πολύ πριν ακουστεί ο επικεφαλής της νέας παράταξης που έρχεται και ο ένας μετά τον άλλο σε μουντζώνουν … Ακόμα και ο «Σουβλακομάχος» με την σαμπρέλα και το πούρο αλά Φιντέλ Κάστρο σε αντιπολιτεύεται…. Συγχαρητήρια Κυρίτση, θα μείνεις με τον ΤΡΑΜΠΟΥΒ και μερικά εργάκια της πλάκας που άφησες για τον τελευταίο χρόνο της θητείας σου εδώ και εκεί για να ψαρέψεις ψηφουλάκια δεν σε σώζουν από το ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ που θα εισπράξεις από τους αγανακτισμένους πολίτες της Κω. Και να θυμάσαι, έπαψαν οι πολίτες να φοβούνται την εκδικητικότητα σου, ξεθάρρεψαν και αδιαφορούν για ότι εξαγγέλλεις μετρώντας τις μέρες που σας έμειναν. Η συμμετοχή στην πολιτική και στα Δημοτικά είναι συνεισφορά συμμετοχής, προσφορά στα κοινά και όχι ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ, ταξιδάκια και βολέματος ημετέρων… – Αλεξίκακος-

   • Η συμμετοχή στην πολιτική και στα Δημοτικά είναι συνεισφορά συμμετοχής, προσφορά στα κοινά και όχι ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ και ταξιδάκια...

    19 Οκτ 2017 at 22:38:47 Να συμμετέχεις σε ένα χώρο που δίνει ελπίδα, ελπίδα για κάτι διαφορετικό και ριζικό χωρίς αυταρχισμό, λαϊκισμό, ψέματα, κολωτούμπες και η προσφορά στον τόπο σου είναι κάτι που πρέπει να το αισθάνεται κάποιος και όχι να ζητά αντιπαροχές και μηνιάτικα και συνέταιρους… κατάλαβες Γιώργο;;; -Αλεξίκακος-

 1. Τα άκουσε ο δήμαρχος για την μισή ώρα καθυστέρησης.Ο Γεώργιος συνεχίζει να προκαλεί κυκλοφορώντας με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο σε ωρες εκτος υπηρεσίας εποχές που κατοικοι του νησιου ακομη δεν εχουν πληρώσει τα τςλη κυκλοφορίας των δικων τους οχημάτων.Τα ίδια ισχύουν και για τον άλλο με το 4χ4 αλλά και για την κυρία Παπαχρηστου,Β.Πη και κ.Κρητικο οι οποίοι έχουν κάνει ιδιοκτησίες τους τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα. Ειπαμε ακομη 8 μηνες και θα φυγετε με τις κλωτσιες.

   • Σεπονεσαν οι αληθειες της Ιωαννας,αληθεια κυριε Γιωργαλλη εκεινο το δημοψήφισμα ποτε θα γινει?
    ΝΑΙ ή ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ

    Κυριτση γερα φατους τα λεφτα

   • Μαλλον εσυ δεν πηρες το μήνυμα,αν αφαιρέσεις τα μελη των 2 παρατάξεων ποσο κοσμο βλέπεις στην αιθουσα,βλεπεις ποσοι πυλιωτες τον τιμησαν.Ηρθαν ολοι οι παρατρεχάμενοι του και οι αναθεσακηδες από τις εργολαβιες των σχολειων,λες και εμεις ζουμε αλλου.Οσο για το Μιχαλακη….πως το ελεγε εκεινο για τον δημαρχο με τα κατεβασμένα παντελονάκια???Τωρα ο Μιχαλάκης εκανε την τριπλη αεροκωλοτουμπα.
    Μιχαλη μαγκια είναι να ζητήσεις να γινει εκεινο το δημοψήφισμα,μπορεις να το κάνεις θα θα ερθει καμια εσωτερικη μεταθεση?Λες και δεν ξέρουμε.Βρε αιντε με τους μαιντανους που μπλέξαμε.

   • ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ....... ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ.ΤΟ 2014-2016 ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΕΜΗΣΕ ΣΚ…. ΚΑΙ ΚΑΤΡ….Ο,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΣΠΡΕΣΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.Η ΒΡΩΜΙΑ ΕΠΙΑΝΕ ΑΠΟ ΚΩΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΗ.ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΒΛΑΚΩΕΙΦΕΣ ΜΙΧΑΛΑΚΙ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ.ΜΙΧΑΛΑΚΙ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.

  • ....... σε βλεπω παλι τσα σκουπιδια.Αυτο παθαινουν οι κολοτουμπες.

   Εχεις καταντησει γελειος και κανενας δεν σε παιρνει στα σοβαρα.Πηρες το μηνυμα και εσυ απόψε.Το παραμυθι τελειωσε,και ο κάθε κολοτουμπας στη δουλεια του.Να ειστε ετοιμοι για τον χυτα.

  • και του τα χωσαν ολοι.Αποψε ειδα και καταλαβα,οτι ηρθε το τελος αυτης της ξεδιάντροπης δημοτικης αρχης.Προχωρατε πυλιωτες δυνατα μεχρι τελους και θα δικαιωθείτε.Η ρουφα θα κερδισει.Ολο το νησι το λεει αυτό.

   • Τι μπραβο μωρε με του Πυλιωτες,ακομη τον πιστευουν τον παραμυθα-δημαρχο.τους φλομωσε στα ψεμματα και καποιοι τον χειροκροτησαν,καλα να παθουν ακομη ένα να τους κανει να βαλουν μυαλο.

 2. Κυριε Κυριτση επειδη μιλησες για την Ροδο θα σου πω τι εκανε εδω ο κυριος Φωτης Χατζηδιακος.Ανοιξε τα σφαγεια και μαζι με εμπορικο συλλογο και ξενοδοχους τους ταισαν και τους ποτισαν τους εντυσαν και τους στηριξαν,παντα ανεπισημα.Εσεις την ιδια στιγμη τους ειχατε στο κεντρικο λιμανι σας.
  Εμας μολις τελειωσαν οι ροες εκλεισαν τα δημοτικα σφαγεια αλλα και ο χωρος πισω απο το παλιο γηπεδο,ποτε δεν χρειαστηκε να γινει επισημη και μεγαλη δομη.

   • Κθολου τραγικος!την δουλεια του κανει οπως και αλλοι βολευονατι.Απο το δημαρχο με τα κατεβασμένα παντελόνια στις αγαπούλες με τον Κυριτση.Βρε αιντε με το πολιτικους γλεφτες.

  • ξεχασες να πεις βρε γλυψιματια οτι στη ροδο ταισαν 100 ατομα οχι 10.000 αντε βλαμενοι δυο ατομα γραφετε σχολια εδω μεσα

 3. Απόψε ο Κυρίτσης έπαιξε το τελευταίο του χαρτί . Πήγε στο Πυλί για να ρίξει τη ρούφα και άνοιξε το λάκκο του.

 4. 1 ΟΤΑΝ ΤΡΩΓΑΜΕ ΞΥΛΟ Ο ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
  2 ΜΑΣ ΕΤΑΖΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ
  3 ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ 148 ΚΑΙ ΜΑΣΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ
  4 ΣΕ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ CLEAN AND SAFE
  5 ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΗΡΕ 200 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ.
  6 ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΚ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΣΤΟ ΠΥΛΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑ.

 5. Συγκρίνεται το ύφος του δημάρχου? Με της ρουφα? Συγκρίνεται το ήθος του δημάρχου με της ρουφα? Συγκρίνεται τα στοιχεία του δημάρχου με της ρουφα? Ορίστε κύριοι η Ρουφα μας αξίζει όχι ο υστερικος πολιτικαντης ψεύτης μισο……

 6. Δημαρχε τα πολλα ψεμματα σε εφαγαν,εμεινες μονο με τους εμμίσθους και καταδικασμένους σου συμβουλους.Ολοι σε παρατησαν,καλοριζικος ο Μιχαλης βεβαια ο οποιος και σε μια νυχτα θα σε πουλησει για το τιποτα.
  Καληνύχτα αγαπουλι και ονειρα γλυκα

