ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με μεγάλο ενδιαφέρον τα εγκαίνια της Έκθεσης Αγιογραφίας, μαθητών του Εργαστηρίου της ΙΜ με υπεύθυνη Αγιογράφο την κ. Χρυσή Τσιούρη στο Εκκλησιαστικό Μουσείο Κω

4
1716
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκαν απόψε τα εγκαίνια της έκθεσης Αγιογραφίας, μαθητών του Εργαστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως με υπεύθυνη Αγιογράφο την κ. Χρυσή Τσιούρη,  στην αίθουσα εκθέσεων του Εκκλησιαστικού Μουσείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του για την πρόοδο του Εργαστηρίου Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως υπό την Αγιογράφο κ. Χρυσή Τσιούρη. Παράλληλα εξέφρασε τη χαρά του που στο νησί λειτουργούν παράλληλα κι άλλες σχολές Αγιογραφίας μιας τέχνης που είναι ταυτόχρονα και προσευχή.

Από την πλευρά της η Αγιογράφος κ. Χρυσή Τσιούρη καλωσόρισε εκ μέρους των μαθητών όλους τους παριστάμενους και εξέφρασε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της στον Σεβασμιώτατο και όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της έκθεσης. Ευχαρίστησε επίσης τους μαθητές της για τις προσπάθειές τους, στο δύσκολο αυτό έργο της Αγιογραφίας που απαιτεί προσήλωση, υπομονή και σεβασμό στους κανόνες της παράδοσής μας.

Ευχαριστίες εξέφρασαν επίσης οι μαθητές του Εργαστηρίου προς τη «χρυσή» Δασκάλα τους κ. Τσιούρη προσφέροντάς της μια ανθοδέσμη ως ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης για όσα τους δίδαξε αναφορικά με την τέχνη της Αγιογραφίας, τον Σεβασμιώτατο για την ευκαιρία που τους έδωσε, καθώς και όλους τους παριστάμενους για την παρουσία τους.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ο Αστυνομικός Διευθυντής, εκπρόσωποι της 80 ΑΔΤΕ,  εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων καθώς και πολλοί ενδιαφερόμενοι.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ξενάγησε όλους όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν προηγουμένως τα πολύ ενδιαφέροντα εκθέματα του Εκκλησιαστικού Μουσείου σε όλους τους χώρους του.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή στο κοινό κάθε Τρίτη καί Πέμπτη 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. καί 5.00 μ.μ. – 8.00 μ.μ. έως τις 30 Οκτωβρίου.

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κα Πη,

  Στο όνομα ποιας συνεργατικής και ποιας ηθικής, συγγενής σας πρώτου βαθμού εργάζεται στο λογιστικό γραφείο του εξωτερικού συνεργάτη – λογιστή της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ από την ώρα που εσείς είστε πρόεδρος της;;

  Είναι τυχαία η πρόσληψη;

  Ή μήπως είναι τυχαία η συνεχιζόμενη συνεργασία με το συγκεκριμένο λογιστικό γραφείο;

  Αλήθεια πως εξηγείτε την αύξηση της σύμβασης από τον ένα χρόνο στον άλλο;;

  Με ποιο ποσό υπογράψατε τον πρώτο χρόνο και πόσα χρήματα πληρώνει σήμερα η ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ για λογιστική υποστήριξη και που να οφείλεται άραγε αυτή η αύξηση;

 2. Συγχαρητήρια στην κυρία Τσιούρη και στους μαθητές της αν και δεν ξέρουμε ποιοι είναι. Τόσες φωτογραφίες με τις αρχές και καμία με τους μαθητές του εργαστηρίου. Κρίμα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.