  • δεν ξέρω αν ο ΣΥΡΙΖΑ πάρει 3% στο Πυλί όπως λες αλλά μη στενοχωριέσαι γιατί θα πάρει 50% στο υπόλοιπο νησί που έσωσε το τουρισμό μας και έχουμε και τρώμε

   • α βρε αχλαδα εισαι τοσο υποτακτικος που νομιζεις οτι τον τουρισμο τον φερνει ο συριζα η ΝΔ η το ΠΑΣΟΚ…..δες γυρω σου ρε μποχαλοβλαχε να δεις σε τι διαμαντι νησι μενεις και θα καταλαβεις γιατι ερχονται οι τουριστες…αλλα και γιαυτο ααν θα καταλαβεις δεν ειμαι σιγουρος αφου εισαι τεραστιο βλαχαδερο και υποτακτικος πολιτικων

 7. ο γεώργιος και ο πράκτορας διέλυσαν το νησί μας. Πρώτα άφησαν τους πρόσφυγες να ξεμπλασουν και να βρωμα όλη η πόλη που έκλεισε τις τουαλέτες και μετά την είδε αντιστασιακός μπας και τον βάλει η ΝΔ στο ψηφοδέλτιο. Τελικά την πάτησε από όλες τις πλευρές. Φόρτωσε το hot spot στους Πυλιωτες και ησύχασε. Τώρα που δεν τον πιστεύουν ούτε αυτοί ζοριζεται. Μάλλον το αγγούρι θα είναι μακρύ

 8. ευτυχώς που η κυβέρνηση δεν άκουσε το Κυρίτση και τους βλάκες και μας έσωσε κι ο τουρισμός ανεβαίνει συνέχεια μετά το 2015. Μας έσωσε ο Τσίπρας απο τη κατατσροφή κι αυτοί μιλάνε ακόμα. Σα δε ντρέπονται

 9. Όταν σκέφτεσαι σαν ΜΕΣΙΤΗΣ και όχι σαν δήμαρχος στέλνεις το hot hot στο Πυλί και τους ξεσηκωνεις από πάνω

 10. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

  ΤΩΝ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
  ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ.

 11. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

  ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

 12. λογων εκλογων αλλο ενα επικοινωνιακο σοου οπωσ στην αντιμαχεια με την βιμελ για να διαιρεσει κοροιδεψει

  τους δημοτες ο ντουτσε .

 13. ΧΑΧΑΧΑ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ STON NAYTIKO OMILO ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ.

  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΡΗ ΜΠΑΖΑ.ΧΑΧΑΧΑ.

 14. Καλο το κολπακι του Κτηματομεσιτη, μοναχα ειναι…παμπαλαιο. Οταν σε πιασουνε στα πρασα με τα 70 στρεμματα, το Ακταιο,το ΑΒΙΚΩ, το οικοπεδο στο λιμανι κλπ.κλπ. ….ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΙΣ κατι αλλο για να εχει να ασχολειται ο κοσμος και να ξεχασει τις ….γιες σου….Παλιο το κολπο, παμπαλαιο. Εχει προβλημα η Κως με το μεταναστευτικο και το ΗοτΣποτ. ΟΧΙ…κανεις δεν εχει προβλημα. ΟΛΑ ειναι ελεγχομενα. Τι θελει λοιπον ο Κτηματομεσιτης; θελει ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ προβλημα για να μην μιλα ο κοσμος για τις λγιες του αλλα για το προβλημα που…… δημιουργησε ο ιδιος ο Κτηματομεσιτης.

 15. ο κυριτσης δημιουργησε το προβλημα στο πυλι.

 16. Δήμαρχε της Κω ο Βιολογικός της πόλης σου βρωμοκοπάει όλο το καλοκαίρι,η πόλη είναι πιο βρώμικη από ποτέ…Πέντε χρόνια έστησες ένα άγαλμα και μια ελεεινή κατασκευή στην Καρδάμαινα. Τώρα προσπαθείς να στρέψεις πάλι τον κόσμο στο μεταναστευτικό για να καλύψεις την ανεπάρκεια σου….Τέλος Δήμαρχε.Τέλος…και το κακό είναι ότι η ιστορία δεν θα σε θυμάται σε σχέση με τον προκάτοχο σου Καίσαρλη….Δήμαρχο της Κω θα λένε οι επόμενες γενιές και θα μιλούν για τον Καισαρλη…Εσύ θα είσαι ένα διάλειμμα,σαν τους υπηρεσιακούς πρωθυπουργούς που δεν τους θυμάται κανείς….

 17. ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΑ ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑΚΙΑ ΑΦΡΟΥΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

 18. ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ,ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΙΕΣΗΣ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΙΩΑΝΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015;
  ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΕ,ΜΑΣ ΛΕΣ, ΟΤΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2015;
  ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΕ,ΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΤΑΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΙΩΑΝΝΑ, ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΩ;
  ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΕ,ΕΛΕΓΕΣ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ,ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΩΑΝΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΜΕ;
  ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΕ,ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ;
  ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΕ,ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ HOT SPOT,XΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ;
  ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΕ,ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ,ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ HOT SPOT ΣΤΟ ΠΥΛΙ;
  ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΕ,ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ;

 19. Στην αίθουσα υπήρχαν πολίτες χωρίς πολιτική ταυτότητα και χωρίς συγκεκριμένη στήριξη σε πολιτικά και δημόσια πρόσωπα, όσο και αν θέλετε να το περάσετε το αντίθετο. Οι γιαγιάδες που ήταν εκεί, όπως και ο απλός κόσμος έφυγαν με την απορία για το τι μέλλει γενέσθαι στο μέλλον με το θέμα αυτό. Όλη η συζήτηση εστιάστηκε στο ότι φταίει η Ευρώπη και ο ΣΎΡΙΖΑ και στο ότι ο Δήμαρχος που μάλλον δεν έχει καμία ευθύνη κατά τον ίδιο δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό για το Πυλί και την ΚΩ γενικότερα.Δήμαρχος Κω λέγεται, όχι Δήμαρχος ανατολικής ΚΩ. Δεν κατάλαβα γιατί μαζεύτηκε τόσος κόσμος εκεί. Απλά να μας πουν ότι φταίνε όλοι οι άλλοι? Το πρόβλημα με τους πρόσφυγες υπάρχει και θα υπάρχει για καιρό ακόμα, το θέμα είναι τι λύσεις δίνει η δημοτική αρχή γιατί από ότι κατάλαβα καθάρισαν την Κω ολόκληρη εκτός από το Πυλί. Το δούλεμα για όποιον είχε λίγο μυαλό ήταν εμφανές. Κρίμα που έχουμε τέτοιους ανθρώπους να υπερασπίζονται τα δικαιώματα του τόπου μας. Δεν έχουμε καμία τύχη. Καλή τύχη λοιπόν γιατί τα χειρότερα έρχονται.

 20. Ελεος ρε εσυ που κανεις τα σχολια και βριζεις το δημαρχο.Ξερω εχεις χασει το τζαμπα χρημα που ετρωγες και δεν μπορεις να ζησεις δουλευοντας αχρηστε.Πρεπει επιτελους να κλαταλαβεις δεν υπαρχει επιστροφη.Το νησι θα παει μπροστα και στις εκλογες και τα υπολοιπα του Οραματος θα πανε σπιη

 21. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΥΛΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ;; ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ…

 22. ΟΙ ΜΚΟ αποτελούν στην πλειοψηφία τους ένα σύγχρονο και πλέον αποτελεσματικό μέσο που δημιουργείται και οργανώνεται τις περισσότερες φορές, κάτω από την προστατευτική ομπρέλα κυβερνητικών στελεχών με σκοπό να παράγουν για το θεαθήναι ένα κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο, που κατά βάση είναι αδιάφορο για τους φορολογούμενους πολίτες και που στην ουσία αποσκοπεί στην οικειοποίηση και υφαρπαγή των επιδοτήσεων και των ενισχυτικών οικονομικών κονδυλίων που απλόχερα χορηγεί η μαλθακή και υποτονική Πολιτεία. Διότι τι όφελος και τι ενδιαφέρον μπορεί να έχει ο Έλληνας ή ο κάθε Ευρωπαίος πολίτης από την ΜΚΟ που επιδίδεται στη ανάπτυξη της καλλιέργειας ντομάτας στην Νιγηρία. Επίσης πολλές φορές έχει αποκαλυφθεί ότι πίσω από τις ΜΚΟ κρύβονται υψηλά ιστάμενα πολιτικά στελέχη, ενώ τις οικονομικές επιδοτήσεις διαχειρίζονται μέλη των οικογενειών τους, ως μέλη των ΜΚΟ.

 23. Αν δεν άνοιγαν διάπλατα τα σύνορα δεν θα υπήρχαν ανεξέλεγκτες ροές, επομένως δεν θα δημιουργείτο μεταναστευτικό πρόβλημα και άνευ προβλήματος δεν θα υπήρχαν οικονομικά κονδύλια. Πιθανολογούμε ότι αν κάποιος ελέγξει δειγματοληπτικά τα στελέχη κάποιων ΜΚΟ που είναι επιφορτισμένες με τους καταυλισμούς των παράνομων μεταναστών θα διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι εξ αυτών είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ άεργα μέχρι πρότινος και αν η έρευνα του γίνει σε βάθος θα διαπιστώσει ότι πολλοί από αυτούς έχουν στενές σχέσεις με πολιτικά και κομματικά στελέχη της κυβέρνησης. Το ζητούμενο όμως είναι ότι για μια ακόμη φορά στήθηκε ένα φαγοπότι «ημετέρων», αλλά αυτή τη φορά στηρίχθηκε πάνω στον εγκληματικό σχεδιασμό κάποιων, που προκειμένου να γεμίσουν τις τσέπες τους, δεν δίστασαν να υπονομεύσουν την Πατρίδα, την πολιτισμική και φυλετική καθαρότητα, καθώς και την καθημερινότητα των Ελλήνων Πολιτών.

 24. ΠΥΛΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ

 25. Αχ Παναγία μου θα πηδηχτό απτό παράθυρο !!!!Ο Σ………… στο πυλι!!!!!!! Ουαο έμαθε που βρίσκετε το χωριό μέσο gps!!!!!

 26. Μια χαρά είναι το χοτ-σποτ. Δεν πειράζουν κανένα,κονομάνε πολλοί άνθρωποι. Απο τη στιγμή που υπάρχει συμφωνία ευρώπης-τουρκίας Ελλάδας δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο…Όλα τα άλλα είναι για δουλεύει ο ένας τον άλλον..

 27. Εγω καταλαβα πως ολοι κανουν τη δουλεια τους και ολα τα αποβλητα τα πετανε στο πυλι και την αντιμαχεια που ειναι και τα πιο αδικημενα χωρια απο ολες τις δημοτικες αρχες

 28. Δήμαρχε, Η ζώνη ευθύνης σου, είναι συγκεκριμμένη. Κοίτα να μαζέψεις τα σκουπίδια, να μπαλλώσεις τον αστικό ιστό του Δήμου, να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του Δήμου, και μην παριστάνεις τον μικρομέγαλο. Το μεταναστευτικό – προσφυγικό δεν είναι για το μπόι σου. Ο Τουρισμός της Κω, δεν είναι δικό σου δημιούργημα. Η πορεία του, παρά την ταλαιπωρία που υφίσταται από σένα, δείχνει ότι κρατά καλά. ΄Οσο για τούς πρόσφυγες και μετανάστες, είναι μεγάλη συζήτηση. Δεν χωρά στην δική σου συνέλευση. Κάθε φορά που επιχειρείς να την φέρει στο προσκήνιο, όλο και πέφτεις πιο χαμηλά. Το κακό είναι ότι σ΄ αυτή την κατρακύλα, παίρνεις μαζί σου και ανθρώπους, που καθόλου δεν σου μοιάζουν. Δήμαρχε, Οι πρόσφυγες , και οι μετανάστες είναι άνθρωποι σαν και μας.

  • μην παριστάνεις τον μικρομέγαλο. Το μεταναστευτικό – προσφυγικό δεν είναι για το μπόι σου…
   Σωστός….

 29. Προτείνω στους Κώους πολίτες να ασπαστούν το Ισλάμ για να μην έχουν προβλήματα στο μέλλον με τα ταλαιπωριμένα αδέρφια μας.

 30. ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΠΥΛΙ? ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟΣ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

 31. αν δεν ειχαμε το hot spot και είχαμε στου πίτση η στους χονδρου μεσα σε κατοικημενες περιοχες 500-800 ατομα χωρις δομη και φυλαξη να δουμε τι θα κανε…. καθε μερα επιστολες να τους παρουνε.

 32. Θα πηδηχτεις είπες?Ε,τι το σκέφτεσαι?Πηδήξου να ησυχάσουμε………χαχαχαχαχαχα…..Χριστε μου τι άλλο θα ακούσουμε???

 33. Οι προσπάθειες για δημιουργία κλίματος φόβου και έντασης θα πέσουν και πάλι στο κενό

  Ακόμη μία φορά με την παρουσία του και τον εμπρηστικό του λόγο σε συγκέντρωση στο Πυλί ο δήμαρχος της Κω, Γιώργος Κυρίτσης, με αφορμή το προσφυγικό προσπάθησε να καλλιεργήσει κλίμα φόβου και έντασης στην τοπική μας κοινωνία.

  Και πάλι όμως οι προσπάθειές του θα πέσουν στο κενό.

  Η κοινωνία αντιλαμβάνεται ότι η ίδρυση και λειτουργία ενός οργανωμένου χώρου υποδοχής και ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών ήταν η μόνη λύση, όχι μόνο ανακουφιστική απέναντι στην τραγική θέση των ευάλωτων συνανθρώπων μας, αλλά και για να μη ζήσει ξανά ο τόπος μας την εικόνα του καλοκαιριού του 2015, για την οποία την αποκλειστική ευθύνη είχε ο ίδιος.

  Οι πολίτες του νησιού μας θα κλείσουν τα αυτιά τους στον ξενοφοβικό λόγο που εξαπέλυσε ο Γιώργος Κυρίτσης και δεν θα τον ακολουθήσουν στον επικίνδυνο δρόμο που έχει επιλέξει έχοντας επίγνωση της πολιτικής και κοινωνικής του απομόνωσης, ακόμα και από μεγάλο τμήμα των πάλαι ποτέ ψηφοφόρων του.

 34. Οι προσπάθειες για δημιουργία κλίματος φόβου και έντασης θα πέσουν και πάλι στο κενό

  Οι πολίτες του νησιού μας θα κλείσουν τα αυτιά τους στον ξενοφοβικό λόγο που εξαπέλυσε ο Γιώργος Κυρίτσης και δεν θα τον ακολουθήσουν στον επικίνδυνο δρόμο που έχει επιλέξει έχοντας επίγνωση της πολιτικής και κοινωνικής του απομόνωσης, ακόμα και από μεγάλο τμήμα των πάλαι ποτέ ψηφοφόρων του.

  Απέναντι σε όσους επιδιώκουν μικροπολιτικά οφέλη, ενόψει και των αυτοδιοικητικών εκλογών, είναι αναγκαίο περισσότερο από ποτέ η πλειοψηφία των κατοίκων του νησιού μας να υψώσει τη δική της φωνή, συγκροτώντας ένα μέτωπο λογικής, που θα βασίζεται στις αρχές και τις αξίες της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.

 35. Εκατσα και ειδακαι διαβασα ολη τι συζητηση.Βρε παιδια ειδατε εσεις καμια προταση απο τη Ρουφα?Τι θα κανει?Το προγραμμα εχει για το θεμα?Θα στηλει λεει βιντεακια….διαικδηκει αυτη η γυναικα το δημο?Ο Θεος να μας φυλαει….εκτος αν μας κανετε πλακα.Το ευχομαι.

 36. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΑΧΟΙ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΙΧΑΛΑΚΙΑ ΕΜΕΙΝΕΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.